Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вашите снимки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
ALeX4e7y^
Цвети,голяма си симпатяга biggrin2.gif
CheerFuL-F
Цитат(LoF_Chad @ May 4 2007, 21:29) *
Цвети,голяма си симпатяга biggrin2.gif

10x smile.gif)
girl_from_hell
П.С МиМеееее,еЛиии,Сон4еее,Тедиии ,розофото ми пате, Йори.. една огромна и Мазна (hugggggggggggggg) за вас ) (H) (H)

ей миличка мерси и за тебе най голямото гуши на света smile.gif хаха сложи ти някоя снимчица "да ни изплашиш" че скоро не съм те виждала какво си хубаво smile.gif а коментарчето ти много си права, то не че е лощо да предопредиш ама когато наистина иам нужда, а тогва обикновенно не мисля чев въопще бих те си псотабли снимки така че няма смисъл smile.gif
^Mim0zKa^
Цитат(girl_from_hell @ May 4 2007, 22:38) *
П.С МиМеееее,еЛиии,Сон4еее,Тедиии ,розофото ми пате, Йори.. една огромна и Мазна (hugggggggggggggg) за вас ) (H) (H)

ей миличка мерси и за тебе най голямото гуши на света smile.gif хаха сложи ти някоя снимчица "да ни изплашиш" че скоро не съм те виждала какво си хубаво smile.gif а коментарчето ти много си права, то не че е лощо да предопредиш ама когато наистина иам нужда, а тогва обикновенно не мисля чев въопще бих те си псотабли снимки така че няма смисъл smile.gif

ХАХАХА еми кфо да ви прая нали ви обичам ето.. http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=256470
аз пък знам че няма да се уплашите и за тфа толковааааа много ви обичаМ smile.gif
slaitime
Здравейте аз съм горе долу нов тук. Виждам, че сте хора с които може да се говори за всичко(една от причините за които ви се кефя толкова много).
http://s208.photobucket.com/albums/bb30/sl...nt=IMG_0032.jpg
ето една снимка от мен. Няма да слагам повече, защото хич не се харесвам как излизам на снимки - все заставам супер неестествено(не е нарочно)smile.gif. И за да "скъся дистанцията между нас" да разкажа една случка, в която оставих половината си лице на земята. Та карам си аз колело из планината(врачанския балкан) и по едно време започвам да си блея. Обръщам се наляво дърво, обръщам се надясно голямо дърво, поглеждам напред огромен камък. Предницата на колелото се забива в камъка, а аз се хвърлям като ентусиазиран циганин на безплатна ракия. Последствията бяха две седмици в нас и промивка с домашна ракия(мммммм чувството е неуписуемо).Добре че не останаха белези. И да кажа последно, че се позабравих всички сте супер готини (наистина го мисля), но мойта любимка е Елито(Peyton Sawyer - въпреки че не я познавам).smile.gif

опа забравих да кажа че аз съм този с суитчъра и странната прическа
Menna
Имаш добър вкус, особено става ли въпрос за Ел. angel1.gif
Добре дошъл във форума. 4bira[1].gif
Тук не правим често промивки с ракия, но знае ли човек... 18.gif

ПС: Благодаря за всички снимки. biggrin.gif
girl_from_hell
slaitime добре дошъл сигурна съм, че женската част от форума ще ти се зарадва а може и не само тя smile.gif
много си сладичък smile.gif

и виждам че вече знаеш че тук може да си прераш много хубаво, но все пак ти пожелавам още много хубаво време прерано в форума с нас smile.gif
eL
Цитат(slaitime @ May 7 2007, 23:21) *
всички сте супер готини (наистина го мисля), но мойта любимка е Елито(Peyton Sawyer - въпреки че не я познавам)

Цитат(Menna @ May 7 2007, 23:38) *
Имаш добър вкус, особено става ли въпрос за Ел.

