Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Три Хил
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
Nasi

The rivercourt

Трик

Училището

Кухнята на Нейтън:

Стаята на Хейли от първи сезон

Стаята на Брук от първи сезон

Къщата на Брук:
OTH_fenka
Винаги ми е било интересно какво представлява Три Хил. Жалко че нямам да сложа други снимки.Тези тук са мн готини. А къде се намира Три Хил на картата някой знае ли? Или само аз си мисля че го има този град. unsure.gif
~*Haley*~
Има го!!:)Намира се на източното крайбрежие САЩ май беше в щата Северна Каролина:П
scandalous_girl
Снимките наистина са супер! 4.gif Но не съм много сигурна дали го има този град,защото съм го търсила къде ли не,дори и с една програма,която показва и най-малките градчета и така и не го намерих( нямаше го в Северна Каролина). Може би Три Хил не съществува,въпреки че ми се иска да греша.
Lolipop
Много яка темичка и снимките са направо СУПЕР!Аз много се кефя на такива неща(зад кулисите)! 4.gif
Jordan
Яяя, че интересни снимчици, някой не съм ги виждал.
Честно казано и аз си мислех, че Трий Хил е измислен град, я бързо дайте една карта... blush.gif
Aз намерих карта ама не знам дали това е Трий Хилл...пише Tree Hill mansion...ама...
IPB Image
Menna
Нещо не мога да засека кафето на Карън на тази карта,пък е най-известното в града 18.gif 18.gif
Иначе пробвах да прикача едни снимки,не стана sad.gif но....6ти епизод(3ти сезон),финалните кадри,госпожа Скот си набучва името на една карта,та там се вижда къде точно се намира града 10.gif

Насенце,мерси за снимките. 4.gif 4.gif Обаче да си призная по светло и с тази реклама отпред,"Трик" изглежда много непривлекателен blush.gif
ludoto_mimi
Град Три Хил съществува, доколкото знам, или нещо такова. Но всъщност града, от който са тези снимки е Уилмингтън (Willmington). Ако не се лъжа така беше името. Също се казва, че го симат в Уилмингтън в едни видеота от MTV Diary, които бях давала. rolleyes.gif biggrin2.gif

Menna, ще ме довършиш. 18.gif 18.gif 18.gif Първо костенурките, а сега до тях и Лаурел и Харди. 18.gif 18.gif Добави Чарли Чаплин с танца с хлебчетата и всичко е перфектно. 10.gif 4.gif 18.gif
DeeeDeee
Здравейте!

Това ми е първият пост в някоя от темите във форума. Много се кефя, че има толкова хора, които са луди по сериала. Надявам се да има и такива, които го откриват всеки ден и те се влюбват в него.
Така, аз се казвам се Диди unsure.gif Започвам да придобивам впечатление за всеки един от вас след като по прочетох повечето теми wink.gif

Таа, по темата... 3.gif Бях сигурна, че градчето съществува и ще се радвам някой, който го е намирал, да покаже на останалите карта. Мерси предварително biggrin2.gif
eL
QUOTE(DeeeDeee @ Mar 14 2006, 02:09 PM) *

Здравейте!
Така, аз се казвам се Диди unsure.gif Започвам да придобивам впечатление за всеки един от вас след като по прочетох повечето теми wink.gif
Таа, по темата... 3.gif Бях сигурна, че градчето съществува и ще се радвам някой, който го е намирал, да покаже на останалите карта. Мерси предварително biggrin2.gif

Здравей Диди 4.gif Добре дошла в голямото семейство на ОТХ biggrin2.gif ...

