Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вашите снимки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
ludoto_mimi
Жаки, интересни занимания в час по химия - "Уцели носа на другия" 18.gif 18.gif
BledPoet
Абе ти няма ли друго какво да правиш в часа по химия, ами се снимаш! Лош ученик лош 9.gif 18.gif 18.gif 18.gif
wink.gif Слаба шега 10.gif
Много са ви готини снимчиците 4.gif
2thin[1].gif да зема и аз да дам некоя ... неееее 3_4_62v.gif
fenka_lucas_i_brooke
хахаха не са в час по химия!Тва ни е класната стая иначе беше близко в час по Физика са 18.gif утре може да има пак!С Вихър нали сме лудите фенове на ОТН и само пускаме саундтрака в час и Вихи ми рисува разни неща от филма 10.gif
Jordan
Аууу, аз пак със закъснение, ама на Хрис кученцето е много сладкооооооо 3.gif Искам и аз такова blush.gif
Жу-жу-бу-жу( 18.gif ) ти си пример за примерна ученичка rolleyes.gif Междудругото не знам само на мен ли ми направи впечатление ама твойна приятелка Валя много прилича на Мимозката ohmy.gif
Не мислите ли?
ludoto_mimi
(Jordan @ Oct 10 2006, 09:01) *

Междудругото не знам само на мен ли ми направи впечатление ама твойна приятелка Валя много прилича на Мимозката ohmy.gif
Не мислите ли?

Не. 18.gif Мимозката е много по-различна. happy.gif
Jordan
но има прилика dry.gif
milen4eto
(^Mim0zKa^ @ Oct 10 2006, 03:49) *

Миии на нямам пари4ки за по хубаф .. хахаха и затова 18.gif 18.gif ХАХАХАХ стига бе.. такъф е ефектаа Милен4е 4ерну бял 10.gif Що бе не ме ли харесфаш biggrin2.gif

Неее много си сладка даже 4.gif ! Еее знам, че могат снимките да се обработват моля те не съм чак толкова зле нали или съм... то да ти кажа и аз незнам 18.gif 18.gif 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
Айде още една порция от мене
тези вече са в час по химия

само не ми се смейте имам нещо торбички под очите и Вихър каза че имам нужда от с...кс и ще се оправя 18.gif

http://www.ggbit.info/forum/uploads/116048..._124_184866.jpg

http://www.ggbit.info/forum/uploads/116048..._124_132471.jpg

http://www.ggbit.info/forum/uploads/116048...2_124_27931.jpg -Горкия Вихи само го тормозя 18.gif

http://www.ggbit.info/forum/uploads/116048...2_124_99758.jpg

http://www.ggbit.info/forum/uploads/116048..._124_121759.jpg

http://www.ggbit.info/forum/uploads/116048..._124_139428.jpg

http://www.ggbit.info/forum/uploads/116048..._124_101551.jpg

http://www.ggbit.info/forum/uploads/116048...2_124_44986.jpg

http://www.ggbit.info/forum/uploads/116048...2_124_21300.jpg
ludoto_tedi
Ама ти много "малка" фотосесиика си си направила пак tongue.gif Ей ама Вихито бил сладурчо biggrin.gif преди някой друг да е надал глас аз си го заплювам хахаха tongue.gif Сладуранка както винаги {}
Vihro
Охооо Жаки, мерси за рекламата 1sun[1].gif
ludoto_tedi... How you doin' ? 1eyeb[1].gif
ludoto_tedi
хахаха Онова лудото мими ей ся ще ми се скара ,че правя офф-чета за малко свалки biggrin.gif
Jordan
18.gif Жу, мисля, че Вихърчо си предлага услугите нещо 15.gif
Ама виж сега, аз ако бях на твое място нямаше да гооставя да произнесе последната буква на "секс" и щях да съм го заклещил... 18.gif
Но, това съм аз естествено... blush.gif
^Mim0zKa^
Хахахахах малеее кфо става тука е... веднаж да пропусна да фляза и.. ве4е прили4ам на някакво Вале.. ли какво бе6е.. ахах smile.gif Пак не съм разбрала.. 10.gif Ам Жаки сладурано...стига си правила фотосесии в 4ас ми внимавай.. ахаххахах 18.gif Майтапя се... мн ти се радвам на снимките.. и на Вихито и на негу 15.gif ххахах ....БаЙ дЪ уЕй..ахахах с моита най добра приятелка имаме.. регистрация ф снимка бг.. и ей сега ви давам да гледате.. ахахаха мн смях 6те има.. Жаки.. гледай ме и аз кфо прая в 4асовете rolleyes.gif
http://snimka.bg/search.php?q=ponich&c...eckbox%5B4%5D=1
P.S хАХАХ големи сме лигли4киии ..и тя е Елсинка аз съм Мимсинка а кодовите ни имена са (Пони4 и Бухти4) ахахахахахахах аиде приятну гледане 18.gif smile.gif
vIkToRsHeFa
(^Mim0zKa^ @ Oct 11 2006, 01:13) *

