в Брук, може би за това ми е любимка. Понякога се ядосвам на постъпки, които прави и после като се замисля, разбирам, че и аз бих постъпила по същия начин.
zlati20
Apr 6 2008, 17:25
hahahhaha mnogo interesen vupros-az opredelqm sebe si moje bi s dy6evnost kato na Lykas i ponqkoga taka koketna kato Bryk:)
brooke_scott
Apr 6 2008, 17:27
Цитат(zlati20 @ Apr 6 2008, 18:25)

hahahhaha mnogo interesen vupros-az opredelqm sebe si mojebi s dy6evnost kato na Lykas i ponqkoga taka koketna kato Bryk:)
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!Брук - кокетна?
gan4e70oo
Apr 7 2008, 14:43
Може би се оприличавам на Пейтън,защото я харесвам във всяко едно отношение(може би не бих пробвала дрога за нищо на света).Тя е различна във всичко,каквото е пожелала го е постигнала и се е справила с много трудности в живота си.Като нея и аз обичам музиката,не мога да издържам без музика.Тя е мила,добра,отзивчива и се старае да подкрепя всички,дори когато на нея й е трудно.Също така тя много лесно допуска хората до себе си и често това я наранява и мисля,че и в това отношение си приличаме.Тя рисува,аз пък не мога,но за сметка на това още от малка съм искала да рисувам.
Мисля,че това е достатъчно...
..DeNi4KaTaa...
Apr 12 2008, 23:34
Хейли-винаги търся доброто в хората.Както Хейли направи с Нейтан потърси доброто в него
bquick
Apr 15 2008, 20:49
Оприличавам се на Лукас и на Пейтън. На Лукас може би заради верните му размишления върху живота. С Пейтън може би общото е в това, че се боря много в трудни ситуации и се изправям срещу страховете си.
leyton_oth
Apr 17 2008, 07:59
нз. Аз съм взела от всекиго по нещо :
Пейтън: боря се в трудните ситуации и се изправям срещу страховете си.Обичам да рисувам мн мн мн

... музика, стил облекло, компютър, рисунки-ВСИЧКО ... самота понякога
Лукас: никой него разбира

...и любовчия
Брук: ЯКО КУПОНИ И МН ВЕСЕЛИЕ
![4part[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4part[1].gif)
голямо самочувствие

общо взето живота на Пейт и веселия нрав на Брук
ПрИнЦеСкАтА
Apr 20 2008, 09:51
Определено Брук....поведение,прическа....и още неща
pIsaNcH{}
Apr 25 2008, 06:20
Доста се чудя ... На моменти много като Пейтън , на моменти много като Брук ...
hip_hop^girl
May 3 2008, 13:12
Най-много можеби Пейтън, не заради музиката или стил на обличане с това нямам нищо общо по скоро, също съм човек на изкуството, по това приличам и на Люк. Другия човек е Нейтън тоест готова съм на всичко за мечтата си. И колкото и жалко да звучи виждам и себе си в нрговото състояние в началото на 5 сезон ако се разделя с нея. На тях се оприличавам най много. И от другите има нещо в държането и поведението с хората съм по скорро Брук
PayTon__
May 4 2008, 18:13
Откривам се най-много като Брук и Рейчъл , но любимка ми е Пейтън
avalanche
May 18 2008, 20:23
Първо...поздравления за темичката

Много е хубава
Аз лично се оприличавам на Пейтън.Първо обича много музиката,както аз не мога да живея без нея...Чувства се самотно,аз също на моменти.Лесно ранима и се опитва да не разваля нещата.Често трябва да се изправя срещу живота,който е безкрайно гаден.Опитва се да бъде недостъпна и да не разкрива душата си пред другите.Опитва се да скрие мъката си. Понякога не улучва правилните хора,с които да е приятелка,но истинските са до нея поне...И най-важното...обича да рисува. Аз не мога без да рисувам.Чрез рисуването изразява себе си.Всички чувства,емоции...всичко е там...
Та....това е
FintiFlushka
May 26 2008, 09:53
Във абсулютно всичко по малко .. но като чели най често в Хейли

