Я да видим.. в кой герой от любимото ни сериалче виждате себе си малко или много 
Аз мисля, че имам нещо общо с Брук
-> Самочувствие и чувствителност 
Понякога се държа така, че да не могат да ме понасят другите и да съм знам само моята
.. а пък понякога съм толкова чувствителна и добричка..
Ми вие?
girl_from_hell
Mar 23 2006, 15:26
Пейтън
музика, стил облекло, компютър, рисунки, самота
...немога да опиша, точно защо просто си я чутвам най-близко до самата себе си
Mай забравих да кажа и да кажете защо
Mimeto
Mar 23 2006, 15:51
Еми мисля че имам най общо с Хейли

Първото най важно нещо е музиката

още от малка пея че и до ден днешен

Обожавам музиката както и Хейли.
Друго по което може би си приличаме с Хейли е характера тя е толкова миличка и не влиза в спорове и е много разбран човек, а и много добър приятел смятам че и аз съм такава до голяма степен
Също това че действа доста пребързано в някой ситуаци в това също си приличаме.
И най накрая е че държи на чувствата си и обича само Нейт

и аз съм така но само че с моя приятел
Jordan
Mar 23 2006, 16:18
Ейййй браво за хубавата тема. Всъщност много отдавна мислех да пусна такава защото ми е много интересно да видя дали се оприличавате с някой герой.
Та значи аз съм съвкупността ЛЕЙТЪН. Може да звучи странно но тея двамцата са ми много близки
Лукас-Лукас е страшно добър но има навика без да иска, доста често, да оплита конците, това ми се е случвало много пъти. Той винаги иска да бъде добър за всички и последствието от това е, че доста пъти не е разбран от някого. Винаги помага на приятелите си, винаги когато може.
Пейтън-Пейтън е страхотен човек и наистина й се възхищавам. Първо, музиката-голяма е меломанка. Слуша много музика винаги, аз също. Има навика да си лепи разни неща в стаята-аз също. Душата й е много ранима. Обича много силно но винаги по един или друг начин любовта й е невъзможна. има нужда да бъде обичана и ценена но няма кой да й дари любов. Всеотдайна приятелка е и е готова на всичко заради приятелите си. Винаги държи на думата си. Една много яка черта в характера й е, че мрази еднаквите и обича различните. Облича се, държи се и прави всичко възможно, за да бъде различна. Не й пука от мнението на хората и мрази на се причислява към масата.
Мисля, че тези са чертите, които намирам общи между мен и ЛЕЙТЪН.
Може да е прозвучало малко нескромно но аз така виждам нещата
^Disaster^
Mar 23 2006, 17:07
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 23 2006, 06:26 PM)

Пейтън
музика, стил облекло, компютър, рисунки, самота
...немога да опиша, точно защо просто си я чутвам най-близко до самата себе си

уауууу...имаш късмет,че имам сериозна приятелка...
аа иначе като цяло май по повечето неща си приличам с Нейтън,въпреки че виждам и неща от Лукас и Устата в себе си
EyesWideShut
Mar 23 2006, 17:08
ами, Пейтън е моят човек... признавам си, че понякога ме дразни с прекалено депресивните си състояния, но все пак тя е човекът, до когото се доближавам най-много.Музиката, дрехите(не точно такива, но поне в тази насока

и най-вече това, че е човек на изкуството.Аз лично не мога да рисувам добре, но за сметка на това до някаква степен ми се отдава писането и също както тя изразява себе си чрез рисуване, така и аз чрез някакви лирически писания

Да не пропусна това, че в серияла Пейтън е изключително силно момиче, което се справя с адски много трудности...не знам дали аз съм такава,но определено притежавам силна воля и някаква вътрешна сила, която ме кара да продължавам(май инатът ми е прекалено голям

).Това е
^Mim0zKa^
Mar 23 2006, 17:13
Ейй 4е сладка теми4ка :)Spasy поздравявам те.
Хм....ами зна4и това наистина е доста труден избор специално за мен....Аз може би сам савкупност от 3-те дами Брук,Хейли и Пейтън!Това е така може би за6тото съм 4овек на крайностите...в един момент мисля едно,в следва6тия друго ...по едно време правя не6то а накрая се полу4ава савсем рали4но.....хм но пак е забавно

Може би затова от4асти дори по голямата 4аст се оприли4авам на Брук....винаги забавна,знае какво да прави в всеки момент много даржи на приятелите си и би направила вси4ко за тях ....кадето е тя винаги е купон....аз сам са6тата купонджийка и оби4ам адски много приятелите си,a и да не забравям дрехите и...много си прили4ат с моите

