Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вашите снимки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Jordan
ееееее браво, браво, има активизиране, давайте още снимки biggrin2.gif
Коко, видяхме, че си неотразимо страхотно красив, няма нужда да го доказваш още 18.gif Аз не че на снимки отказвам, много обичам, давай още ако имаш.... 10.gif
Направете път и за мене, и аз да се разпиша. Малко снимки от тая вечер.
IPB ImageIPB ImageIPB Image
Тук държа една връзка "карамфили", по-точно намерихме преди един цветарски магазин само дръжки и реших да ги разнасям из целия град 18.gif
IPB Image
И Едно малко клипче 18.gif
IPB Image
Е, то се олях вече, айде стига толкова happy.gif
Айде и по молба на Крейзи Мимз да ме видите що за красота съм
IPB Image
ludoto_mimi
Ти най-хубавата снимка не сложи. rolleyes.gif 18.gif

Едит: Така е по-добре. 4.gif
Jordan
добавих, добавих, да ме видят хубаво хората как се излагамtongue.gif
Ама съм красивА, аtongue.gif
CiNdEreLLa``
QUOTE(Jordan @ May 30 2006, 09:39) *

Ммм неотразимА си 4.gif ако бях момче щях да се влюбя хааха

Ето ви и две мои снимки,едната е преди да си одрежа косата,а другата след това хахахахха 10.gif

тук
и тук

Ааа,ето ви една и с къдрава коса 16.gif

Абе все съм аз!!!

...
The Black Dragon
QUOTE(CiNdEreLLa`` @ May 30 2006, 10:36) *

Ето ви и две мои снимки,едната е преди да си одрежа косата,а другата след това хахахахха 10.gif

тук
и тук

Абе все съм аз!!!

...

С дълга права коса си най-хубава 4.gif
PiToMeN
QUOTE(rainbow`eyes @ May 25 2006, 12:45) *

Ето нещо от снощния ми баллл

Jordan, супер елегантен си biggrin.gif честито, пожелавам ти много успехи и дано си прекарал страхотно! biggrin.gif
Поне при мен беше така. Балът беше направо върха, невероятно изживяване (PiToMeN искам да чуя отзиви) Обаче ще ви постна снимчици по-късно, може би в началото на другата седмица, че сега съм на моренцееее biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Айде чао сладури и поздрави от rainbow`eyes

Отзиви:
(по поръчка на моята принцеса)
Роклята на rainbow`eyes си беше супер. Не че нещо, но имаше точно 3 свестни рокли в нашия клас (тфа е субективно естествено) и едната беше на Янчо. Балът като цяло беше страхотен, макар че ми се губят някои моменти - в момента си ги припомням. Не ми се пише подробно, ето ви една снимчица на мен и принцесата, да ни се порадвате малко.
http://store2.data.bg/todorir/picz/2006.05...ko/100_2035.JPG
boy_07
QUOTE(CiNdEreLLa`` @ May 30 2006, 10:36) *

QUOTE(Jordan @ May 30 2006, 09:39) *

Ммм неотразимА си 4.gif ако бях момче щях да се влюбя хааха

тук
и тук

Абе все съм аз!!!

...

и с късичката ти е супер!Сладка сиwink.gif
snowpatrol
Хубави големи очи има Cindrella smile.gif
ludoto_tedi
ей сладурковци какво да кажа....не мога да спра да ви се радвам....слагайте още аз нямам намерение да загрознявам картинката!!! ей Jordan страхотна мисс си думи нямам сладуланка
CiNdEreLLa``
Ааа,Теди,недей така и от теб искаме снимки!!! 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
Cinderella много ме радваш с къдрава коса,сладурана си и с къса!

