Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рейчъл Бълсън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Персонажи
malkatalamia
Има ли фенове на Рейчъл Бълсън.ако има нека си полафим че ми писна само на англииски с неини чужди фенове
Paagrio
Сериозно ти казвам, за пръв път я чувам.
malkatalamia
Ето ти е в ляво(ако со гледал О.С.)
Paagrio
Нямам си идея какво е О.С. Предполагам че е сериал.....
n0HKko
Кварталът на богатите...СуПеР яКа пичка... и сериала си го бива... 4.gif
FrAgMaKeR
Харесвами, но не съм и луд фен като теб, а сериала ми е един от любимите peace1.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR)
Харесвами, но не съм и луд фен като теб, а сериала ми е един от любимите  [peace1]

Ами гледал съм го малко този сериял(време много нямам...)
Иначе и от аватара ти "She look's like goooood" ...
solenka
Не е лоша,но повече ме кефят пичовете във филма 1.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(solenka)
Не е лоша,но повече ме кефят пичовете във филма  [1]

Може би защото си момиче.... 5.gif 18.gif

ПП. Нормално е.... 15.gif
melkor
Не мисля че мястото на тази тема е в "Приятелство, Любов и Всичко останало", така че тя отива във "Други дискусии и проблеми".
FrAgMaKeR
По скоро във филми, все пак е актриса..
malkatalamia
Чудя се а дали да направя специално форум за нея ако някои иска да разбере нешто повече за сериала и за нея или просто му е интересно нека си изрази мнението да знам да не се захващам напразно. 14.gif
FrAgMaKeR
Ами за тая цел си има гугъл, тя си има и официален сайт, има и много фен-сайтове, така че няма смисъл да се захващаш с това..
malkatalamia
Знам,аз знам един(офицялни я и)дал сам линк в подписа ми.и форум има но реших само българи да си лафим....
n0HKko
QUOTE(malkatalamia)
Знам,аз знам един(офицялни я и)дал сам линк в подписа ми.и форум има но реших само българи да си лафим....

Мноо е як саита й...този който ти е в подписа... 7.gif
malkatalamia
Влез в галерията има над 20 000 снимки аз сам свалил само 6000
vIkToRsHeFa
QUOTE(malkatalamia)
Влез в галерията има над 20 000 снимки аз сам свалил само 6000
Naистина сайта е хубав само малко блед но все пак ... 4.gif
Иначе на мен лично ми харесва !!! 15.gif
malkatalamia
Ами там има галерия и там е доста по цветно
vIkToRsHeFa
QUOTE(malkatalamia)

Е да видях я ... 15.gif
n0HKko
QUOTE(GGBIT.INFO @ Jun 6 2005, 07:26 PM)
QUOTE(malkatalamia)

Е да видях я ... 15.gif
*

И аз... ohmy.gif
Hacko
Аз гледах сериала ми харесваше!!! biggrin.gif !!! И чесно казано го гледах заради нея! 2bye[1].gif
malkatalamia
Тогава ела в форума.Той е готов дал сам и линк(Това е нейния....)
Connect
Това граничи с фанатизъм... dry.gif
Защо не си потърсиш приятелка? wink.gif biggrin.gif tongue.gif
malkatalamia
Еми...потарсих и харесах МНОГО АМА МНОГО приятелката на наий-добрия ми приятел.Тпй знаеше че сам влюбен в Рейчъл и реши да излезем на дискотека-аз неговата приятелка и той.Но той имаше проблеми и ме помоли аз да я изведа.Говорихме си цяла нощ за любовта ми.Тя ме разбираше аз и давах савети отностно моя приятел......и сега предпочитам да се варна кам Рейчъл......така да се варнем кам темата кой ще идва в форума?
Connect
И к'во стана по-нататък....само си говорихте с на твоя приятел гаджето лиconfused.gif biggrin.gif
Не искам да ти разбивам мечтите ама с Рейчъл Не-знам-коя-си няма да стане....... sleep.gif
Бъди малко реалист... wink.gif
Поздрави!
Eli_Baby
Ехх тая е много хубава! 100 пъти по-готина от Миша а и е много чаровна 3.gif
CMeTaHKa
Страшна сладурана, много ме радва biggrin2.gif
Ralna
QUOTE(kamen @ Jun 3 2005, 21:42) *

Сериозно ти казвам, за пръв път я чувам.

И аз хич не я знаех тая blink.gif , Аз нещо не го харесвам тоя филм, макрче щом има толкова фенове явно си го бива wink.gif
CiNdEreLLa``
Голяма пичка е!!!Много ме кефка 4.gif а и супер яка роля има в The O.C. 36_1_32v[1].gif
Pra Sonhar
Готина е, но не определено не съм и фенка, но O.C. си е супер сериалче. biggrin2.gif
The_Secret_Valley
Рейчъл ... ами какво за нея освен че е наистина красива ... а в сериала много ме кефи няма равна просто ... и който не я чувал ако прочете нещичко за нея ще я заобича mrgreen[1].gif
Mrs.Ackles
СУПЕР яка мацка! blush.gif worthy.gif 4.gif Тя от всички си ме кефи най-много, сладуранка! wub.gif Верно, че и Мариса е много красива, но Рейч си ми е любима още от началото и до сега смятам, че e невероятна! 1eyeb[1].gif
seduction_55
Много е красива,но героинята й не ми харесва.
fresh_girl
мн е сладичка wink.gif
sophia__
Мн си я харесвам,сладурана е,и героинята й също
**Sophia**
Много е симпатична и сладка,и геройнята също много ми харесвалИма много сладък стил.Сладурана е!Ето и снимки:
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
SeMiNi
Ами горе-долу ми харесва.Като актриса май че е добра...по външен вид не ми харесва особено.
CraZy`HoT`SexY`F
Ами аз също съм фенка на Самър много е готина.Тя е 1000 пъти по-яка от Мариса.
^^BIG`smile^^
4.gifРейчъл е наистина ТHE BEST worthy.gif
marti_89_76
Рейчъл е суперррррррррр!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
И е много талантлива,и много красива!!!! 3.gif 4.gif biggrin.gif
ladysunshine
Рейчъл е просто супер. Нз какво друго мога да кажа. Една от любимите ми актриси е. Много ме кефи. А с Адам са(или бяха нз вече) стархотни заедно
dEniChka
Еммм симпатяга е .. има и по хубави emoticon1 (115).gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Aug 7 2007, 09:59) *
Рейчъл е просто супер. Нз какво друго мога да кажа. Една от любимите ми актриси е. Много ме кефи. А с Адам са(или бяха нз вече) стархотни заедно

4.gif няма какво др да кажа 4.gif
K1llerAngel
Много е яка
LylY
Невероятно красива е!Много я харесвам!
divata_airis
Много ме кефи...голяма сладурана е...още в първите епизоди на ОС я харесах...беше леко отвеяна тогава...ама след това образът и го развиха...Страшна е.
Marissa Cooper
Не може ли да оправите името и,че е много дразнещо Рейчъл Билсън,а не Бълсън.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.