Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вашите снимки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Pavcelot
Цитат(Peyton Sawyer @ May 31 2007, 22:09) *
По принцип не съм голям фен на абитуриенските балове ...........

Напълно споделям. Аз имах наскоро абсолвенски бал blush.gif и си припомних чувството. Е, не това за притеснението, ами онова за, че уж било голямо събитие и ти си ДЛЪЖЕН да се забавляваш. Е точно когато хората около мен поставят по този начин нещата ми е много трудно да се забавлявам. Обичам да се забавлявам без повод и не умея да се забавлявам с повод. Изглеждаш супер на снимките 4.gif !!
pool^babygirl
Айде и от мен нещо, че отдавна не съм слагала снимчици да не ме забравите случайно biggrin.gif http://anelid2.aha.bg
П.С. Ели наистина си много хубава wink.gif
Mrs.Ackles
ЕлС, finally! emoticon1 (119).gif Дочаках да ти видя снимчиците! blush.gif За кой ли път се убеждавам... Страшно си Красива! 3.gif wub.gif Роклята ти е прекрасна - и цвета и модела са ми точно по вкуса (от доста време съм фенка на зеленото cool.gif ) и ти седи наистина невероятно! Аз от мн време съм го забелязала, но все повече и повече се убеждавам, че си страшно фотогенична... Много ти завиждам (благородно, разбира се )... Винаги съм искала да излизам хубаво поне на някой снимки, но уви... Както и да е... мисълта ми е, че си страхотна! Имаш едно такова миловидно излъчване... blush.gif happy.gif emoticon1 (32).gif Аз иначе имам травма след видяното от изпращането на сестра ми - едни такива накичени, все едно на циганска сватба са тръгнали... emoticon1 (68).gif Ти обаче си natural beauty.. Много, много ми хареса! emoticon1 (45).gif emoticon1 (45).gif Каквото и да кажа ще е малко...

тези дни не ми се пише нещо (как така happy.gif)

Да бе, наистина.. как така?! shocking.gif 18.gif
Мисля че това е много личен момент и всеки трябва да си я изживее както му харесва.

Напълно съм съгласна.. Наслаждаваш се на мига, пък после не е нужно да се разказва наляво и надясно.. Важното е ти да си си прекарала добре и да си се забавлявала.. smile.gif Това е достатъчно. happy.gif

Фотографа ми е Дъ БесТ! rolleyes.gif

Напълно съгласна - тоя човек мн ме впечатли! biggrin.gif

П.С. Позите ти са върхът, тази зад дървото ми стана любима още отначало.. rolleyes.gif
eL
Сис, Мимс, Тедс, Жанс, Йордански, Сонче bigarmhug.gif Павлин(добре дошъл btw), Ани ... сега нямам намерение да ви изреждам 20 реда с цуфки (не ги обичам тия неща happy.gif ) но сигурно в момента няма човек, който да се чувства по-добре от мен...Напоследък нямам никакво свободно време, супер натоварено ми е покрай тези уроци dry.gif , но ЕгаСи ... няколко поста успяха да ме накарат да се усмихвам цял ден.
Въпреки че не съм сигурна за някой от "суперлативните речи" по мой адрес, искрено ви БЛАГОДАРЯ; Трогнахте ме до няма й къде. 8.gif (ама ся, като се надуя ще видите вий 15.gif ...)
Йордански, да не съм те чула да казваш повече че сме те забравили! аааа hung.gif - няма такова нещо. Аз и за майка си не говоря във форума, ама т'ва значи ли че не я обичам? biggrin2.gif Много си ми джиждан bigarmhug.gif ... наминавай по-честичко...
Ани и ти си голяма сладурана...Казах ли ти колко красиви очи имаш? wub.gif Обожавам да зяпам в захлас такива чисти сини..охх "Пу, да не ти е уруки!" (тая жена баба ми, ми влияе зле 18.gif ...)

