Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: В кой герой виждате себе си?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
poLyto
в Брук, може би за това ми е любимка. Понякога се ядосвам на постъпки, които прави и после като се замисля, разбирам, че и аз бих постъпила по същия начин.
zlati20
hahahhaha mnogo interesen vupros-az opredelqm sebe si moje bi s dy6evnost kato na Lykas i ponqkoga taka koketna kato Bryk:)
brooke_scott
Цитат(zlati20 @ Apr 6 2008, 18:25) *
hahahhaha mnogo interesen vupros-az opredelqm sebe si mojebi s dy6evnost kato na Lykas i ponqkoga taka koketna kato Bryk:)

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!

Брук - кокетна? blink.gif
gan4e70oo
Може би се оприличавам на Пейтън,защото я харесвам във всяко едно отношение(може би не бих пробвала дрога за нищо на света).Тя е различна във всичко,каквото е пожелала го е постигнала и се е справила с много трудности в живота си.Като нея и аз обичам музиката,не мога да издържам без музика.Тя е мила,добра,отзивчива и се старае да подкрепя всички,дори когато на нея й е трудно.Също така тя много лесно допуска хората до себе си и често това я наранява и мисля,че и в това отношение си приличаме.Тя рисува,аз пък не мога,но за сметка на това още от малка съм искала да рисувам.
Мисля,че това е достатъчно...
..DeNi4KaTaa...
Хейли-винаги търся доброто в хората.Както Хейли направи с Нейтан потърси доброто в него
bquick
Оприличавам се на Лукас и на Пейтън. На Лукас може би заради верните му размишления върху живота. С Пейтън може би общото е в това, че се боря много в трудни ситуации и се изправям срещу страховете си.
leyton_oth
нз. Аз съм взела от всекиго по нещо :
Пейтън: боря се в трудните ситуации и се изправям срещу страховете си.Обичам да рисувам мн мн мн smile.gif ... музика, стил облекло, компютър, рисунки-ВСИЧКО ... самота понякога
Лукас: никой него разбира sad.gif ...и любовчия smile.gif
Брук: ЯКО КУПОНИ И МН ВЕСЕЛИЕ 4part[1].gif голямо самочувствие smile.gif
общо взето живота на Пейт и веселия нрав на Брук
ПрИнЦеСкАтА
Определено Брук....поведение,прическа....и още неща wink.gif
pIsaNcH{}
Доста се чудя ... На моменти много като Пейтън , на моменти много като Брук ... wacko.gif
hip_hop^girl
Най-много можеби Пейтън, не заради музиката или стил на обличане с това нямам нищо общо по скоро, също съм човек на изкуството, по това приличам и на Люк. Другия човек е Нейтън тоест готова съм на всичко за мечтата си. И колкото и жалко да звучи виждам и себе си в нрговото състояние в началото на 5 сезон ако се разделя с нея. На тях се оприличавам най много. И от другите има нещо в държането и поведението с хората съм по скорро Брук 1sun[1].gif
PayTon__
Откривам се най-много като Брук и Рейчъл , но любимка ми е Пейтън rolleyes.gif
avalanche
Първо...поздравления за темичката smile.gif Много е хубава

Аз лично се оприличавам на Пейтън.Първо обича много музиката,както аз не мога да живея без нея...Чувства се самотно,аз също на моменти.Лесно ранима и се опитва да не разваля нещата.Често трябва да се изправя срещу живота,който е безкрайно гаден.Опитва се да бъде недостъпна и да не разкрива душата си пред другите.Опитва се да скрие мъката си. Понякога не улучва правилните хора,с които да е приятелка,но истинските са до нея поне...И най-важното...обича да рисува. Аз не мога без да рисувам.Чрез рисуването изразява себе си.Всички чувства,емоции...всичко е там...

