Цитат(devon @ May 24 2007, 09:46)

ше чакаме снимки няма да се измъкнете...
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 25 2007, 09:16)

Аз за други абитуриенти нз от форума за това по-специално за ЕЛС и МАРТИТО
Цитат(ludoto_mimi @ May 29 2007, 19:26)

Извинявам се, ако пропускам някой, ама се сещам само за
Ели,
Марти,
Стефи и
Ники.

Дано да сте си прекарали страхотно и незабравимо. Чакаме много снимков материал
То и да иска човек, как да се измъкне?
По принцип не съм голям фен на абитуриенските балове и изобщо не съм съгласна с мнението че едва ли не, това трябва да е най-великия ден в живота на един млад човек. Значи задължително трябва да прахосаш сумати пари и енергия за да се почувстваш специален и обграден с внимание....Мне, не мисля!

Затова и цялото това събитие ми се стори/беше супер досадно ... Този празник е направен за семейната рода, които "фръц-фръц"
.gif)
не пропускат да съберат цялата фамилия, за да им съобщят че детето им се е изучило. Каква гордост, нали?
Малко песимистично започнах, ама какво да направя че не обичам префърцунени работи...тортести рокли, големи подаръци, скъпи коли и ...ти...по средата

... седиш като полезно изкопаемо, оглеждаш се на всички посоки (и през това време се чуват познатите "Тц,Тц,Тц...ама колко ни е хубаво дИтетУ"

).
Странно...така бих го описала цялото нещо...усещаш онова познато стягане в корема през целия ден; чувстваш се супер глупаво, че всички те гледат и ти правят комплименти, които незнайно защо досега никога не си чувал...говоря естествено..само за себе си. Повечето обичат да са център на внимание, аз лично просто не съм свикнала ... не че не е приятно.

Защото кой не обича да го забелязват и харесват?
Говоря глупости в момента, защото ми е малко тъжно(което е повече от логично:))Тъжно ми е за хората които обичам и няма да видя, за училището ми което беше мой дом цели 5 години, за лафката, за даскалите ... даже лелчето ще ми липсва

... Цялата работа е бая гадна особено, когато всичко приключи и на сутринта се събудиш : "Ми сега?Краят на една ера! От тук нататък всичко зависи от теб.." Страшничко си е, нали? (хахаа за някой не, за други да ...а за мен много! щот' ще я карам на полуготови супи и пици усещам

...)
Айде стига толкоз съм ви заимавала...да ги поствам тия снимки, че ще ми откъснат ушите някой хора

....

После само някой да се е оплакал, че не съм постнала достатъчно снимки
Искам да добавя че цветът е бая странен и надали на някой ще му хареса така, както на мен ... сама си го избирах.

Както и модела на роклята, та добре че си намерих жена която ще ми угоди на всичките ми прищявки...и един съвет към бъдещите абитуриентки
.gif)
: Хора, не си купувайте обувки с ток, на който ви е ясно че за една седмица няма начин да се научите да ходите! И без т'ва никой не им обръща внимание

...в ресторанта танцувах боса хахаха ...още имам рани по краката. Глупаво е да се самонаказвате ( в моя случай нямаше как, защото съм 1,58 ...миньон

...)
И естествено вземете си дрехи и обувки за дискотеката, защото колкото и добре да са ви направили ви давам 100% гаранция, че
първо - след 1 час няма да ви пука, и
второ - ще се окепазите като идиот след 10тата чашка с "Наздраве".
Марти, Нинче (пфф имаше и други шматки май ...
.gif)
) Аз отдавна изтрезнях, тъй че къде ви останаха снимките ? Чакам ги ейй ... искам да ви видя. Сто процента сте били зашеметяващо яки!
Цитат(_NathaN_FenkA` @ May 24 2007, 22:28)

Ели, от теб очаквам километражен коментар.
Цитат(DesiTo @ May 25 2007, 00:18)

И да знаеш, че всички тук очакваме подробен коментар, разбира се, със снимков материал.
Стеф, Дес
.gif)
тези дни не ми се пише нещо (как така

) и нарочно не коментирах самата абитуриенска. Мисля че това е много личен момент и всеки трябва да си я изживее както му харесва. Моята беше с една дума : "ДИВа"
Цитат(Menna @ May 22 2007, 23:56)

Много е досадно
![3prozqvka[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/3prozqvka[1].gif)
ама и аз съм го правила 1...2...3....4....5....6....7...8...9...10...11..12
Даре, сериозно вече развих непоносимост към тези числа ... ако някой ме накара да ги повторя още веднъж ще се гръмна
п.с. Благодаря на всички за чудесните пожелания. Радвам се че имам такива страхотни приятели
п.с.2. Излязла съм добре, нали?(фръц, фръц)

... Ако се сещате за снимките от сватбата на сестра ми, значи вече знаете кой ми ги е правил. Фотографа ми е Дъ БесТ!