Хахахахах малеее кфо става тука е... веднаж да пропусна да фляза и.. ве4е прили4ам на някакво Вале.. ли какво бе6е.. ахах smile.gif Пак не съм разбрала.. 10.gif Ам Жаки сладурано...стига си правила фотосесии в 4ас ми внимавай.. ахаххахах 18.gif Майтапя се... мн ти се радвам на снимките.. и на Вихито и на негу 15.gif ххахах ....БаЙ дЪ уЕй..ахахах с моита най добра приятелка имаме.. регистрация ф снимка бг.. и ей сега ви давам да гледате.. ахахаха мн смях 6те има.. Жаки.. гледай ме и аз кфо прая в 4асовете rolleyes.gif
http://snimka.bg/search.php?q=ponich&c...eckbox%5B4%5D=1
P.S хАХАХ големи сме лигли4киии ..и тя е Елсинка аз съм Мимсинка а кодовите ни имена са (Пони4 и Бухти4) ахахахахахахах аиде приятну гледане 18.gif smile.gif

Шшшш ко пратите вий тука: http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1087968
ми тука: http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1088018 shocking.gif
15.gif fun.gif wub.gif

ПП. Ш взема а си сменя паралелката... mrgreen[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Миме аз си мислех че аз не слушам в час 18.gif
Много якички снимки
BledPoet
Шефе, а за тази снимка, к'во ще кажеш - в час а ? 15.gif - после на къде варвяло младото общество 18.gif 18.gif 18.gif
milen4eto
Eeeeй ма вие много яко си прекарвате часовете... wink.gif Защо и нашите не са толокова весели. Ние от скука изпозаспиваме по масите 18.gif 18.gif
Graphite
Хей хора smile.gif здравейте smile.gif аз съм...най-новото попълнение smile.gif директно в тази темичка попаднах smile.gif ама мноо сте луди всичкитеsmile.gif Сладури smile.gif
ето сега и една моя снимчица smile.gif
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=24417

много се радвам на това форумче ама много smile.gif
Jordan
welcomeani.gif
Bloody_Tears
2hi[1].gif и от мен!
Vihro
как си слагате снимки да се виждат директно тука а с линкове и т.н. confused.gif
ludoto_mimi
(Vihro @ Oct 11 2006, 19:53) *

как си слагате снимки да се виждат директно тука а с линкове и т.н. confused.gif

За Снимка:
1. Копираш линка на снимката.Например www.blabla.com/snimka.jpg
2. Натискаш ето този бутон -> и там paste-ваш линка, който си копирал.
^Mim0zKa^
ХАХАХАХАХАХхахаххахахХАХахХХ 18.gif 18.gif Харесаха ви снимките а wink.gif Много са луди.. вярну е 10.gif Ми такива сме ние бургаските деца 18.gif
Добре до6ул наа новото мом4е smile.gif EnJoyYyYyY {}
Vihro
ето разгледайте, порадвайте се на мойте подвизи по време на час biggrin2.gif IPB ImageIPB ImageIPB Image
fenka_lucas_i_brooke
хахахах Вихи-Пинки 18.gif 18.gif 18.gif
Vihro
чшшш ни са ибавай с бай ти брадър ча ща изплюща ла! smile.gif smile.gif smile.gif
ludoto_tedi
ХахХаахАХаА Пинки хахахаха ей тва е.... Жак на последната снимка си голяма сладулка Хихихи аз нещо нямам батерии на фотоапарата и нямам нови снимки sad.gif
ludoto_mimi
ХАхаха, Вихро, ти уби рибата с тва розово. 18.gif 18.gif 18.gif
Отива ти. bigwink[1].gif
Vihro
хахаха мерси мерси biggrin2.gif
има и още с розово, ама те са с по хубаво качество и не са за хора 5angel[1].gif ush:
pool^babygirl
Айде и от мен нещо --> http://www.anelid2.aha.bg , че много отдавна не съм слагала снимчици smile.gif
Ludata Julieta
myself smile.gif
Bloody_Tears
и двете сте големи сладуранки!!!!!!!!
*PeyT*
Жаки, мноу яки снимчици! 4.gif Изглежда голям купон е паднал! happy.gif smile.gif Btw племенничката ти е супер сладичка! 3.gif
Electrum
Ми аз почти 1 година вече пиша тука,ама не съм качвала май снимка,та ето ся доста EVS site-a не е завършен още,но кат имам време ще го оправя smile.gif
Крадец на рози
(YaHeL`` @ Oct 18 2006, 11:36) *

