Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: F1 Challenge '99-'02
GGbit.info > Развлечение > Игри
_CarlCox_
Интересуваме някой играе ли на тази игра и дали иска да поиграм някой път в мултиплейър.
CrAzYFaN
QUOTE(_CarlCox_ @ Mar 25 2006, 07:46 PM) *

Интересуваме някой играе ли на тази игра и дали иска да поиграм някой път в мултиплейър.

Малее ако е тая която аз се сещам съм цар smile.gif Сега ще си е сваля да видя тази игра ли бях разучил добре или се бъркам. Да те гледам малко в огледалото biggrin.gif
_CarlCox_
Много добра игра стана smile.gif Утре ще играем пак заедно с още няколко души, така че ако някой иска да се присъедини около 19:00 часа да ме потърси в skype.
CrAzYFaN
Няма ли още желаещи? Че ми омръзна да го бия _CarlCox_ smile.gif
dp_mitko
а ве искам да те питам как мога да си сменя камерата или не може
CrAzYFaN
QUOTE(dp_mitko @ Mar 29 2006, 07:40 PM) *

а ве искам да те питам как мога да си сменя камерата или не може

И аз това се опитвах да направя докато играх, ама май не може
_CarlCox_
Може.
От Options=>Display=>Default View. TV Cockpit е по подразбиране. Иначе аз карам от погледа на пилота (Cockpit), има още няколко - Nose и Swingman. Ти ще видиш коя ти е най-удобна. Ако имаш още въпроси питай smile.gif , а ако ти се играе търси ме в skype. Довечера може да играем.
dp_mitko
а ве аз чух че има някъкъв мод(или какво е там)дето смнч отборите-както са сега а не както е преди 3 год.

ще може ли да кажете от къде да го дръпна,защото го няма моя фаворит !

а искам да питам как мога да стартирам на страртовата решетка,а не да е така като на квалификация за място ?
_CarlCox_
http://clubf1.net/forums/index.php?act=Pri...ter&f=29&t=7081
Само това намерих. Добре прочети темата (ако ти се занимава smile.gif ) вътре има линкове към модове за по-нови сезони и др. Има и един линк към български фен сайт, в който всяка седмица играят на писти. Имат си отбори и всичко необходимо за един шампионат. Аз бях се навил доста да се запиша, но осъзнах, че нямам никакво време за толкова постоянна игра, каквато се изисква. Там също има модове, но за линк немога да ти помогна. Потърси в google.com и сигурно ще имаш късмет. А относно стартирането от стартова решетка smile.gif Ами ако не играеш на шампионат просто като я стартираш дай да има само състезание (т.е. без практика и квалификации) и ще стартираш от полпозишън. Иначе може и просто да преиграваш всички практики и квалификациите, но ще стартираш последен. Съвета ми е да правиш поне една бърза обиколка за време и да стартираш поне от 10 място, за да имаш някакъв шанс smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.