Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вашите снимки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
*PeyT*
Eй, ама всички сте едни сладури.. emoticon1.gif bigwink[1].gif

Айде и аз да си впиша с нещо прясно.. emoticon1 (7).gif Отдавна не съм слагала снимчоци (т`ва някво галено от снимки тряя да е rolleyes.gif 16.gif )

Пльок
Пляк
Шльок

Последните две не мислих да ги слагам, ама кво пък толкоз 10.gif да се посмеете поне..нали сме си наши хора rolleyes.gif
БаМ ---> Малко като ударена с тухла гледам тука.. за колко опулена shocking.gif 18.gif
И кулминацията: happy.gif
Бум ---> Мн ме 'бива' за фотограф.. напрао цялото лице да си бях отрязала... blink.gif 18.gif

Т`ва е всичко засега! biggrin2.gif
devon
Иииии кви сте ми хубавички сичките bigarmhug.gif Мартиту ква ми е сладурка на всички снимки си изляла супер...
Айде и аз ще ви покажа 2 по нови снимки
цък на тая съм супер смешна ама не ми са подигравайте много
цък на ей тая малко по бивам ама пак съм си олигофренчи...
Ми тва са не ми са смейте много ейшшш biggrin2.gif
ALeX4e7y^
Ваня имаш мн як бритон ша зема да си направя и аз такъв biggrin2.gif
Сладури сте всички biggrin2.gif
Bloody_Tears
devon, мноу ме кефи косичката ти :DМноу си сладка
Мартинче, за теб има ли нужда ти казвам за пореден път, че си голяма сладурана?! happy.gif
*PeyT*
Жанс, уу ква си сладка! 3.gif Що не си поствала до ся снимчици.. 9.gif По-често давай насам материал да ти се любуваме! happy.gif

Цитат(devon @ Apr 23 2007, 11:21) *
Мартиту ква ми е сладурка на всички снимки си изляла супер...

blink.gif Мислиш ли? 18.gif Особено на последните 2 16.gif 18.gif Никога не съм била фотогенична, мамка му... sad.gif dry.gif Мерси мн все пак! blush.gif bigarmhug.gif
Мимс, благодаря и на теб! rolleyes.gif blush.gif
devon
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 23 2007, 18:19) *
devon, мноу ме кефи косичката ти :DМноу си сладка

Ахахах тая изгоряла изрусена слама ахаха но все пак мерси bigarmhug.gif Русото си е русо бе ахаха аз за тва най-обичам на караокето да пея "барби гърл" мн си приличаме с нея 18.gif ахаха отплеснах са и все пак пак да кажа мерси

Цитат(*PeyT* @ Apr 23 2007, 22:25) *
Жанс, уу ква си сладка! 3.gif Що не си поствала до ся снимчици.. 9.gif По-често давай насам материал да ти се любуваме! happy.gif

Цитат(devon @ Apr 23 2007, 11:21) *
Мартиту ква ми е сладурка на всички снимки си изляла супер...

blink.gif Мислиш ли? 18.gif Особено на последните 2 16.gif 18.gif Никога не съм била фотогенична, мамка му... sad.gif dry.gif Мерси мн все пак! blush.gif bigarmhug.gif

Първу Марти,мерси много душата bigarmhug.gif (пффф кат тея от битака почнах да говоря както и да е) Аз преди много много много ама много време бях пуснала снимчици ама ми бяха от регистрацията в сладура пак аз я изтрих и за тва не повторих..Не се смятам за някоя красавица даже напротив много съм критична що се отнася до мен но се радвам все пак,че ми направи комплимент( а то беше нали rolleyes.gif ) И да ти кажа Марти незнам дали е до фотогеничност ама то човек кат си е хубав излиза хубаво ся пък ти си си сладур така че няма повече ко да коментирам и тея твойте очи мн ма стряскат кат ги видя адските са и аз искам такива.Защо сестра ми зе сините а на мен дадоха кафевите не е чеснуууу,както и да е мн са отплеснах и аз да си кажа,че всички тук сте мноо големи сладури и мн си ва бичкам bigarmhug.gif
susito
ми аз тези ги пуснах и в другата тема,ама ето ви ги и тука да се посмеете малко biggrin.gif
абе имам там една снимчица дето Чад целува Хиларито и му викам(ама той от компа ме гледа):
-Абе мъжа ми,ти що целуваш чужди жени бе?
той нищо не казва и аз се ядосах и си напраих тая снимка!После я сложих върху Хиларито и после,като видях резултата отанах с извода,че съм по-висока от Чад biggrin.gif

та ето я и снимката
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/ertjtjyt.jpg
ох какъв съм урод не е истина....