п.с. Стеф и ти преминаваш в тайфЪта с благодарности по-горе wink.gif
Jordan
мойти учи ни са красивиииииииии passifier.gif
cry.gif cry.gif cry.gif
Nasi
Eли, аз не знам вече какво да напиша, всички казаха каквото мисля и аз. Изглеждаш невероятно, както Мими написа дизнайна и цвета на роклята ти стоят идеално, великолепно. Прическата също. Спомените от един бал са нещо много важно и остават за винаги. Най-важното е да си с хора с които ти е приятно, всичко останало си идва на мястото.

Още веднъж, страхотна си както винаги. bigarmhug.gif

Честито завършване. Предполагам че в края на лятото ще ти се иска д асе върнеш отново в училище. Поне за мен беше така. 18.gif
Menna
....
Кратко и ясно: Диво и красиво wub.gif bigarmhug.gif
И недей прекалява с тия уроци. Марш на плажа! biggrin2.gif

ПС: Чудни снимки на Ани, Йо и Павлин.
biggrin.gif
Devil^Rose^^
Така .. честито на всички шматки.. mrgreen[1].gif т.е. абитуриентки.И по специално на Елито bigarmhug.gif , аз така и не се напих 16.gif , а имах желание както и да е ....
Иначе за бала споделям мнението ти напълно. Всичко толкова го хвалят, а за мен не беше нищо кой знае какво, имайки предвид всичките приготовления, а за средствата да не говорим. Доста хора бяхме на мнение че една вечер само класа в някое заведение малко по официални ще е каде-каде по приятна. Малко лирично отклонение blush.gif
А сега по същество:
Всичко започна от 13 май когато се разболях от шарка. Да, точно преди бала, но за мое щастие ми мина точно по график и не можах да го изпусна, а само изпращането в училище и снимките за албума. Казаха ми че не били нищо особено, но в сравнение с престоя вкъщи си е било направо чудно.
После самия ден на бала беше голяма лудница. Роднините се събираха в Хисаря, а аз трябваше да си направя прическата сутринта и после да отида при тях. Само малко ме притесняваше, че трябва да отида до там с рейс и хората може да ме гледат малко странно (което си беше точно така.. можеби заради броката или формата 18.gif ), но се успокоих защото видях и други заблудени души - едно момиче даже и с тоалета.
Там - обърни внимание на гостите. Дъртите бяха най-интерсни: "защо си си направила косата така"," да внимаваш, че ги има всякакви луди, ти няма да ходиш с тях" 18.gif.
И след това към Пловдив за грим и айде на бал. От там нататък 1 час влизане в хотела + минавай по подлеза хиляда пъти , та да се събере класа... и на червеното килимче всеки те снима все едно си холивудска звезда. А и да не забравяме броенето, един съученик беше със свирка... мале тва още го чувам в главата си blink.gif
И от там нататък цяла вечер на чалга - как да не се разцепиш. shocking.gif Задължителният репертоар - "пак ще се срещнем" и т.н. ...целия клас се събира в кръг и се гледаме и клатушкаме, а даскалките плачат. Трогателно, нали!
После на дискотека, не бяхме всички- разделихме се на две групи, за което много съжелявам... но не ние е за първи път да се делим и докрая не можахме да се разберем .. жалко closedeyes.gif Резултатът - тва токчетата са много проклета работа mad.gif към 6 часа така ме болеше като стъпвам help[1].gif, ама не ги свалих цяла вечер. Идеята да ходя боса не ме блазнеше много-много ... освен това и една чупена пудра в чантичката нямаше други поражения mrgreen[1].gif
Сега и снимки ще искате, нали ? rolleyes.gif Само ще кажа че не са много, бях без фотоапарат и като цяло нямах желание за снимки целия ден tongue.gif Аз съм със златисто-зелената рокля
[attachment=747:HPIM0095.jpg] [attachment=750:STA50051.JPG] [attachment=748:STA50038.JPG][attachment=751:STA50042.JPG]
Стига толкова, повече няма да досаждам tongue.gif
Pavcelot
Цитат(Menna @ Jun 2 2007, 16:39) *
ПС: Чудни снимки на Ани, Йо и Павлин. [/b] biggrin.gif

