Кое според вас е най-истинското приятелство в сериала и защо?

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
Loshka
Mar 13 2006, 16:58
Ами... Може да ви се стори странно, но това между Лукас и Нейтън мисля, че е най-истинско. Бият се, карат се и накрая винаги се защитават един друг, когато "опре ножа до кокала". Иначе и на трите момичета приятелството е много силно, но ... Да не забравяме случката с Лукас, Брук и Пейтън.
Ами като цяло Лукас и Хейли винаги са се поддържали и са си помагали. Тяхното приятелство си остава вечно.
Пейтън и Брук също, но трябва да изключим времето когато се караха заради Лукас.
Както Пейтън каза: Брук е била винаги до нея откакто са били малкr.
След първите два сезона не може да се каже, че Брук и Хейли бяха много добри приятелки, но сега са.
Трите с Брук-Пейтън-Хейли са най-добри приятелки.
Нейтън и Тим-весело приятелство имат, но не може да се каже повече, защото не са показани много общи сцени с тях двамата.
Лукас и Нейтън, когато не се карат също са много добри приятели.
Деб и Карън станаха големи приятелки също.
Приятелството между Кийт и Белия беше силно.
Devil^Rose^^
Mar 13 2006, 17:33
Първо много хубава темичка, Даре!
И така, аз залагам на Пейтън и Брук( даже може да се види от подписа ми

) Харесва ми това че те са коренно различни и същевремнно толкова добри приятелки. Нали казват противоположностите се привличат и аз подкрепям тази теза

Вярно че приятелството им преживя криза около триъгълника с Лукас, но това само им помогна да затвърдят приятелството си. И според мен ако са истински приятелки едно момче не може да застане на пътя им и заедно те могат да намерят решение

(дори и това да е Лукас Скот)
От друга страна имаме Лукас и Хейли... и тяхното приятелство е доста силно и цяло чудо е че не прерасна в нещо повече

но аз попринцип много много не вярвам в приятелството между момиче и момче...
И ...Нейтън и Лукас

е те просто ми пълнят душата дори и да се бият

верно братя са но според мен не може да се сравни с момичетата
П.П Даре подписът ти е невероятен
pool^babygirl
Mar 13 2006, 18:58
Аз залагам на Люк и Хейлс.Първите приятели в сериалчето, които се изявиха като такива бяха именно те. Също комбинацията Брук/Пейтън най-добри приятелки се подкрепя от факта, че преодоляха заедно толкова много неща без да се изпотрепят. Нейт и Люк - миии не знам харесва ми като са приятели, но не бих казала, че са били чак толкова гъсти.Харесва ми приятелството между устата и Пейтън - някак си се разбират по свое му
Първо да кажа - супер темичка Дари
Пфуу че те почти всички са приятели ... Хах като изключим логичния неприсъстващ - Дан ... и може би Ники, но тя не е от главните ...
Такаа ... но за мен най-готиното приятелство във сериала си остава това м/у Пейт и Брук.

Някак най-реално ми изглежда - и след всички проблеми, които имаха покрай тия мъже (т.е. един де

) намериха начин да си оправят отношенията и сега мисля че са по сплотени от преди, подкрепят се и редовно си казват че се обичат.

Направо си умирам от кеф като ги видя заедно
Приятелството между Люк и Хейли също е много силно ... въпреки че малко странно ми изглежда това да имаш такова съкровище до себе си и да не си го искаш само за себе си
А Люк и Нейт ме кефят повече когато се карат ...
но тия двете за мен си остават
Тhe Best просто

OTH_fenka
Mar 13 2006, 19:51
Въпреки всичките скандали и заплетени истории, за мен приятелството между Брук и Пейтън е най- силно.
april^^
Mar 13 2006, 20:22
An4eTo
Mar 13 2006, 20:41
Според мен най истинскато приятелсво е това между Люк и Хейли.Още от 1 сезон винаги са се подкрепяли и никога не са предавали своето приятелство
Също приятелството между Пейтън и Брук

.Въпреки проблемите който имаше между тях в 1 сезон те ги преодоляха и показаха калко е силно тяхното приятелство

Смятам че приятелството между Пейтън Хейли и Брук също е истинско

Много са сладки и трите
Нейт и Люк не мисля че са били чак толкова големи приятели ,но ме кефят че са си братчета

