Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Феликс
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2
Nasi

Нейтън и Брук имат тема, а дори не са били двойка, да се надяваме, че за в бъдеще няма да бъдат.
А Брук и Феликс бяха.

Какво мислите за тях?

Брук и Феликс

Брук и Феликс

Брук и Феликс

Брук и Феликс

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
girl_from_hell
не ми бяха много интересни чесно казано никакво впечталение не ми оставиха като двойка там с онез глуспости само за секс и такива абе минало
Devil^Rose^^
Еха Наси каква колекцийка само 13.gif Ами значи Феликс никога не ми е харесвал , той си беше гаднярче-с Лукас не се разбираше, после онова дето го написа на шкафчето на Пейтън 14.gif Въобще отрицателен герой и после изведнъж се разкри и той имал чувства и т.н. това много ме изненада huh.gif
А що се отнася за Брук и Феликс като двойка ...хмм ами не мога да кажа че ми харесаха. Сега като се замисля и имаха весели моменти заедно, бяха интересни донякаде , но някакси не ги виждам заедно дори и Феликс да беше останал. Нещо им липсва
girl_from_hell
определно има лиспва нещо аз въопще не си ги орествям заедно ам нямаше да се получи
slipped^
Според мен като двойка не си отиват.
А и героя на Феликс хич не ми харесваше.
Но пък самия актьор никак не е зле .... rolleyes.gif biggrin2.gif
^Mim0zKa^
Ммм мен пак ми бяха забавни smile.gifВ смисал такъв Феликс е голям сладур мен много ми харесва....като ван6ност де..ина4е героя ме бе6е леко отрицателен да ,но накрая наистина се разкри макар 4е оплеска работата като написа онова на 6каф4ето на Пейтън .Ина4е като двойка са сладки мен ми харесваха е разбира се.....каде,каде са Брукас....пак и плюс тва докато ходеха Лукас разбра 4е наистина оби4а Брук така 4е...е мн добре 4е скасаха smile.gifБрукас FOREVERR smile.gif
Nasi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 23 2006, 01:25 PM) *

Ммм мен пак ми бяха забавни smile.gifВ смисал такъв Феликс е голям сладур мен много ми харесва....като ван6ност де..ина4е героя ме бе6е леко отрицателен да ,но накрая наистина се разкри макар 4е оплеска работата като написа онова на 6каф4ето на Пейтън .Ина4е като двойка са сладки мен ми харесваха е разбира се.....каде,каде са Брукас....пак и плюс тва докато ходеха Лукас разбра 4е наистина оби4а Брук така 4е...е мн добре 4е скасаха smile.gifБрукас FOREVERR smile.gif

Точно така и аз така мисля. Брукас Forever 4.gif , но и Брук и Феликс бяха забавни, особенно когато си правиха номера.
Menna
(Nasi @ Mar 22 2006, 10:09 PM) *

Нейтън и Брук имат тема, а дори не са били двойка, да се надяваме, че за в бъдеще няма да бъдат.

18.gif 18.gif 18.gif
Наси,кефиш!!!

Като изключа двойката Лукас/Анна всякакви други конфигурации между героите ми допадат.blush.gif
Не бих казала,че двамата имаха въобще някакво бъдеще,но както по-горе се спомена бяха забавни. 10.gif
^^HeLa^^
Да наистина бяха забавни, но не ми харесваха като двойка, обаче трябва да призная че една от най-забавните серии беше тази с ноща на предизвикателствата, която Феликс устрои, иначе като цяло не си подхождат с Брук, друго си е тя и Лукас smile.gif
EyesWideShut
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 22 2006, 10:41 PM) *

не ми бяха много интересни чесно казано никакво впечталение не ми оставиха като двойка там с онез глуспости само за секс и такива абе минало

