Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как да преодолеем защитата на PS2
GGbit.info > Развлечение > Игри
Emo_One
До колкото знам PS2 има защита която не позволява да подкараш неоргинални (записани) игри , за целта се слагало някъв чип , та аз питам има ли някъв по рационален вариант , като например подочух че можело да направиш CD което да пускаш да зареди въпросния софтуер , и след това да пускаш пирадкото копие , като веки път преди да пусниш пирадкия диск слагаш първо да зареди диска с "вълшебната програмка" . Вобще възможно ли е това и как става и от каде да намеря нужния ми за целта софтуер ?

Кажете и от каде да намеря игри за PS2 ?
The Shaman
Съмнява ме.Доста години ходих по мъките с тоя плейстейшън,но за такова чудо не съм чувал.Може и да е нещо ново де.Ето малко инфо- http://clubs.dir.bg/showflat.php?Cat=125&B...psed&sb=5&part= ако научиш нещо по въпроса с радост ще го чуя.
melkor
Аз нямам плейстейшън, обаче докато се рових за инфо относно емулаторите бях попадал на няколко подобни статийки. До колкото си спомням единственият вариант за подкарването на презаписани игри е с допълнителен чип към плейстейшъна. Можа и да греша. Чел съм последно преди една-две години.
Emo_One
QUOTE(melkor @ Mar 27 2006, 11:05 AM) *

Аз нямам плейстейшън, обаче докато се рових за инфо относно емулаторите бях попадал на няколко подобни статийки. До колкото си спомням единственият вариант за подкарването на презаписани игри е с допълнителен чип към плейстейшъна. Можа и да греша. Чел съм последно преди една-две години.

дай някви линкове ако се сещаш smile.gif
melkor
Съжалявам но не си пазя буукмарковете от тогава. Потърси с Гугъл, все нещо ще изкочи.
Revert
Единствения начин да подкараш неоригинални игри на PSP е да ги качиш през USB-то, като трябва Firmware-a на конзолата да не е по висока версия от 1.95.В смисъл като си купуваш конзолата, първо провери в sistem setings/sistem info , каква версия е Firmware-a. Игрите произведени в Малайзия и Китай са с ниския клас-1.52 и са подходящи да ги качиш на карта памет и да ги играеш.Тези правени в япония обаче са с версия 2.01 и веднага "познават" нелегална игра.А за PS2 става само с чипове.

Надявам се да съм помогнал.

Оффтопик:В Германос всички конзоли се преинсталират с версия 1.55:))
Emo_One
открих нещо супер интересно smile.gif ето ТОВА но за съжаление не работи , или аз поне немога да го направя така че да тръгне . Значи това е "GameShark BootCD ( PS1 - PS2 ) , Boot CD (За конзоли без чипове) и диск с над 6000 кода за игри " , или точно това което ми трябваше . Прочетох внимателно всичко , от сайта (източник: http://torrents.linkos.bg ) от който го изтеглих обаче нищо не става 2.gif 2.gif 2.gif , записах го с Alcohol 120% , на Datatype PlayStation , на 4Х и нищо 2.gif 2.gif .
Сега ще се разровя из рейдмито , ще видя и ако има някъкв сайт оставен , и ако има развитие ща ви кажа , ако някой иска да го свали и да пробва .

QUOTE(Revert @ Mar 28 2006, 08:31 AM) *

Единствения начин да подкараш неоригинални игри на PSP е да ги качиш през USB-то, като трябва Firmware-a на конзолата да не е по висока версия от 1.95.В смисъл като си купуваш конзолата, първо провери в sistem setings/sistem info , каква версия е Firmware-a. Игрите произведени в Малайзия и Китай са с ниския клас-1.52 и са подходящи да ги качиш на карта памет и да ги играеш.Тези правени в япония обаче са с версия 2.01 и веднага "познават" нелегална игра.А за PS2 става само с чипове.

Надявам се да съм помогнал.

Оффтопик:В Германос всички конзоли се преинсталират с версия 1.55:))

ами незнам аз такова нещо неможах да намеря да неби да ми говорих за SP1 , натази конзола има само като натиснеш тиъгалника ти излизат там вердиите който са следните (междодругото конзолата не е от България а е от щатите) :
Console version: SCPH-39001
Browser version: 1.20
CD Player version: 1.20
PlayStation Driver: 1.10
DVD Player version: 2.12U
The Shaman
Говори ти за Плейстейшън Портейбъл ако така се пише въобще.
melkor
Тъй като нямам Плейстешън ще ми е малко безмислено да го пробвам това. Но бих искал да те помоля ако случайно попаднеш на софт с който можеш да направиш копие на БИОС-а си - прати ми ЛС.
www.gsmdoktor.com
МОДБО 4.0

Чипа работи отлично за абсолютно всички произведени конзоли Playstation2
без значение дали са внесени от чужбина или купени в България. С негова помощ
могат да се играят всички видове PS1 i PS2 игри PAL И NTSC независимо от модела на конзолата.
Фурмуера на чипа е MATRIX INFINITY v.1.93 - най-добрия до момента!!!

Повече инфо за чипа : http://chipi.ru/ps2/modbo4.html http://gsmdoktor.com/content/view/17/31/

Контакти :
Skype www.gsmdoktor.com
ICQ 299911808
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.