Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Феликс
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Брук Дейвис
Страници: 1, 2
HiLaRy`DuFf{}
Горе долу бива smile.gif
ladysunshine
На мен ми харесват като двойка, защото имат доста сходен характер. Както някой от филма каза(не си спомням точно кой) когато Феликс се появи:"Той е точно като теб но е мъж" Нещо такова беше и мн ми хареса, точно на място smile.gif
dEniChka
Като двойка..горе долу бива..ама тоя Феликс..няма такьв..много хубаво момче tongue.gif
MoRJiNi_F
На мен ми допадаха страшно. Ако режисьорите бяха развили малко повече героя на Феликс ,от цялата тази работа можеше да излезе нещо наистина хубаво. Можеше заедно с Брук да са си от полза. Като цяло не подкрепям Брук и Лукас ,ама въобще ,обаче Брук и Феликс на 100%. Надявах се на го върнат ,но уви ! hmm.gif no.gif emoticon1 (68).gif
ladysunshine
Цитат(MoRJiNi_F @ Jul 20 2007, 15:54) *
На мен ми допадаха страшно. Ако режисьорите бяха развили малко повече героя на Феликс ,от цялата тази работа можеше да излезе нещо наистина хубаво. Можеше заедно с Брук да са си от полза. Като цяло не подкрепям Брук и Лукас ,ама въобще ,обаче Брук и Феликс на 100%. Надявах се на го върнат ,но уви ! hmm.gif no.gif emoticon1 (68).gif

еми да тъкмо щяха да са си заедно, а лукас щеше да има време да е с пейтън а не с тая кучка,а пък и както вече казах са с еднакъв характер 10.gif
`BruKas`
Не ми харесват като двойка!!!GO BRUCAS!!!
PoLiTy'
Феликс не ми харесва и като цяло момчета с такова поведение.Съответно и като двойка с Брук не ми допадат dry.gif
brooke_scott
тоя Феликс е ужасно противен и трябваше Люк да му смаже физиономията Брукас РулЗззз
dqvol4eto94
Mразех го този. Отначало ми беше як, ама полс емного го намразих xD
LockedHeart
Страшно много харесвах Феликс. С ръка на сърце мога да кажа, че ми беше най-най-най любимият мъжки персонаж. Постъпката му спрямо Пейтън наистина беше глупава, защото не помисли, че тя е най-добрата приятелка на Брук, но все пак той просто искаше да защити сестра си. Харесвах ги и като двойка с Феликс, но Брук беше просто наранена и й трябваше някой. Тъпо ми е, че сценаристите ги разделиха... и все пак смисълът на двойката им беше просто Лукас да разбере, че все още обича Брук (или по мое мнение, че не може да я загуби, защото я чувства като свобственост). Брук и Феликс просто нямаха бъдеще заедно. (за съжаление)
sophia/bruk
На мен Феликс ми харесва,но не ми харесва това,че беше с Брук,защото Лукас и Брук са един за друг.Много ги обичкам и много ми е мъчно,че вече не са заедно в реалния живот.
aria
Той ми харесваше като образ,но връзката им не беше нещо особено.
Mr. Winchester
Изобщо не ми харесваха заеедно
mimi_k5
Аз не ги харесвам заедно.Нямаше нищо вълнуващо в тяхната в тяхната връзка..............но аз съм си заклета Брукас фенка и .............Абе не ми допаднаха заедно,пък нали на Брукитооо трябваше да и сложат някой и и забутаха Феликс щот нямаше друг.
renito818
Еееее мимс мн критично към момчето biggrin2.gif
Мен ми харесват и заедно и поотделно...Феликс е доста брутален, но накрая и той се промени.... mrgreen[1].gif
RafaPoiree
Бяха една от най скучните двойки,но си пасваха.Бяха по скучни и от Дан и Деб.Ама не бяха чак за оплакване.
nelito_91
Според мен тяхното изобщо не беше любов 1 (4).gif
Caribbean_girl
Аз пък харесвах Брук & Феликс като двойка 10.gif Всеки прави грешки и може би постъпката на Феликс е била една от грешките му,въпреки това си личеше,че той иска да защити Ана emoticon1 (28).gif ммм и двамата са МНОГО СЛАДКИ 4.gif 4.gif 4.gif и ддз предпочитам Лукас да е с Пейтън,а Брук с Феликс rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif 10.gif
FintiFlushka
При тях беше важен .. секса wink.gif нищо повече .. не ме кефеха като двойка !
moni_hs
Не ми харесваха много като двойка в сериала, иначе Феликс е много готин...
ZuZka yeah
На мен пък също ми харесваха. С Феликс като че ли най си отиват. 10.gif Ама не, тя не е достатъчно готина за него... blush.gif
mak3-l0ve
Хаха емм не ми харесват .. ;d
Въпреки че Феликс се държеше много добре с нея .. ддз .. с тая простотия "Приятели с изгода" и тва как тръгна с Брук и я целуна точно когато Лукас отиваше при нея dry.gif Brucas forever !!! (: emoticon1 (109).gif
moni_hs
Цитат(ZuZka yeah @ Aug 28 2008, 13:19) *
Ама не, тя не е достатъчно готина за него... blush.gif