подкрепям...пък и Ана и Феликс се появиха мн ей така..ни в клин , ни в ръкав...нещо не се вписаха в картинката dry.gif
fenka_lucas_i_brooke
Честно от началото съм си фенка на Брукас и когато Брук беше с Феликс само чаках да се разделят за да може Брукас да са заедно!Иначе това с приятелите с предимствата ми се стори интересно,щом се опитах да го приложа и в моя живот хахаха не че се получи нещо де!Но както и да е да си върна по темата!Някак си в тяхната връзка не се усещаше онази страст и просто не те привличаха като двойка от пръв поглед,както правят Брукас!
scandalous_girl
На мен лично не ми харесваха като двойка,защото винаги съм билана мнението,че Брук освен с Лукас истинска връзка не може да има. Феликс и Брук ми бяха забавни до един момент,а после започнах да се дразня. Феликс никога не съм го харесвала( като изключим външността му) и според мен въпреки че с Брук бяха на едно мнение за тяхното ''специално'' приятелство ,смятам,че тя е коренно различна от него. А и самата идея Брук да се прави на момиче,каквото не е с тази връзка,не ми се нравеше и не я представяше в много добра светлина.
rusi4kata^
Не знам,ама Феликс беше...МмМмМного сладък wub.gif
_HriS_TinA_
Хахахах може би съм единствената която се е кефила на Брук и Феликс ....оооо тези съ6тества нетрябва6е да се разделят и то не само за6тото тогава Брук 6те6е да е с Феликс и 6те6е да има Лейтън ами и заради това 4е той стра6но много я оби4а6е и двамата изглеждаха суупер сладки след "Friends with benefit" (което не ми се хареса много)...да такам...Другото то и Денито го каза Феликс бе6е стра6ен 4аровник rolleyes.gif ...и дам 6те6е да е хубаво ако бе6е останал..но без Анна 6тото тя ...абе не6то не ми понася6е happy.gif
Eli_Baby
Ми и на мен не ми харесваха заедно...нищо интересно нямаше между тях а и на фона на връзката и с Лукас тази определено бледнее happy.gif Ама иначе Феликс е много сладак де blush.gif
solenka
Като двойка много не ми харесваха, но иначе като започнеха да се карат много им се кефих! 15.gif
lp^girl
На мен тоя Феликс изобщо не ми харесваше добре че се махна, това значи че като двойка Брук и Феликс изобщо не ми харесват
<Radost>
Честно, никога не съм била фенка на тоя Феликс.Добре, че се махна миналия сезон.Не искам да бъда гадна, ама...
Summer
Ами незнам...не ми харесваха много като двойка, може би защото самият Феликс не ми допадаше много. А и то при тях първоначално беше само заради секса, а аз това не го разбирам много....какво да се прави - Friends with benefit tongue.gif
illii
Много си подхождат според мен...еднакви са откъдето и да погледна-точно такъв тип хора не харесвам biggrin2.gif
Menna
QUOTE(illii @ Apr 3 2006, 11:00 PM) *

Много си подхождат според мен...еднакви са откъдето и да погледна-точно такъв тип хора не харесвам biggrin2.gif

Ако бяха еднакви откъдето и да ги погледнаш нямаше да се разделят. wink.gif
illii
Нямаха много избор доколкото помня, а все още си мисля, че тва ,че бяха еднакви беше проблемът biggrin.gif
Menna
QUOTE(illii @ Apr 3 2006, 11:22 PM) *

Нямаха много избор доколкото помня

Точно защото не бяха еднакви се разделиха.Брук скъса с него защото разбра каква гадина е и какво е направил на Пейтън. smile.gif Докато единия търпеше развитие към добро,другия си остана да тъпче на същото място. 10.gif
illii
Е да при Брук имаше развитие.Но аз говорех за времето,когато бяха заедно
sydney
сладки са заедно,но Брук сие за Лукас rolleyes.gif rolleyes.gif
Adriana^
Мннне....Въпреки, че феликс е страшно сладък не мисля, че си отиват с брук. Тя просто е момичето на лукас... wink.gif
born_4_you
В началото бяха действително много забавни. Докато нещата не станаха по-сериозни-аз мисля,че Брук не трябваше да му се доверява и това можеше само да я нарани отново. Единствената истинска връзка, която е имала до момента беше с Лукас, а това с Феликс беше нещо съвсем формално и безчувствено (от страна Брук особено). Феликс го виждам най-добре с някоя като Рейчъл.
Devil^Rose^^
Феликс го виждам най-добре с някоя като Рейчъл

Лика прилика са си. И двамата в началото се явяваха като големите гадняри, но после спуснаха гарда. То в Три Хил няма как да не попаднеш на хора 10.gif
monik
мм Брук И феликс...супер двоика са..много ги харесвам двамката заедно smile.gif smile.gif smile.gif
*PeyT*
QUOTE(monik @ Jul 10 2006, 16:52) *

