Какви страхотни приятели си имам аз

....
Благодаря ви адски много за великите коментари относно сватбата, нямате си и представа колко много ме зарадвахте
Сестра ти изглежда очарователно,а пък роклята и е повече от невероятна.Така като я гледам чак на мен ми се прииска да се омъжвам
Сестра тие била.. о4арователно красива булка.. и тая рокЛя.. мале влубихх се... страхотна е .. кату една СнеЖаНкаааа
хех

Мерси
Марийкос и
Дарс (от мен и от името на сестра ми

) Сега да ви разкрия тайната на роклята на сестра ми -
първо не е бяла а цвят шампаско, защото според нея ако била в бяло щяла да прилича на "
айшето от маалата" ... т.е. тена й бил тъмен ...
Второ - незнам дали съм споменавала досега, но тя е архитект(сами се досещате че няма да позволи на никой да й се бърка в модела на роклята
.gif)
) Всичко си измисли сама - от един магазин си купи бюстие, от друг - пола, от трети - цветченца и пр. ... Накрая едвам я накарахме да даде поне да я сглобят и доизмайсторят ...

Мозъчето й постоянно раждаше нови и нови идеи.
.gif)
Така че бъдещи булки - обръщайте се към мен, имам опит в обикалянето по магазините за аксесоари и други джаджи ... накрая направо ще стана един сватбен агент ...
даже Хил не може да ти стъпи на малкото пръстче дори
Хрис, мило много ти благодаря

,но аз изобщо не мога да се меря с кака ни Хилари - нито по визия, нито по талант.

Просто ме е хванал пича в подходящата поза ... ако ме видиш например, като стана от сън на какво мязам ... пак ще си говорим
само дано не си хванала ти букета,защото тогава положението ще е ясно
Ооо не
Дари ...

... погрижих се това да не стане. Предупредих сестра ми, че ако го хвърли към мен ще се пренеса у тях (и без това съм там 40% от свободното ми време

) Майка ми нямаше да понесе още една скорошна сватба ...
Марийче, супер си мила

Правиш една много сладка физиономийка и ми приличаш на една моя близка приятелка
Миленче и ти си излязла хубаво, ама я хвърли насам нещо по-големичко, че бая се озорих докато те видя, недоскив вече