Теди ..Теди (inlove) хаха Аззз какво мога да ви предложа хаха поредната доза.. от flirt4e.com http://www.flirt4e.com/tennessee ии.. сега за тези които имат регистрация в perfekten.com.. дано го знаете може да разгледате там ..профила ми е tennessee P.S Мимее кажи им за какво става въпрос хахаха
Това за да знаете от кого да се пазите ако ме срещнете на улицата! Към последната снимка съм пристрастна, защото обработката е дело на едно любимо мое съфорумско същество!
ludoto_mimi
Dec 24 2007, 13:46
Много си страшна.
ThePinkDuck
Dec 24 2007, 15:46
Цитат(ludoto_mimi @ Dec 24 2007, 13:46)
Много си страшна.
Тенк ю. Тенк ю. Това беше идеята на цялата ситуация.
скоро ще пльокна пак снимки-само искам да ме подсети някой
ludoto_tedi
Feb 14 2008, 11:36
Ето малко снимки от РД-то ми:
Jordan
Feb 14 2008, 17:03
Теди, все си мислех, че снимките, на които се духат свещи винаги стават тъпи и ужасни. Но твоите...опровергават това мнение, честно Тази е дъ бест просто
да не ти плащат за скромност, Сонче Недей така... на някой им плащат да пускат постове по цял ден, викам да не печелиш и ти кинти от нещо не ти личи, че си болна да ти кажа, ще да е от новото фотоапаратче. Похвали се и с него де
girl_from_hell
Mar 10 2008, 22:28
еми гледам всички се правят на скромни и викам и аз един път да се направя пък фотоапартчето не е кой знае какво ама аз много обичам да правя снимки и за това много му се радвам <a <a
Jordan
Mar 10 2008, 22:33
Цитат(girl_from_hell @ Mar 10 2008, 22:28)
еми гледам всички се правят на скромни и викам и аз един път да се направя
ееее, неа се излагаме сега. пускай със самочувствие Надявам се си доволна от фотоапарата. Преди няколко месеца гледах снимки от Практика и въобще не останах доволен от качеството на снимките. Надявам се модела ти да е от хубавите