ето я и другата..кату призрак съм
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...yer/lsihbrt.jpg
**Sophia**
Марти Мн хубави очички!

П.С.И аз никога не съм била фотогинична,ужасно е!

Сис и твоите очички са мн сладки.
Bloody_Tears
Цитат(susito @ Apr 25 2007, 09:49) *
ми аз тези ги пуснах и в другата тема,ама ето ви ги и тука да се посмеете малко biggrin.gif
абе имам там една снимчица дето Чад целува Хиларито и му викам(ама той от компа ме гледа):
-Абе мъжа ми,ти що целуваш чужди жени бе?
той нищо не казва и аз се ядосах и си напраих тая снимка!После я сложих върху Хиларито и после,като видях резултата отанах с извода,че съм по-висока от Чад biggrin.gif

та ето я и снимката
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/ertjtjyt.jpg
ох какъв съм урод не е истина....

ето я и другата..кату призрак съм
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...yer/lsihbrt.jpg

Олеее, мойто сладко, сладко, сладко Сисченце emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif inlove.gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (28).gif emoticon1 (32).gif emoticon1 (44).gif emoticon1 (45).gif Колко си ми хубавичка самооо 3.gif 3.gif 3.gif Особенно на втората снимка си НЕВЕРОЯТНА!!!!! 3.gif 3.gif emoticon1 (44).gif emoticon1 (32).gif emoticon1 (44).gif emoticon1 (44).gif
devon
Иииии Сис ква си сладурка smile.gif
Аз днес как така реших да си ударя някоя друга снимка ама ше ви покажа само двечки,че мноо ше ми са смеете...

Едната

Другата с моя мъж съм на тая снимка wub.gif мноо е готин нали wink.gif
Modjo
кофти ли ви е че няма моя снимка mrgreen[1].gif

п.п леле каква гадна твар съм само гледам на аванта а нищо не давам в замяна mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
susito
Еййй Мимси,Вики,Жани мерси много...хах аз втората я имам в най-различни цветове-жълто,зелено,розово,синьо biggrin.gif.А да Жанка много си готина на всичките снимки,а мъжа ти е ДЪ БЕСТ...голем пич!!!
EvilAngel
susito голям сладур си на втората снимка 4.gif
Mrs.Ackles
Жани, много си сладка! happy.gif За мъжа ти пък нямам думи.. 3.gif 4.gif biggrin.gif

Сис, и ти си едно голямо сладурче! Да знаеш, че втората снимка направо рулира! 3.gif
Gossip Girl
Ето ме и мен(МОЛЯ не се плашете): Аз-Колажче
Моя милост
Аз
И пак аз
Bloody_Tears
Жани, много си сладка даже! smile.gif Последната снимка много ме кефи happy.gif
devon Искам само да ти кажа, че ти завиждам ужасно много! Мъжът ти е жесток! Влюбих се blush.gif biggrin.gif
Много сте сладки biggrin.gif
devon
Първу да кажа мерси на всички на Сис,Стеф и Мимс bigarmhug.gif Mъжлето ми и то ви казва едно голямо БЛАГОДАРЯ за комплиментите...
И второ да кажа на Жанито(която май ми е адашка happy.gif ) че е голяма сладурка...Тая първата снимка дет е колажче ме разби направо а на тая последната е много готинка 10.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Това съм аз, не се смейте много 9.gif biggrin2.gif

Аз
Пак Аз
Е аз, Кой друг ? biggrin.gif
MiTeTo tongue.gif
Иии последната

Айде стига толкова, достатъчно ви уплаших
Bloody_Tears
Абее... как ще ни плашиш?! Такъв си сладур biggrin.gif blush.gif Ако имаш още снимки, качвай! happy.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 26 2007, 19:57) *
Абее... как ще ни плашиш?! Такъв си сладур biggrin.gif blush.gif Ако имаш още снимки, качвай! happy.gif

Хех, мерси много.
Имам прекалено много снимки, но трябва да си ги кача някъде...После ще кача още blush.gif
Gossip Girl
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 26 2007, 17:12) *
Жани, много си сладка даже! smile.gif Последната снимка много ме кефи happy.gif

Mерси, Мимче rolleyes.gif
Цитат(devon @ Apr 26 2007, 19:17) *
И второ да кажа на Жанито(която май ми е адашка happy.gif ) че е голяма сладурка...Тая първата снимка дет е колажче ме разби направо а на тая последната е много готинка 10.gif

