Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Вашите снимки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
*PeyT*
Тедс, много готини снимки.. emoticon1 (44).gif супер весели такива tongue.gif Само жалко, че първите не се отварят.. unsure.gif
Ел, суийт, както винаги.. emoticon1 (44).gif emoticon1 (44).gif Пробният грим много ми харесва и определено ти отива... happy.gif Не съм ти видяла още роклята, но по това, което подразбрах за нея, е мн куул emoticon1.gif Жанито е права, че ше си най-готиното абитуриентче... emoticon1 (109).gif Само нз при такова разстояние, което ни дели как ще те опазим от всички кавалери, които ще те налазят... dunno[2].gif Каи, ако някой мн е досаждал, ше го смеля.. emoticon1 (2).gif 18.gif
А шапчицата има ли смисъл да коментирам колко е сладурска.. passifier.gif
Далия и Пухи са котки мечта.. Copy of wub.gif Голяма щастливка си, че ги имаш.. изглеждат супер милички същества... 5angel[1].gif

P.S. Аз нямам нови снимки, но и да имах нямаше да ги постна.. 18.gif То така и така наближават дати, след които сигурно ще се снабдя с минимум 5-6 албума... wacko.gif тогава вече ще сложа няколко.. smile.gif
P.S.1 Сонче, ти кога ще ни зарадваш с нови фотоси? rolleyes.gif smile.gif
ludoto_tedi
Мерси за хубавите коментари обичкам ви
Mrs.Ackles
Ох.. днес станах с мисълта най-после да си направя снимки и напук на мизерията ще ви се покажа! tongue.gif 20.gif biggrin.gif

Тъъ, това е моята особа.. аз специално си облякох новите дрешки, ама май не съм ги хванала на нито една снимка... 18.gif

Тук съм на тераската (много се страхувах да не изпусна телефона каквато съм шматка, ама не успях... emoticon1 (53).gif )
;

Няма да минете и без снимка в тоалетната, no way.. 18.gif 10.gif
Тук съм като Братовчеда То (едно същество от сем. Адамс.. 1 (4).gif ) Едни фр ме снимаха така в даскало и заплашиха да ме сложат във Vbox7 blink.gif Срамота.. emoticon1 (68).gif

Ако питате мен, моята коса на тая снимка е "с ефекта УАУ", не тази на сестрата.. 18.gif

Т'ва нещо emoticon1 (36).gif отзад е сестра ми (както винаги - на компютъра emoticon1 (64).gif ) Не бе, шегичка - лоф ю, сис happy.gif

Със систъра скоро ще ви покажем общи снимки, че ся тряя ходя на урок.. dry.gif Ама си изпълних обещанието, нали? mrgreen[1].gif

Хах, аз както винаги забравих да напиша нещо... 16.gif Косата ми на всички снимки е полу мокра, но това всъщност е добре.. не сте я виждали суха.. майко.. laugh.gif bounce.gif 1 (2).gif emoticon1 (81).gif
girl_from_hell
еми милички аз скоро не съм се снимала даже вчера се замислих че отново си причиних нещо на косата и още не съм се снимала, но се надявам скоро да поправя грешката си
Bloody_Tears
Олеее, Стеф, ужасно си красивааа! И аз искам такава косааааа cry.gif Очите ти са много хубави, а косата... подстрижи се и ми я прати по пощата 18.gif
devon
Ииииии най-накрая бе...Стеф голям си сладур и дося не беше слагала снимки как може ся ми кажи...Страхотна си да знаеш...Очичките ти нямам думи за тях...И аз искам такива...Както и да е...Супер си!!!
susito
Стефиииии к'во си ми хубавичкоо!!!Лоф тааааа!И наистина как може да не сложиш снимки до сега..напрао тряа да се застрамиш!Виж се каква си хубава!!!
Mrs.Ackles
Ей, благодаря ви много! blush.gif emoticon1 (32).gif Аз пък вече не си ги харесвам толкова снимките.. то при мен винаги е така - вълнението трае около час/два и после... emoticon1 (42).gif 16.gif Страшно сте мили, мерси още веднъж! blush.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Цитат(dqvol4e7o_mims @ May 19 2007, 16:41) *
а косата... подстрижи се и ми я прати по пощата 18.gif

