Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Относно адреса на GGbit.info
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
На 15 Октомври 2005 GgBiT.InFo беше преместен на нов хостинг и домейна и хостинга помолих да бъдат прехвърлени към новия хостер. Всичко беше наред и все пак реших да се подсигуря като питам дали всичко е прехвърлено отговори ми се положително. При новият ми регистратор 5 дни преди да изтече домейна изпратих нужните пари със бърз запис (пристигат за 1 ден) като на следващият ден във контролният панел на хостинга пишеше че домейна е обновен до 2007 на 18 март обаче домейна изтича и извежда въпросната грешна страница. Съответно веднага алармира подръжката на хоста при които см си платил всичко от до и ми се води обновен. Отговарят че такъв домейн няма и било грешка на подръжката и на скриптовете на администраторския им панел и че домейна реално се водел все още на предишният ни хостер. Веднага се свързвам със старите хостери но тъй като фирмата си е залязваща събота и неделя не работят... 14.gif решавам да се обърна към американските им колеги на които те се падат партнъори. Както винаги американска работа бюрокрация и т.н. във понеделник се свързвам веднага със въпросният хостер и му изплащам и при него сума за да обнови домейна защото не може да бъде трансвериран. Тъй като обаче е изтекъл по тяхна вина времето за рефреш на dns-ите след плащането е много бавен и отнема солидно време междувременно предприемам и други действия да съкратя този период. В крайна сметка днес DNS-ите се обновиха а домейна е регистриран до 2007 година и няма да има повече каквито и да било проблеми. Отново моля за извинение за причиненото неудобство. Изпращам масов емайл на всички потребители на форума за да разберат че GgBiT.InFo отново е на линия!

Другото хубаво нещо е че вече google.com оценява foruma.be като 4 тоест равен на най-големите български портали.

Ще можете да влизате през досегашните временни домейни и за в бъдеще като ваше удобство.
Заради причинените неудобства ще бъдат добавени множество приятни благинки с които целим да компенсираме създадените проблеми.

Отново благодарим за разбирането и молим за извинение!

С уважение: GgBiT.InFo Team
the_mouse
А кога ще се оправиconfused.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(the_mouse @ Mar 21 2006, 05:03 PM) *

http://www.hostbulgaria.com/whois.aspx
Обновен е но не е рефрешнал DNS-ите sad.gif
the_mouse
OK, значи скоро ще стане smile.gif
the_mouse
Нормално ли е днес още да не се отваря по нормалния начинconfused.gif
The Shaman
Не е нормално,но е така smile.gif
**ASTERIX**
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Mar 21 2006, 05:08 PM) *

QUOTE(the_mouse @ Mar 21 2006, 05:03 PM) *

http://www.hostbulgaria.com/whois.aspx
Обновен е но не е рефрешнал DNS-ите sad.gif

Че тоъ си седи с тия DNS-и от 2 дена. Като гледам как е тръгнал да ги рефрешва 16.gif .... 2 дена никав напредък
vIkToRsHeFa
При обновяване на домейн отнема време наистина вече става много но не зависи от мен зажалост. Каквото мога съм направил! Въпрос е само на време!
_Dave_
Спокойно шефче , всички те разбираме smile.gif
Когато тогава , какво толкова , на мене не ми пречи , не вярвам и на други да им пречи.
Да отбележа само , че доста хора не знаят временния домейн , ако можеш да направиш един масмейл ще е полезно wink.gif
the_mouse
Ми на мен ми пратиха мейл вече, за другите не знам.........
cohen
имам един въпрос-как да вляза в саита на one tree hill,който беше на ggbit.има ли някакъв начин и ако има ако мойе някои да ми обясни подробно че не съм мн наясно wink.gif мерси/а между другото се надявам вс като се оправи да бъдем оведумени по маила за товаwink.gif///
vIkToRsHeFa
Масовият емайл беше изпратен веднага след като се смениха домейните и пуснах алтернативите. А GgBiT.info и OTH.GgBiT.InFo си бачкат отново моля за извинение за причиненото неудобство. Ще напиша и пълен доклад от какво възникна проблема!

EdIt: първият пост е обновен със актуална информация за проблемите и защо се получи това!
Connect
Да, ама при мен още не работи...
vIkToRsHeFa
Не са ти се рефрешнали DNS-ите на твоята мрежа от еврокома. Споко до няколко часа ще е всикчо ок. Просто става постепенно и зависи от доставчика и мрежата ( явно нямаш късмет и още не са ти я обновили)
Connect
Абе, късмет , че нямам , нямам...то при подобни обстоятелства ми свиха суича, та за DNS-ите да се притеснявам, просто не си струва....smile.gifРадвам се, че всичко ще си дойде на мястото...
m_jay77
най после сичко е наред като гледам ее супер щото това мие любимия форум mrgreen[1].gif браво Викторе супер си 4.gif
mafiot
Благодаря за имеила(пощата) и успех на саита
WarezRu
кфи са тия благинки беш ефе,и на кой хост е сега
_Dave_
Малко информация към администраторите :
При масс-мейла и след него , когато някой ми прати ЛС или е отговорил в тема , на която съм дал subscribe ми праща мейл , обаче в него няма линк , а само : " /forum/index..... " . Това мене не ми пречи , мога да се управя , ама все пак тука има и дребни индивиди wink.gif
Мисля , че е мое задължение да репорт-вам за бъгове smile.gif
vIkToRsHeFa
Това е защото се опитваме форума да работи със 3-те домейна едовременно коригирахме го на няколко места но тук явно сме го пропуснали ще бъде коригирано при първа възможност!

ПП. За това пък можете да отваряте и работите спокойно със форума и през foruma.be както и ggbit.portal.be 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.