blush.gif blush.gif

Радвам се, че ти харесват! biggrin.gif

Тези в myspace-а са от Пампорово и околността. Имам и хавайски,ей-ел-ски и лас вегас-ки и други от интересни места, но се сдухвам като ги разглеждам и затова не го правя.
*PeyT*
Еейй суийтхартс, как сте emoticon1 (44).gif най после се завърнах! rolleyes.gif Всъщност още преди два-три дни свърши Съни Бийч маратона и цялата абитуриентска олелия, но както може би се досещате имах доста сън да си наваксвам 3prozqvka[1].gif Още се влача като парцал, днес едвам се замъкнах на пробния изпит.. wacko.gif Плюс тва събирах и снимков материал, така че сега се пригответе да бъдете засипани от к`ви ли не разнообразни фотоси.. mrgreen[1].gif 18.gif Може да се поотегчите малко.. ама сорка, сами си го изпросихте.. biggrin2.gif 18.gif
Та преди да почна да се обяснявам надълго и нашироко, да не забравя - Ел, миличко, страшно красива си, наистина Copy of wub.gif Влюбена съм в роклята, прическата и грима ти.. всъщност в цялостната ти визия blush.gif Любимата ми снимка е онази с кичурчето пред лицето.. не холивудска звезда, ми нз.. 3.gif Сори, изпроси си коментарче за нея в галерията, просто не се сдържах! 10.gif Не знам фотографът колко бил добър, но заслугите определено не са само негови - каквото си е хубаво, си е хубаво happy.gif emoticon1 (56).gif Очаквам повече подробности, когато имаш време... passifier.gif . предполагам сега си много заета покрай подготовката за изпитите.. пълна лудница е, наистина.. wacko.gif И аз сега като свърша километричния пост се захващам с тестовете... sad.gif Таа още веднъж - мн съм впечатлена, напълно отговори на очакванията ми.. emoticon1.gif Няма да казвам, че ги надхвърли, защото си знаех идеално, че ще изглеждаш супер! blush.gif bigarmhug.gif
Хаха.. още съм в началото, а пръстчетата ме заболяха.. продължавам, няма как smile.gif Започвам по хронологичен път biggrin2.gif от изпращането в у-ще, на което ест прегракнахме.. това броене още тогава ми стана досадно.. shocking.gif Сълзи нямаше.. малко мъчно ми стана, наистина, но нещо не успях да ревна не знам защо.. unsure.gif Може би защото с повечето хора от класа така и не станахме близки.. Пфф.. то тогава на всичкото отгоре валеше и нямаше как да сме вън, хубаво, че си имаме една зала, където попринцип се играе тенис на маса и е по-широкичка такава и там се събрахме някак.. rolleyes.gif
Цък - Аз съм тази с черната грива за тези, които все още не ме знаят, макар че се съмнявам да има такива .. все пак доста често се разписвам тук 16.gif 18.gif
Цъък - Тази е от кръчмата, къзето се събирахме след това.. smoke.gif 1 (4).gif Сестра ми ме нави да я сложа.. не е от най-хубавите 16.gif