мм Брук И феликс...супер двоика са..много ги харесвам двамката заедно smile.gif smile.gif smile.gif

И аз съм на същото мнение! wink.gif Много Бяха сладки! 4.gif И не ги харесвам като двойка, само за да има Лейтън, ами и защото според мен наистина си отиваха...Брук също може да бъде доста гадна и надменна! biggrin2.gif Дано да се съберат, мн ще се радвам, макар, че едва ли...Тя сега е толкова дълбоко влюбена в Лукас, че той е единствения за нея 18.gif..ох нз тея Брукас въпреки всичко още нещо не мога да ги възприема като двойка, все си мисля, че е нещо преходно.. dry.gif
Menna
QUOTE(*PeyT* @ Jul 31 2006, 00:22) *
Дано да се съберат, мн ще се радвам

Няма начин Феликс да се върне.
Пък и той беше човек,който обича само себе си,няма как да има пълноценна връзка с някой и от това да излезе нещо добро. wink.gif
Въпреки това двамата бяха забавни понякога. biggrin2.gif
seduction_55
Изобщо не си отиват Брук и Феликс.Как може да ги харесвате.Той е ужасен и изобщо не държеше на Брук.
*PeyT*
Ами не съм много съгласна с това, че обича само себе сиdry.gif ...по-скоро и той е бил прекалено наранен от някакво момиче(също като Брук) и държанието му беше предизвикано точно от това...затова мисля, че двамата много си приличаха..страхуваха се да не бъдат наранени отново! unsure.gif Той определено имаше някакви чувства към Брук и мож би всичко м/у тях щеше да потръгне ако той не се беше издънил така (постъпката му с Пейтън наистина беше отвратителна, дори жестока, но мисля, че го направи, за да предпази сестра си..нз..не ми изглежда лош unsure.gif )! Най-вероятно той няма да се върне и нищо повече няма да стане между тях, но според мен наистина си бяха сродни души..както примерно Лукас и Пейтън(не го казвам, защото съм им фенка, ами защото наистина са доста близки по характер, поне имат доста общи черти)!
Menna
QUOTE(*PeyT* @ Jul 31 2006, 14:06) *

но мисля, че го направи, за да предпази сестра си..)!

Искаше да я нарани,не да я предпази,но няма значение.....така или иначе постъпката беше отвратителна. dry.gif

И да,обича само себе си.Искаше Брук,не защото беше влюбен в нея,а просто защото както каза ти-чувстваше се наранен и имаше нужда някой до себе си(имаше нужда да задоволи собствената си самотност или там каквото беше).Да не говорим,че си мислеше,че като купи колие или я заведе на вечеря ще я накара да го обича още повече."Насила хубост не става".Още от самото начало,връзката им си беше обречена. biggrin2.gif
*PeyT*
Е, добре..трябва да си призная, че ми се искаше да стане нещо между тях, най-вече заради Лейтън..и се опитвам да оправдая Феликс и да му препиша малко по-добри качества, за да убеждавам сама себе си, че именно той, а не Лукас е човека за Брук blush.gif , но въпреки всичко мисля, че той наистина беше много наранен, също като Брук и двамата по някакъв начин можеха взаимно да се утешават rolleyes.gif, пък и поне на мен ми изглеждаха сладки! blush.gif Може Феликс да е егоист и Брук никога да не може да бъде истински щастлива с него, но като гледам и с Лукас не е особено, не само заради сянката на Пейтън, която винаги ще застава по някакъв начин помежду им, а и защото наистина са прекалено различни...Сега, някой за пореден път ще каже, че противоположностите се привличат...еми, да, така е..но само в началото..все някога идва момента, когато напълно различните личности се сблъскват една с друга..и тогава не вс е розово! dry.gif Както и да е...пак оффтопик..отпреснах се, има си тема за брукас unsure.gif ...съжалявам! blush.gif
Nasi
Така за Феликс, винаги съм била малко пристрастна, не защото харесвам героя, а актьора, много ми е симпатичен.
Тук, в цялата ситуация ролята на Феликс беше, да осъзнаят Брук и Лукас истинските си чувства. Видя се, че именно след като Брук се събра с Фелкис Лукас разбра, че я обича и иска да е с нея. А Брук беше с Феликс, за да забрави всичко през което премина в края на първи сезон.
В началото бяха забавни, но нищо повече, постъпката на Феликс беше отвратителна.
Поне е сигурно, че няма шанс да се завърне.
seduction_55
не бяха хубава двойка и никога няма да бъдат.
наистина обаче има нещо вярно че той е мъжкия вариант на Брук. wink.gif точно затова не си подхождат.
Mrs.Ackles
Супер двойка са според мен! biggrin2.gif Ще се радвам ако в 4-ти сезон той се върне и двамката си бъдат заедно за да може Люк да е с Пейт! wub.gif 10.gif
Nasi
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Aug 19 2006, 12:18) *