Хах, с удоволствие - толкова си я мразя.. приличам на лъв.. dry.gif 18.gif Ама гаранция, че ако я видиш наживо няма да я искаш! biggrin.gif
**Sophia**
Стеф ,наистина си голяма хубавица shocking.gif !Особено очичките ти какви са красиви-сини са ако не се лъжа Copy of wub.gif .И аз искам такива!Наистина си голям сладур! bigarmhug.gif
**Sophia**
Въй Сис..как си имала смелост да се хвърлиш бе blink.gif ..аз направо ще умра-колкото ме е страх от високо biggrin2.gif .Но сигурно е било незабравимо изживяване 3.gif 4.gif .
П.С Ми..не знам как да си ги кача в форума..и вобще на компютъра.мн съм саката 16.gif 18.gif .но като се науча ще пусна и аз снимчици rolleyes.gif .
Bloody_Tears
Олее, сладур, супер снимкии! Мноу си сладка, а скока е страхотен! Искам и аз да скачам, ама наште не ми дават dry.gif
Mrs.Ackles
Цитат(**Sophia** @ May 19 2007, 20:06) *
Стеф ,наистина си голяма хубавица shocking.gif !Особено очичките ти какви са красиви-сини са ако не се лъжа Copy of wub.gif .И аз искам такива!Наистина си голям сладур! bigarmhug.gif

Мерси много, Вики! blush.gif emoticon1 (45).gif Дамм, сини са. rolleyes.gif

Сииис, супер снимки! 13.gif Много им се изкефих! И аз искам адски много да скачам, ама имам същата съдба като на Мимс... dry.gif Жалко... сигурно е било велико, а? 3.gif Ще чакам повече подробности! 4potrivam[1].gif
susito
Вики,Мимс,Стефи мерси много!Горещо ви препоръчвам да скочите...те и наще не ми даваха,ама след като изревах 1000000 литра сълзи и им се сърдих и крещях и те ме пуснаха(е то след толкова убеждения няма как да не ме пуснат)!Особено ти Вики..и без т'фа си от варна...от аспаруховия мост може да скочиш!

П.С.
Цитат
Ще чакам повече подробности!

ей тука има подробности...
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2850&st=920
girl_from_hell
susito ау скачала си с бънджи, ох и аз колко искам и някой ден ще го направя, сигурно е било много интересно преживяване
seduction_55
Много сте хубави всички,направо човек не може да ви се нарадва. happy.gif
Стефи,не се кахъри за косата си,много си е хубава даже.Аз имам подобен проблем с моя храст дето ми е на главата... 18.gif или по точно имах,затова ако искаш ще ти дам 1-2 съвета как да опитомиш дивото.Доста не си понасях косата,даже я мразех,а сега постоянно си я гледам в огледалото.Значи един ден ми писна от буйната грива и взех мерки,първо си я подстригах на пластове(3 или 4) и после почнах да ползвам балсам без измиване.От един месец ползвам серия на Гарниер Sleek and Shine (шампоан,балсам и крем без измиване),от които косата ми става невероятна. 4.gif Бая се отплеснах от темата.Стефи,много си хубавка,със страхотни очи. bigarmhug.gif Това на първата снимка което забелязах обица на носа ли е?
Елс...ти си направо като истински фотомодел.Много хубава фотосесия си направила. happy.gif Шапката ти е страхотна и много ти отива,добър избор.Гримът също ти отива,но според мен е много обикновен за момиче като теб.Надявам се да не се обидиш,но мисля че не е най подходящ.Ти имаш много хубави очи,които трябва да се подчертаят правилно,все пак нали трябва да пооткраднеш доста мъжки сърца,а за това един магнетичен поглед би свършил идеална работа.Аз винаги съм смятала,че хората трябва да си подчертавам успешно очите,защото те винаги правят впечатление.Според мен (лично мое мнение 15.gif ) трябва да си сложиш една хубава спирала за обем и плътност,а сенките да са повече блясък отколкото цвят.В бяло или розово.Слагаш малко под долния клепач,а отгоре по-дебел слой.Очите ти ще са като две звезди.Направо мога да те визуалиризам с такъв грим. happy.gif Определено много ще ти отива.И все пак аз само ти давам съвет,последната дума естествено си е твоя,и пак казвам-с какъвто и грим да отидеш,смятам че ще ги засенчиш всички. 15.gif happy.gif

