Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Маут(устата)!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4
Narlot
Ами вече доста време нищим проблемите на главните герои в сериала.Мисля,че дойде момента да обърнем внимание на един много симпатичен на всички ни герой-Маут, т.е Устата.Почти нищо не съм чела за него.така че,надявам се с общи усилия да намерим интересни нещица.
И така,пишете кавко мислите за героя,за самия актъор и т.н......
На мен лично ми е страшно симпатичен.Притежава най-чистата и искрена душа.Страшно внимателен е към нежния пол и е страхотен приятел.
Е,вие какво мислите? smile.gif

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
vIkToRsHeFa
Според мен много си пасват със Брук едно време в началото когато изведнъж изфгря... Споделям мнението ти за скромноста и от части за искреноста но че се стреми да е добър и да направи винаги правилният избор винаги се опитва поне.
ThePinkDuck
На мен героят също ми е много симпатичен!Опитва се винаги да е честен и справедлив!Най-истински ми се стува от всичките! Сравнение с Люк или Нейт не е нищо особено като физика , но в никакъв случай не се губи на общия фон! Много се радвам , че в трети сезон не е само гост актьор а е от редовните!
Самия актьор съм го гледала в "A Step Toward Tomorrow" (много готино филмче , между другото), но има съвсем малка роля , а и самият той е на 15 год там! mrgreen[1].gif
Малко снимчици :
IPB Image IPB Image IPB Image
mimi_54
харесва ми защото не е красавец но притежава някъф чар smile.gif супер миловидно изражение и излъчва доброта... но се пак тва са впечатления щото и ролята му е такава smile.gif
RoXXy_
Маут е пич biggrin.gif
scandalous_girl
Споделям мнението на другите-Маут е страхотен! Според мен е много симпатичен,въпреки че не е голям красавец. Има и хубав характер,винаги е добър(като изключим инцидента с колата на Брук),помага на приятелите си,грижовен е! Той стана наистина неизменна част от филма ОТН и се превърна в един от моите любими персонажи! wink.gif
^Mim0zKa^
Ейй Маут ли бе....4е как тои е супер сладур4е smile.gifХихихии много ми е готини4ак един такъв мили4ак и добри4ак и винаги може6 да раз4ита6 на него....страхотен приятел smile.gifНе е красавец както казвате но пак е много 4аровен и в тва му е 4ара smile.gifАбе пи4 е...за каде ОТХ без Устата smile.gif
Spasy
Душичка е smile.gif
Как можете да кажете, че не е красив wink.gif
Изключително лъчезарен е
А на снимката на която е сериозен просто е един бонбон wink.gif
Изключителна роля изигра в последната серия smile.gif
Electrum
Маут е #1 според мен като герой..изключителен и като личност и като приятел-изобщо си е страхотен 4.gif притежава чар и си е много сладичак..още от началото си ме кефи wink.gif
Narlot
Да ви питам още нещо.Ское момиче мислите,че трябва да бъде?
мен лично много ме кефи онази,която е коментатор на ма4овете с него.много симпатично и много лудо момиче ми иглежда.Тази Рейчъл е готина,обаче нещо ми се струва прекалено неискрена.даже си мисля,че тя ще се влюби в него,а той ще я отхвърли.Или пък може би ще я промени.Както Нейли направи с Нейтън.....
CyberChick
Надявам се знаете форума, в който актьорът поства и можете да си поговорите с него 15.gif Аз вече го направих 10.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(RoXXy_ @ Mar 15 2006, 11:24 AM) *

Маут е пич biggrin.gif

С две ръце за smile.gif Като човек е невероятен, наистина добър, всеотдаен приятел и винаги когато имаш нужда ще ти помогне и също така безнадежден романтик от тези дето са на изчезване. А колкото до външения вид... всеки човек си има чар и той не прави изключение но само толкова
fenka_lucas_i_brooke
Маут ли?!Ей тоя е голям сладур!Той е от онези момчета които обичат да са приятели с всички, и може би за това още не си е намерил любовта!Както му каза Рейчъл момичетата обичат лоши момчета!Иначе е голям сладур!Много ме радва!
OTH_fenka
Много е готин. И според мен си пасва с коментаторката Джи Джи (май така се казаваше). Колкото до Рейчъл май ще са само приятели.
fenka_lucas_i_brooke
Според мен с тая Джи Джи не си допадат!По скоро с Рейчъл ще стане нещо!Тя ще стане по-добра,не че е кой знае колко лоша,но след последния епизод ще осъзнае доста неща,и все си мисля че на края на филма ще са заедно с Маут!
Eli_Baby
И на мен той винаги ми е бил симпатичен... Много е мил и разбран но това въобще не го прави да изглежда по-малко момче happy.gif И мисля че е Рейчъл ще бъдат хубава двойка...може би wink.gif
EyesWideShut
с Ерика бяха сладки, въпреки че не се виждаха мн мн из сериите...А т'ва за Рейчъл и аз си го мисля, че ще се съберат или поне нещичко ще има между тях
mirka
Присъединявам се към общото мнение,че Устата е голяма симпатяга wink.gif Обаче във втори сезон по ми допадаше,защото там се различаваше повече от другите герои ,беше по-чаровен,докато сега в трети сезон вече е част от масата. 9.gif
SmEsHkA`
Маут е можеби най - искреният герой в целия сериал.Както казахте може да не е голям красавец, но определено е много чаровен и винаги е готов да помогне на приятелите си, а това е по - важно biggrin.gif
Narlot
боже,SmEsHkA`,Каде ги намери тези сладки котенца?Седа и ги гледам 3 мин. и не мога да спра да им се радвам!Тва не беше във връзка с темата,но не можах да се въздържа.