Даре
(emoticon1 (56).gif),slaitime стига сте ме хвалили, че ще взема да си повярвам ... после как ще се говори с мен, като ме надуете като балон. emoticon1 (107).gif Базикам се. Няма такава вероятност със сигурост. happy.gif
Но все пак няма как да не ми стане приятно от такива думи. Благодаря ти slaitime, но не бързай да ме слагаш в графата "любими потребители", че аз каква ли не бях - злобна ,нахална,заядлива, член на няк'ъф въображаем клуб "Мийн гърли" emoticon1 (36).gif ... ама сигурно имам и други характеристики за които незнам.
Истината е, че ме интересува мнението единствено на тези, които МЕ познават, a за другите : "Пей си Пенкеле, кой ли те слуша" има една приказка ...
Не че искам да те обидя, радвам се че имаш добри впечатления относно мойта особа blush.gif , но се надявам, ако се включиш активно и ме опознаеш(а на нас ни трябва свежа мъжка мръвка в тоя форум, че горкия Йордански bigarmhug.gif го тормозим вече 2 години 18.gif ...)да си останеш със същото мнение относно мен. Че в момента т'ва нищо не ми говори. smile.gif Пък и както Сончето каза тук има страхотни хора(+женки, че обикновено не ни причисляват към човешкия вид). Аз лично си намерих няколко изключително 'печени' и верни приятели. wub.gif Така че добре дошъл и дано си прекараш готино...

Аз нямам нови снимки(още половин месец и ще ви се натреса с абитюренски бал fun.gif) ама ще посна една снимчица на Далия, която преди няколко дена навърши 1 месец (Божеее, ама аз като няк'во мое си бебе я гледам happy.gif ):

п.с. Ама ний сме били "екрани"(набори) бре?.. Много ти ходи т'ва анураче. emoticon1 (107).gif
п.с.2. Мимозче и Жани...ще ви срускам направооо. emoticon1 (44).gif Много сте ми сладички.
Bloody_Tears
Елииии, това коте направо ми иде да го изям! Даваш ли? happy.gif Ужасно е сладичкооо, много обичам малки котенца, супер милички и нежнички са wub.gif Да ти е живо и здраво и като става на 1 годинка да ни поканиш на РД-то му! biggrin.gif biggrin.gif
slaitime, сладур си. Няма се плашиш копеле 18.gif
^Mim0zKa^
опознаеш(а на нас ни трябва свежа мъжка мръвка в тоя форум, че горкия Йордански bigarmhug.gif го тормозим вече 2 години 18.gif ...)
ахах.. въй така е по дяВолите.. wink.gif гОркия.. йОри но пък той е един истински мъж happy.gif щом ни издЪржа вече втора гОдина.. biggrin.gif slatime надявам се тук ти хареса и се надявам да намериш приятели както аз намерих.. и повечето тук..намериха rolleyes.gif biggrin.gif
П.С Айде.. sad.gif отивам да у4а тапия френскииииии ;(
susito
Елиииии много сладичко коте...с Мимски ше се бием коя да го изяде happy.gif То и аз имам 3 малки котета,ама не ги знам къде са...някъде из двора 16.gif Ето една моя от ...нз от кога точно 18.gif ...Айде реших още една да ви дам да ми видите зайчето biggrin2.gif
Adorkable
Мимозка е страшно сладка,на някои снимки има страшни физиономии.
А на сус зайчето и е много готино зайчето,искам и аз едно passifier.gif .
ALeX4e7y^
Чакайте скоро и от мен снимкииии biggrin.gif
^Mim0zKa^
Цитат(Adorkable @ May 9 2007, 10:12) *
Мимозка е страшно сладка,на някои снимки има страшни физиономии.
А на сус зайчето и е много готино зайчето,искам и аз едно passifier.gif .

мммм блаГодаря миЛо момиченце smile.gif физиОномиите са ми специалНост.. mrgreen[1].gif blush.gif
filmarkata
Тукощо ми пратиха снимки от един скорошен рожден ден ,от койта избрах само две снимки на който изглеждам малко по прилично и трезво...... 18.gif Позволявам ви да се смеете от сърце 10.gif http://prikachi.com/images/jpg/17065F.jpg

http://prikachi.com/images/jpg/17066p.jpg По зле не мога и да съм, shocking.gif тук съм малко пиинала че чак две не вида ама карай е*и му майката шоуто да става......... 16.gif
acm_pippo
filmarkata, хубави снимки. На втората си личи по погледа ти, че не разбираш мн мн какво става biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bloody_Tears
Супер готинка си излязла и на двете снимкиии! Мноу ма кефиш Радиии emoticon1 (56).gif (hug) Много си ми сладичкааа
filmarkata
Цитат(dqvol4e7o_mims @ May 10 2007, 18:38) *
Супер готинка си излязла и на двете снимкиии! Мноу ма кефиш Радиии emoticon1 (56).gif (hug) Много си ми сладичкааа