Та....това е wink.gif
FintiFlushka
Във абсулютно всичко по малко .. но като чели най често в Хейли smile.gif защо ?!защото е така ..
or1g1nal
Хм...въпреки, че любимка ми е Пейт, мисля че най- много се оприличавам на Брук,като държание и изобщо като цяло smile.gif
haley scott-nathan
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН,ПЪРВО ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ ХОРАТА,КОИТО СА СЪЗДАЛИ ТАЗИ ТЕМА,СТРАХОТНА Е !!!
А СЕГА ПО ВЪПРОСА,АЗ ЛИЧНО СЕ ОПРИЛИЧАВАМ НА ХЕЙЛИ,ЗАЩОТО СПОРЕД МЕН ТЯ Е ЧОВЕК С КОГОТО СИ ПРИЛИЧАМ НАЙ-МНОГО ПО ХАРЕКТЕР, А И СЪЩО КАТО НЕЯ ОБОЖАВАМ МУЗИКАТА.ТЯ Е МОЯТА ЛЮБИМКА И КАТО АКТРИСА И КАТО ПЕВИЦА,ИЗОБЩО ТЯ Е МОЯТ ИДОЛ!НЕ СИ ПРИЛИЧАМЕ ВЪНШНО,НО ВСЕ ПАК ИМАМЕ МНОГО ОБЩИ НЕЩА.ИМАЛО Е СЛУЧАИ КОГАТО СЪМ СЕ ОПРИЛИЧАВАЛА НА БРУК,НО СМЯТАМ,ЧЕ ИМАМ ПОВЕЧЕ ОБЩИ ЧЕРТИ С ХЕЙЛИ! smile.gif ХАРЕСВАМ СЪЩО МНОГО И БРУК,НО НАЙ-МНОГО ХАРЕСВАМ В НЕЯ НАЧИНА И НА ОБЛИЧАНЕ.ХАРЕСВАМ И ТОЗИ НА ХЕЙЛИ,НО СПОРЕД МЕН ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВАМ ДО ТОЗИ НА БРУК!А В ПЕЙТАН ХАРЕСВАМ ТОВА,ЧЕ ИЗРАРЯВА ЧУВСТВАТА СИ ЧРЕЗ РИСУНКИ,ПО ТОВА СЕ ДОБЛИЖАВАМ ДО НЕЯ ПОНЯКОГА! smile.gif smile.gif smile.gif
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
ами от чсти с пейтън - ранимостта, самотата и ест любовта й към музиката и от части с брук - държанието й на кучка съчетано с чувствителност и невероятната й емоционалност..
^^Brathan_4ever^^
Ами незнам на кой се опрелицавам може би клоня към Пейтън.Изпадам в депресий преди време се озова в същата ситуация като нея.Прекалено раним и емоционален човек съм и все пак намирам сили да се боря за целите си.РПонякога се чуствам самотно и се затварям в себе си държа много на приятелите си и бих постъпила точно както Пейт в 1 сезон колкото й да съм наранила даден приятел аз ще му се извинявам до край.божавам музиката имаме подобен стил на облекла харесва ми да рисувам .Не казвам че не прелицам на Брук например но просто каточели с Пейтън имаме много повече общи черти.
unbreakabl3
С никой от героите не си приличам много. Може би само с Пейтън има известна прилика заради музиката.
Bodyguard
Нейтън като цяло
ZuZka yeah
Пейтън
lopezche
Ами аз също мога да кажа, че сам съвкупност от трите момичета:
-Брук:начина, по който се облича, това,че винаги се забавлява, чувствителността, нежността и емоцията, които се крият зад едно наистина смело и готово на всичко за приятелите си момиче, това, че винаги е готова да прости грешките на другите и да им даде още един шанс...
-Хейли:това, че винаги търси доброто в хората, че винаги е готова да им помогне, че е мила, добра, и това, че не може без музиката и семейството си...
-Пейтън:това,че музиката е голяма част от живота и, че не може без да рисува, може би до някъде самотата и, това, че подтиска чувствата си...
Но като цяло най-много се опреличавам на Брук... blush.gif blush.gif blush.gif
miss_sunny
Мии опреличавам се на Брук може би и поради таиз причина тя ми е любимка,а иначе може би имам и някои прилики с Хейли.
fenkanabrooke
Виждам всяка една от трите героини - Пейтън, Брук и Хейми в себе си. Да, няма спор имам тъжни моменти като Пейтън, но притежавам силата на Брук и успявам да ги преодолея. А колкото до Хейли - да, много уча и винаги се опитвам да намеря доброто у хората. wink.gif rolleyes.gif
moni_hs
Колкото и малко да е мога да намеря нещо общо със себе си във всеки герой на ОТН... Но тъй като трябва да избера само един - то това е Брук! Тя отваря сърцето си за хората и въпреки, че понякога я нараняват го преглъща и продължава да се бори. Това е едно от нейните качества, което ми е любимо и смятам, че притежавам до голяма степен! А що се отнася до другите герои вярвам, че има поне едно нещо, по което си приличаме... Също както Нейтън в началото, понякога се държа зле с хората, но това е просто защитен механизъм, защото ме е страх да не ме наранят. Също както Хейли се старая да търся доброто у хората. Също както Пейтън понякога ми е трудно да допускам хората до себе си. Като Лукас (но не чак колкото него biggrin2.gif ) съм объркана относно някои теми. (не в това кого харесвам, както той biggrin2.gif ами по други теми) Въобще всички хора си имат сходства и разлики и не можеш да се оприличаваш само на един човек и да се сравняваш единствено с него, всички хора са различни... rolleyes.gif
elitu
Цитат
lopezche Публикувано на Aug 1 2008, 23:03
Ами аз също мога да кажа, че сам съвкупност от трите момичета:
-Брук:начина, по който се облича, това,че винаги се забавлява, чувствителността, нежността и емоцията, които се крият зад едно наистина смело и готово на всичко за приятелите си момиче, това, че винаги е готова да прости грешките на другите и да им даде още един шанс...
-Хейли:това, че винаги търси доброто в хората, че винаги е готова да им помогне, че е мила, добра, и това, че не може без музиката и семейството си...
-Пейтън:това,че музиката е голяма част от живота и, че не може без да рисува, може би до някъде самотата и, това, че подтиска чувствата си...