Супер двойка са според мен! biggrin2.gif Ще се радвам ако в 4-ти сезон той се върне и двамката си бъдат заедно за да може Люк да е с Пейт! wub.gif 10.gif

Ами това със сигурност е невъзможно. Актьора Майкъл вече няма договор с ОТН, а й да се върне не вярвам да стане нещо.
Mrs.Ackles
QUOTE(Nasi @ Aug 19 2006, 12:34) *

Ами това със сигурност е невъзможно. Актьора Майкъл вече няма договор с ОТН, а й да се върне не вярвам да стане нещо.

Е, добре де! Аз просто казвам какво искам и се надявам да се случи! smile.gif
DesiTo
Тук, в цялата ситуация ролята на Феликс беше, да осъзнаят Брук и Лукас истинските си чувства.

И аз така мисля, а пък и точно това стана.
Феликс никога не съм го харесвала, но актьора ми е симпатичен. Брук и Феликс като двойка също не ми харесваха. Вярно е, че имаше моменти когато бяха забавни, но само това. А и Феликс наистина постъпи ужасно с Пейтън и не само с нея. wacko.gif
`BeBSisInKaAa`
(DesiTo @ Sep 16 2006, 14:37) *

Тук, в цялата ситуация ролята на Феликс беше, да осъзнаят Брук и Лукас истинските си чувства.

И аз така мисля, а пък и точно това стана.
Феликс никога не съм го харесвала, но актьора ми е симпатичен. Брук и Феликс като двойка също не ми харесваха. Вярно е, че имаше моменти когато бяха забавни, но само това. А и Феликс наистина постъпи ужасно с Пейтън и не само с нея. wacko.gif

И аз съм на това мнение .. Само дет мен Феликс си ме кефи 4.gif Като визия , хубавичко е момчето , симпатяга , даже си имам негово плакатче 10.gif
Tutor_Girl
Хич не ми харесваха като двойка просто защото Феликс ми беше много анти.
`Maslinka`

Наистина Феликс беше герой , въведен , за да се осъзнаят Лукас и Брук , но все пак двамата имаха сладки ( 10.gif ) и секси ( 15.gif ) моменти

{HoNeY}
Определено не ми допаднаха като двойка, не могат да се сравняват (като двойка) с Брук и Лукас!!! wink.gif 4.gif
Br00ke
QUOTE({HoNeY} @ Dec 20 2006, 21:11) *

Определено не ми допаднаха като двойка, не могат да се сравняват (като двойка) с Брук и Лукас!!! wink.gif 4.gif

Мда, Лукас и Брук са наистина сладки,въпреки,че в началото се надявах да се съберат с Пейтън.
А колкото до Феликс,въобще не ми хареса wacko.gif
nat_tallia
аз пък харесвах Феликс. тои бе6е толкова ........ секси emoticon1 (118).gif ама с Брук си подхождаха само визуално
TIGERM13
За мен Феликс беше най-hot нещо на този свят-многооо ми харесваше -аз си падам по гаднярчета,какво да се прави huh.gif
Nasi
Цитат(TIGERM13 @ May 9 2007, 15:20) *
За мен Феликс беше най-hot нещо на този свят-многооо ми харесваше -аз си падам по гаднярчета,какво да се прави huh.gif

Аgree.
Не знам защо не го харесвате, но актьора беше. мммм... Пък и може да пее много хубаво.

Втората част на втори сезон ми е доста мъглява, не помня кво точно правеше, но въпреки това си го харесвам.

От всичките, които й намираха на Брук, Феликс ми е любим.

Tedds
Хич не харесвах Феликс,пък и той едно женкарче..пфу и не ми харесват с Брук като двойка,Брукас 4ever!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.