Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: В кой герой виждате себе си?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
hilarie_burton_93
Според много хора и според мен приличам на Пейтън, но и на Хейли защо много обичам да пея и много пъти са ме канили в разни хорове и тем подобни ,но не искам да се излагам.По характер много съм затворена понякога като Пейтън ,слушам същата музика не съм голяма фенка на Елвис ,но Loretta Lynn има супер яки песнички.Стила на обличане не толко колкото за рисуването...и аз като нея съм къдръва ,но не съм руса.Но не мога аз да кажа друг трябва да прецени. biggrin2.gif
didityYy
аз се опреличавам на нещо между брук и пейтън rolleyes.gif
last_unicorn
хм, по нещо от Пейтън (музика, стил, някои схващания и постъпки) и Хейли (отношение към хората, излъчване), повече Хейли май smile.gif а, и Лукас, разбира се, любовта към литературата rolleyes.gif
black1wolf
Ми нещо м/у лукас и нейтън smile.gif Ми облеклото ми е като на Лукас а музиката като на Нейтън
toto_1
Ми мисля че си приличам с Лукас,не външен вид ами по-характер,пък и ми е любимец happy.gif но пък и с Маут,смесица от двамата smile.gif
Tedds
Като Брук май smile.gif Мисля че по характер доста си приличаме
FantasyGirl
Пейтън определено
kelly_93
Най-вече Брук!Обличане,държание!Но много често се оприличавам и на Пейтън,най-вече заради музиката и понякога на Хейли!Но най-вече Брук,а и са ми казвали че приличам на нея smile.gif (е аз немога да кажа щото не мисля че имаме голяма прилика-само може би малко в косата)
`BruKas`
амии аз сам смесица от пейтан и брук
candy
Браво за темичката
Хъм има доста прилика по характер с Хейли и аз също като нея не обичам да зараждам спорове и интриги макарче доста често го правя.Същност имамче доста прилики музика стил аз обожавам да се занивам с музика стилът ми доста се доближава до нейния.Имаме и известни прилики в характера и двете сме мили и готови да помогнем
Nathan_
мм Нейтън...облекло държание баскетбол...абе почти всичко
*BringMeToLife*
Емии...може би 70% Пейтън и 30% Хейли 1eyeb[1].gif
Pufchoo
да кажим, симбиоза между Нейтън и Лукас (бтв тва ме накара да почна да играя баскетбол 0о ).Иначе чесно казано имам 2 3 много близки приатели които ми казват че съм няква странна форма на симбиоза между Лукас и Раян (от оц).после ще обясня що :Д
brooke_d
Ммм маи най си приличам с Брук от 2-3 сезон! но от време на време ме налягат и депресиите не Пейт...Но определено повече общо имам с Брук - тя съчета всичките ми настрония и вкусове...
HiLaRy`DuFf{}
Като видях тази тема се позамислих .. мм ... не приличам на Пейтън определено .. Оприличавм се като Хейлс .. smile.gif
Катeто
95% Пейтън,имам си свой собствен свят и не допускам много хора до себе си...много обичам музиката и то хубавата музика,постоянно си лепя разни неща в стаята като нея...често ми казват,че приличам на нея по характер....пък и стиловете ни за обличане си съвпадат... останалите 5% приличам на хейли,защото съм много отговорна и рядко ще направя нещо,за което после ще съжалявам smile.gif

ladysunshine
Нещо не мога да се оприлича на никой от героите, но сякаш съм нещо средно между Хейлс и Пейт. Сякаш до това най се доближавам
CrAzY_LaDy
Ми на мен ми се иска да съм като Брук 10.gif Без отмъщаването й wink.gif иначе незнам...по някакъв начин на нея приличам,от друга на Хейли...на Брук по това че може да е с почти всяко момче...в същото време е чувствителна и знае какво иска...и дори как да го постигне...малко й е трудно да каже кво чувства...но все пак събира сили да го направи...а на Хейли по това че винаги прощава-квото и да става happy.gif И като мрази някой не му прави гадно...просто сии показва позицията ...без да се заяжда... happy.gif
mimetyyy
Aз не мога да се оприлича точно. Може би донякъде приличам на Хейли,но намирам някои общи неща с Пейт и Брук.. cool.gif Но все пак аз съм си аз!!
fNatic.
Нейт защото цъка баскетче кат мен blush.gif
♥Didito♥
Като се замисля,имам сходни неща и с Брук и с Хейли и с Пейтън.Много объркано wacko.gif

