открих нещо супер интересно

ето
ТОВА но за съжаление не работи , или аз поне немога да го направя така че да тръгне . Значи това е "GameShark BootCD ( PS1 - PS2 ) , Boot CD (За конзоли без чипове) и диск с над 6000 кода за игри " , или точно това което ми трябваше . Прочетох внимателно всичко , от сайта (източник:
http://torrents.linkos.bg ) от който го изтеглих обаче нищо не става

, записах го с Alcohol 120% , на Datatype PlayStation , на 4Х и нищо

.
Сега ще се разровя из рейдмито , ще видя и ако има някъкв сайт оставен , и ако има развитие ща ви кажа , ако някой иска да го свали и да пробва .
QUOTE(Revert @ Mar 28 2006, 08:31 AM)

Единствения начин да подкараш неоригинални игри на PSP е да ги качиш през USB-то, като трябва Firmware-a на конзолата да не е по висока версия от 1.95.В смисъл като си купуваш конзолата, първо провери в sistem setings/sistem info , каква версия е Firmware-a. Игрите произведени в Малайзия и Китай са с ниския клас-1.52 и са подходящи да ги качиш на карта памет и да ги играеш.Тези правени в япония обаче са с версия 2.01 и веднага "познават" нелегална игра.А за PS2 става само с чипове.
Надявам се да съм помогнал.
Оффтопик:В Германос всички конзоли се преинсталират с версия 1.55:))
ами незнам аз такова нещо неможах да намеря да неби да ми говорих за SP1 , натази конзола има само като натиснеш тиъгалника ти излизат там вердиите който са следните (междодругото конзолата не е от България а е от щатите) :
Console version: SCPH-39001
Browser version: 1.20
CD Player version: 1.20
PlayStation Driver: 1.10
DVD Player version: 2.12U