!!!Но пак да погледнем Пейтън тя живее с музиката...е аз са6то не мога без нея..бих се побаркала ако я няма6е...и винаги даржи на мнението си ..инат4е като мен

Хейли пак е много добри4ка и са6то много даржи на приятелите си и им помага....е като мен

Хм...и след вси4ко това което изписах аз сам една ПейБруХей......хахаха аз не сам добре

И все пак мисля 4е пове4ко се доближавам до Брук
pool^babygirl
Mar 23 2006, 17:42
Ми то и аз съм някаква съвкупност от тричките:
-Пейтън - доста често се обличам в такъв стил , рисувам, за да изразя чувствата си , и винаги прикривам чувствата пред другите, затварям се в себе си
-Брук - понякога съм супер забавна и весела , когато съм тъжна изглеждам също като нея , случват ми се същите гадни работи както на нея когато Лукас и Пийтън се криеха зад гърба й
-Хейли - не мога без да пея, когато се сърдя на някай приятел не мога просто да се държа така все едно нищо не е станало и хем ми е гадно, хем се чувствам виновна
извод: Всеки е уникален и не може да е като точно определен човек
fenka_lucas_i_brooke
Mar 23 2006, 19:09
Аз също съм съвкупност от Брук,Пейтън и Хейли
Брук-Чуствата й към Лукас-просто до болка са ми познати и все още изпитва такива чуства.Случката между нея,Пейтън и Лукас е просто абсолютното същата като моята последна любовна история!Само че в моя случай аз съм Пейтън,но се чуствах така както се чустваше Брук когато Лукас я скъса в 1 сезон!Пейтън е човек на изкуството тя рисува-аз пък пиша стихотворения,за да изразя чуствата си и както каза pool^babygirl с това прикривачм чуствата си и се затварям в себе си!Точно като Пейтън живея в 2 свята-този в училище и този в който съм само аз,стихотворенията ми и спомените ми!
Хейли-заради музиката-обожавам да пея и много хора ми казват че имам талант!Просто не мога да живея без музиката!Ако мога дори когато спя ще слущам музика!
scandalous_girl
Mar 23 2006, 19:23
Може би най-много се доближавам към Хейли. Аз преди също бях като нея,имах си няколко добри приятели,не бях толкова отворена и известна. Но както и нейната героииня аз се промених,не съм вече онова добричко и затворено(дори непопулярно) момиче. Другото,което ме свързва с Хейли е музиката. Аз просто не мога без нея. Постоянно си пея нещо(въпреки че не пея много добре

). Доста съм спонтанна и често съжалявам за това,което съм направила или казала. Някои мои черти се доближават и до тези на Пейтън. Аз също изразявам чувствата си чрез изкуство(в моя случай стихове) . Има моменти,когато се чувствам самотна,въпреки всички около мен и се затварям в себе си.
rusi4kata^
Mar 23 2006, 19:52
Ами мисля че с
Пейтън 
Но не мога да ви кажа точно защо...мисля че затова че обича музиката страшно много и то музика със смислени текстове.А за мен най-важното е текста

За да ми хареса една песен трябва просто да я почуствам

Другото е че когато обича някого,го обича с цялото си сърце и би дала всичко за него! Допуска някой в сърцето си само когато е сигурна,че той има истински чуства към нея,а не е просто някаква зарибявка за един ден и т.н.

Аз съм на същия принцип
girl_from_hell
Mar 23 2006, 22:02

ам нещо искаш да ми кажеш ли

извинявам се, че толкова на кратко съм описала ама просто си я чуствам близка няма смисъл да обеснявам мсиля че всеки познава пейтън...
Ми нз точно може бе някаква смесица м/у Хейли и Пейтън.На Хейли може ми по отношението към лябимия човек и към приятелите,поне за мен тя се отдава на истинската любов и въпреки че леко заряза Нейт във 2-и сезон аз не бих направила така с приятеля си........божееее в слу4ая със съпруга си,оба4е пък и аз съм музикален инвалид нито мога да пея нито да свиря на нещо тъй 4е нз!и все пак е мн мила добра любвеобвилна и готова на вс за приятелите си!А на Пейтън де да знам тя е една такавеа малко меланхолична в тва мн си приличаме и все пак тя също държи на приятелите си и би се отказала от някое мом4е заради приятелка!плюс тва стила и на музика и обличане мн ме кефят,за6тото не слу6а всякъкви комерсиални боклуци които писват след максимум месец!еми тва е май!
~*Haley*~
Mar 24 2006, 21:16
И аз съм така...в стила на обличане и характера съм м/у тях двете!В чувствата съм като Хейли(като изключим сватбата)...а в Пейтън ме кафи самия начин на мислене това че държи на своето...музиката която слуша и рисунките(обожавам ги)!!!хаха само знам че нямам нищо общо с Брук
Eli_Baby
Mar 25 2006, 09:57
Хмм ми на мен ми е малко трудно да се опрлича с някой от тях,но мисля че някак си чувствата ми са сходни най-много с тези на Нейтън...щото той е много добричак обаче не обича да го показва и изцяло се отдава на това което обича (Хейли) а когато го загуби сякаш животът му вече няма смисал