кефят ме като са двамката заедно независимо дали се карат или не
rusi4kata^
Mar 13 2006, 22:42
Според мен най-трайните и искрени приятелства са между момче и момиче

някакси по различно е,защото момчета са по-искрени и по-истински приятели според мен.момичетата много често започват да завиждат на приятелките си за нещо и тогава...всичко се прецаква

така че аз съм за
Лукас и Хейли
scandalous_girl
Mar 13 2006, 22:59
Аз съм твърдо за приятелството между Лукас и Хейли.Може би за малко се замислих да не избера това на Брук и Пейтън,но разбрах,че то не е толова искрено(поне от страна на Пейтън).Убедена съм,че истинските приятели никога не се предват помежду си и не се нараняват.А Лукас и Хейли-те имат една наистина прекрасна дружба.Преминаха през много трудности и промени в живота си,но и досега не е имало истинско скарване между тях. Те винаги са се подкрепяли и са държали един на друг! Всеки път като ги гледам заедно се развеселявам и знам,че дори и единият от тях сгреши,другият ще му прости и помогне.
Lolipop
Mar 13 2006, 23:10
Според мен са Брук и Пейтън,защото тяхното приятелство премина толкова пречки и препятствия и все още е толова силно и искрено!
Devil^Rose^^
Mar 14 2006, 00:27
QUOTE(scandalous_girl @ Mar 13 2006, 10:59 PM)

Аз съм твърдо за приятелството между Лукас и Хейли.Може би за малко се замислих да не избера това на Брук и Пейтън,но разбрах,че то не е толова искрено(поне от страна на Пейтън).Убедена съм,че истинските приятели никога не се предват помежду си и не се нараняват.А Лукас и Хейли-те имат една наистина прекрасна дружба.Преминаха през много трудности и промени в живота си,но и досега не е имало истинско скарване между тях. Те винаги са се подкрепяли и са държали един на друг! Всеки път като ги гледам заедно се развеселявам и знам,че дори и единият от тях сгреши,другият ще му прости и помогне.
Доколкото те разбирам първо казваш че Пейтън е неискрена и наранява Брук и не й е истинска приятелка защото я е предала и наранила в миналото а после ако Лукас и Хейли се наранят по някакъв начин ще си простят и помогнат. Не е ли едно и също

Плюс това Л и Х имаха скарване точно преди катастрофата на Люк, все пак е човешко да се греши няма идеални хора
scandalous_girl
Mar 14 2006, 12:17
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 14 2006, 12:27 AM)

QUOTE(scandalous_girl @ Mar 13 2006, 10:59 PM)

Доколкото те разбирам първо казваш че Пейтън е неискрена и наранява Брук и не й е истинска приятелка защото я е предала и наранила в миналото а после ако Лукас и Хейли се наранят по някакъв начин ще си простят и помогнат. Не е ли едно и също

Плюс това Л и Х имаха скарване точно преди катастрофата на Люк, все пак е човешко да се греши няма идеални хора
Май наистина съм се объркала в думите си,но просто аз не мога да приема постъпката на Пейтън,а за Лукас и Хейли добре си спомням,че се бяха скарали и именно затова смятам,че дори и да имат отново скарване,то няма да е като това между Пейтън и Брук и ще си го простят веднага.Да,много си права,че няма идеални хора,но и всичко си има граници и мисля,че нито Лукас,нито Хейли са я прескочили.Това е моето мнение.
^^HeLa^^
Mar 14 2006, 18:00
честно казано немога да определя кои са най-добри приятели, защото всички минаха през трудности Хейли и Лукас са се карали, но и винаги са си прощавали и са се подкрепяли, но същото може да се каже и за Брук и Пейтън и те се скараха и си простиха и сега си имат доверие и са доста близки. А за Нейтън и Лукас да приятели са и може би дори по-близки отколкото си мислят, и трите момичета сега са много близки на мен лично много ми харесва и приятелстовото между Устата и Брук и между Деб и Карън, незнам немога да определя точно кои са най-близки
EyesWideShut
Mar 14 2006, 21:51
QUOTE(Loshka @ Mar 13 2006, 04:58 PM)

