hilarie_burton_93
May 23 2007, 22:16
Според много хора и според мен приличам на Пейтън, но и на Хейли защо много обичам да пея и много пъти са ме канили в разни хорове и тем подобни ,но не искам да се излагам.По характер много съм затворена понякога като Пейтън ,слушам същата музика не съм голяма фенка на Елвис ,но Loretta Lynn има супер яки песнички.Стила на обличане не толко колкото за рисуването...и аз като нея съм къдръва ,но не съм руса.Но не мога аз да кажа друг трябва да прецени.
didityYy
May 25 2007, 22:52
аз се опреличавам на нещо между брук и пейтън
last_unicorn
Jun 7 2007, 01:20
хм, по нещо от Пейтън (музика, стил, някои схващания и постъпки) и Хейли (отношение към хората, излъчване), повече Хейли май
а, и Лукас, разбира се, любовта към литературата
black1wolf
Jun 20 2007, 09:28
Ми нещо м/у лукас и нейтън

Ми облеклото ми е като на Лукас а музиката като на Нейтън
toto_1
Jun 20 2007, 11:47
Ми мисля че си приличам с Лукас,не външен вид ами по-характер,пък и ми е любимец

но пък и с Маут,смесица от двамата
Като Брук май

Мисля че по характер доста си приличаме
FantasyGirl
Jun 22 2007, 13:06
Пейтън определено
kelly_93
Jun 22 2007, 13:20
Най-вече Брук!Обличане,държание!Но много често се оприличавам и на Пейтън,най-вече заради музиката и понякога на Хейли!Но най-вече Брук,а и са ми казвали че приличам на нея

(е аз немога да кажа щото не мисля че имаме голяма прилика-само може би малко в косата)
`BruKas`
Jun 26 2007, 10:39
амии аз сам смесица от пейтан и брук
Браво за темичката
Хъм има доста прилика по характер с Хейли и аз също като нея не обичам да зараждам спорове и интриги макарче доста често го правя.Същност имамче доста прилики музика стил аз обожавам да се занивам с музика стилът ми доста се доближава до нейния.Имаме и известни прилики в характера и двете сме мили и готови да помогнем
Nathan_
Jun 30 2007, 19:28
мм Нейтън...облекло държание баскетбол...абе почти всичко
*BringMeToLife*
Jul 17 2007, 10:11
Емии...може би 70% Пейтън и 30% Хейли
Pufchoo
Jul 26 2007, 12:17
да кажим, симбиоза между Нейтън и Лукас (бтв тва ме накара да почна да играя баскетбол 0о ).Иначе чесно казано имам 2 3 много близки приатели които ми казват че съм няква странна форма на симбиоза между Лукас и Раян (от оц).после ще обясня що :Д
brooke_d
Jul 28 2007, 17:50
Ммм маи най си приличам с Брук от 2-3 сезон! но от време на време ме налягат и депресиите не Пейт...Но определено повече общо имам с Брук - тя съчета всичките ми настрония и вкусове...
HiLaRy`DuFf{}
Jul 28 2007, 18:39
Като видях тази тема се позамислих .. мм ... не приличам на Пейтън определено .. Оприличавм се като Хейлс ..
95% Пейтън,имам си свой собствен свят и не допускам много хора до себе си...много обичам музиката и то хубавата музика,постоянно си лепя разни неща в стаята като нея...често ми казват,че приличам на нея по характер....пък и стиловете ни за обличане си съвпадат... останалите 5% приличам на хейли,защото съм много отговорна и рядко ще направя нещо,за което после ще съжалявам
ladysunshine
Aug 4 2007, 20:06
Нещо не мога да се оприлича на никой от героите, но сякаш съм нещо средно между Хейлс и Пейт. Сякаш до това най се доближавам
mimetyyy
Aug 10 2007, 23:47
Aз не мога да се оприлича точно. Може би донякъде приличам на Хейли,но намирам някои общи неща с Пейт и Брук..

Но все пак аз съм си аз!!
fNatic.
Aug 11 2007, 00:15
Нейт защото цъка баскетче кат мен
♥Didito♥
Aug 11 2007, 10:34
Като се замисля,имам сходни неща и с Брук и с Хейли и с Пейтън.Много объркано
Mai4et0
Aug 16 2007, 21:18
Преди май бях казала Брук, но скоро забелязах, че имам доста черти и от другите
Брук и Рейчъл - това, че са кучки

като мен
Хейли - Че мога да гледам деца

(имам по-малка сестра

)
И
Пейтън - че мога да съм много чувствителна и страшно много проблеми си навличам
ами аз нито мога да пея ужасна съм дори