ПП:Бая дълъг роман написах.Стефи,Елс надявам се да не сте ми се обидили. happy.gif
Mrs.Ackles
Цитат(seduction_55 @ May 23 2007, 07:43) *
Стефи,не се кахъри за косата си,много си е хубава даже.Аз имам подобен проблем с моя храст дето ми е на главата... 18.gif или по точно имах,затова ако искаш ще ти дам 1-2 съвета как да опитомиш дивото.Доста не си понасях косата,даже я мразех,а сега постоянно си я гледам в огледалото.Значи един ден ми писна от буйната грива и взех мерки,първо си я подстригах на пластове(3 или 4) и после почнах да ползвам балсам без измиване.От един месец ползвам серия на Гарниер Sleek and Shine (шампоан,балсам и крем без измиване),от които косата ми става невероятна. 4.gif Бая се отплеснах от темата.Стефи,много си хубавка,със страхотни очи. bigarmhug.gif

Таня, златна си! worthy.gif worthy.gif happy.gif Какво щях да правя без твоите съвети.. wacko.gif Веднага отивам да кажа на мама да ходи до магазина! closedeyes.gif emoticon1 (115).gif Не наистина... не мога да повярвам, че и твоята коса и била такава - мислих, че съм единствената с този огромен проблем.. 18.gif Явно сме малко на брой.. Добре, че ми кажа какво да използвам, че аз никога не съм наясно с нещата.. Гледам все някви реклами и си викам:"Абе аз т'ва трябва да си го купя.." - и забравям... оставам си само с казаното.. unsure.gif Това, което бях споменала по-нагоре (че приличам на лъв) е напълно вярно.. dunno[2].gif hmm.gif Ох, по-добре да спра, че и аз се отплеснах.. biggrin.gif Мисълта ми е - мерсиии (и за комплиментите и за съветите) bigarmhug.gif
Цитат(seduction_55 @ May 23 2007, 07:43) *
Това на първата снимка което забелязах обица на носа ли е?

Мхм.. rolleyes.gif Вече от около годинка я имам..

П.С. Аз отново забравих да допълня нещо, пфф.. dry.gif 16.gif Мерси, че си описала всичко толкова подробно.. тъкмо като за мен.. 18.gif
K1llerAngel
Мимс май съм те виждал от някаде позната си ми
Bloody_Tears
Цитат(K1llerAngel @ May 23 2007, 09:32) *
Мимс май съм те виждал от някаде позната си ми

Хах, ми нз. От къде си?
K1llerAngel
Пловдив
Bloody_Tears
Значи не си ме виждал, но скоро ще се видим, щото госпожата ми е обещала, че ще ходим в Пловдив smile.gif
П.С. Сори за офф топика smile.gif
K1llerAngel
Супер таман ше те полея с вода
ПП и аз сори за оффтопика
^Mim0zKa^
тц... глей кфо става кто не флиза човек редОВно wink.gif Всички сте супер големи сладуранки rolleyes.gif
...Стеф,Марти .. и мОята любимааааа елии smile.gif Просто.. нямам думи wink.gif
П.С елии кога ще ми разказваш как ти е минал бала smile.gif) ЧЕ покрай бала на кака.. ми е мн инетресно как са прекарали другите biggrin2.gif rolleyes.gif
ThePinkDuck
Някои са сладки, други не чак толкова, а трети ще ме плашат на сън ама какво да се прави. Идеята ми беше за пореден път да ви ПОМОЛЯ да пускате снимките или на тумбнейлчета или на линкове, защото иначе много бавят страницата! И да напомня, че има чатове и PM за запознанства и не му е тук нястото! mrgreen[1].gif
ALeX4e7y^
Ей тука съм с абитурентите:

http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=4547

Тука съм със сестра ми:

filmarkata
Ето още малко мои снимчици blush.gif Дано да не накарам някои хора довечера да сънуват кошмари shocking.gif unsure.gif sorry.gif

http://prikachi.com/images/jpg/20311T.jpg
http://prikachi.com/images/jpg/20312y.jpg --->тази се чудих дали да я слагам blink.gif ясно е защо unsure.gif
http://prikachi.com/images/jpg/20313i.jpg
http://prikachi.com/images/jpg/20315d.jpg
Шепот и прах'
Моите любими снимки...

http://img58.imageshack.us/img58/8999/dscf0043sm7.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/7375/pu...strangerrz1.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/3972/wi...allstranqy2.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/5063/co...dscf2246hj1.jpg
http://www.deviantart.com/deviation/54474268/