ето ме и мене някъде от преди месец всъщност от 4 май blush.gif
IPB Image
Qskata
Cinderelke бих те попитал защо си си отрязала косата не се обиждай но на мен лично не ми харесваш със къса кога докато със къдравата и правата коса ще си в сънищата ми цяла седмица rolleyes.gif И аз скоро ще сложа няколко мои снимки но само да ги направя smile.gif.
Jordan
Ани, много си хубава с къса коса. Мен лично много повече ме кефиш с къса коса rolleyes.gif
Жаки, голяма си сладурана. Имаш невероятно чаровна усмивка biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Jordan @ May 30 2006, 22:45) *

Жаки, голяма си сладурана. Имаш невероятно чаровна усмивка biggrin2.gif

blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif караш ме да се изчервявам!мерси blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif
CiNdEreLLa``
Еее не бъди толкова скромна де 1eyeb[1].gif
ludoto_tedi
(CiNdEreLLa`` @ May 30 2006, 20:56) *

Ааа,Теди,недей така и от теб искаме снимки!!! 10.gif

аз съм слагала мой не си ли ги виждалаconfused.gif ама щом искате (момичето с розовото)

Снимка
малко замаскировка Снимка

ей колко сме важни с моята сладурка
Снимка
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(CiNdEreLLa`` @ May 30 2006, 22:58) *

Еее не бъди толкова скромна де 1eyeb[1].gif

такава съм си по принцип blush.gif скромна blush.gif
BledPoet
CiNdEreLLa`` и мене много повече ме радваш с къса коса biggrin.gif . На Лудото Тедито снимка с кучето просто чупи глави 4.gif 4.gif 4.gif
ThePinkDuck
Е какво да кажа аз! Някои от вас са сладки, други повече, а трети хич, ама слава Богу външният вид не е от никакво значение тук! Защото ако беше мене никога нямаше да ме пуснат да вляза във форума. Уверете се сами : Май 2005 , Декември 2005 , Февруари 2006 . Усещате ли как бавно, но сигурно деволюирам! Айде давайте още снимки, че е страшно зарибяващо! mrgreen[1].gif
Menna
QUOTE(ThePinkDuck @ May 31 2006, 01:12) *

Защото ако беше мене никога нямаше да ме пуснат да вляза във форума. Уверете се сами : Май 2005 , Декември 2005 , Февруари 2006 . Усещате ли как бавно, но сигурно деволюирам!

Забрави Април 2006-положението там е разтърсващо. 18.gif 18.gif
Алоо, 9.gif какви са тези приказки? biggrin2.gif Е вярно не си неотразима хубавица като мен 16.gif ,но пак си те обичам! rolleyes.gif 10.gif
CiNdEreLLa``
Ей, ludoto_tedi,на първата снимка,това момиче,което е с теб го познавам бе ohmy.gif 2thin[1].gif 4.gif
snowpatrol
Е от един град сте smile.gif Снимките на Тедито са супер, особенно първата!
CiNdEreLLa``
Еее,че как ние готините хора сме от Стара Загора хихиих базикам се естествено,да не си помислите сега нещо ... 9.gif
Крадец на рози
QUOTE(CiNdEreLLa`` @ May 31 2006, 12:48) *

Еее,че как ние готините хора сме от Стара Загора хихиих базикам се естествено,да не си помислите сега нещо ... 9.gif

A най-готините от Пловдив smile.gif
geri
A най-готините от Пловдив smile.gif

0027[1].gif Е сега... 12.gif Има и яки от Добрич,а от Пловдив има различни. bigarmhug.gif
snowpatrol
Навсякъде има готини хора, важното е само да ги откриеш smile.gif
CiNdEreLLa``
Тцтцтцт тука много добре сме се открили ми се струва 10.gif 4.gif wink.gif
ThePinkDuck
Ето една моя снимка от днеска! Болен мозък, а? mrgreen[1].gif
Крадец на рози
Много яко ей smile.gif
lyubenski
QUOTE(ThePinkDuck @ Jun 1 2006, 21:48) *

