Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: В кой герой виждате себе си?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
striikar
Ми може би най-много на Нейтън приличам само дето тренирам футбол не баскет иначе и мен баща ми преди ме натискаше много да играя (естествено не като тоя шмекер Дан - не ме е бил или да ми се е карал или разни такива скандали smile.gif ама все пак много искаше да стана футболистче) а и аз много обичам спорта точно като Нейтън макар че на моменти ми идваше да захвърля сичко.Също така преди като че ли бях некаф по-гаден от ся ,помня че с още няколко човека се си търсехме белята преди ама ся вече като ми дойе ъкъла и се опраих(с тази разлика че се опраих сам е не с помощта на гаджето wink.gif )
ся остава да и предложа да се оженим 18.gif 18.gif 18.gif
иначе приличам по малко и на Пейтън (обичам да си драскам и да слушам същата музика и да нося кецове естествено wink.gif ) и на Лукас (ваканциите хода да бачкам при чичо ми само че не в автосалон а в заведение wink.gif , обичам да се сабирам с приятели да цъкаме мачле на такива игрища подобни на River Court-a само че за футбол - викат им кошари wink.gif )
3pacalypse Now
Брук и Хейли.Хейли защото мн обичам музиката.А Брук защото си имам една кофти черта не моа прощавам и се трагвам да си отмъщавамsmile.gif
Jack Bauer
Ами Лукас просто защото всичко което той прави аз бих го направил същото smile.gif
seduction_55
Брук-редовно се дъня и то все за някви глупости и направо се изнервям и нея като я гледам кви ги върши. 14.gif
elexis
Приятелите ми казват, че страшно приличам на Хейли по всичко...
Обичам музиката, същият стил на обличане, същото държане, същите възгледи за живота...
По музиката, която слушам обаче приличам на Пейтън.
BlaCk~RoSe~
Ми може би Пейтън но не във външността нито слушам такава музика нито се обличам така и не съм и толкова самотна като нея мисля че най голямата прилика и единствената е че и тя страда за момчетата така както и аз просто много и е зле на мен също а и е много верна френдка и аз съм така в смисъл ще избера приятелката пред момчето..та може би за тва мисля че има някфа прилика а с другите не толкова..нито имам самочувствието на Брук нито съм миличка и примирена като Хейли happy.gif
lemmy
определено се виждам в Пейтън и аз обожавам музиката клаквато и да е всяка песен има своята история и заслужава да се изслуша и също така рисувам а и като нея съм доста тъжна понякога и осилвам музиката и като 4укат на вратата на стаята ми не 4увам нищо хаха
^EmPiRe^GiRl^
Аз мисля 4е си прили4ам най-много с Хейли, оба4е взимам някой 4ерти и от Пейтън.От Хейли-тя е толкова жизнерадостна,много добри4ка 5angel[1].gif , както про4етох 1 мнение-не влиза в спорове и оби4а музиката.Когато е с Нейтън тя държи на него и не би си помислила да му изневери или нещо подобно, така е и при мен.А с Пейтън мисля 4е си прили4ам по това 4е е някъв затворен характер, не е много разговорлива, но сближи ли се с някой сърцето и се отваря и дава вси4ко от себе си за да се забавляват. 4part[1].gifИна4е на теста ми се падна Хейли
*PeyT*
Ами..в първия момент като видях темата и си казах-Пейтън естествено...но сега като се замисля unsure.gif Настина, има неща, по които си приличаме с нея: това, че любовта й винаги се оказва невъзможна, че понякога пропилява шансовете си, че не знае какво иска, а когато може би разбере е твърде късно, по това, че е затворена и често депресирана..че в нея има мн страст, живот, огън, но все се намира някой и нещо, което да ги изгаси и не на последно място, че въпреки болката би избрала приятелството пред любовта! Намирам и доста разлики..тя е доста по-силна като характер и почти отчаяно се стреми да е различна..по-скоро би умряла, отколкото да се слее с тълпата или да се примири с нещо, което смята за неправилно или несправедливо..аз разсъждавам по същия начин, но просто по-малко ми стиска... unsure.gif unsure.gif! Също обичам да рисувам..но мн мн рядко го правя..обожавам музиката, но не съм чаак толкова вманиачена като нея smile.gif......Всеки може да открие в някой част от себе си и точно това му е хубавото и реалното на сериала, но както там така и в живота вс сме си индивидуалности, уникални...не исках да прозвучи като някакъв генерален извод, просто така ми дойде.. а и е истина unsure.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(*PeyT* @ Jul 18 2006, 03:08) *