The same

Само дето аз най-много се опреличавам на Хейли.
Angel v noshta
Общо взето имам и от трите по малко,но като че ли най-вече виждам в себе си Брук.От нея имам бъбривостта,това,че винаги се поддавам и ме предават,това,че се правя на силна пред другите,а всъщност съм лесно ранима и това,че съм супер емоционална.
От Пейтън имам меланхолията на моменти,общо взето ми харесва начинът й на мислене и на показване на чувствата й-с рисунки.Крие се зад музиката,както правя и аз в много случаи.
От Хейли имам една черта и тя е външна-косата!Иначе може да се каже,че нямаме много общи неща,макар че безкрайно я харесвам
MaRiAaA
Според мене съм няк'ва смесица м/у Лукас, Хейли и Пейтън...
Лукас заради това, че държи страшно много на семейството си и прекарва доста време с тях, както и те с него (най-вече майка му), Хейли заради даскалото, а Пейтън заради музиката и комютъра...Долу-горе е така и с мене:]
naley_
Всъщност в никой biggrin2.gif
Може би в Хейли малко biggrin2.gif Абе от всички съм взела по нещо biggrin2.gif
traiana
Цитат(naley_ @ Aug 23 2008, 21:14) *
Всъщност в никой biggrin2.gif
Може би в Хейли малко biggrin2.gif Абе от всички съм взела по нещо biggrin2.gif

Хах,да..и аз съм така! biggrin2.gif
mak3-l0ve
Нещо средно между Брук и Хейли .. като повече бия към Брук rolleyes.gif Брук заради тва, че не спирам да говоря .. почти винаги съм заредена с мнн положителна енергия и винаги съм готова за party ;d .. реша ли, че съм права тва е и не приемам друго мнение по въпроса ;d .. ии най-вече тва че съм силна пред останалите, но всъщност съм доста емоционална и чувствителна. Хейли заради отношението й към приятели, роднини .. ии може би ентусиазма, с който постига всичко, за което мечтае .. rolleyes.gif което се отнася и за Брук де ;d xhyax biggrin2.gif blush.gif
ESPERO
Пейтън rolleyes.gif
lori9bonboni
Между Хейли и Брук...хубави оценки в училище, енергична и т.н.-от двете общо взето..
sladost4e
Всъщност мисля,че в никой от персонажите не откривам себе си,по скоро в мен има по някоя черта от всеки.
dragon_girl
Определено Брук
badbaby22
Ами нещо средно между Брук и Хейли...
lu~
Хейли и малко Пейтън. happy.gif
ralichka_21
ооо определено Хейли rolleyes.gif Защото обичам да уча..не че съм зубър ама ми е интересно....и помагам на тези които не разбират нещо..обяснявам им го..2ро - заради опита с момчетата..т.е. почти никаквия опит...тя ме вдъхнови да чакам моя Нейтън smile.gif 3то - отдадеността към семейството...вярно, че тя за*ба Нейтън за да преследва мечтата си, но се върна и двамата съсздадоха много хубаво семейство, защото осъзнаха че това е най-важното - а аз най-много държа на семейството си...и 4то падам си по баскетболисти tongue.gif 5то - и аз си имам за най-добър приятел - момче, който пък е ткф добричък като Лукас...6то - родителите ми са почти толкова лудички колкото нейните... biggrin.gif и май е това... smile.gifsmile.gifsmile.gif
Oliver_Fenka
Имам таланта да рисувам като Брук,силна съм като нея.Вярна съм като Хейли( е Крис е изключение).Пиша като Лукас.Като по-малка към 15 годишна бях същата като Брук.Само забавления,купони,не мислех за училище.но като нея пораснах и се промених.Не знам.Във всичките общо взето.
mR.DiSCo
Може би Нейтън и Пейтън
{BrookeDavisForever}
Мисля ,че най-много на Брук rolleyes.gif ,защото съм прекалено чувствителна и обичам приятелите си, умея да се забавлявам пък и все пак ми е фаворитка blush.gif blush.gif biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.