Ето една моя снимка от днеска! Болен мозък, а? mrgreen[1].gif

Еха искам и аз такива, ще ми отиват перфектно с китарата icon_peace.gif
hilarie
g
^Mim0zKa^
И аз съм ви давала мои сним4ици...ама сега нямам какво да правя..и 6те сложа няколко от оня ден smile.gif
http://i36.photobucket.com/albums/e2/mim4o_bs/PICT0376.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e2/mim4o_bs/PICT0377.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e2/mim4o_bs/6e0ee163.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e2/mim4o_bs/PICT0380.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e2/mim4o...08210720167.jpg[/img]
П.С Съжалявам много 4е не са на линкове..но не6то не стана работата smile.gif

Mod Edit: То при тебе все работата не става. Като не става изчакай докато стане и тогава пускай.
CiNdEreLLa``
Лелейййй голям си бон-бон ... имаш невероятни очи.... 4.gif
ludoto_tedi
ех мимозке моя сладка мимозке има ли нужда да ти казвам пак че си моята сладка малка сладурана smile.gif мисля че не нали знаеш мнннннннннн те обичам много
ludoto_mimi
Мимозке, Мимозке, аз че съм луда, луда съм, ама толкова, че да имам белег на главата - не. 18.gif Мислех, че аз съм много спъната, ама явно имало и по-спънати. Ама на бас, че не си пробивала стъкло с ръка. 18.gif 10.gif 10.gif
^Mim0zKa^
Хахахаха мерси ви много...направо се из4ервих blush.gif Хахахахахах Миме...кео да ти кажа...белега ми е от мани4ка...хаха батко ме изпука с една врата желязна и хоп....хаха smile.gifМи не съм 4упила стъкло да...ама съм си пробивала крака с железен кол...хахаха smile.gif
CiNdEreLLa``
Мале,мале...ще се изтрепите бе хора...аз май съм кротка...хахах 10.gif
lyubenski
Аз със сигурност обаче съм успявал да пробивя стъкло с ръка и то на доста малки години, някъде 10 май бяха , то още си ми личи на ръката smile.gif . Абе лудница си е детството - Юнак без рани не е юнак, да не забравяме.
ludoto_mimi
QUOTE(lyubenski @ Jun 2 2006, 22:15) *

Аз със сигурност обаче съм успявал да пробивя стъкло с ръка и то на доста малки години, някъде 10 май бяха , то още си ми личи на ръката smile.gif . Абе лудница си е детството - Юнак без рани не е юнак, да не забравяме.

HAha, аз бях на 10 или на 12, имам белег под палеца и на лакътя. Също имам и един много дълъг белег, който не иска да се махне, от някаква тел май беше. От много малка ми е. 18.gif Събрахме се убитите.
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Jun 2 2006, 22:34) *

QUOTE(lyubenski @ Jun 2 2006, 22:15) *

HAha, аз бях на 10 или на 12, имам белег под палеца и на лакътя. Също имам и един много дълъг белег, който не иска да се махне, от някаква тел май беше. От много малка ми е. 18.gif Събрахме се убитите.

Oхоо ... и аз се присъединявам към вас. happy.gif 2 пъти съм си пукала главата, един път си разбих брадата докато ходих по един стръмен плаж ... имаше само камъни отдолу и аз си гледам звездите (бяхме на бунгала с наш'те) абе по едно време какво се заблях ... и както става обикновенно по анимационните филмчета земята свърши и тупнах долу 18.gif Ох сега се смея, ама ако ме бяхте видяли тогава каква картинка бях shocking.gif Ааа и когато бях на 4 разбих стъклото на вратата на терасата с главата си 2.gif Помня че майка ме извика навън и се препънах в бурдюрчето Хаха laugh.gif Бях цялата в стъкла и кръв.Шиха ми клепача на едното око (дясното) и то защо ? Ами ... оная некадърната сестра ми залепила окото заедно с миглите вместо раната и после ходихме да търсим лекарка, която да ми отлепя миглите една по една. Че се наложи да ме шие даже (8 шева тамън unsure.gif ) Ама почти нищо не си личи . Малеее тука сигурно ме мислите вече за Франкенщайн 16.gif 18.gif Чакайте да се защитя поне ... че още приличам на човек biggrin2.gif :
IPB Image IPB Image
Спънато съм си какво да правя .... happy.gif
п.с. Мимозченче ... страхотни снимчици 4.gif wub.gif
п.с.2 "сестра ми" да се разбира - нърс демек карък лекарка ... няма нищо общо със родната ми сестра bigwink[1].gif
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Jun 2 2006, 22:55) *

