Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Broodwar
GGbit.info > Развлечение > Игри
Faber
Ще ме извините за темата ако не и е тук мястото, но сървар на старкрафт имате ли си ?
_Dave_
QUOTE(Faber @ Mar 15 2006, 12:02 AM) *
сървар на старкрафт имате ли си ?

Какво имаш предвид под това "имате ли си" confused.gif
Ако ти трябва някъде готов и безплатен сървър , можеш да поразровиш тук
Faber
QUOTE(_Dave_ @ Mar 15 2006, 12:09 AM) *

QUOTE(Faber @ Mar 15 2006, 12:02 AM) *
сървар на старкрафт имате ли си ?

Какво имаш предвид под това "имате ли си" confused.gif
Ако ти трябва някъде готов и безплатен сървър , можеш да поразровиш тук

Имам предвид, че съм нов потребител във форума и се интересувам доставчика дали има сървър на старкрафт ? Сорка ако съм те подразнил, но не смятам, че трябва да ми скачаш така wink.gif
Колкото до гугала мерси, но аз играя в west i europe smile.gif
CrAzYFaN
@Faber намери си още 2ма играча, ние сме 3ма и да играем 3vs3 искаш ли?
Faber
QUOTE(CrAzYFaN @ Mar 15 2006, 12:34 AM) *

ее това 3ките са глупости, но колко му е smile.gif това в кой сървар ?
_Dave_
GGbit.info не е форум на някой определен доставчик.Той е направен и се потдържа от хора като теб и мен , не от някой администратор обвързан с GGbit,evrocom,Visio или който и да е било доставчик.
Освен това , как пък си ме разбрал толкова погрешно , та чак съм ти "скочил" confused.gif
Faber
QUOTE(_Dave_ @ Mar 15 2006, 12:55 AM) *

GGbit.info не е форум на някой определен доставчик.Той е направен и се потдържа от хора като теб и мен , не от някой администратор обвързан с GGbit,evrocom,Visio или който и да е било доставчик.
Освен това , как пък си ме разбрал толкова погрешно , та чак съм ти "скочил" confused.gif

uf...са що трябва да чатим в темата ? Мерси за инфото не знаех wink.gif
CrAzYFaN
QUOTE(Faber @ Mar 15 2006, 12:40 AM) *

QUOTE(CrAzYFaN @ Mar 15 2006, 12:34 AM) *

ее това 3ките са глупости, но колко му е smile.gif това в кой сървар ?

Що бе що да са глупости? Просто ние 3ката мислехме че сме много добри и никой не може да ни бие ама се оказа точно обратното smile.gif Та искаме да видим срещу някой по достоен противник а не срещу компютри. Ако искате да направим едно 3vs3 smile.gif
grise
о ле за годината си играта е много яка и графиката е супер ама ако качите и брудолар близард сте номер едно
FrAgMaKeR
По локалите ги има оригиналните iso-та, препоръчвам ви да си инсталирате тях, защото разликата се осеща, особено по мисиите smile.gif
Иначе на headoff батълнета е добър, то и евроком май имаха някакъв..
4i4iba
Ама всички сте доста неориентирани на тема игри и сървъри.
Faber като за начало сървър няма.Той се прави от теб или от някой друг и трябва да влезеш преди този някой да го е пуснал.
А иначе преди в headoff имаше имаше batlenet мрежа за Star Craft, но сега нещо липсва.
А иначе можете да играете с hamachi надявам се че знаете програмката wink.gif.
TrAnZ4MeR_23
pi4 na4i vij sq razgleday i moqy forum za brood war tam 100% 6te te zaintreguva ne6to
TrAnZ4MeR_23
pi4 i ti li igra6e brood-4e we as moga da si nameria 2 ma 4oveka smile.gif))))
Modjo
ох малеее абе ей флоодер не стига че не пишеш на кирилица ми и две теми една след друга!!! bann.gif bann.gif bann.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.