Mai4et0
Преди май бях казала Брук, но скоро забелязах, че имам доста черти и от другите blush.gif biggrin2.gif
Брук и Рейчъл - това, че са кучки 18.gif като мен 19.gif
Хейли - Че мога да гледам деца 18.gif (имам по-малка сестра wink.gif )
И Пейтън - че мога да съм много чувствителна и страшно много проблеми си навличам sad.gif
she
ами аз нито мога да пея ужасна съм дори sick1.gif немога и много да рисувам ама е по добре от пеенето немога и дрехи да шия оба4е в всеки момент в който,с някоя от тях се случва нещо намирам нещо общо с мен - на моменти приличам на Хейли, на моменти на Брук ама мисля че най-често се депресирам като Пейтън
P_Sawyer_
Ами може би 80% на Пейтън и 20% на Хейли
an4ito
май Пейтън
borislava
аз се оприличавам донякъде на Брук , заради стила на обличане , характера ( падам си купонджийка ) ,и донякъде на Хейли , защото също като нея аз обичам да свиря на пиано и да пея smile.gif
dEniChka
На Пейтьн изобщо не приличам .. не сьм депресантка( много рядко ми се случва да сьм в depress),не слушам такава музика..ии нямам толкова проблеми в личен план biggrin2.gif
30% приличам на Хейли,защото сьм умна( rolleyes.gif ) и дьржа на приятелите си и рядко правя издьнки,защото доста мисля преди това..не си навличам проблеми rolleyes.gif
70% на Брук..защото понякога се дьржа като кучка с момчетата wacko.gif имам там някакво си самочувствие..и факта,че винаги се усмихва най-много ме доближава до нея biggrin2.gif
brooke_scott
хахах сега се сетих за 1 момент където мн оприли4авам държанието на Брук с моето (Сианна може да потвърди wink.gif ) В трети сезон когато правеха прослушване за мажоретките и като се яви Рей4ъл и през цялото време Брук прай някви физиономий и са прай 4е Рей4ъл хи4 не я бива щот нея я дразни и накрая Пейтън мн я харесва и Брук само: "Харесваш я само заради тая работа с "Бий Джийс"!" и Пейт:" Харесвам я защото е добра!" и после само гледа как да я прецака...та по това време мисля 4е най-мн прили4ам на Брук wink.gif
racheL_gattIna
Страхотно темичка аз можеби прелицам на Рейчал и Брук но на коя по точно незнам външно не прелицам на никоя но по характер.И аз като Рейчал съм гаднярка и получавам всичко което искам мога да бъда злобно и отмъщителна и държанието ми спрямо момчета много прелица на това на Рейчал хъм държа се като кучка с тях и ми харесва и но само дотам.А иначе прелицам на Брук защото съм доста чуствителна и самочуствена мисля че тези две качества са ми най-присъщи .На Пейтън и Хейли не прелицам и грам
LockedHeart
Пейтън и от части Брук. Приличам във абсолщтно всичко (ако говорим за характер) на Пейтън, като изклщчим това, че не обичам да драматизирам с проблемите си. в това отношение съм силна като Брук и успявам да си стъпя на краката.
rali4kata
Може би приличам доста на Пейтън и малко на Брук.От страна на приятелството съм като Пейтън,не мога да нарянявам приятелки заради момчета,а когато се влюбя в някое момче държа той да ме изслушва и аз него също,да споделяме,да несе страхуваме един от друг(макар че рядко се намират такива момчета.Приличам на Брук по облеклопо чувствителност и привързаност. happy.gif
dqvol4eto94
Пейтън

музика, стил , прическа, мъже xD
brooke_scott
Цитат(rali4kata @ Oct 7 2007, 11:01) *
От страна на приятелството съм като Пейтън,не мога да нарянявам приятелки заради момчета

ъъъъ...аз ли се бъркам или това, което казваш не се връзва, щот Пейтън тва го напрай така 4е в това отношение си като Брук wacko.gif
nemios
Цитат(brooke_scott @ Oct 22 2007, 17:35) *
От страна на приятелството съм като Пейтън,не мога да нарянявам приятелки заради момчета

ъъъъ...аз ли се бъркам или това, което казваш не се връзва, щот Пейтън тва го напрай така 4е в това отношение си като Брук wacko.gif

хаха това е все едно да кажеш, че Дан е добрия в случая с убийството на Кийт
brooke_scott
Цитат(nemios @ Oct 23 2007, 09:07) *

значи искаш да ми кажеш, че Пейтън не е наранила Брук заради Лукас - айде излгледай филма blink.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 23 2007, 12:49) *
Цитат(nemios @ Oct 23 2007, 09:07) *