Ами... Може да ви се стори странно, но това между Лукас и Нейтън мисля, че е най-истинско. Бият се, карат се и накрая винаги се защитават един друг, когато "опре ножа до кокала". Иначе и на трите момичета приятелството е много силно, но ... Да не забравяме случката с Лукас, Брук и Пейтън.
подкрепям това
^Mim0zKa^
Mar 14 2006, 22:47
Уххх 4е трудно

Миии...на4и Пайтън/Брук...невероятно приятелство според мен, наистина много хубаво и истинско... като изклю4им това дето стана с Лукас !Само 4е си мисля 4е 6том веднаж е станало не6то такова и е имало предателство...винаги не може6 да баде6 100% 4е няма да се повтори....макар 4е сега Пейт и Брук са по сплотени отсякога!
И сега аз давам гласа си Лукас и Хейли...тяхното е най хубаво и добро според мен!Все пак те са заедно от както се помнят..ии винаги са били "само ти и аз"както те казват!Винаги са се подкрепяли,за6титавали..както Лукас прави с Хейли като малка сестри4ка и оби4али...наистина мн се оби4ат

А и мисля 4е онова скарване не бе6е сериозно то бе6е просто момент на гняв..а и не бе6е зарди тях,приятелството им а За Брук и Лукас...така 4е за мен не са се карали сериозно и жестоко!Големи са сладури и и дано продалжават все така та подаржат живо невероятното си приятелство
solenka
Mar 15 2006, 12:58
Аз съм за Хейли и Лукас! Всичко, което казахте за тях е много правилно. Те просто са си като брат и сестра и много се обичат и подкрепят в трудните моменти!
Eli_Baby
Mar 15 2006, 19:43
И аз мисля че е това между Лукас и Хейли

Те още от самото начало са си много добри приятели и това не се е променило до сега... Люк много пъти е помагал на Хейли в трудни моменти и винаги са били заедно ! Макарче на Лукас по принцип му се отдава да се сприятелява с момичета-Пейтън,Брук,Ана и онова момиче с което са били приятели като деца...ма той си е душичка и затва
fenka_lucas_i_brooke
Mar 15 2006, 19:49
Според мен има две най-добри приятелства!
Едното е на Брук и Пейтън-според мен това приятелство е преминало през много перипетий,най-вече случката около Лукас,и пак си доказаха че са си най-добри приятелки!Може да не си говорат известно време но просто идва момент в който осъзнават че не могат да бъдат една без друга!Допълват се!
Другото приятелство е между Лукас и Хейли-тяхното приятелство също е преживяло много,и няма да забравя това което каза Лукас в капсулата на времето!Ами каквото и да си говоря мисля че повечето от вас разбират какво имам предвид!
Devil^Rose^^
Mar 15 2006, 21:47
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 15 2006, 07:49 PM)

Едното е на Брук и Пейтън-според мен това приятелство е преминало през много перипетий,най-вече случката около Лукас,и пак си доказаха че са си най-добри приятелки!Може да не си говорат известно време но просто идва момент в който осъзнават че не могат да бъдат една без друга!Допълват се!
В тази връзка

->

Не че имам нещо против приятелството на Лукас и Хейли но ми се вижда прекалено идеално а това на Пейтън и Брук се доближава повече и до едно мое
fenka_lucas_i_brooke
Mar 15 2006, 21:53
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 15 2006, 09:47 PM)

QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 15 2006, 07:49 PM)

В тази връзка

->

Не че имам нещо против приятелството на Лукас и Хейли но ми се вижда прекалено идеално а това на Пейтън и Брук се доближава повече и до едно мое

И аз съм така!хахха!Този филм още от началото разбрах че се доближава до истинската действителност,да не кажа че е огледален образ!
Devil^Rose^^
Mar 15 2006, 22:11
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 15 2006, 09:53 PM)

И аз съм така!хахха!Този филм още от началото разбрах че се доближава до истинската действителност,да не кажа че е огледален образ!
Хихик

ти към коя се доближаваш повече Пейтън иили Брук
Еми така е едно е две приятелки да си паднат по едно и също момче или пък бащати да фалира и да не може да купи ново пони на сестра ти
Лукас и Хейли!