Хубу де...
Трябваше да си ги пусна в другата тема...
Ама нали съм първолаче...
girl_from_hell
Цитат(Шепот и прах @ May 27 2007, 00:33) *

хей ти май си ново фенче добре дошла smile.gif и искам да ти кажа че имаш невероятни снимки и си много хубавичка и се надявам да си прекарваш хубаво в форума както ние си прекарваме smile.gif
vasinka_{P}
Айде и аз да се разпиша с една снимчица от бала на сестра ми:

Аз съм в средата, сестра ми е с червената коса
^Mim0zKa^
аааа не.. говори ви се едно.. ама вие си знаете вашто smile.gif Ми хора.. едно ще ви кажа .. като се чудите дали някои ще санува кошмари.. ми начудете се и тогаа ги слагайте ве.. или пък ако се притеснявате чак толкова мн че ще предизвикате бурен смях у съфорумците.. просто не си слагайте снимките .. просто е smile.gif Айде сега вече без изкуствени и тъпи реплики от сорта smile.gif
П.С Ам.. ако сте забравили тука не е конкурс за красота и ние не сме някфи критици тфа е форум.. и главната причина да сме тук е ОТХ.. а не кой от нас е по красиф smile.gif
П.С 2. Миме... разбери ме ..ама не се сдържам ве4е ... dry.gif
Mrs.Ackles
Цитат(^Mim0zKa^ @ May 27 2007, 03:58) *
аааа не.. говори ви се едно.. ама вие си знаете вашто smile.gif Ми хора.. едно ще ви кажа .. като се чудите дали някои ще санува кошмари.. ми начудете се и тогаа ги слагайте ве.. или пък ако се притеснявате чак толкова мн че ще предизвикате бурен смях у съфорумците.. просто не си слагайте снимките .. просто е smile.gif Айде сега вече без изкуствени и тъпи реплики от сорта smile.gif

Agree emoticon1 (111).gif emoticon1 (116).gif Абсолютно права си.. плюс т'ва аз се радвам на всички, които слагат снимки - без значение дали са супер красиви или не чак толкова.. в крайна сметка това няма значение, нали? smile.gif
Цитат(Шепот и прах @ May 27 2007, 00:33) *

welcomeani.gif Много си хубава, страшно готини снимчици! 13.gif blush.gif

Bloody_Tears
Много сте ми сладички всички! emoticon1 (56).gif
Ради, Саше, Васи, Шепот и прах' worthy.gif worthy.gif worthy.gif emoticon1 (44).gif Ето и няколко мои нови smile.gif

След няколко дни ще сложа и снимки с новата си прическа mrgreen[1].gif
П.С. Адашке, ти що не слагаш и ти някоя нова снимчъца? sad.gif 3.gif
^Mim0zKa^
[/quote]
ммм.. тея дни може и да сложа неЩО smile.gif Незнам май съм в творчески застой mrgreen[1].gif rolleyes.gif
susito
ей всички сте големи сладури...Ради,Су(ако може да ти казвам така),Васи и най-вече Мимс
ето някои мои...повечето са с кучето от профила ми : ) има една от рожденния ми ден и една с Дидз
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...tiedoggydog.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...er/yulyulyu.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...hOto-0420-2.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...ends4ever-1.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o279/pa...olkaikrisko.jpg
Bloody_Tears
Цитат(^Mim0zKa^ @ May 27 2007, 14:42) *
Цитат

ммм.. тея дни може и да сложа неЩО smile.gif Незнам май съм в творчески застой mrgreen[1].gif rolleyes.gif