Ххихиих миси мн Мимс emoticon1 (56).gif и ти не оставаш по назад 1eyeb[1].gif (hug)
*PeyT*
Знам, че ставам страшно досадна и вероятно тотално ви е писнало от мойте снимки.. но не мога да се спра.. 16.gif 16.gif 16.gif хахах като мания ми е вече.. huh.gif Пък и ся умирам от скука.. така че сори.. хаха няя оттърване.. всъщност ще ги сложа като линкове - ако искате ги гледайте, ако не искате - недейте! smile.gif 10.gif За сефте няя да изръся нещо от сорта - посмейте се наволя или да не се уплашите, щото съм съгласна с Мимозка - тъпо е, в крайна сметка никой няя да тръгне да си качва снимките, ако не се харесва поне мъничко... blush.gif Аз попринцип няям грам самочувствие, но работя по въпроса.. unsure.gif

Ей ме rolleyes.gif
Косата ми тук беше с ефекта УАУ и затова леко я резнах... rolleyes.gif
Тази... хмм няям коментар за нея.. хаха
Има няква жълта линия от едната страна.. хаха не е с мн хубаво качество снимката....ама карай ..smile.gif
Иии.. ест няма как да минем без физиономията тип 'жертва' - моята запазена марка biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Като за край тази, на която най-мн се харесвам smile.gif

За тези, които са видяли всички има две бонусчета от днес, на които съм с 2 мои любими същества! happy.gif
Тук съм с моята мушичка - страшно много си я обичам, уникална е 10.gif
А тук съм с моя бъдещ кавалер на бала tongue.gif - много готино момче и добър мой фр
И двете снимчици са правени пред у-ще, точно на мястото, където пушим всяко междучасие.. охх като се замисля, че остава по-малко от седмица и повече никога няма да се върна там.... cry.gif
susito
Ей Март каква си ми хубавичка!!!!А пък как обичам готини момчета с очила не е истина...много ти е готин кавалера-пази си го!!!Много ме кефиш на снимката "Косата ми тук беше с ефекта УАУ и затова леко я резнах..."
Bloody_Tears
Марти, душичко, сладичка, хубавичка! Ще те ямммм! biggrin.gif Много си красива на всички снимки, но на ТАЗИ иТАЗИ най ме кефиш smile.gif А твоята "мушичка" (много сладко име) biggrin.gif дане би да е Стеф? ohmy.gif Ако е тя, супер хубави очи има и е суууупер сладичка. Ама и да не е тя, то пак си е така smile.gif
П.С. И не си и помисляй, че ни досаждаш! Поне на мен определено не ми досаждаш emoticon1 (56).gif
П.С.2 След няколко дни може и да сложа и аз smile.gif
girl_from_hell
аз немога да разбера, защо нямаш самочуствие *PeyT* толкова си хубавичка и постояно ни радваш с хубави снимки, а от тези някой супер много ме изкефиха, а за кавалера ти wub.gif замечтах се и аз искам другата година такъв сладур за кавалер, о не всъщност неискам да свършва училище
*PeyT*
Сис, Мимс.. мерси, много сте мили.. blush.gif Хаха, самочувствието ми вече е 30% благодарение на вас.. 10.gif 18.gif

Цитат(susito @ May 15 2007, 19:52) *
Много ме кефиш на снимката "Косата ми тук беше с ефекта УАУ и затова леко я резнах..."

Ако я беше видяла в оригинал, нямаше да я харесаш believe me 1 (4).gif

Цитат(girl_from_hell @ May 15 2007, 20:59) *
аз немога да разбера, защо нямаш самочуствие *PeyT* толкова си хубавичка и постояно ни радваш с хубави снимки, а от тези някой супер много ме изкефиха, а за кавалера ти wub.gif замечтах се и аз искам другата година такъв сладур за кавалер, о не всъщност неискам да свършва училище

