SweetDreams
Dec 7 2006, 12:02
Аз виждам себе си в Брук. Персонажът и наистина много ми напоммня за мен самата. Реакциите й в определени ситуации също.
sweet_DENI_f
Dec 11 2006, 16:41
Брук - Толкова много си приличаме! Едно , че аз съм същата с момчетата. Друго, че тия дето са си мои са си само мои

Аз с мойта приятелка сме точно като Брук и Пейтън
Haley_James_Scott
Dec 11 2006, 17:34
В Хейли виждам нещо от мен
ZoReNtSe
Dec 11 2006, 22:36
Брук, уж мн корава, а всъщност чувствителна...А и все се опитвам да направя другите happy...с Пейтън си приличам единствено по това, че като се депресирам сядам, слушам музика и рисувам, иначе определено Брук!
sofi7o
Dec 15 2006, 22:42
Абе на моменти съм Брук ама в повечето време май съм повече Пейтън
SLID3ra
Dec 15 2006, 23:11
нещо средно между Лукас и Рейчъл
и ем сам добър човек спортист помагам доколкото мога
ем сам гадняр кат Рейчъл или поне като ме предизвикват
макар че нейните номера са почти нищо сравнение с моите
но все пак залаг повече на приликата си с Лукас
Cursed
Dec 20 2006, 23:53
Аз май съм някаква необичайна комбинация на Нейтън и Устата
Във всяко едно отношение приличам на Рейчъл.Е не съм чак толкова гадна като нея,много рядко се опитвам да правя мръсно на хората,но само ако те са ми направили първо.И аз като нея съм била дебела и неискам да си спомням тези години от живота ми.Е не съм се подлагала на операции за да отслабна.Еми вие си знаете ква е тя такаче няма смисъл да тръгна да обяснявам.
Angel_Lady
Dec 23 2006, 19:01
И аз до голяма степен виждам в себе си Пейтън - имам нейния проблем "People always leave", привързвам се много към някого и после той ичезва от живота ми. А и резултатите от тестовете, които съм си правила показват, че приличам най-много на нея.
ani4ka_89
Dec 28 2006, 23:38
Най-много май си приличам с Хейли-по начина, по който и двете приемаме всеки проблем много сериозно, обожавам да си пея(но не съм добра като нея) и по доста реакции. Въпреки това още и се чудя как можа да зареже Нейтън заради турнето.
Имам някои общи неща с Пейтън-например допускам трудно хората до себе си.
И с Брук-правя се на много корава, но всъщност съм много чувствителна.
3pacalypse Now
Dec 28 2006, 23:50
Маут - многфо приличах преди на него по-характер
QUOTE(^Disaster^ @ Mar 23 2006, 17:07)

QUOTE(girl_from_hell @ Mar 23 2006, 06:26 PM)

Пейтън
музика, стил облекло, компютър, рисунки, самота
...немога да опиша, точно защо просто си я чутвам най-близко до самата себе си
аа иначе като цяло май по повечето неща си приличам с Нейтън,въпреки че виждам и неща от Лукас и Устата в себе си

И аз по същя начин.
Като си оправя прическата мясам на Нейтън

Без гел на Лукас хаха
dreamyyy
Jan 4 2007, 17:39
Намерих един много интересен тест кой от отх сте от
тукТова е за хора като мен, които не могат да се определят на кой приличат.
При мен излезе,че приличам на Лукас.Странно, защото напоследък малко ме дразни.
Я да видим при вас какво ще излезе?