И сега.. най-хубавата част - БаЛъТ emoticon1 (119).gif Охх.. тва беше най-напрегнатият ден през живота ми, никога не съм била толкова нервна и притеснена shocking.gif Не можех да си представя как ще съм център на внимание и ще изляза начервосана и натъкмена..(за кви епитети 18.gif ) пред 4893438 човека и всеки ще ме оглеждат и т.н.. направо бях в ужас.. На всичкото отгоре така се получи, че ми правиха прическата и грима в последния момент, което ме направи още по-напрегната.. щях да се пръсна просто.. След това бам едно такси до вкъщи, трябваше да се обличам, да слагам обувките... бижутата.. мотах се 2 часа, щях да падна няколко пъти ... тея токчета ми е**** м***** с извинение.. да не говорим какво мъка беше докато сложа роклята, без да си разваля кошницата (след малко ще се уверите защо използвам именно това определение за главата си 0106[1].gif ) направо ужас.. Та ето малко фотоси от ресторанта.. макар и закъсняла с час и нещо ме удостоиха с честта да стоя като паметник, докато не се изредят всички да се щракнат с мен.. 18.gif Т`ва, че не бях яла нищо цял ден и щях да припадна, не е важно.. 16.gif biggrin.gif
Ля ; Бля ; Тътъръ ; Ръцъ (Този с оранжевата блуза не е кавалерът, а братчед ми biggrin2.gif , а мъжът и жената - вуйчо и вуйна.. wink.gif ) фуфу Има ощеее много с най-различни роднини и приятели, но не искам да ви отегчавам прекалено, а и няма цял ден да го пиша тоя пост rolleyes.gif Така че преминавам към май фейворитс : Уан Copy of wub.gif и Ту Copy of wub.gif Ааайде от мен да мине.. и една до колата biggrin2.gif щрак

*PeyT*
Сега преминаваме към хотелааа.. 11.gif хаха много яко беше там, просто се размазахме всички.. това е една от най-яките вечери пред живота ми, бих дала всичко, за да я върна blush.gif Наистина си изкарахме страхотно.. добре че си бях взела пантофки (златисти biggrin2.gif ) и си ги оставих на рецепцията.. естествено почти веднага си ги сложих като влязохме.. с тея токове не е хава да се танцува.. blink.gif Особено ако роклята ти е ужасно дълга и се влачи постоянно по земята.. постоянно я повдигах хаха голямо шоу беше щото цепката ми също беше много голяма и .. хм.. blush.gif сещате се к`во се виждаше... ама какво да направя.. оставаше и това да ми попречи .. няма да стоя закована за стола я.. 18.gif Хаха.. та мн се отплеснах в обяснения.. за жалост нямам снимки вътре в самия хотел, защото покрай цялата дандания си забравих апарата wacko.gif Вече 3 дни чакам да се наканят едни кокони от класа да ми пратят, ама нещо като гледам ще има да си чакам.. dry.gif Както и да е да не разваляме празничната обстановка biggrin2.gif
с най-добрата ми фр smile.gif ; шляяк --> скивате ли колко съм отегчена на тази.. защо ли rolleyes.gif Ами, може би защото не стига че спряхме отстрани , а не минахме точно отпред, както всички останали, а и ме накараха и да се снимам пак с цялата рода, а не да си отида при класа, които се кефеха и крещяха като ненормални. 14.gif Много исках да си ида при тях, адреналинът ми почна да се вдига и просто изгарях от нетърпение.. banana.gif Сега, естествено малко съжалявам, че отново си изпуснах нервите и си го изкарах на незаслужилите такова отношение близки.. но к`во да се парви ся.. и т`ва слънце ми печеше в очите.. rolleyes.gif
Коя е най-заблудената, а? 1 (4).gif То.. пълна лудница.. накъдето и да погледнеш отвсякъде те щракат.. wacko.gif 18.gif ; 1, 2, 3, 4, 5, 6 , 7, 8, 9, 10, 11.. 12...йеееее emoticon1 (119).gif 18.gif
Сега едничка от бара, където се забихме след това : Дзън Може да изглеждам на градус, но повярвайте ми изобщо не бях.. цяла вечер само една водчица и една биричка.. чиста работа biggrin.gif Срам и позор - не се напих на абитуриентската си 10.gif 18.gif Между другото там (в Ескада) беше супер тъпня.. беше адски задушно, нямаше никакво място да се танцува.. особено с рокля като моята... на няколко пъти щях да заспя.. dry.gif А и трябваше да издържам едни гледки точно под носа ми... хмм да не задълбавам, че ми става кофти.. sad.gif Таа... както и да е.. към 5 и нещо се изнизахме оттам ... валеше изведро, спеше ми се, болеше ме корема и реших, че никъде другаде няма да ходя.. извиках си такси и се прибрах.. Много интересно biggrin2.gif Другите са обикаляли още, ама аз наистина нямах сили.. пък доста се сдухах поради едни причини.. и така завърши дългоочаквана вечер..в 5:30 в леглото! mrgreen[1].gif
Останаха само фотосите от Sunny Beach... пфуу.. изморих се вече.. 16.gif Таа предлагам само да ги сложа, без мн обяснения.. хахах аааа само исках да спомена, че има две пикливи дискотеки, от които нито една не струва и вътре е супер фуул.. не можеш да се обърнеш, да не говорим да танцуваш.. Е, хванахме няколко пъти и време, когато беше по-празничко.. нз къв е тоя късмет, който го извадихме.. 10.gif Таа.. и баровете не бяха много на ниво.. изобщо не отговори мн на очакванията ми Сл Бряг, една плюнка е само.. за 2 часа можеш да го обиколиш.. 18.gif Но общо взето хубаво си изкарахме... 5 дни маратон.. emoticon1 (119).gif Аааа.. и да си похваля... избягах, избягах.. не успяха да ме бутнат в басейна.. tooth.gif happy.gif
на шезлонга.... с дрехи biggrin2.gif ; с коктейла в ръка tongue.gif ; Дзак 10.gif
; С мухата на терасата smile.gif
; с кавалера ; среднощно парти happy.gif Несебър ; Несебър1 ; Несебър2 ; пак с кавалера през последния ден ; И като за край една папарашка 18.gif - Мартинка се гримира 1 (4).gif