та така........Не знам защо но си мисля,че такива като Маут не съществуват.Дори и той самия май не е точно такъв като се замисля.Добър е и т.н. , но и той си пада по лоши момичета.Не търси някоя като него например.Лукас и Нейтън да не са по-лоши характери,просто имат самочуствие заради външния си вид.Имам чуството ,че Маут хем се сърди,че такива като Брук например не го харесват,хем и тои не харесва момичета като Джи джи.От друга страна не бива и да подценява себе си,но.......Абе не знам.
Просто се опитвам да ви дам някаква тема за коментар и си пиша,каквото ми се върти из главата......
Jordan
Аааа фен сън му още от 1ви сезон 1 (4).gif Не може да се каже, че е някакъв супер красавец но самия му характер го прави много положителен герой и го различава от останалите. biggrin2.gif
^^HeLa^^
Маут е супер много е мил и винаги помага на всички приятел е на всички smile.gif но не мисля че ще се получи между него и Рейчъл струва ми се че тя не е искрена с него
Devil^Rose^^
Ами незнам нито Рейчъл нито Брук са момичета подходящи за Маут. Не му подхождат много много, над неговото ниво са huh.gif
Jordan
Що бе, какво й е на Брук?! unsure.gif Честно казано аз ги бях сватосал по времето, по което той я харесваше, исках да се съберат. Ако се бяха събрали нямаше да има Брукас, а щеше да има Лейтън 15.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Jordan @ Mar 17 2006, 06:27 AM) *

Ако се бяха събрали нямаше да има Брукас, а щеше да има Лейтън 15.gif

Амин братко mrgreen[1].gif
Ами Маут си подхожда повече с някоя като Джижи, иначе Брук си е супер 4.gif за нея просто няма какво лошо да кажа
zlat
Маут е голям симпатяга ... голям чавовник... кефи ме smile.gif
valenceto
Устата е голям сладур,но той Брук....НЕ. Брук си е супер Люк.Иначе и той си заслужава приятелкари то готина. wink.gif
Lolipop
Той винаги е бил голям приятел с всички,много е добродушен и е голям симпатяга! 4.gif
solenka
И мен много ме кефи! 4.gif Има си чар, но момичетата не го забелязват, защото си падат по bad boys, а той не е такъв. Може би към края на сезона ще се появи някоя подходяща за него.
girl_from_hell
би ми било интерсно ако дадат нещо за него там какво става с рейчъл или дали ще става нещо
^Mim0zKa^
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 22 2006, 11:01 PM) *

би ми било интерсно ако дадат нещо за него там какво става с рейчъл или дали ще става нещо

Aми аз доколкото виждам в новото промо ...Рей4ъл целува Маут....така 4е си мисля 4е в новите епизоди 6те има развитие между тях двамата smile.gif6тото и на мен ми е интересно какво 6те стане с тях 10.gif
Menna
Чак ми е неудобно да пиша тук! blush.gif Май съм единствената,която не симпатизира на Маут.
Вярно е,че самия му герой е много добър и винаги се старае да помогне на всеки,но ми се струва леко безличен като характер и просто не може да ми грабне симпатиите.
Все пак без герои като него не може. 10.gif
Inn0c3nCe
аз тъкмо приключих 2-ри сезон и таз Реичал ни я знам ;]
обаче Ерика я знам мноо добре
та какво ще кажете за нея ?
Мноо готино гласче има, едно такова супер секси
направо си е музика за ушите ;]
girl_from_hell
да като го зареже е още по секси нали...
Inn0c3nCe
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 24 2006, 09:58 PM) *

да като го зареже е още по секси нали...