защо ?!защото е така ..
or1g1nal
Jun 14 2008, 18:42
Хм...въпреки, че любимка ми е Пейт, мисля че най- много се оприличавам на Брук,като държание и изобщо като цяло
haley scott-nathan
Jun 14 2008, 19:54
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН,ПЪРВО ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ ХОРАТА,КОИТО СА СЪЗДАЛИ ТАЗИ ТЕМА,СТРАХОТНА Е !!!
А СЕГА ПО ВЪПРОСА,АЗ ЛИЧНО СЕ ОПРИЛИЧАВАМ НА ХЕЙЛИ,ЗАЩОТО СПОРЕД МЕН ТЯ Е ЧОВЕК С КОГОТО СИ ПРИЛИЧАМ НАЙ-МНОГО ПО ХАРЕКТЕР, А И СЪЩО КАТО НЕЯ ОБОЖАВАМ МУЗИКАТА.ТЯ Е МОЯТА ЛЮБИМКА И КАТО АКТРИСА И КАТО ПЕВИЦА,ИЗОБЩО ТЯ Е МОЯТ ИДОЛ!НЕ СИ ПРИЛИЧАМЕ ВЪНШНО,НО ВСЕ ПАК ИМАМЕ МНОГО ОБЩИ НЕЩА.ИМАЛО Е СЛУЧАИ КОГАТО СЪМ СЕ ОПРИЛИЧАВАЛА НА БРУК,НО СМЯТАМ,ЧЕ ИМАМ ПОВЕЧЕ ОБЩИ ЧЕРТИ С ХЕЙЛИ!

ХАРЕСВАМ СЪЩО МНОГО И БРУК,НО НАЙ-МНОГО ХАРЕСВАМ В НЕЯ НАЧИНА И НА ОБЛИЧАНЕ.ХАРЕСВАМ И ТОЗИ НА ХЕЙЛИ,НО СПОРЕД МЕН ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВАМ ДО ТОЗИ НА БРУК!А В ПЕЙТАН ХАРЕСВАМ ТОВА,ЧЕ ИЗРАРЯВА ЧУВСТВАТА СИ ЧРЕЗ РИСУНКИ,ПО ТОВА СЕ ДОБЛИЖАВАМ ДО НЕЯ ПОНЯКОГА!
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
Jun 15 2008, 16:15
ами от чсти с пейтън - ранимостта, самотата и ест любовта й към музиката и от части с брук - държанието й на кучка съчетано с чувствителност и невероятната й емоционалност..
^^Brathan_4ever^^
Jul 2 2008, 09:38
Ами незнам на кой се опрелицавам може би клоня към Пейтън.Изпадам в депресий преди време се озова в същата ситуация като нея.Прекалено раним и емоционален човек съм и все пак намирам сили да се боря за целите си.РПонякога се чуствам самотно и се затварям в себе си държа много на приятелите си и бих постъпила точно както Пейт в 1 сезон колкото й да съм наранила даден приятел аз ще му се извинявам до край.божавам музиката имаме подобен стил на облекла харесва ми да рисувам .Не казвам че не прелицам на Брук например но просто каточели с Пейтън имаме много повече общи черти.
unbreakabl3
Jul 2 2008, 16:21
С никой от героите не си приличам много. Може би само с Пейтън има известна прилика заради музиката.
Bodyguard
Jul 31 2008, 18:49
Нейтън като цяло
ZuZka yeah
Jul 31 2008, 18:54
Пейтън
lopezche
Aug 1 2008, 23:03
Ами аз също мога да кажа, че сам съвкупност от трите момичета:
-Брук:начина, по който се облича, това,че винаги се забавлява, чувствителността, нежността и емоцията, които се крият зад едно наистина смело и готово на всичко за приятелите си момиче, това, че винаги е готова да прости грешките на другите и да им даде още един шанс...
-Хейли:това, че винаги търси доброто в хората, че винаги е готова да им помогне, че е мила, добра, и това, че не може без музиката и семейството си...
-Пейтън:това,че музиката е голяма част от живота и, че не може без да рисува, може би до някъде самотата и, това, че подтиска чувствата си...
Но като цяло най-много се опреличавам на Брук...
miss_sunny
Aug 8 2008, 20:20
Мии опреличавам се на Брук може би и поради таиз причина тя ми е любимка,а иначе може би имам и някои прилики с Хейли.
fenkanabrooke
Aug 8 2008, 20:31
Виждам всяка една от трите героини - Пейтън, Брук и Хейми в себе си. Да, няма спор имам тъжни моменти като Пейтън, но притежавам силата на Брук и успявам да ги преодолея. А колкото до Хейли - да, много уча и винаги се опитвам да намеря доброто у хората.
moni_hs
Aug 8 2008, 20:45
Колкото и малко да е мога да намеря нещо общо със себе си във всеки герой на ОТН... Но тъй като трябва да избера само един - то това е Брук! Тя отваря сърцето си за хората и въпреки, че понякога я нараняват го преглъща и продължава да се бори. Това е едно от нейните качества, което ми е любимо и смятам, че притежавам до голяма степен! А що се отнася до другите герои вярвам, че има поне едно нещо, по което си приличаме... Също както Нейтън в началото, понякога се държа зле с хората, но това е просто защитен механизъм, защото ме е страх да не ме наранят. Също както Хейли се старая да търся доброто у хората. Също както Пейтън понякога ми е трудно да допускам хората до себе си. Като Лукас (но не чак колкото него