P.S. Сори за двата поредни поста, но просто всичките емотикони не се събираха в един, а след толкова часа писане не ми се занимаваше да редуцирам.. наистина СЪЖАЛЯВАМ!
girl_from_hell
ау колко си хубаво *PeyT* чесно казано не съм прочела всичко което написа, защото нямам много време, но когато се прибера обещавам да прочета всичко, но много исках да ти видя снимките и го направих и бях очарована smile.gif
и от морето снимките и от бала направо ... колко си хубаво smile.gif о видях и кавалера ми tongue.gif
искам да ти благодаря че сподели с тези снимки да се почустваме и ние част от твоя бал smile.gif
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Цитат(Jordan @ Jun 2 2007, 11:34) *
мойти учи ни са красивиииииииии passifier.gif
cry.gif cry.gif cry.gif

Mилото, то. Айде да не плачкаш, много са ти хубави учити. biggrin2.gif

Марти, изпотих се, докато го прочета всичкото, разгледах всички снимки и мога да ти кажа, че си излязла много добре на тях. Кавалерът също. rolleyes.gif
Съжалявам, че ще те разочаровам, но черната рокля на първите снимки ми хареса повече като модел blush.gif , но пък на теб и двете ти стоят чудесно, така че няма да се притесняваш. happy.gif Явно на морето е бил голям купон, супер снимки. smile.gif
ludoto_tedi