Ами..в първия момент като видях темата и си казах-Пейтън естествено...но сега като се замисля unsure.gif Настина, има неща, по които си приличаме с нея: това, че любовта й винаги се оказва невъзможна, че понякога пропилява шансовете си, че не знае какво иска, а когато може би разбере е твърде късно, по това, че е затворена и често депресирана..че в нея има мн страст, живот, огън, но все се намира някой и нещо, което да ги изгаси и не на последно място, че въпреки болката би избрала приятелството пред любовта!

Оле майко ако и ти си като Пейтън значи с теб бая си приличаме!
Аз наскоро си намерих някакъв тест за ОТН ако не се лъжа го бяха пускали във форума преди време,и когато го направих ми излезна че съм като Пейтън!Може би единствената не толкова съществена разлика между мен и Пейтън е че тя рисува,а пък аз пиша стихотворения,но то пак си е свързано с изкуството!
sladuranka
Амииииии... Мисля, че съм смесица м/у Пейтън и Хейли - знам че звучи странно, но това са наистина най-близките характери до моя милост. Но ще запазя за себе си общото ми с тях blush.gif .
Torrie
ами аз се виждам най-много, като Рейчъл и Брук, но може би малко повече като Рейчъл...понякога съм голяма гаднярка, но с истинските си приятели съм добра, а като Брук съм, защото попринцип съм отмъстителна и много трудно прощавам, както тя не иска да прости на Пейтън...
siestta_88
Ами Хейли ми е любимка и може би именно защото виждам себе си в нея... или виждам 4овека който бих искала да съм.... но тя е добра, забавна и най- ве4е е себе си и мисля 4е най мн се доближавам до нея ... пак и тя е в искока 1.63 като мен tongue.gif
IPB Image
vitiq
Бахти... аз пък на никой не мога да се определя.. sad.gif mad.gif
HooRiyA
~Може би... Пейтън... Музика,рисуване,самота и объркване все повече и повече... Единственото което ме издразни е,че предаде два пъти Брук... dry.gif
Ледено_момиче
Пейтън може би....
..причините са няколко,но ето трите главни...:
1-когато съм тъжна,весела и пр. си стоя в стаята и рисувам/отделно такава ми е специалността/
2-музиката...и донякъде съпричастността към чувствата на Пейт
3-наскоро бях изпаднала в същата ситация .. /на краят на моята история се оказа по-различен..../
....
Mai4et0
blush.gif Може би на......Хейлс dry.gif Като се замисля нямам нищо общо с Брук.Може би само самочувствието й ми е присъщо но нищо друго.Докато Хейли е свита и скромна.Много добър образ.Въпреки, че аз много не я харесвам
elena
Не мога да преценя дали приличам,но наистина ми се иска да сам като Лукас.Той има изключително добро и голямо сърце.Смел е,готов е да се жертва и да помага на другите...като го гледам и си мисля,че такъв човек не може да съществува...прекалено добър е за да оцелее...а е и доста секси 3.gif
*PeyT*
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Jul 18 2006, 07:04) *

QUOTE(*PeyT* @ Jul 18 2006, 03:08) *

Ами..в първия момент като видях темата и си казах-Пейтън естествено...но сега като се замисля unsure.gif Настина, има неща, по които си приличаме с нея: това, че любовта й винаги се оказва невъзможна, че понякога пропилява шансовете си, че не знае какво иска, а когато може би разбере е твърде късно, по това, че е затворена и често депресирана..че в нея има мн страст, живот, огън, но все се намира някой и нещо, което да ги изгаси и не на последно място, че въпреки болката би избрала приятелството пред любовта!

Оле майко ако и ти си като Пейтън значи с теб бая си приличаме!
Аз наскоро си намерих някакъв тест за ОТН ако не се лъжа го бяха пускали във форума преди време,и когато го направих ми излезна че съм като Пейтън!Може би единствената не толкова съществена разлика между мен и Пейтън е че тя рисува,а пък аз пиша стихотворения,но то пак си е свързано с изкуството!

