3-тата снимка,момичето най-вдясно ми е интересно дали влиза във форуна Между другото снимките са малко малки
excape
Apr 22 2006, 01:21
Мерси Джордан.
'†Gorgoroth†' Не знам, ако я видя скоро ще я питам biggrin.gif , с нея я ме свързва само работа. Между другото тя е от балет Дива и тук сме на снимките на един клип. Но е сладка, така че не си сгрешил, че си я харесал smile.gif
снимки от срещата на форума и на фенчета на оне трее хилл в софия
и кво стояхте в парка, цъкахте хек и пихте бира по пейките ли?! кво друго праихте.
Като леко злобеене ми се струва това
april^^
Apr 22 2006, 21:26
Дамм и на мен Какво по-хубаво от хекче и биричка
girl_from_hell
Apr 22 2006, 21:32
абе на вас пейтан не ви хасреавала момче била, пейка паркче бира хекче не ви харесва абе нещо май съм объркала мястото
_HriS_TinA_
Apr 22 2006, 21:32
QUOTE(april^^ @ Apr 22 2006, 10:26 PM)
Дамм и на мен Какво по-хубаво от хекче и биричка
И аз така смятам на тва му се вика живот ....Хей на вси4ки радвам се 4е сте си изкарали добре максимално се израдвах на вси4ки снимки и се радвам 4е ги споделихте с нас ...10х Сон4е ...хехех аз разпознах пове4ето ли4ица от там 100% си е било супер ...
girl_from_hell
Apr 22 2006, 21:33
е мерси _HriS_TinA_ то тука имало и свесни хора
ludoto_mimi
Apr 22 2006, 21:35
Кой спомена бира в парка? Че аз това правя цяло лято, разхлаждаме се от денонощния някой ден трябва да ви дойда на софийските срещи. радвам се че сте си прекарали супер.
girl_from_hell
Apr 22 2006, 21:37
ludoto_mimi о радвам се, че ви има точно се отачаях какви мнения виждам от някви.. а да знаеш колко ще ти се радавам мими да дойдеш
_HriS_TinA_
Apr 22 2006, 21:39
Хехехех и аз искамм да дойда ...малко ми е дале4ко оба4е ,но някой път мога да се прежаля
опа май офф-4е бе6е това ..соррри
girl_from_hell
Apr 22 2006, 21:41
е тя мимито е наш човек сега си ореждаме пейка партито така че се надявам да не ни се кара
april^^
Apr 22 2006, 21:44
Ооо искате неискате,другия път идвам Пък и обичам София Съжаления за Офф-а
^Mim0zKa^
Apr 23 2006, 12:03
Хахах аиде като сме трагнали на офф....и аз да направя един Много яко сте си прекарали според мен...и бири4ката я има и пей4ицата и готини хора..какво му трябва на 4овек пове4е Много искам и аз да дойда...ама...ми е дале4ко но 6те се опитам да направя вси4ко вазможно
girl_from_hell
Apr 23 2006, 12:16
а пък мими ако знаеш на тебе как ще се радвам ама мисля да говорим за срешата в отделнета за нея тема защото тука малко много стана и ша ни се карат
снимки от срещата на форума и на фенчета на оне трее хилл в софия
и кво стояхте в парка, цъкахте хек и пихте бира по пейките ли?! кво друго праихте.
Като леко злобеене ми се струва това
аре само не ми пиши глупости!!! ти, ако си луда и вижда злобеене в най-обикновен въпрос си е твой проблем! ебаси, не може ли да питам! като ви е проблем да отговорите за кво изобщо ги давате тия снимки, всеки да си прави догатките ли!