QUOTE(ludoto_mimi @ Jun 2 2006, 22:34)

QUOTE(lyubenski @ Jun 2 2006, 22:15)

Аз със сигурност обаче съм успявал да пробивя стъкло с ръка и то на доста малки години, някъде 10 май бяха , то още си ми личи на ръката

. Абе лудница си е детството - Юнак без рани не е юнак, да не забравяме.
HAha, аз бях на 10 или на 12, имам белег под палеца и на лакътя. Също имам и един много дълъг белег, който не иска да се махне, от някаква тел май беше. От много малка ми е.

Събрахме се убитите.
Oхоо ... и аз се присъединявам към вас.

2 пъти съм си пукала главата, един път си разбих брадата докато ходих по един стръмен плаж ... имаше само камъни отдолу и аз си гледам звездите (бяхме на бунгала с наш'те) абе по едно време какво се заблях ... и както става обикновенно по анимационните филмчета земята свърши и тупнах долу

Ох сега се смея, ама ако ме бяхте видяли тогава каква картинка бях

Ааа и когато бях на 4 разбих стъклото на вратата на терасата с главата си

Помня че майка ме извика навън и се препънах в бурдюрчето Хаха

Бях цялата в стъкла и кръв.Шиха ми клепача на едното око (дясното) и то защо ? Ами ... оная некадърната сестра ми залепила окото заедно с миглите вместо раната и после ходихме да търсим лекарка, която да ми отлепя миглите една по една. Че се наложи да ме шие даже (8 шева тамън

) Ама почти нищо не си личи . Малеее тука сигурно ме мислите вече за Франкенщайн

Чакайте да се защитя поне ... че още приличам на човек

:

Спънато съм си какво да правя ....
п.с. Мимозченче ... страхотни снимчици

п.с.2 "сестра ми" да се разбира - нърс демек карък лекарка ... няма нищо общо със родната ми сестра