devon
Марти супер готинка си на всички снимки!!!!!!Много си красива!!!Тукощо се прибирам(работа,ходих до село да си избера кученце(за което иска да си похваля ще си зимам кокерче)) и бях толкова изморена но си викам няма как да не прочета всичко и да ти разгледам снимките....Направо ме очарова такава си ми една хубава абитурутка bigarmhug.gif Иххххх и аз да съм такава хубава догодина как ше се радвам...Но да продължа с похвалите за Март....Супер сиииииииииииииии сладур!!!!Но любимата ми снимка е тази на която си със Стеф(напомня ми за мойта с кака на нейния бал) просто е страхотна снимка....И че така аз вече съм много изморена но пак да кажа:Мартиииии много си красива МНОГО!!!!!
Bloody_Tears
Малии, Марти... ти къф роман написа, не е истина ohmy.gif Браво, само така 18.gif Много ми беше интересно докато четях. Наистина си си изкарала чудесно,з а което много се радвам. Но ние със сестра ти (жена ми) много тъжахме sad.gif На снимките си повече от невероятна! Излязла си като истинска принцеса (по-красива даже) Много красиви рокли имаш wub.gif Стоят ти невероятнооо worthy.gif
Теди, сладурче си голямо emoticon1 (56).gif
ludoto_mimi
Aма аз съм много загубена! shocking.gif Не съм видяла снимките на Нинчето. blush.gif

Нинче, извинявай, снимките са хубави, макар и малко. Ти изглеждаш супер, прическата ти много ми харесва, а роклята ти е по-хубава от на другите момичета. biggrin.gif bigarmhug.gif Въпреки обувките, съм сигурна че си си прекарала много добре. banana.gif
^Mim0zKa^
Ели.. няма да ти казвам обичайните рабОти.. защото просто ги знаеш а ще ти кажа само 2 думички ... които са най важни .. и с тях няма нужда от нищо друго ОБИЧАМ ТЕ ! rolleyes.gif rolleyes.gif моята куКлаа wink.gif
П.С ЙоРиииииии нидей да страдашш ..очите ти са като 2 малки звездички smile.gif блестят.. блестят.. и не спират да блеСтят blush.gif rolleyes.gif
*PeyT*
Сонче , Мими, Жанс, Мимс.. тенк ю соу мач за готините коментари.. emoticon1 (44).gif Не очаквах че ще се намерят толкова търпеливи хора, които да изчетат целия този ферман.. rolleyes.gif Това май ми беше най-дългият пост ever... huh.gif Не мислех, че ще стане чаак километрично, но аз като почна да се обяснявам нямам спирка.. biggrin2.gif Поне доста снимков материал плякнах.. biggrin.gif
Аааа трябва да направя едно уточнение - черното ми облекло на изпращането не е рокля, а - панталон и потник.. emoticon1 (63).gif Съжалявам, че ви разочаровах.. 18.gif Иначе и аз си ги харесвам! biggrin2.gif А за абитуриентската рокля държя да отбележа, че на снимките изглежда леко циганска ( 18.gif ), а всъщност не е.. наживо е (по скоро беше, защото вече мяса на парцал emoticon1 (68).gif ) доста по-добре.. unsure.gif Айде ся няма к`во да се оправдавам.. emoticon1 (46).gif

Devil^Rose^^, май се познаваме с теб.. rolleyes.gif Много готина рокля и прическа.. 4.gif Съчувствам ти за обувките.. трябваше да си вземеш някакви резервни в торбичка, както аз направих.. smile.gif Всъщност пак си имах мазоли, но представям си ако бях останала цяла вечер с токчетата.. Божее щях да колабирам сигурно.. wacko.gif Силвия и Биляна също са много готини.. Вие 3-те сте най-хубавите smile.gif

P.S. Тържествено обещавам повече да не ви измъчвам с толкова грамадански постове! 5angel[1].gif
susito
Ей...аз как съм могла да пропусна?Такива хубави снимки...а за увлекателните постове да не споменавам : )! МарТ много си красива(не го казвам за пръв път),а роклята е просто убийствено готина!!!Абе няма смисъл да изпиша 20 реда,в които да обяснявам колко много ме кефиш,така че.....много,много си хубава!ДЪ БЕСТ!!!