И аз да се изкажа по темата ... всъщност града както Мимски каза се казва Уилмингтън
Намерих още снимки от декорите в ОТХ :

това трябва да е салона в който тренира Нейт ...
IPB Image

хаха happy.gif тук се вижда малка част от "гимназията Три Хил" tongue.gif
IPB Image

гримьорната на актьорите (Toва което чете Хилари ми прилича на сценарии, изглежда доволна happy.gif)
IPB Image

Снимки по снимачно време 4.gif wub.gif :

IPB Image

IPB Image IPB Image
Mimeto
Наси темичката е много яка 4.gif И мерси за снимчиците blush.gif много са готини smile.gif

По темата не бях много сигурна дали съществува Град Три Хил,но много се радвам че има такъв happy.gif

Ели и твойте снимки са много яки happy.gif Мерси много happy.gif
Nasi
Ето и от мен една снимка:

IPB Image
Клипчетата от MTV Diary са много интересни. Там показват и заснемането на една сцена, мисля че беше с Нейтън и Хейли от пъви сезон.
Също ги показват в гримьорните и т.н. А Джеймс и треняора по баскетбол играеха минибаскет в един кабинет.
Nasi
"One Tree Hill" is set in Tree Hill, NC! But in real life... it is filmed in Wilmington, NC... which is in Southeast North Carolina.

IPB Image

1. "Outside Basketball Court"
Real Name: (None)

2. "Karen's Cafe"
Real Name: Karen's Cafe

3. "Tree Hill High School"
Real Name: Cape Fear Community College

4. "Riverside"
Real Name: Cape Fear River
(in front of the Courthouse)

5. "The Bridge" (used in the intro and other stuff)
Real Name: 6th Street Bridge

6. "Whitey Durham Field House"
Real Name: Schwartz Center (CFCC Campus)

7. "Lingerie Store"
Real Name: Beanie + Cecil

IPB Image

1. "Keith's Auto Shop"
Real Name: Performance Import Cars

2. Screen Gem Studios

3. "Lucas & Karen's House"

4. "Scott Motors"

IPB Image

1. "TRiC" (Karen's Club)

IPB Image

1. "Nathan, Dan, & Deb's House"
(Will be on the Left)

IPB Image

1. "Brooke's House"

2. "Felix/Anna's House"

IPB Image

1. "The Mall"
Narlot
Браво,Наси!Страхотна информацийка.И много пълна.
^Mim0zKa^
Ееее невероятни сте просто нямам думи!Най яките фенове...супер снимки Ели,Наси....стра6ни сте smile.gifБРАВО 4.gif
tanche
Има градче с името на сериала и е в Австралия, с 500 жители

One Tree Hill, South Australia, a town in South Australia, Australia
-One Tree Hill is a town 22 kilometres north of Adelaide, South Australia, at 34°43′09″S, 138°45′54″E. It has a population of 500. The name comes from a single large tree (burnt down in 1890) that was three kilometres west of the town near the original One Tree Hill inn.
[size=2]
One Tree Hill, New Zealand, a volcanic peak and surrounding suburb in Auckland, New Zealand
One Tree Hill (TV series), a television drama on the WB
"One Tree Hill" (song), a song by rock band U2

One Tree Hill may also be:

a codename of the Mozilla Firefox 0.9 release
the highest point of the Blue Mountains, west of Sydney, New South Wales, Australia
OTH_fenka
Мерси за инфото страшни сте. Истински OTH фенове. worthy.gif
Eli_Baby
Браво на вас...много хубава темичка wink.gif И аз много пъти съм се чудила дали този град наистина съществува huh.gif Ааа и много хубавки снимчици сте сложили 4.gif 10х много happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мерси и от мен много!
Nasi
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
И още много снимки http://www.nathan.starbuzz.com/gallery/thu...s.php?album=178
rusi4kata^
Nasi страшна си!!! worthy.gif 3.gif 4.gif
_HriS_TinA_
Оооо супер сте вси4ки мерси стра6но много за снимките !!!Nasi велика сиии wink.gif ....
^Mim0zKa^
Еееее Насинце....мила разбива6 ме както еинаги..просто зяпнах!Месри многооо,много за сним4иците...разгледах ги вси4ките от сайт4ето което ни даде smile.gif
Jordan
ААААААААААААААААА 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif Страхотни снимки хораааа 3.gif 3.gif 3.gif нямате представа колко се накефих blush.gif blush.gif blush.gif
valenceto
леле хора СУПЕР сте !!!!!!!!Направо нямам думи.... 36_1_32v[1].gif
Искам до отида в градчето.... biggrin2.gif
girl_from_hell
ау наси супер си smile.gif
girl_from_hell
North Island

IPB Image

IPB Image

това е някакав паметник разгележдах много снимки и на всякаде го има някав над града паметник много интересно
IPB Image