... и както става обикновенно по анимационните филмчета земята свърши и тупнах долу 18.gif

HahhahahahhahAHAHhahahHHAha, не, попиках се да се смея сериозно. То сега е смешно, ама и на мен не ми беше с окървавена ръка и в 12 часа през нощта, тоя доктора как ме гледаше като го събудихме да идва да ме превързва. Добре, че не трябваха шевове иначе щях да откача. И като си легнах и не можех да си сгъвам ръката заради превръзката на лакътя и 10 минути съм се търкаляла в леглото, че не можех да се почеша и накрая не издържах и на стената като Балу на дърветата от Книга за джунглата. 18.gif Ама гадния доктор ми го върна на другия ден като бях да ми сменя превръзката. Като дръпна направо ми откъсна кожата що имаше на мен. 19.gif

Трябва да си направим клуб. happy.gif
^Mim0zKa^
Xaxaxaxax тука вси4ки сме едни "палави де4ица" smile.gifСека падал,ставал....ахахах smile.gifМи аз веднаж както си варвях...и пред мен антената на телевизора...и оп кат са набутах право в нея...и то в окото.....и напраооо...как не го извадих незнам...хахаха след това 2 седмици ходих с карваво 4ервено око....като пребита smile.gifДа тва за клуба е мн яка идея smile.gif
ludoto_mimi
Мале, мале, ти си тежък случай. Аз както си вървях веднъж се блъснах във входната врата на даскало и 1-2 седмици ме болеше носа и няколко дена не можех да дишам през него. Как не го счупих. И то със скорост се забих - закъснявах и блеех настрани и гледам, че затворена вратата, ама някой излиза и я оставя отворена и аз се набучих. 18.gif
ludoto_tedi
Maле а си мислех че само аз съм от много пострадалите huh.gif е явно не е така happy.gif какво да ви кажа 17.gif като бяхме малки с брат ми много обичахме да се бием,но най много обичахме да се гоним да се дразним 2083[1].gif 2084[1].gif 0041[1].gif не че и сега го правим (оф отплеснах се докато гледах емотиконките хихихи) и така гоним се ние като започнахме от хола ама аз го гоня
и той отива в коридора и татко нещо беше клекнал на входа на вратата на детската и брат ми (той е 3 год по-голям от мен а аз да съм била на 5 значи той на 8) прескача татко ама аз нали съм замислена 18.gif и е го виждам и се спъвам в него и как да кажа по нежно.....изпробвах бравата (желязната) дали е добре сложена дали ще издържи удара с главата ми .....и така сега си имам белегче страхотно аconfused.gif biggrin2.gif ама какво да се прави.А да не говорим че като карах веднъж колело и паднах и си обелих дясното коляно и сега на едното нямам белег а на другото огромен!! ужас какво да се прави преживяа се......да не говорим че съм си чупила и лявата ръка и ми сменаха гипса за 40 дни поне 10 пъти ...какво да се прави не го търпях!!! 16.gif 10.gif blink.gif
Zaio
Ooooo вие нищо не сте-аз ако почна край-няма да има-когато бях на 5 брат ми ми счупи носа и то как- вися си аз с главата надолу от един лост в градината и нашия реши да ме гъделичка докато бях така и аз разбира се се изтупах по нос. Ухапа ме котка, по-точно откъсна ми месо от ръката(див сиамец какво да ви кажа), ухапа ме куче( и двата пъти инжекции против бяс в корема 14.gif нот вери плезънт), изсипах цял фритюрник с вряло олио върху себе си (голяма съм щастливка нямам белези добре че бях с дрехи), настъпах ръждив гвоздей по точно ми проби крака, ядах неизвестно каква гъба от двора на баба ми и още много много истории. Майка ми се майтапи с мене, че само дето слон не ме газил 4.gif
Аз съм тежкия случай biggrin2.gif
eL
HAhAhahha 18.gif 18.gif Zaio ти просто ме разби (отсега минавам директно на Теди, това ми беше официалната част happy.gif ) Имаме допирни точки, пресичаме се в далечна права или направо сме си успоредни на 'вечния сакатлък' biggrin2.gif

