Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вашите снимки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Gossip Girl
QUOTE(dqvol4e7o_mims @ Sep 4 2006, 20:57) *

сладичка си. tongue.gif

Мерси smile.gif
siska
Ми ако не сте ме видели ето ме (малко съм зле ама да не ви пукаsmile.gif )

[url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/16/15809_618.JPG][/ur

Mod Edit: За в бъдеще пускай снимките си с тумбнейчета или на линкове. В противен случай поста ти става прекалено голям и забавя отварянето на темата.
Gossip Girl
QUOTE(siska @ Sep 5 2006, 01:13) *

Ми ако не сте ме видели ето ме (малко съм зле ама да не ви пукаsmile.gif )

Глупости , много си симпатична smile.gif blush.gif
^Mim0zKa^
siska Имаш хубави сини о4и smile.gif 10.gif
Gossip Girl
И ти си много готина ^Mim0zKa^ smile.gif
^Mim0zKa^
Мерси много мили4ка... но за съжаление.. твоите снимки не ми се отварят sad.gif .. ина4е много искам да те видя smile.gif
Gossip Girl
Ми да sad.gif Ще видя какво мога да направя по въпроса , та да може в най - скоро време да станат пак видими smile.gif
siska
Хихи мерси много blush.gif Всички тук сте голееееееми сладури и сладурки biggrin.gif страхотни сте biggrin2.gif
Stacey
Много сте готини всички като си кача снимки и аз ще пусна wink.gif
Jordan
Снимки, та снимки. Ей ви, на, снимки от морцето ми. 10.gif
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
Само ми вижте главата 18.gif Не ви ли приличам на прана котка 18.gif
IPB Image

Ама искам и аз снимки да гледам...Ей, хора, давайте бе, не се срамувайте sad.gif
fenka_lucas_i_brooke
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Ама че си ми сладур Йордански!!!
Не е вярно аз не те бях забравила даже се чудех къде се беше загубил толкова много време,
както дългите и безкрайне коментари на Елито,така и на Хриси,така и твоите коментари ми липсваха и най-вече твоите снимки!
Най-често се сещах за тебе като влизах в темата за Лично Творчество,се пак ти си я правил тая тема хахаха и аз май нещо много се разписах!
Та снимките както казах си си сладур от класа!На тая 4-тата снимка си голям гъзар с тия две цигари 10.gif
И е тука си много сладък - IPB Image
Абе какво говоря ти на сякъде си сладур!Спирам да пиша че ще решиш че се влюбих в тебе
18.gif 18.gif 18.gif
*PeyT*
Jordan, мноу яки снимчици! 3.gif 4.gif 4.gif wink.gif
ludoto_mimi
ХАхахах, Jordan, аз какво ти казах, че фенките само теб чакат. 3.gif 15.gif 15.gif

Като гледам много не си поплюваш ... мадами, цигарки, пици. 18.gif Залеза със DUCK YOU много ме кефи обаче, подхождат си. 10.gif

4bira[1].gif 4bira[1].gif
_HriS_TinA_
ИхаааааАаааааААААааа велико лято Jo 4part[1].gif ... Хахахах както вика Мимс-а изоб6то не си ску4ал 18.gif 10.gif ... хахах мене най ме кефи онази с 'боксовите ръкавици' 18.gif 16.gif ... biggrin2.gif ... Блаааа .... Ето ме и мене 18.gif :

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image

C'est ça ... 18.gif 10.gif 18.gif
Jordan
Йее, и Хрисито се престраши да покаже как е минало лятото й- БРАВО!!!(Вземайте пример от нея де!!!). А междудругото, Хрис, къде си ходила на разтоварване?...това корабче на последната снимка е невероятно rolleyes.gif
Bloody_Tears
много яки снимки имаш Jordan.супер си сладък.smile.gif
ти също имаш много яки снимки Христина.абе какво да кажа,просто и двамата сте сладури! blush.gif 1clap[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Хрисинкоооо голяма си ми сладурана!Много хубави снимки!
_HriS_TinA_
QUOTE(Jordan @ Sep 7 2006, 20:29) *

Хрис, къде си ходила на разтоварване?...това корабче на последната снимка е невероятно rolleyes.gif

18.gif 18.gif Кораб4е ли .. 4е тва си бе6е 4иста яхти4ка biggrin2.gif ... мм въпросната по4ивка бе6е в Мармарис .. аа там сме на "разходка" в Егейско море rolleyes.gif ... или по скоро плавахме с едно такова подобно 4удо като тва на последната снимка 10.gif ... Ааа 4еките да ви покажа едно съ6тество което поне аз не бях виждала на живо 18.gif 16.gif ... морски таралеж :