Тедиииии и ти си многУ сладкУ!!! : ) ) ) )
ALeX4e7y^
Ето малко smile.gif

http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=4849
susito
Цитат(susito @ Jun 11 2007, 22:43) *
еми съжелявам за количеството снимки,които ще ви изсипя,ама не се здържах blush.gif

така започвам със фотосесията на мен и братовчедка ми,която наричам crazy cows
...

http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa.../Picture001.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa.../Picture003.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa.../Picture005.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa.../Picture007.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa.../Picture008.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa.../Picture010.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa.../Picture011.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa.../Picture014.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa.../Picture017.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa.../Picture019.jpg

сега следват 3 снимки с най-новата ми прическа....

http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa..._sawyer/-15.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa..._sawyer/-16.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...wyer/sfgmdh.jpg

ииии някакви стари снимки,които изрових от телефона си

http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/DSC00434.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/DSC00836.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/DSC00838.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/DSC00867.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/DSC00868.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/DSC00893.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/DSC00919.jpg ---пак с кравата 18.gif

Саше голяма си сладурка mrgreen[1].gif
kelly_93
Сис Супеер си на тея снимки!С новата прическа особенооо,бритона много радва! smile.gif А сега тъй-като не сте ме виждали няколко мои снимки!Предупреждавам не се стряскайте!Тези са малко стари,ама сега ми има нещо на окото и се е подуло цялото,така че неискам да ви плаша! smile.gif

http://i191.photobucket.com/albums/z301/ot.../MiteM-0021.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z301/ot.../Photo-0020.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z301/ot.../MiteM-0023.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z301/ot...s/KrIsSsEtO.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z301/ot...avis/aziila.jpg
**Sophia**

Марти-мн хубави,забавни снимки banana.gif ..и на всички си страхтна.сигурноо е било мн хубаво преживяване bounce.gif -невероятно-..мн си красива..
Теди-мн хубави сним4ици си направила,голяма сладурана си на тях bigarmhug.gif (особено на последната biggrin2.gif )
Сашее и ти имаш мн добри снимки особено 1-вата и 2-рата там дето си седнала на една пейка..офф не мога да обясня като хората. 16.gif 18.gif
Сиссс ,миличко направила си пракрасни снимки wub.gif ..на всички си голяма сладуранаа..Мн красиви очички имаш 13.gif ..ето тези са мн добри..

мн си слада тукк.. banana.gif emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif
::Brooke::Davis::
Сис страхотни снимки , голяма сладурана си biggrin2.gif
Крисиии сетих се коя си , много си готина на тези снимки bigarmhug.gif

Това съм аз:
blush.gif
http://img510.imageshack.us/img510/5361/picture0151he7.jpg
http://img79.imageshack.us/img79/7188/186490n42el0.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/249/107...01084107df6.jpg
http://img79.imageshack.us/img79/7707/azes1.jpg

П.П. не се стряскайте , тая обица не е истинска
ALeX4e7y^
Мерси Сис,Вики!Ще си направя на 15-ти много снимки и ще ги кача,тъкмо да ми видите класа biggrin2.gif
Bloody_Tears
Цитат(kelly_93 @ Jun 12 2007, 16:15) *
Сис Супеер си на тея снимки!С новата прическа особенооо,бритона много радва! smile.gif А сега тъй-като не сте ме виждали няколко мои снимки!Предупреждавам не се стряскайте!Тези са малко стари,ама сега ми има нещо на окото и се е подуло цялото,така че неискам да ви плаша! smile.gif

http://i191.photobucket.com/albums/z301/ot.../MiteM-0021.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z301/ot.../Photo-0020.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z301/ot.../MiteM-0023.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z301/ot...s/KrIsSsEtO.jpg
http://i191.photobucket.com/albums/z301/ot...avis/aziila.jpg

Страхотна си! Косата ти...малии, влюбих се в неяяя wub.gif Много ми аресвааааа wub.gif
Цитат(::Brooke::Davis:: @ Jun 12 2007, 18:55) *
Сис страхотни снимки , голяма сладурана си biggrin2.gif
Крисиии сетих се коя си , много си готина на тези снимки bigarmhug.gif