Сонче(аз отдавна си ти викам така.. надявам се че няма проблем blush.gif ), мерси мн и на теб миличка! smile.gif Мога да ти го отстъпя за др година кавалера.. rolleyes.gif Ако не замине за Франция, де.. wacko.gif Иначе и аз не искам да свършва у-ще.. чак сега осъзнавам колко много ще ми липсва.. sad.gif Може да остана нарочно по нещо на изпит и да повтарям 12-ти клас и да си поживея още една годинка там.. 16.gif 18.gif
Цитат(dqvol4e7o_mims @ May 15 2007, 20:48) *
А твоята "мушичка" (много сладко име) biggrin.gif дане би да е Стеф? ohmy.gif Ако е тя, супер хубави очи има и е суууупер сладичка. Ама и да не е тя, то пак си е така smile.gif
П.С. И не си и помисляй, че ни досаждаш! Поне на мен определено не ми досаждаш emoticon1 (56).gif
П.С.2 След няколко дни може и да сложа и аз smile.gif

Мушичката се казва Диляна и е една от най-добрите ми приятелки.. от един клас сме tongue.gif От тази година почнахме да си викаме мушичке, после за по-кратко муши... и толкова свикнахме, че ся ни е супер странно да се обръщаме една към друга по имена.. 16.gif хаха Ти пък Стефито много голяма е направи.. tongue.gif Иначе и тя има сини очички и е сладка.. 10.gif Някъде в галерията мисля, че имаме обща снимка с нея... bigwink[1].gif
Очаквам скоро снимки и от теб! smile.gif

Цитат(susito @ May 15 2007, 19:52) *
много ти е готин кавалера-пази си го!!!

Мдаам.. най-готиният! happy.gif tongue.gif
girl_from_hell
хах 30 процента, доакто не стане поне 99 няма да се спира ме smile.gif
ох нз аз така много се дразня някакви, супер грозните ама си имат самочуствие, че даже им е прекалено( хах и аз може там да се сложа, ама мойто чак не е прекалено), а някакви супер готини и сладки, и хубави хора да не се харесват и да нямат самочуствие неможе така да те остави ме мила smile.gif

а сонче най- обичам да ми викат smile.gif така че продължавай а на момченцето ще му кажеш да не заминава, да ме чака smile.gif
qwe123
Марти,толкова си красива!!!!И как няма да имаш самочуствие ohmy.gif Не че аз имам,ама ти си красива поне mrgreen[1].gif На тази и http://img403.imageshack.us/img403/7926/005rm8.jpg си мнооооого красива!!!А на бонус снимките,само да питам-вие хората с невероятни очи как се намирате?!?И твойте,и на приятелката ти и на кавалера ти,очите са ви прекрасни wub.gif
devon
Иииии Март ква си ми сладулка bigarmhug.gif Много готинки снимчици си сложила и кавалера ти е мммммм голям сладур е...И кат спомена,че ти е кавалер за бала се сетих,че скоро някои хора ше трябва да постват снимчици как са се издокарали и натъкмили wink.gif и то не за какво да е а за абитуриентския си бал...Надявам се усещаш намека и не само ти Елс също ше трябва да се покаже wink.gif Само да са скрийте ше има бой...

А пък аз да не овъртам много ами да ви са похваля,че най накрая си зех нови цаки в комплект с лещи...Май да ви кажа много чаках шот диоптара ми са е дигнал бая от 0,75 вече е 1,50 ужасссс но както и да е да ви са покажа

тва ся е само да сравните разликата ква е тука съм без лещите

Жанка с цаките мноо разлигавена снимка ама ко да напрая чатна ма лигата

Ей тука вече с лещите трябваше да са зелени ама седят сини и аз незнам що

Тука пак съм с тях ама много не си личат ама шот поече са харесвам на тая снимка за тва я сложих wink.gif

*PeyT*
Шшш ей к`во ме напраихте бе.. 18.gif Не, сериозно, супер червена съм в момента.. emoticon1 (32).gif emoticon1 (32).gif и с тея огромни бузи като същински домат станах.. 18.gif Сега да не вземе самочувствието ми от ник`во да се вдигне до небето.. 18.gif Хаха, бъзикам се, т`ва никога няма да стане.. smile.gif Много ви благодаря на всички! bigarmhug.gif emoticon1 (45).gif bigarmhug.gif
Жанииии, шматарок, супер сладка си! emoticon1 (44).gif Особено последните две снимчици.. мн си яка! emoticon1 (99).gif emoticon1 (109).gif А що се отнася до бала... първо да видим на кво ще приличам, пък тогава.. rolleyes.gif 10.gif 18.gif Не бе, обещавам да ви предоставя обемен снимков материал... blush.gif А другото абитуриентче( Eлито Copy of wub.gif ) също няма да се измъкне.. Че как.. задължително тряя да й се полюбуваме на балните фотоси, а и на разказите й... tongue.gif Предвкусвам огроомен, увлекателен и цветен пост.. супер.. passifier.gif emoticon1 (119).gif