IPB Image - тфа ако го настъпе6 много много не ми се мисли какво 6те стане rolleyes.gif wacko.gif unsure.gif shocking.gif happy.gif

....Ооо и разбира се готиното хотел4е 18.gif .. тфа си го резервирах да ме 4ака следва6тото лято на остров4ето 18.gif 18.gif :
IPB Image
Jordan
Мамка му, знаех си аз, че е яхтичка ама викам айде ще напиша корабче...ма то не е ли все едно и също...бе все лодки 18.gif
Иначе добре си си заплюла хотелчето...дали ще се намери една стаичка и за мен...ей тъй, макар и долу при прислугата 18.gif
HooRiyA
~ 18.gif

01
02

Jordan
Васи, страхотни снимки 3.gif 3.gif 3.gif Страшно ме кефят. И аватара ти и той... rolleyes.gif
HooRiyA
~ blush.gif Благодаря blush.gif
*PeyT*
HooRiyA..напълно подкрепям Jordan - наистина са мн хубави снимките! Много си красива! 3.gif 4.gif wink.gif
Bloody_Tears
васи,много си хубавичка.много ме кефи косата ти!:)
HooRiyA
~Много сте мили всички blush.gif wub.gif bigarmhug.gif
Jordan
Taкива сме ди ние.... rolleyes.gif
ludoto_tedi
Мале знаех си че нашата Хрис е красавица ама миличка тука направо останах без думи

http://i25.photobucket.com/albums/c67/Hrissti/ME AnD MY HOLIDAY/NoVuuUTuMiQkE.jpg

много си сладка много!!!!!!!!!!!
Jordan
има нещо, което ми напомня Пейтън...дали е якенцето dry.gif
Ама гледаш супер перверзно 18.gif
_HriS_TinA_
Мерси Теди bigwink[1].gif (ти си стра6на сладурана bigarmhug.gif )...но ... 16.gif 16.gif аз тази снимка не си я харесвам особено 18.gif 18.gif ... не гледам презверзно ...поне така си мисля blink.gif 18.gif ...
...с Пейтън ни6то об6то не откривам но сега се накъдрих поне малко да заприли4ам на нея 18.gif 18.gif .... хахаах глупости говоря направих го за разнообразие 16.gif 18.gif :

..мм незнам ама HooRiyA , Васи сууупер як стил има6 и си адски красива biggrin2.gif 4.gif wink.gif ...WELCOME TO USSSS 10.gif 4.gif
*PeyT*
Хмм..май скоро поствах и аз снимчици..ама тук има и др, а някои са маалко по-различни... biggrin2.gif
Eто ТуУуК 10.gif
Jordan
(_HriS_TinA_ @ Sep 12 2006, 11:40) *

Мерси Теди bigwink[1].gif (ти си стра6на сладурана bigarmhug.gif )...но ... 16.gif 16.gif аз тази снимка не си я харесвам особено 18.gif 18.gif ... не гледам презверзно ...поне така си мисля blink.gif 18.gif ...
...с Пейтън ни6то об6то не откривам но сега се накъдрих поне малко да заприли4ам на нея 18.gif 18.gif .... хахаах глупости говоря направих го за разнообразие 16.gif 18.gif :

Ааааааа, че яка снимкаааа 3.gif 3.gif 3.gif Определено разнообразието ти е много яко wub.gif
Bloody_Tears
определено!!! smile.gif
HooRiyA
~Муцки Тайм biggrin2.gif Малко съм без гриим,нооо няма страшшноо... biggrin2.gif

~Тууук... не знам... wacko.gif

ЦъкнИ мЪ... Ни ХаПйя

БАУ !!!

МЯу?!

МУУ biggrin.gif

~Стига толкоз... да има и за друг път... нищо,че имам 300 тона снимки... ама достатъчно плашене за тая вечер.. нали трябва да спинкате 18.gif

Jordan
Васи, без излишни скромности, плиййййз, снимките ти са страхотни, а ти си голяма сладуранка blush.gif
Давай още снимчицииииии biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
HooRiyA
~Недей да провокираш полузамаяното същество,защото знаеш ли какво ще ти се случи!!! 18.gif

Само заради теб ще пусна тези снимчици...
пък утре може би още... =)

Тази в момента я рисувам... Опитвам се да си направя един свестен автопортрет =)

О БОЖЕ МОЙ ! Маймуна в банята??!

Ебати ЛъвЪ!

Отново е време за МУЦКИ!