какво ?!?! тя го зарязва ли ?!?!
благодаря че развали удоволствието от гледането сега ;P~
girl_from_hell
упс сори просто казах мнение извинявам се
Devil^Rose^^
Inn0c3nCe хващай 3 сезон и не го пускай докато не изгледаш всичко 10.gif Щото може и някой друг да ти развали удоволствието без да иска wink.gif
Inn0c3nCe
Devil^Rose^^
това ми е последнотот влизане във форума
като изгледам 3-ти сезон ще започна да влизам пак ;]
girl_from_hell
не се притесняваи аз се маитапкам ;]
~*Haley*~
Голям сладур е Маут...много ме кефиsmile.gifпо едно време се надявах да стане нещо м/у него и Брук,но нещатата не станаха...и сега ще видим какво са измислили сценаристите за него и Рейчъл wink.gif
sydney
мн ме кефи Маут 4.gif супер точен е,мил,чаровен и много държи на приятелите си rolleyes.gif голям сладур е 18.gif 10.gif wub.gif
Summer
Маут е страшно симпатичен. Създава настроение в сериала с това, че не е от проблемните личности и т.н. Много добре се отнася към момичетата и е страшно чаровен!
striikar
Четете ли му постовете на Maut в OTHforums worthy.gif Много точен пич ! Направо ме разчувства с постовете си ! Хем смешни историики вкарва ,хем интересни неща ппокрай снимките,хем плановете му за в бъдеще ! А бе като цяло споделя доста инфо около сериала ! Всяка седмица по 1-2 пъти влиза във форума и стой около 2 часа и отговаря на много въпроси на фенове . Има си раздел във форума за Lee Noris и там са неговите теми кадето пише smile.gif
nem13
БТв много съжалявам за Маут в последната серия... Рейчъл как можа да го направи това...
Eli_Baby
QUOTE(nem13 @ Apr 15 2006, 04:19 PM) *

БТв много съжалявам за Маут в последната серия... Рейчъл как можа да го направи това...

Дам тва беше супер гадно...милия имаше такава вяра в нея а тя така да го предаде ohmy.gif Тва беше супер тъпо от нейна страна ма накрая сигурно пак ще са заедно wink.gif
^Mim0zKa^
Ау...дае....супер тапо в последната серия мили4кия ми той smile.gifСамо носи цветенцата някакъв усмихнат и кво да види...тая змия с Куп....ми как няма да му стане гадно той си има6е някакви надежди...ужаст ;(Мили4кия....
Brooke
Да и на мен ми стана много тъжно за него.Той се държи добре с всички и е супер мил,а накрая само страда.И търси доброто у хората,което е много готино.Тази Рейчъл направо я намразих след 19 епизод,въпреки че по реакцията й си личеше,че съжелява.Но май едно съжеление не е достатъчно,като се има предвид колко много й помогна той и как вярваше в добротата й. unsure.gif
brooke*
тая рейчъл е адски голяма кучка!....а маут-ми няма друга такава душичка!
lenivec
Маут е супер и ми е любимия персонаж biggrin.gif Външността не е от никакво значение,важен е самия човек !!! Но като чета този топик и постовете,бих останала с впечатлението че това ви е любимия герой,но това не е така. Бас държа че ако изглеждаше като Лукас или Нейтън, на всички щяха да им текът лигите по него. Това е гадно... Хората гледат твърде повърхностно на нещата. Ако Маут беше реален ,той щеше да е единствения човек от сериала с когото бих искала да се запозная!!! rolleyes.gif
DesiTo
Сладур е, много е симпатичен и добричък, чудесен приятел е. Аз още от първия сезон го харесвам, наистина не е толкова красив както Лукас и Нейтън поне за мен, но пък и това не е най-важното.
А Рейчъл наистина постъпи много гадно! dry.gif
RoXXy_
еми виж lenivec biggrin.gif , според мен /или поне за мен/ нещата не стоят точно така...Маут в супер приятел и компания, обаче самият му персонаж не е такъв, че да се хареса на масата /момичета/ biggrin2.gif ...смисъл представен е не като супер-чаровен-мускулест-богат-романтичен пич, а по-скоро като поддържаща роля са му дали задачата да е скромният, неуверен и неизвестен в даскало средностатистически ученик, който всъщност има много добро сърце... biggrin.gif уф , искам да кажа , че самата задача на Маут във филма е не да изземва функцийте на Лукас и Нейтън, а по-скоро да привлече вниманието на още по-голям кръг от хора /благодарение на невероятния си характер и поведение smile.gif
абе може и нищо да не разбереш от това, което се опитвам да кажа...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.