Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Предложения за default скин
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
Кои скин според вас е наи подходящ confused.gif 17.gif
ALKAIOS
subSilver-като най-удобен и Соларис-като най-ефектен 8.gif
а сега след като има и нови,смятам че INVISION BLUE и 2 та Скина На МАС са новите фаворити.

Трудно се избира измежду тези карсавци 17.gif
bocko
ам мен ме кефи x-box extreme smile.gif)) мноо е зеленко такова smile.gif
Rise of Day
Аз имам едно предложение,но то не е свързано с темата, за което се извинявам прдварително IPB Image Та на въпроса-неможе ли в секцията "Игри, да се пусне една тема която да бъде само за ревюта в която с 3-4 изречения да се описва дадена игра,както е например в секцията "Филми" IPB Image
FrAgMaKeR
QUOTE(bocko)

Наистина е много приятен този скин, вече съм на него 3.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR)
QUOTE(bocko)

Наистина е много приятен този скин, вече съм на него 3.gif

Мдам определено не е лош малко бавно зарежда но все пак е локален и... 4.gif
moniobg
Xfiles rulzzzzz 4.gif 4.gif 4.gif
spider_fx
X-BOX EXTREME 4.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(spider_fx @ Jun 1 2005, 02:32 PM)
X-BOX EXTREME  4.gif
*

Тази тема се отнасяше за предишния скин но ще бъде изработен и втори от нашия екип !!! biggrin.gif
n0HKko
Според мен този стандартние е супер ....Но съм ги пробвал сичките и пак мисле че този е супер... 3.gif
DELUXe
а фе пичове ми как ги сменяте на мен освен стандартния друг не ми показва 36_6_1[1].gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(BuFu50 @ Jun 13 2005, 02:45 AM)
а фе пичове ми как ги сменяте на мен освен стандартния друг не ми показва  36_6_1[1].gif
*

Други за момента няма за жалост но ще сложим а и този ще бъде направен както трябва !!! biggrin2.gif

ПП. Тези скинове са за стария phpbb форум а сега като минахме към ипб... 14.gif
DELUXe
а искам и нещо друго да попитам, начи защо са направени толкова големи да са аватарите? мноо грозно така sad.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(BuFu50 @ Jun 13 2005, 03:08 AM)
а искам и нещо друго да попитам, начи защо са направени толкова големи да са аватарите? мноо грозно така sad.gif
*

Ами по принцип си се настроива още при избора на аватара...

А и го направих така за да има възможност и по големи аватари да се качват...
Иначе може да им смаля размера не е проблем !!! 15.gif
DELUXe
е да знам че може да се наглася но няма ли да злоупотребяват с това , но пък като се замисля ти си знаеш най-добре аз само изразявам мнение wub.gif ай стига съм фуудвал темата казвайте за скиновете че ми е интересно
vIkToRsHeFa
QUOTE(BuFu50 @ Jun 13 2005, 03:32 AM)
казвайте за скиновете че ми е интересно

Аиде честито !!! biggrin2.gif
g0blin
Най-добре изглеждащи и такива , които най-добре подхождат на такъв вид форум , според мен са :
1.Interface Tech Skin
2. SparAzero
FrAgMaKeR
QUOTE(RuF @ Jul 7 2005, 04:35 PM)
Най-добре изглеждащи и такива , които най-добре подхождат на такъв вид форум , според мен са :
1.Interface Tech Skin
2. SparAzero
*

И според мен са тези. Аз лично предлагам "Interface Tech Skin", най-много ме кефи smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jul 7 2005, 04:44 PM)
1.Interface Tech Skin
2. SparAzero
*

И според мен са тези. Аз лично предлагам "Interface Tech Skin", най-много ме кефи smile.gif
*

Дам но макар да смалих картинките му с минимум 100 КБ и пак се отваря така...
Просто е твърде тежък... 14.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 7 2005, 05:49 PM)
Дам но макар да смалих картинките му с минимум 100 КБ  и пак се отваря така...
*

Ами долната картинка може изобщо да се махне, а дори и горната.. така че скина ще е олекоти значително smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jul 7 2005, 06:10 PM)
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 7 2005, 05:49 PM)
Дам но макар да смалих картинките му с минимум 100 КБ  и пак се отваря така...
*

Ами долната картинка може изобщо да се махне, а дори и горната.. така че скина ще е олекоти значително smile.gif
*

Това го пробвах... wink.gif
Въпроса е че и самите картинки(бутони,фонове и подобни) са прекалено големи...
Фактически трябва да се направи изцяло нов скин...
Като се замислих може и да се заема с тази работа по нататък... 15.gif
ceKov
Незнам аз се спрях на RA Techcenter ... аз по принцип си падам по тамното и сигурно за т'ва ми грабна окото... 36_6_1[1].gif малко смайлитата са гадни ма к'во ми пука smile.gif
dulsinea
1.Interface Tech Skin
2. SparAzero
*

Съгласна, но не трябва да пропускаме и Invision Green 2.0
Също изглежда добре! А и зеленото не дразни окото shocking.gif толкова, колкото например оранжевото или черното blink.gif !
Freaky
Съгласна, но не трябва да пропускаме и Invision Green 2.0
Също изглежда добре! А и зеленото не дразни окото  толкова, колкото например оранжевото или черното  !

