Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Маут(устата)!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4
brooke*
браво RoXXy-абсолютно съм съгласна с теб!;))
fresh_girl
QUOTE(brooke* @ Jun 3 2006, 15:19) *

браво RoXXy-абсолютно съм съгласна с теб!;))

И аз,и аз 10.gif 10.gif 10.gif
GaRgAmElKa
еми да то наистина си е така! ина4е маут е симпатяга biggrin2.gif
OTH_fenka
Ето малко снимки някой може да ги има но все пак. smile.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

rolleyes.gif smile.gif wink.gif
lenivec
Така е,ролята му в сериала е съвсем различна, но въпреки това ме е малко жал за него. Заслужава поне част от момичетата да го харесват като момче blush.gif Аз просто го виждам по друг начин и по принцип оценявам героите различно unsure.gif smile.gif Не го оценявам според ролята му в сериала. Изграждам си собствена представа, понякога силно,понякога слабо повлияна от начина по който би тябвало да го видя smile.gif Всеки си има правото на мнение biggrin.gif
fresh_girl
QUOTE(OTH_fenka @ Jun 4 2006, 17:19) *

Ето малко снимки някой може да ги има но все пак. smile.gif

Малиииии,на втората снимка е суперрр 10.gif 4.gif 10.gif
BledPoet
Много точен тип! biggrin.gif И ако се замислите, всички трябва поне малко, да се опитаме да приличаме на него
! Това до някаде е целта на този герой - да ни покаже някои ценности, които ние често забравяме или охотно пренебрегваме у себеси или в другите хора 9.gif
zlat
Маут е голяма симпатяга няма самнение... с голямо дърчице ...обаче някой път се сдухвам ... много жал ми става за него на моменти ... все в неподходящи мадами се влюбва ... 20.gif
brooke*
QUOTE(zlat @ Jun 7 2006, 00:30) *

Маут е голяма симпатяга няма самнение... с голямо дърчице ...обаче някой път се сдухвам ... много жал ми става за него на моменти ... все в неподходящи мадами се влюбва ... 20.gif

първо брук,после рейчъл.....кво следва-хейлиconfused.gif
не,верно,много тъпо и на мен ми става като гледам как никое момиче не го вижда като нищо друго освен приятел.....гадно! 1crying[1].gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Apr 17 2006, 22:08) *

Ау...дае....супер тапо в последната серия мили4кия ми той smile.gifСамо носи цветенцата някакъв усмихнат и кво да види...тая змия с Куп....ми как няма да му стане гадно той си има6е някакви надежди...ужаст ;(Мили4кия....

Това определено меже от тъжните моменти 1crying[1].gif Определено е от Най-точните във филма........аз лично много му се радвам жалко че се влуби в неподходящия човек sad.gif sad.gif милото ...то
lemmy
Маут е хипер сладък наистина адски мноу ме изкефи още от първия епизод, като го видях и реакцията ми беше "майкоо кво сладур4е", много ме кефи и като герой и актьора.
BlaCk~RoSe~
Ооо много го обичам!супер душица е много е миличък и добричък и искрен и въобще много ме кефи и верно с Брук ша са супер двойка той много я харесваше преди а и сега може би тъй че ще се радвам за него ако станат нещата с Брук smile.gif
*PeyT*
Много, много добър, мил, предан, невероятен приятел, готин,изобщо голям сладур! blush.gif worthy.gif
Mrs.Ackles
Ооо, Маут е страшно сладък, много ме кефи! blush.gif smile.gif Супер миличък и добричък! rolleyes.gif
julia1990
Маут е супер сладък smile.gif Винаги мн ме е кефел и страшно бих се радвала да имам толкова предан приятел като него до себе си blush.gif а и съм чела в американски форуми за серияла,мнения за него от някви хора,които са били статисти в серияла и всички те казват че той е супер сладък и дружелюбен човек и че винаги отивал да си говори с тях в почивките!Абе въобще като цяло мнението ми за него е супер добро и се радвам че ще го има и в 4ти сезон 4part[1].gif
*PeyT*
Между другото в www.othforms.com той, единствен от cast-а пише(в раздела, който е направен за него)
и то супер дълги постове, отговаря на въпроси....и е адски мил blush.gif blush.gif Пълна душичка!:blush: smile.gif
bron
маут е голям пич,срам ме е да го кажа,но виждам себе си в него-и аз не съм от най-красивите и...Супер ме кефи-пич,но ми е жал за него,че останалите го приемат само като приятел-евала на Брук че се отнася така добре с него(е понякога не точно),още не съм гледал последния епизод-едва сега почвам сезон 3 и не знам какво ще стане,но...Кофти за такива като него,но той е пример че независимо от външността-човек успява в живота-станал е главен актьор в супер обичащ се от света сериал.Той е искрен с всички и това го прави добър.
lorrra
Такъв сладур.Един такъв мил и добричък smile.gif Страшно добър приятел е.Винаги е готов да помогне.Абе много е готин smile.gif
Nasi
Докато търсех един клип разбрах, че днес Лий Норис има рожден ден.
Да му е честит.
4part[1].gif

ludoto_mimi
Честит рожден ден на Лий! biggrin2.gif Пожелавам му много успехи в кариерата. happy.gif
Bloody_Tears
и аз му пожелавам много здраве,щастие и да участва във все повече филми!!! smile.gif
малко на патерици ама то не пречи. smile.gif
{HoNeY}
Маут е страхотен smile.gif
Не, наистина. Според мен той доказва, че не само външната красота е важна, но и външната. А и според мен той не е никак грозен. Има много по-грозни от него... Просто ми допада, може да не е толкова главен герой, но това не е важно, голям сладур е happy.gif
milen4eto
({HoNeY} @ Sep 26 2006, 21:20) *

Според мен той доказва, че не само външната красота е важна, но и вътрешната.