Цитат(girl_from_hell @ May 15 2007, 21:13) *
ох нз аз така много се дразня някакви, супер грозните ама си имат самочуствие( хах и аз може там да се сложа.

а сонче най- обичам да ми викат smile.gif така че продължавай а на момченцето ще му кажеш да не заминава, да ме чака smile.gif

Еййй.. 9.gif Сонче (мн сладко звучи наистина happy.gif радвам се, че мога да ти викам така ), да не съм те чула повече да говориш така.. Съвсем честно мога да ти кажа, че имаш супер лъчезарно излъчване и невероятни очи - мн си красива! smile.gif Така че... самочувствието ти е с пълно покритие! happy.gif А Тошко (така се казва кавалерът tongue.gif ) няма да го пусна да заминава.. Първо, защото страшно мн ще ми липсва, а и ти го заплю вече.. Ще го накарам да си остане в БГ! rolleyes.gif
sanuvam
*PeyT* в рисувателната ли си ?? smile.gif)
slaitime
Ми мога да ви кажа само, че нямате никакво основание да нямате самочувствие. Най важна е вярата в себе си ей. А вие задължително трябва да я имате
Mrs.Ackles
biggrin.gif Хах, Мимс.. мн голяма ме направи, ей.. biggrin2.gif Иначе Диляна наистина е мн красива.. blush.gif

Ох.. аз пък напълно се изложих - на всички обещах снимки от РД-то, пък то се оказа, че няма никвии.. sad.gif Знаех си, че трябва да взема тела на майка.. 16.gif За колко зле, бате... 2.gif
Вие сте ме виждали само на една снимка досега май...(на тази със sister-а).. Трябва скоро да се снимам и да ви се покажа, а...
Все пак.. не мога да не се похваля с нещо от РД-то.. biggrin.gif
Това е един от подаръците ми... 18.gif Забележете надписа 18.gif 18.gif 18.gif Не можах да се сдържа просто.. трябваше да ви го покажа.. blush.gif mrgreen[1].gif

П.С. Шш, сестра ми.. я, вземи си вдигни малко самочувствието! wqd.gif Има за какво! emoticon1 (116).gif emoticon1 (109).gif
Крадец на рози
Дай да видим и от какво е повлиян оскара biggrin.gif
Mrs.Ackles
Цитат(Крадец на рози @ May 16 2007, 16:37) *
Дай да видим и от какво е повлиян оскара biggrin.gif

Хаха, защо ли си мислих, че все някой ще го напише т'ва.. 18.gif 18.gif Е, сега.. още съм малка.. blush.gif biggrin2.gif
Bloody_Tears
Еййй, Стеф, дай някоя снимка бе душицо. Искам и другите да те видят, аз си те виждам всеки ден biggrin.gif
Няма да те е срам, ОТХ фенчета лоши няма 18.gif Много съм скромна, знам biggrin.gif
susito
ииии само аз ли не съм те виждала бре???Искам и аз да си те видя!А иначе честит оскар!
sa6enka
Аз не съм много нова но все пак ще ви пусна някоя снимчица за да ме видите....надявам се да ме приемете smile.gif http://efcheto.aha.bg
Bloody_Tears
Що не сложи тая дето бяхме писали по даската dqvol4e7o_mims Love James, после добавено от теб and LoF_Chad 18.gif и после от мен and CycetyYyY biggrin.gif
Пък има ли нужда да коментирам снимките...май лоф си е дъ бест! emoticon1 (56).gif
П.С. Ми ти като не я сложи, аз ще я сложа biggrin.gif
happy.gif, обаче не се вижда това за Цецка :S
girl_from_hell
на мен половината снимки не ми се отварят
emma_r
QUOTE(girl_from_hell @ May 17 2007, 18:39) *
на мен половината снимки не ми се отварят

