Ми ако не сте ме видели ето ме (малко съм зле ама да не ви пука ) [url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/16/15809_618.JPG][/ur
Mod Edit: За в бъдеще пускай снимките си с тумбнейчета или на линкове. В противен случай поста ти става прекалено голям и забавя отварянето на темата.
Gossip Girl
Sep 5 2006, 01:12
QUOTE(siska @ Sep 5 2006, 01:13)
Ми ако не сте ме видели ето ме (малко съм зле ама да не ви пука )
Глупости , много си симпатична
^Mim0zKa^
Sep 5 2006, 02:01
siska Имаш хубави сини о4и
Gossip Girl
Sep 5 2006, 02:06
И ти си много готина ^Mim0zKa^
^Mim0zKa^
Sep 5 2006, 02:27
Мерси много мили4ка... но за съжаление.. твоите снимки не ми се отварят .. ина4е много искам да те видя
Gossip Girl
Sep 5 2006, 02:32
Ми да Ще видя какво мога да направя по въпроса , та да може в най - скоро време да станат пак видими
siska
Sep 5 2006, 10:54
Хихи мерси много Всички тук сте голееееееми сладури и сладурки страхотни сте
Stacey
Sep 6 2006, 16:50
Много сте готини всички като си кача снимки и аз ще пусна
Jordan
Sep 7 2006, 07:28
Снимки, та снимки. Ей ви, на, снимки от морцето ми. Само ми вижте главата Не ви ли приличам на прана котка
Ама искам и аз снимки да гледам...Ей, хора, давайте бе, не се срамувайте
fenka_lucas_i_brooke
Sep 7 2006, 08:33
Ама че си ми сладур Йордански!!! Не е вярно аз не те бях забравила даже се чудех къде се беше загубил толкова много време, както дългите и безкрайне коментари на Елито,така и на Хриси,така и твоите коментари ми липсваха и най-вече твоите снимки! Най-често се сещах за тебе като влизах в темата за Лично Творчество,се пак ти си я правил тая тема хахаха и аз май нещо много се разписах! Та снимките както казах си си сладур от класа!На тая 4-тата снимка си голям гъзар с тия две цигари И е тука си много сладък - Абе какво говоря ти на сякъде си сладур!Спирам да пиша че ще решиш че се влюбих в тебе
*PeyT*
Sep 7 2006, 10:49
Jordan, мноу яки снимчици!
ludoto_mimi
Sep 7 2006, 13:39
ХАхахах, Jordan, аз какво ти казах, че фенките само теб чакат.
Като гледам много не си поплюваш ... мадами, цигарки, пици. Залеза със DUCK YOU много ме кефи обаче, подхождат си.
_HriS_TinA_
Sep 7 2006, 15:33
ИхаааааАаааааААААааа велико лято Jo ... Хахахах както вика Мимс-а изоб6то не си ску4ал ... хахах мене най ме кефи онази с 'боксовите ръкавици' ... ... Блаааа .... Ето ме и мене :
C'est ça ...
Jordan
Sep 7 2006, 19:29
Йее, и Хрисито се престраши да покаже как е минало лятото й- БРАВО!!!(Вземайте пример от нея де!!!). А междудругото, Хрис, къде си ходила на разтоварване?...това корабче на последната снимка е невероятно
Bloody_Tears
Sep 7 2006, 19:58
много яки снимки имаш Jordan.супер си сладък. ти също имаш много яки снимки Христина.абе какво да кажа,просто и двамата сте сладури!
fenka_lucas_i_brooke
Sep 8 2006, 09:39
Хрисинкоооо голяма си ми сладурана!Много хубави снимки!