А с някое от момичетата ми е малко трудно да се определя защото в никоя не откривам качества от себе си..само малко от характера и външния вид ха Пейтън..харесва ми че тя си има собствен стил за нещата и собствено мислене..и аз се опитвам да постигна нещо такова
Narlot
Mar 25 2006, 10:47
Ами аз май съм нещо средно между Пейтън и Хейли.Общо взето съм свикнала да си седя сама в стаята на компа,да си мисля за нещата от живота(като Пейтън),само че вместо с рисунки аз изразявам мислите си с китара(нещо като Хейли).Дрехите ми също са стил Пейтън....А в любовта..........Там съм малко особена.Не мога да се влюбя във всеки.И предпочитам да бъда сама,а не с който и да е.Иска ми се с човекът до мен да имаме общи интереси...Това не знам точно до коя от двете ме доближава.
Ами това е,май

А иначе....супер темичка!
^Disaster^
Mar 25 2006, 14:52
girl_from_hell
Mar 25 2006, 15:18

просто обожавам всичко,което Хилари Бъртан се опитва да ни предаде,чрез образа на Пейтън...

или казано накратко харесвам всичко в Пейтън,следователно и хората,които си приличат с нея...

[/
хихии аз пък точно се зарадвах

дам и аз се оприличавам като нея, но пък това което не съм като неискъм искъм да приличам
april^^
Mar 25 2006, 16:15
Браво за темичката
Честно да си кажа от близо 3 години преди вообще да знам за ОТХ започнах да свърэвам всичко с музиката.Всяка песен за мен е свързана с дадена случка ,дадено настроение.Наистина имам талант в рисуването и общо взето си се разкарвам навскъде с тетрадка и моливи.Събирам си тонове музика и обожааавам концертите.До тук се разбира,че моят човек е Пейтън
Когато започнах с ОТХ тази година,направо бях

... Викам си,даже имаме еднакви потници
Тва е супер силна,борбена и различна героиня.Наистина и се възхищавам
Иначе си пея и свиря на китара.Нещичко от Хейли
QUOTE(pool^babygirl @ Mar 23 2006, 05:42 PM)

Ми то и аз съм някаква съвкупност от тричките:
-Пейтън - доста често се обличам в такъв стил , рисувам, за да изразя чувствата си , и винаги прикривам чувствата пред другите, затварям се в себе си
-Брук - понякога съм супер забавна и весела , когато съм тъжна изглеждам също като нея , случват ми се същите гадни работи както на нея когато Лукас и Пийтън се криеха зад гърба й
-Хейли - не мога без да пея, когато се сърдя на някай приятел не мога просто да се държа така все едно нищо не е станало и хем ми е гадно, хем се чувствам виновна
извод: Всеки е уникален и не може да е като точно определен човек

Момичето артист
Такива хора много ги харесвам !! Браво !!
Inn0c3nCe
Mar 25 2006, 19:01
аз се оприличавам наи много с Неитан
причината е че... ем...
просто много си приличаме ;]
пък и сестра ми ме оприличи с него
е друг е въпроса че въобще не е гледала сериала
само за малко гледа един епизод ;]
James towel keeper
Mar 25 2006, 19:19
Ами аз си правих един тест - незнам дали го знаете, на кой герой приличаш и ми се падна
Брук
Иначе теста е много готин, и взамисост как би реагирал в различни ситуации
Ето го за всеки случай:
http://www.quizilla.com/users/treehill/qui...Most%20Like%3F/
Sunshine_Angel
Mar 25 2006, 21:20
брук и хейли
Alanna
Mar 26 2006, 14:42
Лукас
Хахаха теста ме изкара Хейли, но на мен Лукас ми е по-близък до същността ми... Първо, е сериозен, но знае точно кога може да се майтапи, имам философски поглед върху света, но не го натрапва на другите, .... и май това е.
БТв там 64% са Хейли Джеймс Скот!
common_sense
Mar 27 2006, 10:46
значи не мога точно да се изкажа, понеже Дан е мъж, ама като че ли с него се идентифицирам!