Аз също пиша стихотворения tongue.gif 16.gif Май май много си приличаме с теб 4.gif wink.gif
ludoto_tedi
ей Жаки и Марти и аз съм като вас и чесно да ти кажа Марти като прочетох това "това, че любовта й винаги се оказва невъзможна, че понякога пропилява шансовете си, че не знае какво иска, а когато може би разбере е твърде късно, по това, че е затворена и често депресирана..че в нея има мн страст, живот, огън, но все се намира някой и нещо, което да ги изгаси и не на последно място, че въпреки болката би избрала приятелството пред любовта! " което си написала все едно си описала мен.Явно не съм сама....
*PeyT*
QUOTE(ludoto_tedi @ Jul 26 2006, 20:32) *

ей Жаки и Марти и аз съм като вас и чесно да ти кажа Марти като прочетох това "това, че любовта й винаги се оказва невъзможна, че понякога пропилява шансовете си, че не знае какво иска, а когато може би разбере е твърде късно, по това, че е затворена и често депресирана..че в нея има мн страст, живот, огън, но все се намира някой и нещо, което да ги изгаси и не на последно място, че въпреки болката би избрала приятелството пред любовта! " което си написала все едно си описала мен.Явно не съм сама....

smile.gif Наистина, чувството, че имаш много общи неща с някой, че има хора, които поне донякъде могат да разберат как се чувстваш, е много някак си изпълващо..дори успокояващо! Мисля, че Пейтън е точно образ, в който са събрано всичко, което изпитват повечето тинейджъри! smile.gif Разбира се, че не си сама, има много хора, които чувстват същите неща! smile.gif
Хейли
Ами определено май... аз съм повече на Хейли скромничка като мен wink.gif
bron
не съм чел всички страници но ще кажа че може би съм единственият-според мен си приличам с Устата,абсолютно всички черти ми прилагат,но в България е друго-хората гледат външността, а не би трябвало.
Първоначално си помислих да направя шега като напиша че на мен ми прилага Ана,но ако има такива като нея в този форум...И затова не ми се сърдете-говоря за хомусексуалните
Bloody_Tears
аз незнам в кой откривам най-много от себе си.може би от пейтан,за самотата.абе незнам.във всеки от героите (освен дан)откривам нещо което е и за мен huh.gif брук пък е весела като мен и е оптимистка.а хейли пък е скромничка като мен unsure.gif
vivata123
Може би Пейтън...Много обичам да рисувам,а и често като нея изпадам в депресии...В много случаи я разбирам...а може би,просто искам да съм като нея...нз blush.gif blush.gif
Deska```
Аз незнам точно,ама..съм някъде по средата между Хейли и Пейтън ... rolleyes.gif
di_miro
Имам общо с много от героите. За това харесвам този филм. Едно от нещата, които ме удивиха във филма е, че Пейтън слуша групи, които си мислех, че само аз слушам(Modest mouse, the get up kids и най-вече RATT!!!). Иначе може би съм нещо м-у Дан и Уайти. Просто винаги съм искал(още преди да гледам филма) един ден да съм училищен треньор по футбол, който да помага не само в играта, но и в живота. Докато играя, обаче просто искам да спечеля... на всяка цена. А, и освен това обичам да си подпийвам(което впрочем е присъщо за доста от героите.)
Stacey
Най-много си приличам с Пейтън.... същата съм като нея обожавам музиката и понякога не допускам хора да себе си твърде лесно но когато го направя истински държа на тях .... много често се държа точно като нея не мога да го обясня но страшно много си приличаме приятелите ми понякога ме имат за странна но аз се гордея че съм такава различна от другите ... но когато искам се забавлявам истински като за последно .... друг път просто си стоя сама и си рева без да знам защо.... имам и общи черти с Брук и Хейли също но приликата с Пейтън е поразителна
Heaven's a Lie1
Пейтън определено ... музика, стил на обличане, стил на държание, рисунки! Дори и тази самота ...
mad
Хмммм..... Нейтън, също като него обичам играта, Дан винаги исакм да съм първа независимо за какво става дума, Хайли винаги виждам добро във всички, Брук - оптимистично настроена, Пейтън - трудно допускам някой наистина близко до себе си, Люк - винаги проблемите на другите са преди мойте. Та както се вижда от всички по-малко biggrin.gif
DaniEl
Ами аз по всичко приличам на Пейтън blush.gif Обичам да рисувам (а тя ми подеиства като вдъхновение)В определени моменти имам нужда да се усамотявам сам със себе си.А за музиката да не говорим.Просто тя ми деиства като лек за всичко когато съм притеснен ,отчаян или самотен една хубава песен оправя всичко smile.gif Даже претпочетанията ни за музика си съвпадат smile.gif Пейтън е човека когото винаги мога да разбера.
common_sense
Пейтън със сигурност rolleyes.gif
и аз често се усамотявам, имам нужда да остана сама. обичам артистичните наща, без значение дали са рисуване, музика или нещо друго wink.gif като стил на обличане най-много се препокривам с нея, въпреки че и тя не е точно... музиката се покрива до толкова до колкото, че повечето хора не я слушат, но като стил не. общо взето това е... smile.gif
nun4eto
Със сигурност Брук.Същата луда глава като нея съм.Със сигурност в себе си Брук
loretka
Пейтън отвсякъдеsmile.gifПонякога се чувствам неразбрана и обичам да се изолирам от всичко и всички тогава и да си слушам музикаsmile.gifпредпочитам тогава да съм сама.