Това съм аз:
blush.gif
http://img510.imageshack.us/img510/5361/picture0151he7.jpg
http://img79.imageshack.us/img79/7188/186490n42el0.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/249/107...01084107df6.jpg
http://img79.imageshack.us/img79/7707/azes1.jpg

П.П. не се стряскайте , тая обица не е истинска

Много си хубавичка 3.gif blush.gif mrgreen[1].gif

А мойто любимо, скъпо, сладичко, невероятно Сусинце, няма нужда да го коментирам. Най-сладичкото същество на светааааа. И най-важното МОЕТОООООООО!!!!!!! emoticon1 (56).gif
::Brooke::Davis::
Мерси Мимс bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
kelly_93
Мерси Мимс ти също си супер сладурана!Аа Мире аз също се сетих коя си и многооо ми харесваш на тези снимки! smile.gif))
girl_from_hell
kelly_93 ах колко си сладко и хубаво
а аз не бях слагала снимки от няколко века еми време да постна малко smile.gif

kelly_93
Mерси много girl_from_hell ама ти си още по-голяма сладурана особено на последните 3 снимчици ! smile.gif
Jordan
тука май стана лексикон и конкурс за красота в едно,а 18.gif
Bloody_Tears
Сонче, време беше smile.gif Много си хубавичка, както винаги emoticon1 (44).gif Скоро и аз ще сложа още малко biggrin.gif
girl_from_hell
е като сме се събрали само хубавци какво да направим smile.gif

благодаря много на всички за милите коментари
ludoto_tedi
Сонче сърдА ти сА пъкккк!Не си ми ги показала тея снимки sad.gif
А ти Йори ся какво скромничиш... тука всички сме сладури...
Jordan
е че кога съм твърдял обратното, бе, Теди rolleyes.gif
qwe123
Много сте хубави всичките smile.gif И аз да се покажа... 1, 2 biggrin2.gif mrgreen[1].gif
pinkovsjason
Хайде и аз да се включа:

http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=387207

mrgreen[1].gif
girl_from_hell
една сладка снимчица от мен smile.gif

*BringMeToLife*
Здравейте на Всички ! Нова съм във форума и чак сега видях темата. Ето ме и мен http://MapTuHka.sladur.bg
K1llerAngel
ALeX4e7y^
Днеска ходих на басейн с приятели.Ето и малко СнимЧиЦиИии biggrin2.gif

МарТи ([= nAuGhty_gIrL =]) голям си сладур smile.gif
**Sophia**
Криси,Сон4е-оуу прекрасни снимки сте си направили 4.gif .Криси много си сладка,също и ти Саше и Криси smile.gif ..големи сте хубавици. biggrin.gif
*BringMeToLife*
Цитат(LoF_Chad @ Jun 17 2007, 19:10) *
Днеска ходих на басейн с приятели.Ето и малко СнимЧиЦиИии biggrin2.gif

МарТи ([= nAuGhty_gIrL =]) голям си сладур smile.gif

Мерси! И ти си голяма сладурана smile.gif
PoLiTy'
Toва съм аз biggrin2.gif

http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=5097
kelly_93
Цитат(**Sophia** @ Jun 17 2007, 20:55) *
Криси,Сон4е-оуу прекрасни снимки сте си направили 4.gif .Криси много си сладка,също и ти Саше и Криси smile.gif ..големи сте хубавици. biggrin.gif

Mерси много! blush.gif tongue.gif
*BringMeToLife*
Цитат(Broken_DreAmS @ Jun 18 2007, 12:52) *

Много си сладка =)) С едно момиче от моя клас сте като 2 капки вода..много си приличате tongue.gif
CheerFuL-F
ей Тук една моя снимка от 15 smile.gif
girl_from_hell
една нова снимка то мен
susito
Сонче тази снимка ме разбива(още като я видях в скайпа и ми хареса: )) сладурка голяма си
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.