Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: sacred
GGbit.info > Развлечение > Игри
a4u
моля някой, който е фен на sacred или поне я е играл да ми каже как мога да мина мисийката с умиращия войник на който трябва да се занесе вода worthy.gif
BaDMaN
Адски готина игрица особенно ако я играеш на тъмно нощно време със слушалки на макс...

А за минаването.... до колкото знам е бъг които е фикснат чак при версия 1.5 ето инае как се минавало:

CODE
Пробвах - работи. Отиваш върху светещото, отваряш конзолата(~), пишеш вътре "wasser" и удряш ентър. В краката ти се явява квест-итема "Вода" а светещото изчезва като го вземеш. За съжаление, това не оправя някои от другите бъгове, та версия 1.5 още се търси
a4u
36_1_32v[1].gif 36_1_32v[1].gif
QUOTE(BaDMaN @ Mar 26 2006, 08:05 PM) *

Адски готина игрица особенно ако я играеш на тъмно нощно време със слушалки на макс...

А за минаването.... до колкото знам е бъг които е фикснат чак при версия 1.5 ето инае как се минавало:

CODE
Пробвах - работи. Отиваш върху светещото, отваряш конзолата(~), пишеш вътре "wasser" и удряш ентър. В краката ти се явява квест-итема "Вода" а светещото изчезва като го вземеш. За съжаление, това не оправя някои от другите бъгове, та версия 1.5 още се търси

благодаря за даденото инфо--хватката работи 4.gif
ако срещна още някакъв проблем ще пиша biggrin2.gif
отново БЛАГОДАРЯ !!! 36_1_32v[1].gif
a4u
отново сам аз blush.gif със sacred нямах проблем но си качих expansion-на sacred underworld и стигнах до мисийката volcano island кадето влизам във вулкана и не мога да отворя една врата sad.gif МОЛЯ за помощ worthy.gif
BaDMaN
QUOTE(a4u @ May 17 2006, 00:18) *

отново сам аз blush.gif със sacred нямах проблем но си качих expansion-на sacred underworld и стигнах до мисийката volcano island кадето влизам във вулкана и не мога да отворя една врата sad.gif МОЛЯ за помощ worthy.gif

http://64.233.183.104/search?q=cache:Zcr3Z...bg&ct=clnk&cd=1
http://64.233.183.104/search?q=cache:VD5JB...bg&ct=clnk&cd=2 confused.gif
boomearst
QUOTE(a4u @ Mar 26 2006, 15:13) *

моля някой, който е фен на sacred или поне я е играл да ми каже как мога да мина мисийката с умиращия войник на който трябва да се занесе вода worthy.gif

Начи, отиваш до локвата малко по надоло от войника има нещо като локва отгоре има 1 вода дето тече от горе на доло как да ти кажа натискаш конзолата (`) и пишеш wasser или не сам сигурен ама трябва да напишеш вода на немски език smile.gif маи беше wasser ко не е така питай некой дет знае немски smile.gif
a4u
BadMan,Прочетох статийте в линковете които си постнал но нищо не ми помогна 16.gif аз вече имам парчетата от медалиона но както в една от статиите ми се поява някакакъв а не capt. vernon ако можеш да ми помогнеш ще съм много призмателем smile.gif
bugs
ако мога да бъда нахален и да питам как да я стартирам чеееее се мъча от часове и нищо. преди я бях подкарал с гамеджак5 и антиблахх ама нещо не ми се получава.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.