Да аз съм много съгласна с теб... Много е важно какъв си по душа, а поне във филма той доказва един страхотен човек с огромна вътрешна карсота... пък и не само вътрешна красота има... много голям сладур си е даже tongue.gif
bron
най-накрая и маут се появи в новите епизоди-иеееееее
Tutor_Girl
Според мен е голям сладур,толкова мил и страхотен приятел!
**Sophia**
[b]Мисля че Мьут е супер приятел -може да утеши всеки,да зарадва всички,но честно да ви кажа не ми харесва по външност много,много......иначе е супер герой!
IPB Imagehttp://www.teenidols4you.com/thumb/Actors/lee_norris/14560840.jpg[/img]
**Sophia**
Какво мислите за тях като двойка?Според вас подхождат ли си?Дали накрая ще се съберат?Е.....какво мислите по този въпрос....smile.gifsmile.gif
Bloody_Tears
Ами не ги искам като двойка.Рейчъл не заслужава Маут,той е много добричък.Пък и е със Джи джи smile.gif
Angel_Lady
Напълно съм съгласна с дяволчето smile.gif
siska
Да според мен те нямат бъдеще като двойка smile.gif
Алекс
dqvol4e7o_mims го каза wink.gif
SeMiNi
Еми..и аз съм на същото мнение като всички.Не ми харесват като двойка въобще.huh.gif
Nasi
Маут днес беше страшно забавен! 4.gif
ludoto_mimi
Хаха, като каза "Още един нов ли?" и се сетих като се беше напил и плямпаше глупости на Фалшивия Дерек. 18.gif 18.gif
Nasi
(ludoto_mimi @ Jan 25 2007, 18:11) *

Хаха, като каза "Още един нов ли?" и се сетих като се беше напил и плямпаше глупости на Фалшивия Дерек. 18.gif 18.gif

и аз затова се сетих. 18.gif 18.gif 18.gif

Обаче не можем да му отречем, че е най-добрият в танцуването! worthy.gif

Дано обаче не му лепнат ДРейчъл 19.gif
ludoto_mimi
Ооо, да наистина си го бива в танцуването. 15.gif

Добре, че беше той иначе онова дърво Нейтън никакви пари нямаше да събере... 16.gif 18.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Маут е невероятен приятел и човек.Просто толкова е добричък.Според мен трябваше да го видим двойка с Брук ,защото той го заслужава толкова много я харесва smile.gif
Освен това не е някакъв красавец ,но си има собствен чар. smile.gif
Sway
Маут е най-сладкият! Има най-красивите сини очи. И не е лигльо... а истински мъж, ако мога така да се изразя. Просто е момче на място. Обичам си гоо smile.gif
Adskata
и на мен не ми харесват като двойка.Той е супер добричък,супер як човек.А тя си е... абе кво се вре където не и е работата...ааааа
susito
дяволчето е права-тя изобщо не го заслужава!
sweet_DENI_f
Нее ... като двойка не ги виждам. Прекалено различни са
ALeX4e7y^
Да мн са различни!Тя е по-нахакана,докато Устата си е по-свитичък такъв..нямат нищо общо!
DaniEl
Хъм аз тази тема как не съм я видял unsure.gif Както и да е
И аз не ги искам като двойка.Той не я заслужава.Тя е красива,забавна,"готина".А той не е нито едно от трите mrgreen[1].gif От тях няма нищо да излезе rolleyes.gif
CraZy`HoT`SexY`F
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Dec 30 2006, 15:28) *
Ами не ги искам като двойка.Рейчъл не заслужава Маут,той е много добричък.Пък и е със Джи джи smile.gif

Нямам какво повече да добавя просто smile.gif
kingsize-4eto
Маут е голям сладур...Въпреки,че не гледат на него като "лошо момче" както той иска,е наистина голям чаровник...wink.gif
ALeX4e7y^
Айде да направим списък с феновети и нa Устата.Мен не ми е любимец,но ме кефи

1.LoF_Chad
Bloody_Tears
1.LoF_Chad
2.dqvol4e7o_mims
nadezhda_had
inlove.gif Маут и Шели inlove.gif
emoticon1 (106).gif

1.nadezhda_had
2.LoF_Chad
3. dreamyyy
4.kalin4eto_
5.geri_soon
6.dqvol4e7o_mims
7.~●R@Li●~

Според мен са страхотна двойка и много си отиват.Какво мислите вие?
dreamyyy
1.LoF_Chad
2.dqvol4e7o_mims
3.dreamyyy
kingsize-4eto
Изглеждат много сладки заедно... smile.gif Ще е хубаво ако занапред има нещо между тях...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.