Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Относно първите 10% Warn Level
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
От днешна дата 14/03/2006 при нарушение на .:Правилата на Форума:. ще се добавя към личният ви левел 10% Warn Level и ще ви се праща лично съобщение за нарушените правила. Не го приемайте навътре то е само за да удостовери че сте прочели правилата и ако ги спазвате 1 месец ще ви бъде премахнат предупредителният левел. До момента това се вършеше само посредством лично съобщение и корекция от модератор без наказания и подобни за новодошлите (влизаме в положение а и за това са модераторите и администраторите.) но в последно време въпреки предупреждения и "препоръки" дадените хора продължават да нарушават правилата със което си получават вече не по 10% а по 30% на куп.

Най-често срещани нарушения:
1. Писане на така наречената "Шлиокавица"
2. Писане на теми със заглавия от вида "ПОМООЩЩЩЩЩ" заглавието на темата трябва да пише горе долу за какво става въпрос "Помооощщщщ" можете да го напишете в подзаглавието ако държите...
3. Постване във неправилни раздели.
4. Несъдържателни постове целящи само спам и повдигането на броя написани съобщения

Това се прави със цел само да подобри атмосверата във форума като правилата останат за всички.
Поздрави!

Ако имате каквито и да било мнения препоръки или критики чувствайте се свободни да зададете въпроса си.
Крадец на рози
1 въпрос,когато се сгреши раздела примерно,се слагат веднага 10% warn така ли?Аз често правя тази грешка за което съжалявам,но...съм си леймче smile.gif .
"4. Несъдържателни постове целящи само спам и повдигането на броя написани съобщения"
Играе ли роля броя на постовете,според мене е тъпо да се гледа кой колко е писал,тъй като с 300 поста човек може да докаже,че е в дози пъти по-умен от някой с 3300 поста .
vIkToRsHeFa
QUOTE(Gorgoroth @ Mar 14 2006, 04:44 PM) *

1 въпрос,когато се сгреши раздела примерно,се слагат веднага 10% warn така ли?Аз често правя тази грешка за което съжалявам,но...съм си леймче smile.gif .
"4. Несъдържателни постове целящи само спам и повдигането на броя написани съобщения"
Играе ли роля броя на постовете,според мене е тъпо да се гледа кой колко е писал,тъй като с 300 поста човек може да докаже,че е в дози пъти по-умен от някой с 3300 поста .

1. Затова има 1 месец и нарушението се заличава smile.gif
4. Не във смисъл постове от вида нова тема със един хилещ се емотикон вътре да речем... biggrin2.gif за такива теми става въпрос... Някои приемат за чест това да пишат навсякъде! Може да няма какво да кажат но поста им да е там. Ако е по темата и има съдържание естествено че няма проблем но цял пост за едно "да" или едно "не"... все пак "форум това е дискусия" wink.gif

ПП. За протокола във всеки друг форум като ви сложат уарна има да чакате да го махнат... 15.gif някои по-големи дори и директно банове раздават. Тук влизаме в положение на всеки ако не се е забелязало де но се надяваме на същото и от другата страна wink.gif Целта е просто да направим нещо по-добро!

ПП2. За объркан форум не е толкова проблем просто изброих най-честите грешки blush.gif
The Shaman
Може би трябва да добавя,че за премахването на уарна ще трябва да алармирате вие.Ние проверяваме и ако е изминал срока махаме.Това разбира се не е задължително,да имате въобще наказания де smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(The Shaman™ @ Mar 14 2006, 05:29 PM) *

Може би трябва да добавя,че за премахването на уарна ще трябва да алармирате вие.Ние проверяваме и ако е изминал срока махаме.Това разбира се не е задължително,да имате въобще наказания де smile.gif