немога и много да рисувам ама е по добре от пеенето немога и дрехи да шия оба4е в всеки момент в който,с някоя от тях се случва нещо намирам нещо общо с мен - на моменти приличам на Хейли, на моменти на Брук ама мисля че най-често се депресирам като Пейтън
P_Sawyer_
Aug 30 2007, 15:46
Ами може би 80% на Пейтън и 20% на Хейли
an4ito
Sep 12 2007, 14:29
май Пейтън
borislava
Sep 12 2007, 14:52
аз се оприличавам донякъде на Брук , заради стила на обличане , характера ( падам си купонджийка ) ,и донякъде на Хейли , защото също като нея аз обичам да свиря на пиано и да пея
dEniChka
Sep 12 2007, 16:25
На Пейтьн изобщо не приличам .. не сьм депресантка( много рядко ми се случва да сьм в depress),не слушам такава музика..ии нямам толкова проблеми в личен план
30% приличам на Хейли,защото сьм умна(

) и дьржа на приятелите си и рядко правя издьнки,защото доста мисля преди това..не си навличам проблеми
70% на Брук..защото понякога се дьржа като кучка с момчетата

имам там някакво си самочувствие..и факта,че винаги се усмихва най-много ме доближава до нея
brooke_scott
Sep 17 2007, 20:57
хахах сега се сетих за 1 момент където мн оприли4авам държанието на Брук с моето (Сианна може да потвърди

) В трети сезон когато правеха прослушване за мажоретките и като се яви Рей4ъл и през цялото време Брук прай някви физиономий и са прай 4е Рей4ъл хи4 не я бива щот нея я дразни и накрая Пейтън мн я харесва и Брук само: "Харесваш я само заради тая работа с "Бий Джийс"!" и Пейт:" Харесвам я защото е добра!" и после само гледа как да я прецака...та по това време мисля 4е най-мн прили4ам на Брук
racheL_gattIna
Oct 5 2007, 15:56
Страхотно темичка аз можеби прелицам на Рейчал и Брук но на коя по точно незнам външно не прелицам на никоя но по характер.И аз като Рейчал съм гаднярка и получавам всичко което искам мога да бъда злобно и отмъщителна и държанието ми спрямо момчета много прелица на това на Рейчал хъм държа се като кучка с тях и ми харесва и но само дотам.А иначе прелицам на Брук защото съм доста чуствителна и самочуствена мисля че тези две качества са ми най-присъщи .На Пейтън и Хейли не прелицам и грам
LockedHeart
Oct 5 2007, 21:37
Пейтън и от части Брук. Приличам във абсолщтно всичко (ако говорим за характер) на Пейтън, като изклщчим това, че не обичам да драматизирам с проблемите си. в това отношение съм силна като Брук и успявам да си стъпя на краката.
rali4kata
Oct 7 2007, 10:01
Може би приличам доста на Пейтън и малко на Брук.От страна на приятелството съм като Пейтън,не мога да нарянявам приятелки заради момчета,а когато се влюбя в някое момче държа той да ме изслушва и аз него също,да споделяме,да несе страхуваме един от друг(макар че рядко се намират такива момчета.Приличам на Брук по облеклопо чувствителност и привързаност.
dqvol4eto94
Oct 10 2007, 13:59
Пейтън
музика, стил , прическа, мъже xD
brooke_scott
Oct 22 2007, 16:35
Цитат(rali4kata @ Oct 7 2007, 11:01)

От страна на приятелството съм като Пейтън,не мога да нарянявам приятелки заради момчета
ъъъъ...аз ли се бъркам или това, което казваш не се връзва, щот Пейтън тва го напрай така 4е в това отношение си като Брук
nemios
Oct 23 2007, 08:07
Цитат(brooke_scott @ Oct 22 2007, 17:35)

От страна на приятелството съм като Пейтън,не мога да нарянявам приятелки заради момчета
ъъъъ...аз ли се бъркам или това, което казваш не се връзва, щот Пейтън тва го напрай така 4е в това отношение си като Брук

хаха това е все едно да кажеш, че Дан е добрия в случая с убийството на Кийт
brooke_scott
Oct 23 2007, 12:49
Цитат(nemios @ Oct 23 2007, 09:07)

значи искаш да ми кажеш, че Пейтън не е наранила Брук заради Лукас - айде излгледай филма
ladysunshine
Oct 23 2007, 13:04
Цитат(brooke_scott @ Oct 23 2007, 12:49)

Цитат(nemios @ Oct 23 2007, 09:07)

значи искаш да ми кажеш, че Пейтън не е наранила Брук заради Лукас - айде излгледай филма