Мисля че имам и малко Лукас (ужасссссс).
Gossip Girl
Ми честно казано аз намирам в себе си Пейтън smile.gif В много неша си риличаме . Като например за начало желанието да си седи и да слуша готина музика smile.gif Като имам предвид и самата музика !
{HoNeY}
Ами, аз се определям като нещо между Хейли и пейтън... biggrin.gif blush.gif Просто в тях двете виждам най-много черти от характера ми. happy.gif
Tutor_Girl
Бих казала смеска между Пейтън и Хейли - много обичам да слушам музика и да пея и от време на време да рисувам.
FaLLOuTbOy
мии аз сякаш приличам повечко на Маут smile.gif
SetKoen
Определено на Лукас приличам,много съвпададения с него имам laugh.gif И то най-вече в любовния му живот
Abruzzi
Странно,не мога да се оприлича на никой герой от сериала /всъщност се оприличавам на Джон Абруци от "Бягство от Затвора" и Ана-Лусия от "Изгубени" по някои черти от характера/,но мисля че най-много се доближавам до Карън и Пейтън ,но по малко признаци,например:
На Карън приличам по това,че съм самастоятелна и взимам всичко в свои ръце,както и че се отдавам на кауза,която смятам за важна,до последно.
На Пейтън се оприличавам по музиката и стила,както и по любовта ми към изкуството,най-вече графиката.
CiNdEreLLa``
Брук не на 100% ами на 200% 3.gif Точно затова и симпатизирам толкова много на героинята й ,понеже в нея откривам страхотно много черти от моя характер...а и животът и нещата,който и се случват до голяма степен са се случвали и в моя живот по подобен начин,колкото и страннно и налудничево да звучи...така че Брук rolleyes.gif
Ice^Ice^Baby
(CiNdEreLLa`` @ Oct 30 2006, 12:48) *

Брук не на 100% ами на 200% 3.gif Точно затова и симпатизирам толкова много на героинята й ,понеже в нея откривам страхотно много черти от моя характер...а и животът и нещата,който и се случват до голяма степен са се случвали и в моя живот по подобен начин,колкото и страннно и налудничево да звучи...така че Брук rolleyes.gif

И аз съм така. Тя е толкова емоционална- реагира като мен в доста ситуации-т.е. Аз като нея blush.gif
Sway
Аз съм някаква смесица от Пейтън и Хейли...
ALeX4e7y^
Мисля,че Пейтън,защото понякога също като нея сядам,слушам готина музика и рисувам.Пък и не се влюбвам в първия срещнат също като нея!Основно за това.
vitiq
Ох ми не знам CiNdEreLLa`` ме определя повече като Маут ама аз мисля че съм Скилс.. или поне така искам 4.gif
kalin4eto__
Пейтън...
CheerFuL-F
може би Хейли
~●R@Li●~
еми и аз сам нещо между Хейли и Пейтън...Повече май Хейли...ама не мога да пея biggrin2.gif иначе по другото си приличам на нея.Обичам да слушам музика като Пейтън и нейната музика мнго ми допада smile.gif
~F.A.T.E~
Ми в себе си виждам Пейтан! blush.gif
N@det0
Еми може би в Хейли.Тя е една такава миличка,готина,чувствителна и много държи както на приятелите така и на гаджето си.И в някои ситуации реакциите й ми напомнят страшно много на мен.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.