На 15 Октомври 2005 GgBiT.InFo беше преместен на нов хостинг и домейна и хостинга помолих да бъдат прехвърлени към новия хостер. Всичко беше наред и все пак реших да се подсигуря като питам дали всичко е прехвърлено отговори ми се положително. При новият ми регистратор 5 дни преди да изтече домейна изпратих нужните пари със бърз запис (пристигат за 1 ден) като на следващият ден във контролният панел на хостинга пишеше че домейна е обновен до 2007 на 18 март обаче домейна изтича и извежда въпросната грешна страница. Съответно веднага алармира подръжката на хоста при които см си платил всичко от до и ми се води обновен. Отговарят че такъв домейн няма и било грешка на подръжката и на скриптовете на администраторския им панел и че домейна реално се водел все още на предишният ни хостер. Веднага се свързвам със старите хостери но тъй като фирмата си е залязваща събота и неделя не работят...

решавам да се обърна към американските им колеги на които те се падат партнъори. Както винаги американска работа бюрокрация и т.н. във понеделник се свързвам веднага със въпросният хостер и му изплащам и при него сума за да обнови домейна защото не може да бъде трансвериран. Тъй като обаче е изтекъл по тяхна вина времето за рефреш на dns-ите след плащането е много бавен и отнема солидно време междувременно предприемам и други действия да съкратя този период. В крайна сметка днес DNS-ите се обновиха а домейна е регистриран до 2007 година и няма да има повече каквито и да било проблеми. Отново моля за извинение за причиненото неудобство. Изпращам масов емайл на всички потребители на форума за да разберат че GgBiT.InFo отново е на линия!
Другото хубаво нещо е че вече google.com оценява foruma.be като 4 тоест равен на най-големите български портали.
Ще можете да влизате през досегашните временни домейни и за в бъдеще като ваше удобство.
Заради причинените неудобства ще бъдат добавени множество приятни благинки с които целим да компенсираме създадените проблеми.
Отново благодарим за разбирането и молим за извинение!
С уважение: GgBiT.InFo Team