Ми аз почти 1 година вече пиша тука,ама не съм качвала май снимка,та ето ся доста EVS site-a не е завършен още,но кат имам време ще го оправя smile.gif

Oooo sexy tongue.gif
bron
в тоя форум а ли съм най-малък егати-няма да поствам снимки че ме е срам
milen4eto
(fenka_lucas_i_brooke @ Oct 18 2006, 02:09) *

Хм преди малко се сдобих с още снимки от сватбата и реших да ги споделя с вас! rolleyes.gif

Снимките са много хубави... Мерси че ги сподели с нас. Много сте хубави всички, но трябва да кажа че племенницата ти бие рекордите, направо да я схрускаш, голяма сладулка е 3.gif
Gossip Girl
Всек път щом погледна има все нови и нови снимки smile.gifСупер са
eL
Дойде и моят ред ... обещала съм обширен снимков маратон, така че настройте се психически, ще се постарая да ви заразя с положително си настроение biggrin2.gif :
- това е въпросното ми 'изпускане' на младоженеца и другарите му 18.gif ... забележете състоянието на вратата ни happy.gif
- със или без обувка, мисията ми като ' надъхан пазител на булката ' е прецакана blush.gif Само не мога да си обесня защо съм толкова доволна Хах rolleyes.gif - винаги като погледна тази снимка се заливам от смях 18.gif Гостите имаха вид на някакви зарибени туристи-япончета цъкашти почти всяка минута с дигиталните си апаратчета tongue.gif
- моя милост и Най-КрАсИвАтА бУлкА на СвеТа(нали знаете бабешката поговорка - нашто гаржи(съкратено от гарван happy.gif ) си е най-убу ... Oхххх ... каква фотосесия ... красотаааААа inlove.gif ... вече загубих представаа за бройката, ама как да не ви ги покажа всичките wub.gif То не че няма още 18.gif ама вече се уморих да качвам в тоя photobucket 18.gif
И за финал - Аз 18.gif Аууу какъв съм нарцис rolleyes.gif ... haha базикам се ... но трябва да ми признаете че на тази снимка изглеждам доста добре cool.gif :

п.с. Модела на роклята ми да ви е познат от някъде ?? bigwink[1].gif Мимс, душичке моя ... ти да мълчиш ... знам че знаеш 10.gif
То малко не се вижда цялата ... но ще тряя да се издиря сред 800-те снимки 16.gif ... и ще ви се покажа happy.gif

п.с.2. Жакс, супер снимчици мило bigarmhug.gif
fenka_lucas_i_brooke
Еееееееееееелс леллелеле страхотни снимки направо са върховни!Да не говоря за качеството пък и местата на които са направени-лелелле сичко е съчетано перфектно и най-вече ако не бяха хубавите хора да ги красят нямаше да са толкова хубави!Еееееееееееелс леллелеле страхотни снимки направо са върховни!Да не говоря за качеството пък и местата на които са направени-лелелле сичко е съчетано перфектно и най-вече ако не бяха хубавите хора да ги красят нямаше да са толкова хубави!
А роклята на сестра ти-.................ВЛЮБИХ СЕ В НЕЯ!Страхотна е!Направо е модела който искам и аз!Страхотна рокля нямам думи!Младоженеца също се е барнал!
Иии дойде твоя ред!Много си ми хубавка!Роклята хмммм happy.gif rolleyes.gif от къде ли ми е познато това красиво творчество 18.gif
Не не не просто страхотни снимки,страхотна сватба....сичко е ПЕРФЕКТНО!Бравос!
ludoto_tedi
Maле роклята като на Хилари ...... искам и аз sad.gif Супер си .. Ели а сестра ти.. найстина най-красивата булка smile.gif
ludoto_mimi
ЕЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ bigarmhug.gif

Слънчоглед! 3.gif Брех. Сега от кой да почна... Айде от мадоженците - много са хубави и двамата. Обикновено всички гледат булката ама и младоженеца се е барнал много добре. 18.gif На сестра ти роклята е страхотна, супер са двамата. И въпреки че не си успяла да я продадеш за повече пари, пак е било голямо шоу. Особено с изкъртената врата. 18.gif
Сега тях като ги похвалих, идва и твоя ред с най-хубавата шаферска рокля. 4.gif Обаче благодари на кака Хилари, че я е облякла първа, иначе... biggrin2.gif Ти доста я оплю фризьорката, но не е толкова зле косата. Обаче все още съм убедена, че е трябвало да я набиеш когато ти се е отдала възможност. 18.gif 4.gif