дадсдфйф!
SuxLose?
Mar 27 2006, 12:29
много коварна тема ..... за мен си мисля , че съм събирателен образ от Устата , Пейтън и Лукас ......
Устата - много верен приятел съм , изслушвам хората , чувствителен и понякога пренабрегван
Пейтън - Много голям меломан , слушам всякаква музика , като малък ходех на уроци по рисуване , но спрях , сега си драскам само за удоволствие и то по-скоро глупости , компютъра също заема една част от ежедневието ми
Лукас - Когато трябва луда глава , когато трябва - сериозен , влюбен (любов , която никога няма да ме изостави , надявам се ) във баскетбола , а част от външния вид , която съм забелязъл е погледът (т.е. присвиването на очите) , имам абсолютно същия поглед и го използвам при същите ситуации ..... а-а-а , за малко да забравя , и позицията в баскетболът ми е същата (крило енд шуутинг гард)....
<Radost>
Mar 27 2006, 22:12
Определено това е Брук.Тя е силна, но и мн чувствителна.Честно казано, откакто започнах да гледам сериала, се опитвам д бъда като нея - да бъда понякога гадна с тези, които не заслужават моето уважение.Постоянно се сещам за нейния поглед на "гаднярката" от 1 сезон.Не знам, просто много ме кефи героинята на София.
Парво искам да кажа много яка тема
Аз мисля 4е съм съвкупност от Лаитан
Лукас - Стил на обли4ане и донякаде неговата мистериозност.
Пеитан - Стила музика, неината затвореност и вообще неината способност да се затваря в собствен свят също и прикриването на истинските ми 4увства пред другите.
Devil^Rose^^
Mar 28 2006, 21:56
Страхотна тема

Така научаваме по нещо повече един за друг
Значи за мое най- голямо съжаление не мога да се похваля с някой талант като рисуване, писане на стихове или някакви певчески способности

на които иначе страшно много се възхищавам

В това отношение мога да кажа че Пейтън ми пълни душата и до някаде е нещо като пример, но не мога да се уприлича с нея...Преди няколко години сигурено щях да кажа Хейли, винаги са ми казвали че съм много мила и добричка

това е само фасада

... шегувам се

. Но сега мисля че Лукас е моят човек. Аз държа страшно много на семейството и мога да кажа че се разбираме много добре и приятелите ...е без тях за каде

незнам какво щях да правая ако нямах до себеси верен приятел...и още нещо и аз имам своите бягства от реалноста само в моите си мисли и пространство без които немога
LuCaS|ScOTT
Mar 28 2006, 23:23
бе невярвам много на таз анкета щото ме изкара Хейли ма нищто аз си мисля че сам ... ЛуКаС хихихи така си мисля де
Jordan
Mar 29 2006, 19:44
QUOTE(LuCaS|ScOTT @ Mar 29 2006, 12:23 AM)

ма нищто аз си мисля че сам ... ЛуКаС хихихи така си мисля де

колега
common_sense
Mar 29 2006, 20:25
QUOTE(niki_r @ Mar 27 2006, 11:46 AM)

значи не мога точно да се изкажа, понеже Дан е мъж, ама като че ли с него се идентифицирам!

дадсдфйф!

преди излъгах. съжалявам.
сега съм искрена.

оприличавам се с П Сойер! слуша музика много, дрехите са спортно грозно-неофициални

, пък и е много депресирана и затворена и сигурно ще се сетя за още нещо.
http://www.quizilla.com/users/treehill/qui...Most%20Like%3F/ теста наистина е много як и на мен ми се падна брук ама го очаквах де. аз по приинцип на нея си приличм, парво за6тото се интересувам от мода и правя скици и понякога дори си шия разни работи, и второ че обичам да танцувам само дето не сам маворетка.

мн хубава тема бтв
fenka_lucas_i_brooke
Mar 30 2006, 05:52
Еми мен ме оприличиха на Хейли-http://www.quizilla.com/cgi-bin/result/result.pl
но както казах аз-мисля че съм съвкупност и от трите-Хейли,Брук и Пейт
EyesWideShut
Mar 30 2006, 12:54
"Congratulations you are most like Lucas Scott! You tend to come off of as a mysterious, broody type of person. At times you can be quite persistent, but other times you find yourselves confused. You have good manners and a good heart. You also have a good common sense of what's right and what's wrong. You are a strong person and is not the type of person to back down from a challenge. "
хаха

) Ами какво да кажа ... Лукас не ми е сред любимците, а се оказа, че точно до него се доближавам