_HriS_TinA_
Sep 8 2006, 09:58
QUOTE(Jordan @ Sep 7 2006, 20:29)
Хрис, къде си ходила на разтоварване?...това корабче на последната снимка е невероятно
Кораб4е ли .. 4е тва си бе6е 4иста яхти4ка ... мм въпросната по4ивка бе6е в Мармарис .. аа там сме на "разходка" в Егейско море ... или по скоро плавахме с едно такова подобно 4удо като тва на последната снимка ... Ааа 4еките да ви покажа едно съ6тество което поне аз не бях виждала на живо ... морски таралеж :
- тфа ако го настъпе6 много много не ми се мисли какво 6те стане
....Ооо и разбира се готиното хотел4е .. тфа си го резервирах да ме 4ака следва6тото лято на остров4ето :
Jordan
Sep 8 2006, 10:43
Мамка му, знаех си аз, че е яхтичка ама викам айде ще напиша корабче...ма то не е ли все едно и също...бе все лодки Иначе добре си си заплюла хотелчето...дали ще се намери една стаичка и за мен...ей тъй, макар и долу при прислугата
има нещо, което ми напомня Пейтън...дали е якенцето Ама гледаш супер перверзно
_HriS_TinA_
Sep 12 2006, 10:40
Мерси Теди (ти си стра6на сладурана )...но ... аз тази снимка не си я харесвам особено ... Jо не гледам презверзно ...поне така си мисля ... ...с Пейтън ни6то об6то не откривам но сега се накъдрих поне малко да заприли4ам на нея .... хахаах глупости говоря направих го за разнообразие :
..мм незнам ама HooRiyA , Васи сууупер як стил има6 и си адски красива ...WELCOME TO USSSS
*PeyT*
Sep 12 2006, 13:26
Хмм..май скоро поствах и аз снимчици..ама тук има и др, а някои са маалко по-различни... Eто ТуУуК
Jordan
Sep 12 2006, 17:22
(_HriS_TinA_ @ Sep 12 2006, 11:40)
Мерси Теди (ти си стра6на сладурана )...но ... аз тази снимка не си я харесвам особено ... Jо не гледам презверзно ...поне така си мисля ... ...с Пейтън ни6то об6то не откривам но сега се накъдрих поне малко да заприли4ам на нея .... хахаах глупости говоря направих го за разнообразие :
Ааааааа, че яка снимкаааа Определено разнообразието ти е много яко
Bloody_Tears
Sep 12 2006, 18:56
определено!!!
HooRiyA
Sep 12 2006, 22:17
~Муцки Тайм Малко съм без гриим,нооо няма страшшноо...
Вярно си е подкрепям Йордански голяма си ми сладурана Васи! Аз за съжаление нямам нови снимки но веднага щом проимам пращам!
Jordan
Sep 12 2006, 23:27
Ах, Васи, красива си...много Ето още снимки от мен... Тези са от едно купонче Не че си личи много, че купонясвам... Ей тука много се аресвам Неизживяно детство Тука съм на участие и репетирам за големият концерт... Абе пътувах си за ГО от СФ, връщах се от изпит и се бях разпял на двата си микрофона Забележете жената отзад как гледа
ThePinkDuck
Sep 13 2006, 00:03
Jordan, както винаги снимките ти са на гребена на вълната! Евала! Васи, покрай всички комплименти които отнесе аз само искам да кажа, че гримът ти ме радва!
_HriS_TinA_
Sep 13 2006, 08:16
Ихаааа колко много снимкииииии.......
ЛеЛеее Jo много радва6ти фотота...както винаги свежи и разведрява6ти... и аз като Емито 6те ти кажа едно - Евала .. !!! ... тая последната ти оба4е ми е лиубима ... хахахах стра6но сладък си на нея трябва6е да даде6 направо некво audio file-4e да 4уем "репетицията" хаахх ... а тази с о4илата лелеее стра6но яка е ..кърти6 мивки
Васиии нужно ли е да се повтарям изумително красива и слади4ка си дори тези без грим стра6но ми харесват
Jordan
Sep 13 2006, 13:54
(_HriS_TinA_ @ Sep 13 2006, 09:16)
... тая последната ти оба4е ми е лиубима ... хахахах стра6но сладък си на нея трябва6е да даде6 направо некво audio file-4e да 4уем "репетицията" хаахх ... а тази с о4илата лелеее стра6но яка е ..кърти6 мивки
Как само съм се вживял само в пеенето,а? Ама аудио не ти трябва, че имате риск от повреди в слуховия апарат Често, пея много зле Ама за тва пък много обичам да си дера гърлото... Мерсаж за всички комплименти, И на Пaтето и на Теб, Хрис
ludoto_tedi
Sep 13 2006, 14:38
Mииииииииии на мен взе да ми става малко тъпичко... покрай снимките на Васито колко е хубава а аз? Така ето малко снимки да се оплашите