Еейй суийтхартс, как сте
.gif)
най после се завърнах!

Всъщност още преди два-три дни свърши Съни Бийч маратона и цялата абитуриентска олелия, но както може би се досещате имах доста сън да си наваксвам
![3prozqvka[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/3prozqvka[1].gif)
Още се влача като парцал, днес едвам се замъкнах на пробния изпит..

Плюс тва събирах и снимков материал, така че сега се пригответе да бъдете засипани от к`ви ли не разнообразни фотоси..

Може да се поотегчите малко.. ама сорка, сами си го изпросихте..
Та преди да почна да се обяснявам надълго и нашироко, да не забравя -
Ел, миличко, страшно красива си, наистина

Влюбена съм в роклята, прическата и грима ти.. всъщност в цялостната ти визия

Любимата ми снимка е онази с кичурчето пред лицето.. не холивудска звезда, ми нз..

Сори, изпроси си коментарче за нея в галерията, просто не се сдържах!

Не знам фотографът колко бил добър, но заслугите определено не са само негови - каквото си е хубаво, си е хубаво
.gif)
Очаквам повече подробности, когато имаш време...

. предполагам сега си много заета покрай подготовката за изпитите.. пълна лудница е, наистина..

И аз сега като свърша километричния пост се захващам с тестовете...

Таа още веднъж - мн съм впечатлена, напълно отговори на очакванията ми..

Няма да казвам, че ги надхвърли, защото си знаех идеално, че ще изглеждаш супер!
Хаха.. още съм в началото, а пръстчетата ме заболяха.. продължавам, няма как

Започвам по хронологичен път

от изпращането в у-ще, на което ест прегракнахме.. това броене още тогава ми стана досадно..

Сълзи нямаше.. малко мъчно ми стана, наистина, но нещо не успях да ревна не знам защо..

Може би защото с повечето хора от класа така и не станахме близки.. Пфф.. то тогава на всичкото отгоре валеше и нямаше как да сме вън, хубаво, че си имаме една зала, където попринцип се играе тенис на маса и е по-широкичка такава и там се събрахме някак..
Цък - Аз съм тази с черната грива за тези, които все още не ме знаят, макар че се съмнявам да има такива .. все пак доста често се разписвам тук
Цъък - Тази е от кръчмата, къзето се събирахме след това..
.gif)
Сестра ми ме нави да я сложа.. не е от най-хубавите
И сега.. най-хубавата част -
БаЛъТ .gif)
Охх.. тва беше най-напрегнатият ден през живота ми, никога не съм била толкова нервна и притеснена

Не можех да си представя как ще съм център на внимание и ще изляза начервосана и натъкмена..(за кви епитети

) пред 4893438 човека и всеки ще ме оглеждат и т.н.. направо бях в ужас.. На всичкото отгоре така се получи, че ми правиха прическата и грима в последния момент, което ме направи още по-напрегната.. щях да се пръсна просто.. След това бам едно такси до вкъщи, трябваше да се обличам, да слагам обувките... бижутата.. мотах се 2 часа, щях да падна няколко пъти ... тея токчета ми е**** м***** с извинение.. да не говорим какво мъка беше докато сложа роклята, без да си разваля кошницата (след малко ще се уверите защо използвам именно това определение за главата си
![0106[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0106[1].gif)
) направо ужас.. Та ето малко фотоси от ресторанта.. макар и закъсняла с час и нещо ме удостоиха с честта да стоя като паметник, докато не се изредят всички да се щракнат с мен..

Т`ва, че не бях яла нищо цял ден и щях да припадна, не е важно..
Ля ; Бля ; Тътъръ ; Ръцъ (Този с оранжевата блуза не е кавалерът, а братчед ми

, а мъжът и жената - вуйчо и вуйна..

)
фуфу Има ощеее много с най-различни роднини и приятели, но не искам да ви отегчавам прекалено, а и няма цял ден да го пиша тоя пост

Така че преминавам към май фейворитс :
Уан
и
Ту 
Ааайде от мен да мине.. и една до колата
щрак