Доволна съм от резултата, щото долу горе се оказа верен...само това с Лукас не ми се вързва мн мн
angel_mm
Mar 30 2006, 17:08
Хе Хе Вижте на кого приличам аз
Congratulations you are most like Haley James! You are an intelligent person. You kick ass mentally and physically! You like to talk a lot, babble, and all that jazz. You are very positive and believes that that "if there's a
will... there's a way." You also have a good sense of what is a friendship and rarely encounters unnecessary drama in real life.
Loshka
Mar 30 2006, 17:15
Наистина много хубава тема.
Имах период, в който бях много като Пейтън... Депресии, музика, рисунки, нерешителност... За щастие обаче преминах през това време, сега намирам много повече допирни точки с Брук.
Обичам да се забавлявам, понякога съм... гадничка, но веднъж опознае ли ме човек съм много добричка. 
Но явно хората oт quizilla не мислят така
Congratulations you are most like Haley James! You are an intelligent person. You kick ass mentally and physically! You like to talk a lot, babble, and all that jazz. You are very positive and believes that that "if there's a
will... there's a way." You also have a good sense of what is a friendship and rarely encounters unnecessary drama in real life.
feel_me
Mar 30 2006, 22:26
Аз с Пейтън,защото си приличаме по душевност така да се каже,не толкова заради музиката,колкото заради рисунките.Аз не рисувам,правя други подобни неща,в които описвам състоянието си и то почти винаги е носталгично.
Nathan_Lee
Mar 31 2006, 00:53
sydney
Mar 31 2006, 01:33
Определено приличам на Брук по характер
Ами незнам в себе си намирам нещо от всеки герой в ОТХ...чувствителността, чувството за хумор и оправданото самочувствие на Брук, любовта към музиката на Пейтън, Лукас е страхотен приятел и аз също мисля, че съм такава ако съдя по отношението на приятелите си към мен. Да добавим и искрените изказвания на Нейтън и прибързаността на Хейли и...ето ме мен.
belatriks
Apr 2 2006, 11:04
аз също съм смесица м/у трите им понякога се затварям в себе си като пеитън изразявам си чувствата като брук с писма които не изпращам и мннието ми за любовта е същото като на хеили
feel_me
Apr 2 2006, 11:37
на теста ми излезе Хейли...
Electrum
Apr 2 2006, 12:23
Макар че не ми се отдава да рисувам мисля че виждам себе си в Пейтън а също и Лукас..няма смисъл да изтъквам черти,всички ги познаваме добре

няква странна съвкупност от тях се получава ама аз и не искам да съм перфектна.така е по-интересно

иначе почти сички ме кефят като характери,без Дан и Рейчъл..другите са си сладурчета
аз може би се виждам в хейли и пейтън!но нз може би пове4е пейтън по характера!мн 4есто се самосъжелявам и вс ми е криво!искам да остана сама и никои и ни6то да не ме занимава!не оби4ам да споделям 4увствата си дори с наи близките .....(но понякога се налага)а хеили нз за6то но просто тя е от тези обикноженни моми4ета които не се надуват и не се имат за пове4е от другите(и там и е 4ара)....пък и когато е весела е мн сладка и може да развеселява другите около себе си
nikol_ina
Apr 4 2006, 09:42
Ами незнам в себе си намирам нещо от всеки герой в ОТХ
Брук-и аз като нея съм страшна купонджийка (aма май само по това си приличам с нея)
Хейли-и аз като нея преди бях едно неизвесно момиче ама от няколко години нещата се промениха
Пейтън-страшна меломанка съм не мога и час без музика имам страшно много моменти в които съм депресирана и се затварям в себе си и започвам да гледам само някакжи любовни драми само много често приятелите ми не ме разбират и аз като нея нямам късмет в любовта
Устата-много верен приятел съм за разлика от почти всички мои "приятели"
Нейтън-може би и тожа че страдам много от любовта и любовта към баскетбола
Лукас-любовта към баскетбола
НЗ обаче аз си мисля ,че приличам поразително на Хейлито.Всичко почти е некфо близко.Музиката е просто всичко в моят живот и на нея съм посветила 9 години почти.Също и за неизвестноста(допреди тая година си бях доста неизвестна това е),но всичко се промени точно по начина,че станах гадже на едно от най-известните момчета в даскалото (единственото различно е ,че той е футболист не баскетболист).Още нещо общо е склонноста към това да нямаш много приятели(не говоря за познати ами за истински приятели който дори да вдигнеш в 3 през ноща и за нищо дори -примерно кошмар ще те успокоят).Това е май
Като се замисля....виждам доста черти на геройте в себе си ... но можеби най много на Пейтън и Хейли ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.