В сериала от Брук не знам друга коя по-готина ще намериш за него... bigwink[1].gif
ZuZka yeah
Цитат(moni_hs @ Aug 31 2008, 21:32) *

В сериала от Брук не знам друга коя по-готина ще намериш за него... bigwink[1].gif

Като за начало няма да е толкова ниска и трътлеста.
Marissa Cooper
Цитат(ZuZka yeah @ Aug 31 2008, 22:11) *

О, Боже. Ниска и трътлеста?? Полудяхте ли бе....
ZuZka yeah
Цитат(Marissa Cooper @ Aug 31 2008, 23:23) *
Цитат(ZuZka yeah @ Aug 31 2008, 22:11) *

О, Боже. Ниска и трътлеста?? Полудяхте ли бе....

Кое от двете не е вярно?
Inagr
Вярно, че София създава впечатление, че е ниска, но всъщност е много висока, някъде към 1,7м. Тя и Хиляри е някъде там.

Тя Зузка си е Лейтънка smile.gif
moni_hs
Не искам да споря, защото никой няма да отстъпи от своето си, но колкото и да си привърженичка на Пейтън, не знам откъде го измисли това "ниска и трътлеста"... rolleyes.gif
ZuZka yeah
Не, по-скоро съм само Пейтънка. biggrin2.gif Не държа толкова на Люк и Пейтън, важното е Пейтън да е с някого. biggrin2.gif Та за Брук, не се опитвам да се заяждам, аз я харесвам като персонаж, ама така ми изглежда като телослосложение, к'во да правя. Даже ще допълня, че Брук ми харесва мн повече в лице отколкото Пейтън, за да ви омилостивя. biggrin.gif
Inagr
Хе-хе. Аз също харесвам Пейтън, но си спомням, че в началото и на мен ми се струваше, че Брук е нисичка. А София още от 5-ти сезон ми се стори понапълняла, а Хилъри окльощавяла.
Сигурна съм, че всички тук харесваме всички актьори от ОТХ, така че споко. Friends :-)
ZuZka yeah
Цитат(Inagr @ Sep 1 2008, 11:50) *
Хе-хе. Аз също харесвам Пейтън, но си спомням, че в началото и на мен ми се струваше, че Брук е нисичка. А София още от 5-ти сезон ми се стори понапълняла, а Хилъри окльощавяла.
Сигурна съм, че всички тук харесваме всички актьори от ОТХ, така че споко. Friends :-)

wink.gif
badbaby22
Еми става момчето, симпатичен е, но определено не беше за Брук! 9.gif
naley_
Ооох Феликс винаги съм го харесвала ужасно много blush.gif blush.gif
Смятам,че с Брук си допаднаха и то доста 4.gif Гадно е ,че Феликс го изпратиха във военно училище biggrin2.gif иначе щях да се радвам да си останат двойка worthy.gif
а относно това дали София е ниска и търтлеста изобщо не е,ако 1.69 е ниско значи наистина нямате представа от височина,и ако тя е търтлеста не сте виждали търтлести хора 9.gif
DeViL_AsS
Според мен пък супер много си подхождаха.
Някво...характерите им бяха подобни.
Е,вярно че Феликс беше мноо гаден,ама като се замислиш Брук когато поиска също може да е гадна.
Абе сладки бяха заедно.А пък и Феликс беше много хубав blush.gif
ZuZka yeah
Цитат(naley_ @ Sep 3 2008, 16:33) *
Смятам,че с Брук си допаднаха и то доста 4.gif Гадно е ,че Феликс го изпратиха във военно училище biggrin2.gif иначе щях да се радвам да си останат двойка worthy.gif
а относно това дали София е ниска и търтлеста изобщо не е,ако 1.69 е ниско значи наистина нямате представа от височина,и ако тя е търтлеста не сте виждали търтлести хора 9.gif

Еми, не съм я мерила със сантиметър, за да кажа колко е висока! Вие, псевдо феновете се ровите за такива неща! На мен във филма така ми изглежда, може би нея я снимат от по-високо, знам ли! biggrin2.gif Айде стига с тази тема за Брук, пазите си я като първа приятелка виждам, така че не мисля да го обсъждам повече.
naley_
Цитат(ZuZka yeah @ Sep 3 2008, 19:58) *
Цитат(naley_ @ Sep 3 2008, 16:33) *

Еми, не съм я мерила със сантиметър, за да кажа колко е висока! Вие, псевдо феновете се ровите за такива неща! На мен във филма така ми изглежда, може би нея я снимат от по-високо, знам ли! biggrin2.gif Айде стига с тази тема за Брук, пазите си я като първа приятелка виждам, така че не мисля да го обсъждам повече.

Да,така е за това се нарича Фен.И за това аз като [смея да твърдя] нейна ФЕНКА следя за разни работи,констатирам и поправям грешна информация от сорта на НИСКА tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.