п.с. Мимски отбора ни се увеличава със скоростта на светлината. laugh.gif Досега записаните са :
Мимозчето,Мими, Аз, Теди 1 и Теди 2 woohoo.gif

п.с.2 А подписа ти Теди кърти 18.gif ... незнам, на мен ли нещо ми има или без никаква логика реших да го свържа с темата въпреки че е цитатче на Лукас : Once is an accident- more times is a choice 18.gif

п.с.3. (редактирано в 1.03h happy.gif ) : Към бандата се присъединява Любо 4.gif
ludoto_mimi
Пиши и Любо, той е от моята партия. 18.gif
K1llerAngel
Аз имам белег под дясното око някаде...Майка ми разправя че като съм бил на 5-6 г съм слезнал от колелото си и съм паднал върху няква пейка н апирон ли не знам на някво желязо лии ся ми стой супер тоя белег...
А миналата година играеме на стражари и апаши и сме в ход с надолнище аз хващам едно момче и той надолу по надолнището и аз след него и като си цепнах крака па не ме боли аз рева(От Гледката)и ми лепиха 4 шева ли 3 ли...
lyubenski
По темата за боя м/у братя и сестрите : имам много материал !!! Тя сестра ми е по-голяма от мен с 3 години , но това не ме спря да и извадя почти окото с отверка бъркайки през ключалката , докато се гоним и тя погледна (ужас сега като с замисля направо не знам , наште тогава направо ме побъркаха!!! бях на 3 или 4 не знам , но щом съм го запомнил явно е оставил отшечатък в мен smile.gif), малко вече по голям в бой с пръчки аз и братовчед ми успяхме да и проврем една пръчка през носа (това е по гадно и от горнотоbiggrin.gif) - леле като се сетя колко пъти сестра ми е спонсорирала щуротиите ми през ученическите години направо не знам => не е злопаметна явно !!! Абе отново ще се провторя - детството е най- сладката лудост който някои може да изпита smile.gif

P.S. А и аз не съм без белези на едната ми вежда имам един белег , който още не нзам от кога онзи ден го открих пред огледалото и си мисля ,че явно е плод на някой алкохолен маратон blink.gif
BledPoet
ОООО аз 100% съм за вашият клуб! 4.gif Като малък решх, че съм Брус Лйи ninja.gif и с еленски през стъклената врата на хола, 16.gif за мое огромно щастие стъклото стана на сол и се разминах без сериозне рани 10.gif Чупил съм си главата поне 5 пъти 2.gif и то се фрапантно(за всеки път ще трябва да пиша по един пост така че няма да ги разказвам сега) добре че ми е дебела главата и не си личат толкова белезите! Веднъж докато си римонтирах дома, си приковах ръката за стената с пистолета за пирони 20.gif 9.gif Бившото ми гадже ми сряза лявата ръка с нож докато готвехме shocking.gif Веднъж в парка се бях засветкал с колелото и един дядо, реши че не съм му лицеприятен blink.gif и с бастуна м/у спиците на колелото - резултата беше 6-7 метра свободно летене 50-тина метра таркаляне до дъното на близкото дере, което нямаше начин просто да пропусна(нека ти е гадно 18.gif ), безброй натъртвания и ухлузвания и 3 пукнати ребра biggrin.gif Има и още и още и още 1 (4).gif
Абе тотален сакатлък съм и аз 4.gif
А с колко неща съм се разминал на косъм .... starwars.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.