Me too sad.gif
ALeX4e7y^
ето някои от тези които не се отварят

Аз,Мима и госпожата по английски

Тука драскахме по дсъската в наща класна

Тук не бях готова за снимка biggrin2.gif

Мима,Цецка и аз

Аз и Цецка
Jordan
колко много нови попълнения blink.gif
girl_from_hell
зеленички много ме радвате, пък в моето училище вече няма тебешири
ludoto_tedi
хихих здравейте сладурковци аз имам няколко нови снимчици smile.gif

http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...i/S70035462.jpg - с най-добрата ми приятелка
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/S7003545.jpg - пак с нея
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...i/DSC002481.jpg - тедито рапарка хихихи
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/DSC00275.jpg - с бебо
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...i/DSC002571.jpg
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/S7003529.jpg - с другата най-добра приятелка
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/S7003530.jpg - пак с нея
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/S7003539.jpg - с мойта весела дружинка
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/S7003575.jpg - лигавня...
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/S7003576.jpg - сладки спомени...
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/S7003577.jpg

ludoto_mimi
LoF_Chad, може ли да постнеш снимките като линкове или thumbnails, защото много бавят страницата. wink.gif
eL
Жанс, Марти, Teди bigarmhug.gif Страхотни снимки шушомиги. Много сте сладички.
Преди няколко дена си купих шапка-идиотка happy.gif Коментарите са излишни....
Освен това бях на пробен грим, така че сега като ви покажа едни снимки, да не си помислите че така се разхождам по улиците, намацана като клоун.
Ето ги :
(събирам мнения относно двете ми придобивки, a критиката е желателна happy.gif)

п.с. И една мн смешна снимка на Далия :
Mrs.Ackles
3.gif Мимс, Саш, много сте сладки! tongue.gif Скоро и аз ше ви се покажа, че от колко време съм обещала, срамота... dry.gif
Теди, първите снимки нещо не ми се отварят.. unsure.gif Иначе останалите са мн готини - "Тедито рапарка" най-ме кефи punk.gif
Ели shocking.gif shocking.gif Страхотни снимки! happy.gif Шапката няма грешка (аз винаги съм искала да си взема такава, ама мисля, че нещо няма ми отива... и аз нз що така.. dunno[2].gif 1 (4).gif ) Пробния грим ти стои много добре emoticon1 (11).gif мн си хубава! emoticon1 (109).gif blush.gif
Аа чак ся видях снимката на Далия 16.gif mrgreen[1].gif Страшно сладко ее.. wub.gif
devon
Теди супер снимчици аз успях да ги видя всичките.И да Теди-рапърка е най-яката снимка супер си там...
Ииииии Елс голяма си сладурка с тая шапка...Гримът ти е страхотен отся ти каам,че ше ги разбиеш всичките на бала...Най-готинку ше е нащо Ели да знайте bigarmhug.gif bigarmhug.gif
А за Далия нямам думи аз нея много си я харесвам най-сладкото коти дет съм виждала...
girl_from_hell
ах кой си е сложил снимчици хубавото ми теди smile.gif ех много си те обичкам bigarmhug.gif
eL
Стеф, Жани много ви благодаря. blush.gif Шапката мен лично много си ме кефи, въпреки че наистина е малко "идиотска". happy.gif Иначе това за бала Жанс, мерси много мило, но мисля че си далеееч от истината...Както и да е. Ето още нови снимчици, този път на мама Пухи...пухкавите космати топки винаги оправят настоението tongue.gif :

п.с. Сонче, ти май ме забрави мене и не ме обичаш вече dead.gif
girl_from_hell
нещо интернета ми е зле и картинките снощи не ми се отваряха, ако не си ги отворя отделно и въопще не ти видях снимчиците миличка как да не те обичам smile.gif а аз не виждам и нищо лошо така да ходиш по улиците много ти е хубавичко, ти и без грим си хубавичка ама тука просто си перфкетната а шапката много сладичка, аз по приницп не обичам такива шапки ама на тебе ти седи многоо хубаво ( хах май използвам много често "много" хаха smile.gif )
колко обичам котенца, и аз си имам едно в къщи ама то не е толкова сладичко, ама това маниче направо бих го гушкала, гушкала много е мъничко и пухкавичко и ох голям сладур си имаш, оо то имало и мама пухи ...ми за мене котенца smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.