И на теб мерси, адашке wink.gif И ти си много готина
ALeX4e7y^
еТО СНИМКИ И ОТ мЕнЕ

http://mucunki.com/?page=user&uid=6197
vasinka_{P}
Малко снимки и от мене smile.gif

http://suselche.aha.bg/
Bloody_Tears
Олеее Сашкеее, ще те убияяя! Що не си ми казала мааа?! Мноу си сладкаааа! :*
Васи, и ти си сладурче biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Така аз понеже отдавна не съм се вясвала в тая тема,а вече има с какво да се похваля та реших да пиша!Имам нова прическа!хихих
и като се подстригах седя и се гледам в огледалото и си викам "абе с тая прическа нещооо на кой ми напомняяяя unsure.gif "
и след 5 часово ровене из паметта ми да се сетя на кой се оприличавам го измислих-вижте сами

аз съм това с черната блуза ако не ме помните

Доказателство или по-точно сравнение

Е добре де вие може и да не мислите че има някаква прилика но това ми беше първата мисъл като се видях!!!
susito
Жакс голяма си сладурка : ) И наистина има прилика със София..бретона и усмивката

П.С.Относно първия пост и галерията във фото букет;Дали има някаква възможност и аз да се сместя там confused.gif

Иееее то и мене ме имало в галерията брее!!!ей мноу се кефя
acm_pippo
Хммм, нов съм - ето ме и мен unsure.gif
*PeyT*
Жакс, emoticon1 (44).gif честито прическа! happy.gif Бретончето е мн сладко, ако си изправиш косичката досущ като Софито ще станеш! 10.gif
acm_pippo, добре дошъл! welcomeani.gif Яка снимка. emoticon1 (116).gif

Аз се чудя к`во да правя и ми хрумна да ви затрупам с нова порция снимки.. wacko.gif Е, ако не друго, поне ще ми се посмеете малко! 1 (4).gif blush.gif

Тук съм в даскало с моята мушичка! happy.gif Аз съм т`ва с черната коса, ако не ме помните.. rolleyes.gif Макар че се съмнявам.. напоследък доста често ви се показвам.. 16.gif tooth.gif

На тази сме пак аз и мухата + бонус - Елито( която впрочем също влиза тук - la_belle_helene88happy.gif ), с чийто апарат цял ден си правихме фотосесии.. tongue.gif

И сега една от женското парти, което си направихме в петък... 11.gif На доста хора от форума вече знаят за него, но аз още веднъж да се похваля, че си изкарахме супер яко emoticon1 (5).gif fun.gif въпреки, че ни се натресе и едно момче.. 16.gif но с него всъщност стана още по-забавно.. rolleyes.gif 18.gif Мн съжалявам, че нямам голям снимков материал, но падна батерията на апарата.. dry.gif

Снимката е правена точно в разгара на скрабъла, мацката до мен беше от противников отбор! happy.gif Хаха и да отбележа, че съм толкова навлечена, защото точно зад мен беше терасата, която почти през цялото време беше отворена(така е като не се пуши вътре.. biggrin2.gif ) и ми духаше в гърба.. rolleyes.gif След 5-тата, 6-тата чашка свалих якето.. 18.gif

Мислих да ви слагам още, ама ся ме мързи.. пък и нещо не искат да се качват.. wacko.gif Айде др път! biggrin2.gif

P.S. Не мога да си обясня защо винаги гледам толкова жално на всички снимки.. dunno[2].gif Почва да ми се утвърждава прякора Жертвата 18.gif Супер мн ме бъзикат.. dry.gif А попринцип съм толкова весел човек.. huh.gif 18.gif
acm_pippo
Хах, като гледам си си изкарала чудесно smile.gif 3тата и 3тата снимки ми харесаха най-много laugh.gif happy.gif biggrin.gif
girl_from_hell
хаха имам същата прическа като пейтан на аватара ти хах точно днеска си мсиелх че е ужасна smile.gif
а та снимките ех това теди много е хубавичко smile.gif и дам явно си си прекарала хубавичко и само така миличка smile.gif и мноогоо сладичка блузка smile.gif
vivata123
миии,ето и мои снимки..

вчера беше ден за шопинг,един от малките ми такива дни.. mrgreen[1].gif

дано не се стреснете много..ужасна съм на снимките.. happy.gif

бу
размазано бу
тазми е само да си похваля новата черна диадема..^^
qwe123
Цитат(susito @ Apr 25 2007, 09:49) *

Малееее,Сис!!!!Невероятна снимка!!!!!Аз много рано се сетих де... biggrin2.gif Иначе снимката наистина е много яка!!!Ако си си я правила сама - браво!!! worthy.gif
@vivata123, имаш много яки колиета tongue.gif
Bloody_Tears
Олеее Вивиии, мноу яки колиета верно! biggrin.gif А диадемата, една приятелка има абсолютно същата, супер сладка е! smile.gif Аз пък си купих от Мелник една друга. Скоро като се снимам ще си я сложа biggrin.gif Много са ти яки снимките, честити ти неща happy.gif
susito
Виви много си готинка и диадемата и колиетата и те са много сладки!