За Invision Green и аз съм съгласен . Но иначе от всички на мен си ми допада най много IPB Default Skin . Само той не дразни окото . huh.gif
Paagrio
На мен ми е все едно, даже още не съм пробвал новите скинове
nikola
RA Techcenter v2 ROCKS
vIkToRsHeFa
QUOTE(nikola @ Jul 7 2005, 07:35 PM)
RA Techcenter v2 ROCKS
*

Ясно ще трябва да направя авторски скин специялно за форума...(може и просто някои скин да пригодя...)
Само да свърша с другото и го имате !!! biggrin2.gif
Rise of Day
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 7 2005, 08:54 PM)
QUOTE(nikola @ Jul 7 2005, 07:35 PM)
RA Techcenter v2 ROCKS
*

Ясно ще трябва да направя авторски скин специялно за форума...(може и просто някои скин да пригодя...)
Само да свърша с другото и го имате !!! biggrin2.gif
*

Е те за това ставаше дума,иначе по какво човек ще разбере,че е у дома си 2thum[1].gif 1clap[1].gif
vIkToRsHeFa
Радвам се че идеята ти допада...
Заемам се веднага само да оправя и сайта че както се изрази Сноу е като на старите нинтендо...
Paagrio
Току-що прегледах скиновете и харесах само 2. Спрях се на SparAzero. Не е проблем че няма кирилизатор и не е преведен.

sp_ike.gif
vIkToRsHeFa
Ами превода и подобните ги правя ръчно и мога всеки един скин да кирилизирам въпроса е че работя по авторски скин... wink.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(XaugyTuH @ Jul 13 2005, 10:12 PM)
Спрях се на SparAzero.
*

Ами като се замисля и на мен в крайна сметка той ми харесва най-много. Цветовете и фоновете са най-приятни за очите, но имам само една забележка, която ако се фиксне този скин ще стане 100% перфектен, дразнят ме прекалено големите икони в началната страница, ако се смалят малко или се заменят с други, ще е много по-добре.. + разбирасе кирилизатора и всичко останало ще стане най-достаоен за дефаулт скин. smile.gif
vIkToRsHeFa
Аз мога да го сложа навсякъде обаче просто иска малко време защото са бая скинове. Но ще го направя и това
Paagrio
angry1.gif angry1.gif angry1.gif angry1.gif нет-а ми спря ТОЧНО преди да си публикувам мнението angry1.gif angry1.gif angry1.gif

Та накратко: Всеки да каже кой скин смята че ще е най-подходящ за дефалт ( excl.gif excl.gif НЕ КОЙ Е НАЙ-ДИВ А КОЙ ЩЕ "ГРАБНЕ" НАЙ-ЛЕСНО НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ )

една анкетка май ще реши въпроса
FrAgMaKeR
Предлагам да направим анкета с всички налични скинове и да пуснем гласуване, така ще е най-добре. smile.gif
vIkToRsHeFa
Ами и аз мисля че ще е полезно но нека пусна и моят авторски скин почти съм го свършил ...
Paagrio
QUOTE(GgBiT.InFo @ Jul 14 2005, 09:36 PM)
Ами и аз мисля че ще е полезно но нека пусна и моят авторски скин почти съм го свършил ...
*

Hahaah дано да е по-добър от онзи за пхпбб biggrin2.gif biggrin2.gif важното е хем всички цветове да са светли, хем да не е бледо всичко (както при оригиналния скин) - този баланс е постигнат идеално при [I]СпарАзер[/I] .Повечето ламерски скинове са с черен фон и някакви тъмни цветове просто абсолютно непрофесионално е да се слагат ярки цветове. Хубавият дизайн се получава с кремови, замазани цветове. Виж официалните сайтове на някои големи компании - правят ги хора, разбиращи от дизайн изкуство и т.н. а ламерските сайтчета са все с плътно черно и червено и синьо и т.н.

Чакам да ти видя скина biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Хахах като че ли ми четеш мислите...
Точно върху този скин ще надградя и ще ползвам за основа...
Paagrio
Гледам че никой не го вълнува това

Тогава - Шефе, слагай за дефалт скин СпарАзеро. Двама от най-важните ти потребители (а и двамата с най-много постове след теб) го одобряват, така че няма какво да се чудим още.....

Мисля че ще е много по-добре като влезне някой гост (нов човек) във форума да види този скин вместо обикновения .
vIkToRsHeFa
Мдам днес или утре ще го олекотя и ще го сложа...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.