Айде, чакаме rolleyes.gif mrgreen[1].gif
Сус, много сте ми сладки на тая снимка дето спите с Аик wub.gif emoticon1 (44).gif А на тази с Дидзззз.... worthy.gif wub.gif И двете сте ми много хубавичкиии....даже най-хубавичките biggrin2.gif emoticon1 (44).gif
K1llerAngel
Bloody_Tears
Първия път като погледнах снимката и си помислих,ч е си си направил косата нагоре, пооосле чак като я отворих и разбрах кфо е тфа над теб 18.gif Чи тфа съм аз лееее 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif имаш ма окачена на стената, за спомен, а 18.gif
Сладък си bigwink[1].gif smile.gif
K1llerAngel
ДА чак ся забелязвам Баба ягата над мене в снимката иначе поне знам че е имам :Д
ALeX4e7y^
Да бе, сладур си biggrin2.gif
^Mim0zKa^
амм ету ви хиени mrgreen[1].gif
http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=256470
Bloody_Tears
Адашке, много си сладичка на всички снимки emoticon1 (56).gif
Ето мои, с новата прическа smile.gif
smile.gif
smile.gifsmile.gif
smile.gifsmile.gifsmile.gif
ALeX4e7y^
Нека кажа,че на първата снимка отдясно съм Азз(със сивото 10.gif )
Pavcelot
Здравейте. Чак сега попаднах на форума и много ми хареса идеята му. Сериалчето е супер и преди известно време започнах да го гледам за 2-ри път . Гледам, че във форума сте се събрали само готини хора! Ето и моите снимки : http://www.myspace.com/pavlin_shterev .
eL
Цитат(devon @ May 24 2007, 09:46) *
ше чакаме снимки няма да се измъкнете...

Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 25 2007, 09:16) *
Аз за други абитуриенти нз от форума за това по-специално за ЕЛС и МАРТИТО

Цитат(ludoto_mimi @ May 29 2007, 19:26) *
Извинявам се, ако пропускам някой, ама се сещам само за Ели, Марти, Стефи и Ники. blush.gif Дано да сте си прекарали страхотно и незабравимо. Чакаме много снимков материал

То и да иска човек, как да се измъкне? happy.gif
bigarmhug.gif
По принцип не съм голям фен на абитуриенските балове и изобщо не съм съгласна с мнението че едва ли не, това трябва да е най-великия ден в живота на един млад човек. Значи задължително трябва да прахосаш сумати пари и енергия за да се почувстваш специален и обграден с внимание....Мне, не мисля! happy.gif Затова и цялото това събитие ми се стори/беше супер досадно ... Този празник е направен за семейната рода, които "фръц-фръц" emoticon1 (107).gif не пропускат да съберат цялата фамилия, за да им съобщят че детето им се е изучило. Каква гордост, нали?
Малко песимистично започнах, ама какво да направя че не обичам префърцунени работи...тортести рокли, големи подаръци, скъпи коли и ...ти...по средата blink.gif ... седиш като полезно изкопаемо, оглеждаш се на всички посоки (и през това време се чуват познатите "Тц,Тц,Тц...ама колко ни е хубаво дИтетУ" 18.gif ).
Странно...така бих го описала цялото нещо...усещаш онова познато стягане в корема през целия ден; чувстваш се супер глупаво, че всички те гледат и ти правят комплименти, които незнайно защо досега никога не си чувал...говоря естествено..само за себе си. Повечето обичат да са център на внимание, аз лично просто не съм свикнала ... не че не е приятно. fun.gif Защото кой не обича да го забелязват и харесват?
Говоря глупости в момента, защото ми е малко тъжно(което е повече от логично:))Тъжно ми е за хората които обичам и няма да видя, за училището ми което беше мой дом цели 5 години, за лафката, за даскалите ... даже лелчето ще ми липсва 18.gif... Цялата работа е бая гадна особено, когато всичко приключи и на сутринта се събудиш : "Ми сега?Краят на една ера! От тук нататък всичко зависи от теб.." Страшничко си е, нали? (хахаа за някой не, за други да ...а за мен много! щот' ще я карам на полуготови супи и пици усещам biggrin2.gif ...)

Айде стига толкоз съм ви заимавала...да ги поствам тия снимки, че ще ми откъснат ушите някой хора blush.gif ....

После само някой да се е оплакал, че не съм постнала достатъчно снимки 18.gif
Искам да добавя че цветът е бая странен и надали на някой ще му хареса така, както на мен ... сама си го избирах. tongue.gif Както и модела на роклята, та добре че си намерих жена която ще ми угоди на всичките ми прищявки...и един съвет към бъдещите абитуриентки emoticon1 (34).gif : Хора, не си купувайте обувки с ток, на който ви е ясно че за една седмица няма начин да се научите да ходите! И без т'ва никой не им обръща внимание 18.gif ...в ресторанта танцувах боса хахаха ...още имам рани по краката. Глупаво е да се самонаказвате ( в моя случай нямаше как, защото съм 1,58 ...миньон 16.gif ...)
И естествено вземете си дрехи и обувки за дискотеката, защото колкото и добре да са ви направили ви давам 100% гаранция, че първо - след 1 час няма да ви пука, и второ - ще се окепазите като идиот след 10тата чашка с "Наздраве". 11.gif