П.С.Диди аз само съм се снимала(на рожденния ден на баба ми се снимах с братчеда,ама него го отрязах в последствие)
vivata123
Мерси много,сладуркиии... happy.gif То колието ми е много скъп спомен и затова си го обичкам и аз мн.Ии се радвам,че ви е харесало.. blush.gif
sa6enka
Жакии прати много поздрави на 96...... ти сега си 11 а клас нали tongue.gif
emma_r
Дълго време (2 дена wink.gif ) си мислех дали да постна снимки тук...и най-накрая се реших...какво пък,поне ще има на кого да се посмеете малко wink.gif
Е ето ме и мен в Рим...

Иии тук съм пред Прада:
<---- 16.gif
Иии това е мисля,че достатъчно сте се смяли 18.gif
Bloody_Tears
Еее, защо пък да се сме се уплашили?! Толкова си хубава и лъчезарна smile.gif Много си сладка smile.gif
susito
да Мимски е права...много си сладичка : ) особено на първата снимка : )
girl_from_hell
emma_r, а междодругото къде учиш ?
emma_r
Ооо мерси много Мимс и Сус
Аз уча в 105 wink.gif
devon
Иии големи сте сладури бе 10.gif Еми супер готинка си особено на тая първата снимка си голяма сладурка happy.gif
Аз днес пропуснах даскалото и се чудих ко да прая и викам чек да ви покажа някоя друга снимка да се посмеем 10.gif

Цъкк
пльок
грознуту
тъпичкуту

Еми тва са смейте се на воля biggrin.gif
vivata123
Абе,Еми,я недей говори глупости..Такъв сладур си,че как ще ти се смеем?Ааа,мн си готинка,хич не се чуди повече.. happy.gif

devon,мн яки снимки..мн яка си излязла..
emoticon1 (116).gif happy.gif
siska
ми то така като гледам май повечето са се подстригали и приличат на някой от филма, таа и аз реших да си направя прическата на Хейли от 3-ти сезон иии ето какво излезе
лулу
а ето и една преди да се подстрижа smile.gif
лялл
^Mim0zKa^
аЕ вие деца нормални ли сте mrgreen[1].gif ГЛедайте кфо прайте.. слагате си снимки и на секи репликата е " Ау... да не се уплашите", "Нека се посмеем " тфа са мн превзети истории.. smile.gif Ай ако толкова мн се страхувате да не се уплашим не си поствайте снимки.. то хуу един,двама.. ма вие сичките wink.gif не за друго ама мн смешно изглежда отстрани smile.gif кфо са прайте сички се едно тука е конкурс за красота.. бахти интересните smile.gif)) Тва е.. нямам нищо лично към никой ама или слагйте снимки или не слагайте стига правежни работи да слагате някфи снимки на които не мислите 4е сте толкова зле.. и да казвате " само не се плашете" и да очаквате 5 реда комплименти.. емиии изтъркано е просто smile.gif а пак и ние тука старите кучета си се харесваме такива каквито сме.. и така трябва да бъде smile.gif така 4е.. незнам замислете се blush.gif rolleyes.gif
П.С МиМеееее,еЛиии,Сон4еее,Тедиии ,розофото ми пате, Йори.. една огромна и Мазна (hugggggggggggggg) за вас smile.gif) (H) (H)
ALeX4e7y^
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 27 2007, 16:08) *
Така аз понеже отдавна не съм се вясвала в тая тема,а вече има с какво да се похваля та реших да пиша!Имам нова прическа!хихих
и като се подстригах седя и се гледам в огледалото и си викам "абе с тая прическа нещооо на кой ми напомняяяя unsure.gif "
и след 5 часово ровене из паметта ми да се сетя на кой се оприличавам го измислих-вижте сами

аз съм това с черната блуза ако не ме помните

Доказателство или по-точно сравнение

Е добре де вие може и да не мислите че има някаква прилика но това ми беше първата мисъл като се видях!!!

Според мен не приличаш на нея blush.gif Нищо лично rolleyes.gif
Bloody_Tears
Ми и на мен не ми приличаш на нея. smile.gif Доста различни сте smile.gif
CheerFuL-F
ето и 1 моя снимчица'

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.