А дано де целта е всички да се разбираме и да направим нещо по-добро. А за премахването на уарна си има листа ако не ви бъде премахнат до 1 месец 10% -ния уарн обадете ни се. Макар че надали ще има подобни проблеми... biggrin2.gif
Freaky
То за тези глупави постове ако се наказват , само ако минеш през темата за sliokavica-та , на 50% от потребителите там ще сложи бан , шефе ... само виж huh.gif
vIkToRsHeFa
Шлиокавицата е свободна тема там може но спам няма да се допусне. Един вид това е свободната ви зона там wink.gif а за такива положения аз лично почиствам и държа всичко да е по конец но някои нагляри има дето хем съм ги помолил учтиво хем... както и да е де това е друга тема на разговор. То така си е от много време но аз повече оправям грешки от колкото наказвам само разпращам молби наляво надясно но просто сега ще се запива във уарн лога вече защото правилата са за всички... мисля... wink.gif
Freaky
QUOTE(Freaky @ Mar 14 2006, 05:48 PM) *

То за тези глупави постове ако се наказват , само ако минеш през темата за sliokavica-та , на 50% от потребителите там ще сложи бан , шефе ... само виж huh.gif

Ами ... там само ако разгледаш постовете са си чист спам ... примерно ":D biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif" или някой на скоро беше пуснал някви простотии "Ябадабабабабабаба или нещо такова" wink.gif
**ASTERIX**
QUOTE(Freaky @ Mar 14 2006, 07:36 PM) *

Ами ... там само ако разгледаш постовете са си чист спам ... примерно ":D biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif" или някой на скоро беше пуснал някви простотии "Ябадабабабабабаба или нещо такова" wink.gif

Тези които са само от емотикони можеш да ги намериш в темата " Изтрити мнения "
Другаде едвали wink.gif
vIkToRsHeFa
чак такава свободия няма във смисъл чисти се но товае свободната зона и единственото място за подобни неща в останалата част на форума НЕ!!!
Поздрави! smile.gif

Едит: ааа да тази я бях забравил там и други изцепки можеш да намериш... biggrin2.gif
Modjo
аа онази тема също се следи и се спазват правила поне аз вече ги спазвам след като ми направиха предупреждение без warn де 4.gif но искам да кажа че и там се следи като в останалите теми само че е позволена малко свободия но не прекалена

П.С убедих се лично 4.gif
m_jay77
Малко не ми харесва уарна като идея защото съм човек със съвест и може като някои други хора да забравя за правилата особено когато се върна от работа умората си указва влияние хареса ми че ме предупредихте а не направо уарн да ми сложите за два последователни поста за това съм ви благодарен щото сигурно и на други сее случвало да направят тази несъзнателна грешка smile.gif но съм и съгласен за урна за онези дето се опитват да се държът просташки,наглярски и нахално happy.gif
vIkToRsHeFa
Ако попаднете на мен поправям грешчици и подобни не са толкова глям проблем за мен специялно. Уарна както се каза и по-горе се маха просто е главно за новите потребители от видя влиза пише каквото си иска предупреждава го един влиза на другият ден предупреждават го други незнаещи за предишното предупреждение. За подобни потребители както и за новите неразгледали поне отгоре правилата да ги накараме поне да хвърлят едно око за да нямаме взаимни проблеми. Целта не е дасе караме предупреждаваме и т.н. а да вървим заедно на пред към по-доброто на форума. На никой модератор или администратор не би му паднал нокътя ако слее няколко поста. Проблемът е като започне да му се налага всеки ден да превежда, слива и поправя подобни. Не би отнело повечеот 5 минути да си едитнеш стария пост със новата информация и най-много да помолиш някой модератор да обнови темата или да се ползва някои от кирилизаторите. Неслучайно толкова време съм си играл да ги пиша и внедря във форума. както виждате темата е оставена отворена за коментари точно за да са доволни всички. С нея просто предупреждаваме редовните проблемни потребители че правилата са за всички и не са над тях....
Поздрави!
The Shaman
А и правилата не са като "Война и мир" де... wink.gif
m_jay77
biggrin2.gif Да така е съгласен съм наистина е гадно когато почна да търся някоя тема в която съм писъл и там някой си решил да напише нещо и после още някой щото не е прегледал темите в форума и пише на пораэия кадето му падне/ отклонение "Шамане готин аватар си сложил worthy.gif 4.gif
Angel-oF-DeatH
изкам само да попитам кои 6те ми махне лорма когато мине един месец unsure.gif unsure.gif
WarezRu
Някой модератор или администратор.
**ASTERIX**
QUOTE(Angel-oF-DeatH @ Apr 5 2006, 12:53 AM) *