Congratulations you are most like Lucas Scott! You tend to come off of as a mysterious, broody type of person. At times you can be quite persistent, but other times you find yourselves confused. You have good manners and a good heart. You also have a good common sense of what's right and what's wrong. You are a strong person and is not the type of person to back down from a challenge.
4891 other people got this result!
This quiz has been taken 75118 times.
10% of people had this result.
Аз се оприличавам на Лукас Скот и до някъде за това ми е любимец.
Спортна натура съм, добър ученик, разбирам се с майка ми, имам много добри приятели и страшно много ги уважавам и им помагам с каквото мога. Е нямам си приятелка като Хейли, но...
Долу горе съм с неговото телосложение, и по характер имаме някои прилики. Ем това е общо взето.
А и някъде из този форум видях това.
И като си вписах данните, етоо какъв е резултатът: physical 100% (каква случайност само
)emotional 85%
intellectual 72%
total 86%
Lost_in_Space
Jan 7 2007, 02:35
Oпределено Нейтън Скот е човека в този сериал, който показва промяната в дадена личност при дадено обстоятелства... И той и теста си го показа... 
Congratulations you are most like Nathan Scott! You are a hard worker and seem to know what you want out of life. You are a loud outgoing person and you have a good sense of how to party and just have fun. You have some issues to sort out with your parents, but you vow not to let the drama rule your life. Although, at times, you live for drama, you are receptive to the idea of change for the better.
Angel_Lady
Jan 8 2007, 17:33
susito
Jan 10 2007, 22:17
Аз се оприличавам на Пейтън!Музиката,която тя слуша ми допада супер много.Стила и на обличане е почти еднакъв с моя.Понякога сме твърди и се заяждаме,ако ни предизвикат,но сме много чувствителни и нежни пред любимите хора.Пък и тя ми е любимата от момичетата и за т'ва се радвам,че имаме толкова общи неща!
WestStar
Jan 11 2007, 05:34
physical 99%
emotional 100%
intellectual 89%
total 96%
Написах си там данните и излезе, че приличам на Лукас...
Като добавя, че и той ми е любимият герой от филма.... Заради всичко, но най-вече заради цитатите, които казва в началото или края на всяка серия.... Аз сами се занимавам с това и ми е страст, така, че много се радвам, че точно на него ме опреличават
lantrix
Jan 11 2007, 08:36
Виждам себе си в Люк..
Значи имам добри пирятели на които помагам с каквото мога..добър съм в училище и в баскетбола(и то от 3-ката

)Но ми се струва,че понякога моя живот е по объркан от неговия ..
complicated
Jan 15 2007, 22:01
Амии.... на Пейтън. Тя е много чувствителна, самотна, има си един собствен свят и допуска в него много малко хора. В една серия от първия сезон Брук беше казала на Лукас нещо от сорта, че Пейтън допуска много малко хора до себе си, но когато го направи разкрива едно голямо и прекрасно сърце. И в това намирам себе си. Също и за музиката. Тя е голяма част в нейния живот... в моя също. Когато е зле се лекува с музика. И едно от нещата, в които намирам най-много прилика е, че умее много добре да прикрива себе си.... да се крие от хората... от човека който обича. Тя доста добре криеше от Лукас чувствата си към него. Любовта и беше несподелена (аз съм по тази част

) и дори се опитваше да му помогне относно Брук. Жертваше себе си.... собствените си чувства.
A_l_e_x
Jan 23 2007, 13:04
Най-много по характер приличам на Пейтън.Притежавам нейната ранимост и чувствителност,но също и сила. Също като нея съм преживявала много трудни моменти и се възхищавам на начина,по който Пейтън успява да запази себе си въпреки всичко. Въпреки това имам и някои черти на Брук-чувството за хумор например.
CraZy`HoT`SexY`F
Jan 27 2007, 19:27
Същата съм като Брук.
kingsize-4eto
Jan 30 2007, 19:31
Мисля,че най-много се виждам както в Пейтън така и в Брук...И с двете имам доста общо (нищо общо по външен вид,само по характер и действия...)
fresh_girl
Jan 30 2007, 22:00
вероятно Пейтън...и ключовата дума ЧУВСТВИТЕЛНОСТ...не винаги съм разбрана от всички,но пък дано накрая и аз се оредя
(:ive7{}:)
Jan 30 2007, 23:01
Офффф ми аз виждам себе си в двама герои - Пейтън и Брук. Не мога да преценя на коя прили4ам пове4е.
на теста ми се беше паднало Хейли