Ъъъми...
fenka_lucas_i_brooke
Вярно си е подкрепям Йордански голяма си ми сладурана Васи!
Аз за съжаление нямам нови снимки но веднага щом проимам пращам!
Jordan
biggrin2.gif Ах, Васи, красива си...много blush.gif blush.gif blush.gif
Ето още снимки от мен...
Тези са от едно купонче blush.gif Не че си личи много, че купонясвам...

Ей тука много се аресвам rolleyes.gif

Неизживяно детство 18.gif

10.gif

Тука съм на участие и репетирам за големият концерт... 18.gif Абе пътувах си за ГО от СФ, връщах се от изпит и се бях разпял на двата си микрофона 18.gif Забележете жената отзад как гледа 18.gif
ThePinkDuck
Jordan, както винаги снимките ти са на гребена на вълната! Евала!
Васи, покрай всички комплименти които отнесе аз само искам да кажа, че гримът ти ме радва! mrgreen[1].gif
_HriS_TinA_
Ихаааа колко много снимкииииии....... 4part[1].gif

ЛеЛеее Jo много радва6ти фотота...както винаги свежи и разведрява6ти... и аз като Емито 6те ти кажа едно - Евала wink.gif ..4.gif 4.gif 4.gif !!! ... тая последната ти оба4е ми е лиубима 18.gif 18.gif ... хахахах стра6но сладък си на нея трябва6е да даде6 направо некво audio file-4e да 4уем "репетицията" хаахх ... а тази с о4илата лелеее стра6но яка е ..кърти6 мивки biggrin2.gif biggrin2.gif

Васиии нужно ли е да се повтарям изумително красива и слади4ка си дори тези без грим стра6но ми харесват 4.gif 10.gif 4.gif
Jordan
(_HriS_TinA_ @ Sep 13 2006, 09:16) *

... тая последната ти оба4е ми е лиубима 18.gif 18.gif ... хахахах стра6но сладък си на нея трябва6е да даде6 направо некво audio file-4e да 4уем "репетицията" хаахх ... а тази с о4илата лелеее стра6но яка е ..кърти6 мивки biggrin2.gif biggrin2.gif

18.gif Как само съм се вживял само в пеенето,а? 18.gif Ама аудио не ти трябва, че имате риск от повреди в слуховия апарат blush.gif Често, пея много зле dry.gif Ама за тва пък много обичам да си дера гърлото... blush.gif
Мерсаж за всички комплименти, И на Пaтето wub.gif и на Теб, Хрис wub.gif
ludoto_tedi
Mииииииииии на мен взе да ми става малко тъпичко... покрай снимките на Васито колко е хубава а аз? Така ето малко снимки да се оплашите 18.gif

http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/IMAG0020.jpg
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/IMAG0027.jpg
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/IMAG0028.jpg
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/IMAG0029.jpg

Нали съм заклето Лейтън фенче и не ме слуша главата 18.gif
http://i54.photobucket.com/albums/g96/ludo...di/IMAG0019.jpg

Толкова от мен smile.gif не се смейте малко... а много biggrin.gif

Хихихихи Йори както винаги оригинален в снимките smile.gif искам и аз да мога така да пея ХахахАХаАХАХа 18.gif и аз на два микрофона 18.gif
HooRiyA
~Айде глупости пък сега Теди biggrin2.gif Ти си много хубавка 3.gif blush.gif

Да не чуят само мъжа ми и жена ми,че ще ям бой... 16.gif 18.gif
Th3_SpY
Лудото Мими много искам и теб да те видя smile.gif
Menna
(Th3_SpY @ Sep 13 2006, 19:16) *

Лудото Мими много искам и теб да те видя smile.gif

Тя е специална и не всеки може да я види. 18.gif 18.gif

Приветствия за постаналите снимки.Всички са много чаровни.happy.gif
scandalous_girl
Тъй като виждам,че много нови снимки сте пуснали напоследък и аз ще дам няколко smile.gif .
Номер 1 : http://lohan.hit.bg/DAAA%20011.jpg Номер 2: http://lohan.hit.bg/%C5%EA%F1%EA%F3%F0%E7%...-2006%20049.jpg Номер 3: http://lohan.hit.bg/DSC00126.JPG
{HoNeY}
Тединко, голям сладур си blush.gif Copy of wub.gif
ludoto_tedi
Мерси много smile.gif Като гледам само красавици има тука... момчетата внимавайте без свалки 18.gif
_HriS_TinA_
Tедкооооооооооооо bigarmhug.gif супер сиии много готини снимки на плажааа 3.gif 3.gif 3.gif ... СЛаДуРаНа !!!!!!!! 4.gif 4.gif
HooRiyA
~Какви сте сладурчита всичкии 3.gif 3.gif 3.gif blush.gif

Um...

Bloody_Tears
хах,ква си сладка на тая снимка васи!!!:)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.