Марти, Нинче (пфф имаше и други шматки май ... emoticon1 (42).gif ) Аз отдавна изтрезнях, тъй че къде ви останаха снимките ? Чакам ги ейй ... искам да ви видя. Сто процента сте били зашеметяващо яки! wub.gif

Цитат(_NathaN_FenkA` @ May 24 2007, 22:28) *
Ели, от теб очаквам километражен коментар.

Цитат(DesiTo @ May 25 2007, 00:18) *
И да знаеш, че всички тук очакваме подробен коментар, разбира се, със снимков материал.

Стеф, Дес emoticon1 (44).gif тези дни не ми се пише нещо (как така happy.gif) и нарочно не коментирах самата абитуриенска. Мисля че това е много личен момент и всеки трябва да си я изживее както му харесва. Моята беше с една дума : "ДИВа" 1eyeb[1].gif

Цитат(Menna @ May 22 2007, 23:56) *
Много е досадно 3prozqvka[1].gif ама и аз съм го правила 1...2...3....4....5....6....7...8...9...10...11..12

Даре, сериозно вече развих непоносимост към тези числа ... ако някой ме накара да ги повторя още веднъж ще се гръмна 18.gif

п.с. Благодаря на всички за чудесните пожелания. Радвам се че имам такива страхотни приятели bigarmhug.gif
п.с.2. Излязла съм добре, нали?(фръц, фръц) happy.gif ... Ако се сещате за снимките от сватбата на сестра ми, значи вече знаете кой ми ги е правил. Фотографа ми е Дъ БесТ! rolleyes.gif
susito
охооооо Елиииии...страхотна си!!!Аз гледах,гледах...ми ти си си най-хубавичка!Супер много се радвам,че снимките бяха съпроводени от такъв увлекателен пост...ей обичам ги твоите "постища" tongue.gif а този фотограф определено си знае работата : ) И пак да кажа...супер красива си!!!

П.С.Цвета на роклята страшно много ми хареса..аже преди няколко минути майка ми ми каза,че се вманиячавам в това зелено... модела на роклята също е чудесен!!!
ludoto_mimi
Ели, аз вече ти казах, пък и ти си знаеш, че си супер и роклята ти стои много хубаво. Модела ми харесва, ама се разбрахме с теб за ония работи. 18.gif
Косата ти е много красива, не знам заради фотографа ли е или заради фризьорката, ама поне този път нямаш желание да я набиеш. 18.gif
ludoto_tedi
Мале Ели ти направо ми скри шапката !!!!Супер си... не сериозно ... гледам като полезно изкопаемо.Аз тихичко чаках снимките ... ама те са зашеметяващи направо... Чудесна си!!!!
devon
Елииииии както вече ти казах невероятно красива си...Просто няма по хубава от теб там...Роклята е страхотна по перфектна неможе да бъде...И как ти седи само УАУ отвсякъде си изпипана просто перфектната абитурутка....Прическата ти е много яка много ме радва...Абе изобщо ми приличаш на тея всичките известните дет се разкарват по червения килим спокойно можеш да се наредиш до тях...Абе незнам повече ко да ти кажа аз кат видях снимките и си останах без думи то такава красота такова чудо никъде няма само при нас...Тва нащо Ели бе колко е хубава само вижте немога да й се нагледам...Страхотна си Елс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jordan
Елиии, толкова си БЮЮЮЮТИФЪЛ, че не е истина. С тази зелена рокля много ми напомняш на Хилъри worthy.gif worthy.gif worthy.gif
А на 5тата снимка, с кичура през лицето ти, приличаш на холивудска звезда. Уникална снимка просто rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Ето нещо скромно от мен:
това е от ЧРДто на една приятелка

Това е от едно състезание по Китайски, на което не съм участвал но ходих да гледам.

А това е от бала на приятелката с ЧРДто- предполагам се досетихте коя е 18.gif
girl_from_hell
ау ели ти си най- хубавата на снимките, а как обичам зелено smile.gif просто роклята ти е перфектната smile.gif мерси, че ни зарадва с толкова хубави снимки smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.