Хахахах, nemios, много готино се изказа

. Струва ми се, че пак започваме същата тема. Сори, Вяра, обаче Брук първа нарани Пейтън като се вмъкна в леглото на Лукас веднага след като чу, че Пейтън не искала нищо сериозно и повярва на думите на Пейтън/че не иска Лукас/ защото това и беше изгодно. Айде ся кой кого наранил.
П.П. не ми се занимава вече с темата кой кого наранил, защото стават само спорове, но просто не мога да се стърпя като някой повдигне темата. В тоя случай, Вяра, ти повдигна темата и предлагам да я приключим
brooke_scott
Oct 25 2007, 16:42
добре бе ейййй човек да не поправи някой, после и приятелите му се обръщат с/у него
Може би малко Хейли,но съвсееем малко.Какъв е смисълът изобщо да се отъждествявам с някой герой,аз съм си аз.
hri_one_tree_hill
Oct 25 2007, 21:40
Пейтън......рисунките,самотата,ли4ния й живот......облеклото....аве простоо нея 4ъвствам.... шангелщ
ladysunshine
Oct 31 2007, 17:32
Цитат(brooke_scott @ Oct 25 2007, 16:42)

добре бе ейййй човек да не поправи някой, после и приятелите му се обръщат с/у него

Хехехех кой се обръща срещу теб бе

Ти пък ся...Нали си знайш, че на тази тема никога не сме били на едно мнение
Jason_Pain
Nov 18 2007, 16:26
Определено това е Лукас! Понякога (предимно в първи сезон) приликите със случки и истории от живота ми са плашещи

А и като характер като че ли прилича най-много на мен

Въпреки това не ми е любимият персонаж, но тва е друга тема...
Gossip_Girl
Dec 6 2007, 11:27
Ами доста прелицам на Рейчал просто съм гадна отмъщкителна.Звам какво иска и го получава по всички начини.Държаше като кучка с момчета и ги разриграва страхотно.Знам какво искам и го получавам докрай имам цели и ги изпълнявам.На Брук прелицам по чуственост и борбеност и стил на обличане.
l0v3`sk0tT
Dec 26 2007, 00:33
ами цхестно казано маи лукас засхтото тои е разджоен мойесду дже момицхета - аз мейду дже момецхета и мен ме жлецхе литературата ииии и аз бих напражила тези несхта са приятелите си които пражи тои

и мн дърйа на тях като него
Ами по-характер горе долу на Пейтън обичам рок музика и такива песни със смислени текстове когато ги слушаш просто да откриеш смисъл или по-точно песен която да се докосне до теб самият дати даде надежда.Харесвам пейтън защото е открита към хората ..хм аз съм открита по-принцип с хората лесно ги допускам до себе си.Много пъти е имало хора които да губя или да си отидат от мен по различни прични приятели в друг град учат или работят.Нямам много приятели е имам но са малко тези които могат да ме разберат ...обичам компютъра си често седя на него слушам музика.Постоянно се ровя изнета и търся нови групи някоя която да ме завладее тотално с песните си.хм не мога да рисувам

но умея да пиша отвътре ми идва просто пишейки да изразявам това което чувствам.Хм Имам и прилики между хейли в характера
Marissa Cooper
Feb 11 2008, 10:31
Аз виждам в себе си повече Брук.Отнпшението и с хората,това че не допуска мн до себе си и т.н.Но виждам и неща от Пейтън.Не мога да кажа на кой точно приличам
Marissa Cooper
Feb 27 2008, 23:06
Аз виждам себе си в няколко души.
1.Лукас-замислеността му,стремежа му да вниква в нещата,да чувства,това да помага на хората.
2.Брук-красива
може би целеустремена, дълбоко неуверена
3.Пейтън-страха и да допуска хората и да се обвързва с тях.
RafaPoiree
Mar 23 2008, 01:17
Аз лично като характер се оприличавам повече на Нейтън,но нямаше да е зле външно да изглежам като Люк.
mims_naley_fenka_
Mar 28 2008, 22:54
мм.... още от началото на филма се оприличавам на Хейли ии малко Брук... бях ученолюбива.... без музика НЯМА живот...... понякога съм добра и отстъпвам но понякога въобще не ме интересува какво ми казват..... в бившото даскало бях от ивстните хаха ... обичам купоните и исках да си направя татуировка преди време за едно момче
carson_beckett
Apr 2 2008, 00:21
Ами може да ви прозвучи малко странно,но приличам на Лукас по характер и имам някои черти от характера на Пейтън.С тях най-много си приличам,а иначе по външен вид най-близко от героите до мен е Нейтън макар че това близко се оказва доста далече ...
mixmaxshow
Apr 4 2008, 14:41
Нейтън - може би заради страстта към баскетбола и затова че някои казват че леко приличам на него.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.