значи искаш да ми кажеш, че Пейтън не е наранила Брук заради Лукас - айде излгледай филма blink.gif

Хахахах, nemios, много готино се изказа worthy.gif . Струва ми се, че пак започваме същата тема. Сори, Вяра, обаче Брук първа нарани Пейтън като се вмъкна в леглото на Лукас веднага след като чу, че Пейтън не искала нищо сериозно и повярва на думите на Пейтън/че не иска Лукас/ защото това и беше изгодно. Айде ся кой кого наранил.
П.П. не ми се занимава вече с темата кой кого наранил, защото стават само спорове, но просто не мога да се стърпя като някой повдигне темата. В тоя случай, Вяра, ти повдигна темата и предлагам да я приключим
brooke_scott
добре бе ейййй човек да не поправи някой, после и приятелите му се обръщат с/у него dry.gif
aria
Може би малко Хейли,но съвсееем малко.Какъв е смисълът изобщо да се отъждествявам с някой герой,аз съм си аз.
hri_one_tree_hill
Пейтън......рисунките,самотата,ли4ния й живот......облеклото....аве простоо нея 4ъвствам.... шангелщ
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 25 2007, 16:42) *
добре бе ейййй човек да не поправи някой, после и приятелите му се обръщат с/у него dry.gif

Хехехех кой се обръща срещу теб бе bigarmhug.gif 18.gif Ти пък ся...Нали си знайш, че на тази тема никога не сме били на едно мнение
Jason_Pain
Определено това е Лукас! Понякога (предимно в първи сезон) приликите със случки и истории от живота ми са плашещи shocking.gif А и като характер като че ли прилича най-много на мен smile.gif Въпреки това не ми е любимият персонаж, но тва е друга тема...
Gossip_Girl
Ами доста прелицам на Рейчал просто съм гадна отмъщкителна.Звам какво иска и го получава по всички начини.Държаше като кучка с момчета и ги разриграва страхотно.Знам какво искам и го получавам докрай имам цели и ги изпълнявам.На Брук прелицам по чуственост и борбеност и стил на обличане.
l0v3`sk0tT
ами цхестно казано маи лукас засхтото тои е разджоен мойесду дже момицхета - аз мейду дже момецхета и мен ме жлецхе литературата ииии и аз бих напражила тези несхта са приятелите си които пражи тои smile.gif и мн дърйа на тях като него smile.gif
heili
Ами по-характер горе долу на Пейтън обичам рок музика и такива песни със смислени текстове когато ги слушаш просто да откриеш смисъл или по-точно песен която да се докосне до теб самият дати даде надежда.Харесвам пейтън защото е открита към хората ..хм аз съм открита по-принцип с хората лесно ги допускам до себе си.Много пъти е имало хора които да губя или да си отидат от мен по различни прични приятели в друг град учат или работят.Нямам много приятели е имам но са малко тези които могат да ме разберат ...обичам компютъра си често седя на него слушам музика.Постоянно се ровя изнета и търся нови групи някоя която да ме завладее тотално с песните си.хм не мога да рисувам unsure.gif но умея да пиша отвътре ми идва просто пишейки да изразявам това което чувствам.Хм Имам и прилики между хейли в характера smile.gif
Marissa Cooper
Аз виждам в себе си повече Брук.Отнпшението и с хората,това че не допуска мн до себе си и т.н.Но виждам и неща от Пейтън.Не мога да кажа на кой точно приличам unsure.gif
Marissa Cooper
Аз виждам себе си в няколко души.

1.Лукас-замислеността му,стремежа му да вниква в нещата,да чувства,това да помага на хората.

2.Брук-красива biggrin2.gif може би целеустремена, дълбоко неуверена

3.Пейтън-страха и да допуска хората и да се обвързва с тях.
RafaPoiree
Аз лично като характер се оприличавам повече на Нейтън,но нямаше да е зле външно да изглежам като Люк.
mims_naley_fenka_
мм.... още от началото на филма се оприличавам на Хейли ии малко Брук... бях ученолюбива.... без музика НЯМА живот...... понякога съм добра и отстъпвам но понякога въобще не ме интересува какво ми казват..... в бившото даскало бях от ивстните хаха ... обичам купоните и исках да си направя татуировка преди време за едно момче happy.gif
carson_beckett
Ами може да ви прозвучи малко странно,но приличам на Лукас по характер и имам някои черти от характера на Пейтън.С тях най-много си приличам,а иначе по външен вид най-близко от героите до мен е Нейтън макар че това близко се оказва доста далече ...
mixmaxshow
Нейтън - може би заради страстта към баскетбола и затова че някои казват че леко приличам на него.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.