(също както останалите 64%,който са го правили) .Но виждам в себе си също и по мъничко от Пейтън и Брук.Според мен самите персонажи,всичките,са измислени така,че абсолютно всеки да хареса по нещо в героите, за да му бъде задържан интереса и да следи сериалчето постоянно!
Hell's angel
Feb 8 2007, 22:12
Пейтън. Един стил музика и начин на обличане. Мaжоретка е, но не е особено доволна от това. И аз бях, но реших, че това въобще не е за мен. Самотна е, но е едно много силно момиче, което не се предава. Преживяла е много, но продължава да се бори. Мисля, че имаме доста общи неща.
Morska~Vu6ka
Feb 15 2007, 16:25
Може би Хейли...не знам.Не мога да определя с точност,но мисля,че тя е най-близко до мен - и като начин на мислене,на говорене,отделно стил на обличане,това как се държи с околните - чувствителна,отзивчива,романтична,бореща се за всичко,което има значение за нея,обичаща,раздаваща се изцяло,отзивчива,истинска приятелка...тя е всичко,което съм и бих искала да съм аз.Невероятно забавна и псвоему чаровна и красива.Много симпатичен персонаж.
Pishpunta
Feb 15 2007, 16:27
Аз съм Пурко от "Господин за един ден".
Няма балък в галактиката, който да не ме е метнал с нещо.
Morska~Vu6ka
Feb 17 2007, 11:59
Цитат(Pishpunta @ Feb 15 2007, 16:27)

Аз съм Пурко от "Господин за един ден".
Няма балък в галактиката, който да не ме е метнал с нещо.

Омг,човек,говорим за героите от OTH,доколкото аз разбрах поне
Electrum
Feb 18 2007, 17:06
донякъде се виждам като Маут...поне в това,което му се случва и начина,по който го изживява,въпреки че е момче...
Ми най се виждам като Нейтън по една единствена причина и тя е че сме си спортисчета...
Само дето аз съм футболист!
Пейтън...заради отношението към музика,начина на обличане,разбиранията за света,самотата...

и донякъде на Брук...заради отношението на хората към нея,мнения,обвинения,къде вярни,къде не...
macetoF
Apr 2 2007, 21:11
Ами аз си имам стил на обличане,като Брук,но си обичам истински само едно момче като Хейли
Saphira
Apr 4 2007, 15:07
brooke_d
Apr 8 2007, 17:33
Ами аз се виждам най-вече като Брук,просто защото тя съчетава всичко-чувствителна е и емоционална но рядко го показва.А същевременно е много гадна и се държи на моменти отвратително!!! Абе най си приличам с нея...от време на време и с Пейтън!!!
spawn4o
Apr 9 2007, 19:09
Аз се виждам като Лукас щото понякога се опитвам да помагам на други хора и много често не ме разбират,по книгите също и играя Баскет...А всъщност на външен вид не си приличаме много...
diplomataa
Apr 9 2007, 20:22
хора аз по принцип на външен вид са ми казвали че си приличам с Лукас, но като нрав може би повече като Неитан!
hristin4e
Apr 9 2007, 21:42
Мисля, че Хейли

Начина й на мислене и това, че се отдава само на един човек и че се бори за него. Това, че пее, добра е, мила и е истински приятел. Ако някой който ме познава добре каже, че не приличам на нея, не означава че не се стремя да бъда такава, имам предвид истински приятел и добра.
down.by.law
Apr 14 2007, 20:29
Нейтан...начин на облекло...баскетбол...музиката която слуша..и по харектар много си приличам с него
vasinka_{P}
Apr 14 2007, 23:01
Аз се оприличавам на Пейтън. Слушам същата музика, имам същия стил на обличане, а и много обичам да рисувам като нея. А и аз като нея се определям като "LONER"
Adorkable
Apr 23 2007, 20:26
Пейтън-страшно самотна съм,обожавам музиката,нямам много приятели,майка ми работи прекалено много и почти не говоря с нея и така
.Бе знаете я Пейтън,няма кво да се обяснявам ; ).
Аз се виждам в пейтън щото всеки път когато е на крачка от щастието и нещо гадно й се случва-ТОЧНО КАТО МЕН!!!
LonelyPeyton
Apr 30 2007, 17:27
здравейте

темата е добра.. филма също

аз мисля, че най-много се доближавам до Пейтън.. не сам голяма художничка, но за сметка на това сам голяма меломанка

аа също така ми допада заради самата нея. И аз като нея понякога сам доста самотна и объркана и доста често се вглъбявам в един мой свят изпълнен с музика.. и мисли..
trance4ever
Apr 30 2007, 20:11
Виждам се като Люк ..

абсолютно същия съм само дето не слушам същата музика като него
brooke_scott
May 9 2007, 20:39
Брук като характер 100%
Broken
May 17 2007, 20:40
Брук,определено .По всички критерии.
Brookie
May 17 2007, 22:28
Аз също казвам Брук
Да и за съм като Брук - стил на обличане, характер, държание, абсолютно всичко, но като изключим спането с момчета. Това определено не е по моята част.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.