Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Провъзгласят дизайнери за рицари
GGbit.info > Развлечение > Игри
The Shaman
Днес трима известни дизайнери на компютърни игри ще бъдат провъзгласени за рицари. Шигеру Миямото, Мишел Ансел и Фредерик Райнал ще получат рицарското звание, заради огромния си принос към видео игрите.

IPB Image

Родения през 1952 година дизайнер Шигеру Миямото е подарил на японските геймъри много великолепни игри сред които и хитовете: Mario, Yoshi’s Island и Nintendogs (Nintendo DS).

IPB Image

Мишел Ансел, роден през 1972-ра, е известен заради сътрудничеството си с Ubisoft. Той взима участие в създаването на игри от рода на Rayman (1995), Rayman 2: The Great Escape (1999), Beyond Good & Evil (2003) и King Kong (2005).

IPB Image

Фредерик Райнал ще бъде отличен заради работата си по Alone in the Dark (1992) и великолепните приключения Little Big Adventure и Little Big Adventure 2.

data
g0blin
Хах рицари ?! Вярно е, че са допринесли много, но пък каква е тази титла "рицар"?Пълни измишльотини според мен(за рицарството де...иначе идеята да се удостоят с нещо е доста добра)!
vIkToRsHeFa
Във Бритяния (Англия ) титлата сър се дава не на славни бойци а и играе ролята на бъгарските ордени там и медали от вида стара планина еди коя си степен. Само че там все още се казва "рицар"
melkor
На вас може и да ви изглежда смешно, но е голяма чест да те удостоят с рицарско звание.
apis4o
Ми кат си нямат хорта ордени като наште си ги правят рицари...

Сър Елтън Джон дет са ожени (омъжи) ъъъъъ извинете обърках са вече... може да не ви се вярва, ама човека си има рицарско звание... той е сър, а аз съм си най-обикновен Течо (Стефчо) smile.gif
dwigga
Нека да наградат хората щом са имат заслуги в областа. Аз лично много уважавам високо интелектуалните хора и особено тези в сверата на графичните енджини и гейм програминга worthy.gif Ако искат и Фараони да ги направат 10.gif Да им са честити титлите biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.