Абе както каза Жаки, всичко е перфектно. happy.gif
eL
Жакс,Теди,Мимс и на трите по едно хъгче bigarmhug.gif как да не съм горда от такива коментарчета wub.gif ...
Виждам, че мистерията около модела на роклята се разгада със скороста на светлината happy.gif Знаех си че ще стане така ... но ако знаете колко убедителност вкарвах в измишльотините си и заблуждавах някой хора, че съм бъдещия Роберто Кавали или оная там как беше първото име ... бла бла - Версаче ... biggrin2.gif ... Радвам се, че снимките ви харесват ... но 90% от красотата ни се дължи да ВеЛиКиЯ фотограф на сестра ми 8.gif Тоя човек просто няма равен, как улавя точния момент не мога да ви обесня ... 3.gif

Открийте разликите 18.gif :

Оригинала :

Наглата имитаторка 18.gif :
fenka_lucas_i_brooke
Аааааааааааааааа Елс страхотна сииии лелеллеле по поръчка ли е!
Ауууу страхотна е!браво браво браво!
ludoto_mimi
Еллл... 3.gif Че то разлики няма бе. Да не са ви разделили при раждането с Хилари? Малко с около 6 годинки разлика, ама нищо. 18.gif Като си тръгнала да копираш, поне и прическата беше си направила същата. На мен толкова кичури ако ми висяха нямаше да го преживея. 18.gif
Обаче фотографа е много добър, как те е хванал само. Сега ще си направи стена с твои снимки. 18.gif
_HriS_TinA_
....... shocking.gif shocking.gif shocking.gif ......

ЖжжЖж....оставам без думи 3.gif ....ЕллЛЛ,сладкоо, великолепна сиииии... blink.gif ...просто при4еската,роклята,джаджите по тебе и ТИ естествено изглеждаш страхотно..повече от страхотно велико...хаха даже Хил не може да ти стъпи на малкото пръстче дори 18.gif ...Нашето ЕЛ е уникатттт 13.gif go_team.gif av-2500.gif ...

..МмммМММ немога да пропусна обаче да кажа ... сестра ти НАИСТИНА е МНОООГО КРАСИВА БУЛКА ...ммм просто има някакво страхотно обаяние много и се нарадвах bigwink[1].gif ...айде да не подминаваме и младоженецът който по нищо не отстъпва на цялата картинка от красиви образи biggrin2.gif ... 59.gif ... мМММммм.. хехе да не забравя съ6то и да им пожелая на двамата дълъг съвместен живот изпълнен с много щастие и inlove.gif ... т.н. ..абе ВСИЧКО НАЙ wink.gif ...

..ааАА за роклята какво да кажа rolleyes.gif .. никога мозъкът ми не би родил подобно нещо blink.gif .... ъъ..искам само да ти кажа получило се е страхотно и разлики в роклята няма но вторият модел който я носи повече ми допада 10.gif ...

LoVe YaAa
bigarmhug.gif wub.gif
ludoto_tedi
Ей аз намирам разлика пък tongue.gif Втората русокоска biggrin.gif е по хубава smile.gif {}
eL
blush.gif УаУ ... Хрис, Мимс и Тедка ... рискувате да ме превърнете в един голяяям надут балон. 18.gif Стига сте ме хвалили, после кой ще се наеме да ме връща обратно на земята biggrin2.gif

Благодаря ви много за хубавите думи ... bigarmhug.gif Дано поне да ги заслуважам ...

Айде последна снимка, че взех да прекалявам - постнах половината сватбен албум happy.gif :

Menna

Ел bigarmhug.gif

Всичките фотоси са Божествени!
Булката и младоженеца изглеждат страхотно. happy.gif Когато пусна първия си коментар за сватбата и описа костюма на момчето с онези цветове се уплаших(викам си това пък какво ще е) 18.gif Но момчето изглежда много добре.Всъщност то най-важното е да слуша булката,в противен случай bangin.gif
Сестра ти изглежда очарователно,а пък роклята и е повече от невероятна. 3.gif Така като я гледам чак на мен ми се прииска да се омъжвам. passifier.gif

Колкото до теб,Ел,няма какво да се лъжем...изглеждаш ПРЕЛЕСТНО 8.gif и Хрис много правилно си го е казала:
(_HriS_TinA_ @ Oct 20 2006, 09:42) *
даже Хил не може да ти стъпи на малкото пръстче дори
Мхм,така си е. 0106[1].gif

И за да докажем това ще добавя твой цитат:
(Peyton Sawyer @ Oct 19 2006, 19:59) *

нали знаете бабешката поговорка - нашто гаржиси е най-убу
bigarmhug.gif
Да ти кажа с този ти вид не знам как ще те опазим от младежите emoticon1 (78).gif ,само дано не си хванала ти букета,защото тогава положението ще е ясно. 18.gif 18.gif

ПС:Хора,забелязахте ли новите емотики,много за джиджани. emoticon1 (44).gif tooth.gif emoticon1 (25).gif emoticon1 (2).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.