изкам само да попитам кои 6те ми махне лорма когато мине един месец unsure.gif unsure.gif

Който и да е глобален модератор или администратор. Като види че е минал един месец от както си наказан ще ти го махне. Много е вероятно аз да ти го махна, щото аз редовно следя на кой потребител от наказаните колко му остава докато му се махне уарна ( а и на теб аз съм ти го сложил smile.gif )
FreeWilly
Е не мина ли един месец?Кога ми махат уарна? 1crying[1].gif
The Shaman
Когато забележите,че срока на наказанието ви е изтекъл,напомнете това на администратор или модерато,но на лично съобщение.
GABRIEL
Моя уарн кой знае откога е... rolleyes.gif Ама на мен си ми харесва, като ефрейторска нашивка е. wink.gif
Крадец на рози
Аз имах 100% които вече ги няма sad.gif
GABRIEL
QUOTE(†Gorgoroth† @ Apr 6 2006, 09:42 AM) *

Подай атестация. Те са те разжалвали от генерал в редник. wink.gif 4.gif
**ASTERIX**
QUOTE(†Gorgoroth† @ Apr 6 2006, 09:42 AM) *

Ми не е редно по твое желание да ти се качва уарна. Уарна е за наказание а не за окраса, и когато стигне 100% следва бан wink.gif
Крадец на рози
Е не може ли тея 100% да си ги имам,пък едно нарушенийце и бан?Просто страшно много ми харесва 100% ,като неквя ***** съм с 0% sad.gif
_CarlCox_
Спорите за някакви си 10%, а на мен като ми пише 0% smile.gif . Честно казано непомня от колко време ми стои в инфото това. Някой ще ме светне ли? На 17 ноември 2005 ми пратихте съобщение, че съм написъл 2 последователни поста, да не е от това?
Крадец на рози
QUOTE(_CarlCox_ @ Apr 6 2006, 12:50 PM) *

Спорите за някакви си 10%, а на мен като ми пише 0% smile.gif . Честно казано непомня от колко време ми стои в инфото това. Някой ще ме светне ли? На 17 ноември 2005 ми пратихте съобщение, че съм написъл 2 последователни поста, да не е от това?

Всъщност спорим за 100% не 10% smile.gif
Highlander
Като цяло доста сте строги но явно има нужда.
Аз като сравнително нов потребител не помня да сте ме предупреждавали,но неможе да не съм бъркал я в грешен пост да пиша,я да пусна някой нов който вече съществува,но трябва и да има разбиране от страна на модераторите и администраторите(както досега) не само за новите потребители,а и към тези които са хем нови,хем отскоро се занимават с компютър.
Аз лично за първи път се сблъсках с такъв тип "комуникиране" и въпреки че всичко е на български доста трудно ми беше в началото.
vIkToRsHeFa
Естествено!
Човешко е да се греши а и никой не се е родил научен! Лично аз съм обяснявал на много хора какви са проблемите и какво защо ако питат. При всички положения се обяснява на такива хора какъв е проблема и как взаимно да се реши към нещо по-добро. Главно сме строги към редовно нарушаващите правилата и естествено по-доброто решение е взаимно да се разберем. Няколко думи на място са къде къде повече от това да се наказваме предупреждаваме и подобни глупости тип "казармата". Да речем подпис на потребител " да ви го на*у*ам левскари" пост от вида "дей*а ваща мама що ми изтрихте поста" (поста беше друга обида но тогава не беше наказан а само поста изтрит)
За подобни потребители става въпрос най-вече! всичко друго по 10% уарн или каквото е там е просто да се води един вид статистика и че на дадения човек му е обяснено какво греши.
Поздрави!