) съм объркана относно някои теми. (не в това кого харесвам, както той

ами по други теми) Въобще всички хора си имат сходства и разлики и не можеш да се оприличаваш само на един човек и да се сравняваш единствено с него, всички хора са различни...
Цитат
lopezche Публикувано на Aug 1 2008, 23:03
Ами аз също мога да кажа, че сам съвкупност от трите момичета:
-Брук:начина, по който се облича, това,че винаги се забавлява, чувствителността, нежността и емоцията, които се крият зад едно наистина смело и готово на всичко за приятелите си момиче, това, че винаги е готова да прости грешките на другите и да им даде още един шанс...
-Хейли:това, че винаги търси доброто в хората, че винаги е готова да им помогне, че е мила, добра, и това, че не може без музиката и семейството си...
-Пейтън:това,че музиката е голяма част от живота и, че не може без да рисува, може би до някъде самотата и, това, че подтиска чувствата си...
The same
Само дето аз най-много се опреличавам на Хейли.
Angel v noshta
Aug 11 2008, 20:50
Общо взето имам и от трите по малко,но като че ли най-вече виждам в себе си Брук.От нея имам бъбривостта,това,че винаги се поддавам и ме предават,това,че се правя на силна пред другите,а всъщност съм лесно ранима и това,че съм супер емоционална.
От Пейтън имам меланхолията на моменти,общо взето ми харесва начинът й на мислене и на показване на чувствата й-с рисунки.Крие се зад музиката,както правя и аз в много случаи.
От Хейли имам една черта и тя е външна-косата!Иначе може да се каже,че нямаме много общи неща,макар че безкрайно я харесвам
MaRiAaA
Aug 16 2008, 16:35
Според мене съм няк'ва смесица м/у Лукас, Хейли и Пейтън...
Лукас заради това, че държи страшно много на семейството си и прекарва доста време с тях, както и те с него (най-вече майка му), Хейли заради даскалото, а Пейтън заради музиката и комютъра...Долу-горе е така и с мене:]
naley_
Aug 23 2008, 20:14
Всъщност в никой
Може би в Хейли малко

Абе от всички съм взела по нещо
traiana
Aug 25 2008, 09:59
Цитат(naley_ @ Aug 23 2008, 21:14)

Всъщност в никой
Може би в Хейли малко

Абе от всички съм взела по нещо

Хах,да..и аз съм така!
ESPERO
Aug 29 2008, 22:59
Пейтън
lori9bonboni
Aug 31 2008, 14:57
Между Хейли и Брук...хубави оценки в училище, енергична и т.н.-от двете общо взето..
sladost4e
Sep 1 2008, 23:51
Всъщност мисля,че в никой от персонажите не откривам себе си,по скоро в мен има по някоя черта от всеки.
dragon_girl
Sep 11 2008, 22:15
Определено Брук
badbaby22
Sep 12 2008, 08:50
Ами нещо средно между Брук и Хейли...
Хейли и малко Пейтън.
ralichka_21
Sep 12 2008, 19:53
ооо определено
Хейли

Защото обичам да уча..не че съм зубър ама ми е интересно....и помагам на тези които не разбират нещо..обяснявам им го..2ро - заради опита с момчетата..т.е. почти никаквия опит...тя ме вдъхнови да чакам моя Нейтън

3то - отдадеността към семейството...вярно, че тя за*ба Нейтън за да преследва мечтата си, но се върна и двамата съсздадоха много хубаво семейство, защото осъзнаха че това е най-важното - а аз най-много държа на семейството си...и 4то падам си по баскетболисти

5то - и аз си имам за най-добър приятел - момче, който пък е ткф добричък като Лукас...6то - родителите ми са почти толкова лудички колкото нейните...

и май е това...

Oliver_Fenka
Oct 5 2008, 21:08
Имам таланта да рисувам като Брук,силна съм като нея.Вярна съм като Хейли( е Крис е изключение).Пиша като Лукас.Като по-малка към 15 годишна бях същата като Брук.Само забавления,купони,не мислех за училище.но като нея пораснах и се промених.Не знам.Във всичките общо взето.
mR.DiSCo
Nov 7 2008, 15:03
Може би Нейтън и Пейтън
{BrookeDavisForever}
Nov 13 2008, 17:30
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.