IPB Image

http://juima.org/events/pic.asp?picid=1977

http://juima.org/events/pic.asp?picid=1978

One Tree Hill, once the sit of a Maori fort. The obelisk is dedicated to the Maori.
girl_from_hell
къщата на лукас
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

кафето на карен
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

игрището
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

моста
IPB Image

IPB Image

другия мост от началото на всяка серия

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

светофарите
IPB Image
Nasi
Мерси много 4.gif Супер са! 4.gif
girl_from_hell
ето и малко студио

IPB Image

IPB Image

IPB Image
girl_from_hell
абе не ви ли е интресно как изгледжда в реалния свят тези места от филма нз на мен ми е много интересно да погледна отстранни
ludoto_tedi
много ми е интересно даже.много искам да видя как изглежда стаята на Пейтън!
girl_from_hell
ако намеря ще постна, но за сега това съм намерила и всичко споделям с вас smile.gif
^Mim0zKa^
Сон4е мили4ко невроятни са...даа и на мен ми е супер интересно и супер много се радвам като гледам тези снимки....странно ми е и ми е много приятно smile.gifОсобено това с сарцето на игри6тето дето ве4е е избледняло... smile.gifСупер са 4.gif
Still^Frame``
Бравоо!Добра работа....GOD BLESSES GOOGLE! tongue.gif Тези МТV DIARIES и аз съм ги гледала и са образователни schrikken_pc.gif Малко кратички,но кво да се правии...А вие знаете ли дали има CRIBS с някой от актьорите?Предполагам с Чад...или Хилари...с другите малко ме съмнява......Охх,тез хора си живеят живота...обикалят насам-натам покрай тея кино продукции... bounce.gif
lovely
тази тема да си призная не бях я отваряла, но мога да кажа ,че е една от най-интересните....наистина е велико....страшно се израдвах на снимките!
Nasi, Girl from hell , Peyton Sawyer ...невероятни са снимките,мерси ( с малко закъснение де, но..smile.gif )!
Но иначе бих казала, че определно града изглежда доста по-добре във филма...а на реалните снимки не ми изглежда нещо особено !!
Ledeno_stydena
Оле,суперррр вие сте суперрр worthy.gif как искам да ида да видя, е не може сама хихи най-хубаво събираме се всички и отивамее biggrin.gif
Gossip Girl
Girl From Hell & Nasi 4.gif CHuMKuTe ca Perfect.wub.gif
CiNdEreLLa``
Три Хил - такъв какъвто е tongue.gif
DaniEl
Това ми хареса smile.gif
{HoNeY}
Ее, страхотни снимки! Мерси много! Аз супер много си падам по такива снимчици зад кулисите =)) biggrin.gif
DeSeRt^RoSe
Тук има части от стаята на Лукас,Пейтън и още няколко снимки
http://gallery.onetreehillfans.com/thumbna...=508&page=1
CiNdEreLLa``
kalin4eto_
Ето малко инфо за града : Tree hill
**Sophia**
Найстина снимките са страхотни!Би ми се искало да отида в Три Хил и по местата където са снимали сериала.Ще бъде СУПЕР!Ето едно клипче за стаята на Пейтън!

http://www.youtube.com/watch?v=gUvv_0dy6MA
angie_baby_bs
ее хора страшни сте!!!нямам думи....супер снимки!мерсиии 4.gif
HiLaRy`DuFf{}
Стахони снимки .. smile.gif браво браво .. всички сте невероятни worthy.gif
spawn4o

http://www.equitycorporatehousing.com/Imag.../wilmington.gif
</a> Това е Уилмингтон на картата ;]
fnatic
В нашия град сме точно на брега на река Дунав (гр. Свищов) и от както гледаме сериала с всички френдс ни хвана манията да поправим игрището, което се намира на 30 метра от брега на реката. Все още сме в началото, просто защото ни липсват средства.. но с времето се надявам да го направим smile.gif Също ще опитаме сега, докато вървят кметските избори да убедим кмета да предостави осветление .. Много се надяваме да го превърнем в това, което е в сериала
heili
снимките са много хубави наистина worthy.gif 4.gif smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.