С уважение: Виктор Михайлов Шапилов

ПП. Всеки е тръгнал от нещо в началото и аз съм грешал но тогава нямаше кой да ми даде насоки както сега ние даваме на всеки smile.gif
WarezRu
Винаги сам смятал че админите на Ггбит.инфо не са строги(не че се мазня) ма вижте ми уарна smile.gif .
never_mind
Малко ще ни е трудно да ти видим warn-a 18.gif
dulsinea
QUOTE(never_mind @ Apr 6 2006, 09:42 PM) *

Малко ще ни е трудно да ти видим warn-a 18.gif

Ами като го знаем Ивелинчо колко е 'примерен' няма да се учудя, ако виси на косъм 18.gif
А и ако му се сумират уарновете от всички акаунти - със сигурност ще е рекордьорът на Форума 16.gif
Highlander
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Apr 6 2006, 09:12 PM) *

Естествено!
Човешко е да се греши а и никой не се е родил научен! Лично аз съм обяснявал на много хора какви са проблемите и какво защо ако питат. При всички положения се обяснява на такива хора какъв е проблема и как взаимно да се реши към нещо по-добро. Главно сме строги към редовно нарушаващите правилата и естествено по-доброто решение е взаимно да се разберем. Няколко думи на място са къде къде повече от това да се наказваме предупреждаваме и подобни глупости тип "казармата". Да речем подпис на потребител " да ви го на*у*ам левскари" пост от вида "дей*а ваща мама що ми изтрихте поста" (поста беше друга обида но тогава не беше наказан а само поста изтрит)
За подобни потребители става въпрос най-вече! всичко друго по 10% уарн или каквото е там е просто да се води един вид статистика и че на дадения човек му е обяснено какво греши.
Поздрави!

С уважение: Виктор Михайлов Шапилов

ПП. Всеки е тръгнал от нещо в началото и аз съм грешал но тогава нямаше кой да ми даде насоки както сега ние даваме на всеки smile.gif

Напълно съм съгласен с теб по отношение на горепосочените лица,но има една много хубава приказка за простотията която всички я знаем.
Колкото до уарна искам да попитам дали тези 10% те ограничават по някакъв начин напр. достъпа ти до различните раздели във форума и т.н.
От там съда за строгостта на новите правила.
ПП.Отосно помощта която сте ми оказвали съм ви много благодарен и мога смело да заявя че доста неща научих от както съм се регистрирал във форума.
**ASTERIX**
Не десетте уарн не ограничават по никакъв начин.

правилата не са нови
vIkToRsHeFa
QUOTE(Highlander @ Apr 6 2006, 10:18 PM) *

Колкото до уарна искам да попитам дали тези 10% те ограничават по някакъв начин напр. достъпа ти до различните раздели във форума и т.н.

Не първите 10% са само за да се маркира че му е обяснено и се махат след месец. при следващи за сега не ограничаваме никой но при стигане на 100% губи права за достъп минимум до хъб-а, мирк канала и форума. Подобни потребители не ни трябват а и не са и нужни на форума. За да се стигне до 100% при обяснения и разяснения от наша страна подобно нещо е напълно заслужено. Правим всичко възможно и по силите ни да се разберем със въпросните потребители във всеки случай. Крайният резултат си зависи от тях.
Поздрави!
Angel-oF-DeatH
изкам да кажа че екипа на ггбит.инфо са много коректни хора (има предвид администраторите и модераторите).. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.