За мен тяхното приятелство е най-истинско

Много ми хареса,когато в 1 сезон Хейли каза на Люк,че ако и е истински приятел,ако тя е щастливато,то и той ще е щастлив .И втория път беше,в Ню Йорк,когато Люк й каза,че винаги ще я подкрепя
А колкото до Брук и Пейън-мисля,че Брук влага повече в приятелството им.
fenka_lucas_i_brooke
Mar 15 2006, 22:43
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 15 2006, 10:11 PM)

QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 15 2006, 09:53 PM)

Хихик

ти към коя се доближаваш повече Пейтън иили Брук
Еми така е едно е две приятелки да си паднат по едно и също момче или пък бащати да фалира и да не може да купи ново пони на сестра ти

В различни ситуаций съм или Пейт или Брук-но въпроса с момчето съм Пейт
Така,по темата....
Тим и Нейт-За мен най-забавни са и ще си останат тези двамата.Много ме забавляват!
Хейли и Люк-Както каза Кати с тяхното "against the world"... ми пълнят душата.Невероятни са,много се обичат и са готови на всичко един за друг.
Брук,Пейтън и Хейли-Фантастичната тройка(то беше четворка,но като се губи номер 4,какво да се прави.Трябва да им се признае,те идеално и компенсират липсата).
И все пак има едно друго приятелство,което за мен ще си остане номер 1 и това е между
Брук и Пейтън.
Може би това са двете ми най-любими същества от сериала.Много ги обичам и да си призная нищо чудно,че Лукас се оплете и около двете.

Както каза Нина,толкова различни и в същото време толкова близки!Go Breyton!
В тази връзка открих един техен видео клип и се влюбих в него.Много въздействащ,със страхотни моменти,всъщност гледайте го и ще видите за какво говоря.
http://www.no-other-way.com/vids/BreytonLucky.wmv
_HriS_TinA_
Mar 22 2006, 09:20
В тази връзка открих един техен видео клип и се влюбих в него.Много въздействащ,със страхотни моменти,всъщност гледайте го и ще видите за какво говоря.
http://www.no-other-way.com/vids/BreytonLucky.wmv Mммм видеото е страхотно просто съвър6ено...10х Даре

...
...тааа и според мен приятелството м/у Брук & Пейтън ( или ве4е както изглежда от името на кипа БРЕЙТЪН

) си остава най-истинско ...

Devil^Rose^^
Mar 22 2006, 12:30
Страшно клипче Даре

Сега си го слушам
И виждам мнохо хубави техни работи сте сложили

и аз ще ги подкрепя с още нещо
Второто го обожавам

^Mim0zKa^
Mar 23 2006, 15:14
Не6тата които сте сложили наистина са страхотни4кии

А Нин4е това второто наистина е много добро
<Radost>
Mar 27 2006, 15:42
Мисля, че приятелството между Лукас и Хейли е най истинско, но честно казано, не мисля,че може да има такова приятелство между момче и момиче в истинския живот
girl_from_hell
Mar 27 2006, 15:50
може да има повярвай ми , имам такъв приятел макарче сега сме в различни градове преди бях ме просто трудно се намира такъв ама истински
~*Haley*~
Mar 28 2006, 14:25
И аз мисля че приятеслството на Хейли и Лукас е най-силно и най-хубаво...и това на Пейтън и Брук е много истинско но все пак между тях винаги ще е Лукас...
valenceto
Mar 28 2006, 17:24
хейли и Лукас... дам...тяхното приятелство е най-истинсколимали са си кавгички ама то не може без...

А Брук и Пейтън- мн добри приятелки ама..... Лукас наистина е някъде по средата
ludoto_tedi
Mar 28 2006, 19:00
според мен Найстина най-истинското приятелство е на Лукас и Хейли......вярвайте ми може да има такова приятелство в истинския живот......в момента си имам такъв приятел...много си го обичам найстина и аз не вярвах че може да съжествува такова нещо но е факт!
а како каза valenceto найстина между Брук и Пейтън вечно ще стой Лукас!!!!!
rusi4kata^
Mar 28 2006, 20:46
Дам наистина може да има такова приятелство между момче и момиче

но рано или късно се появяват чувства за жалост

почти винаги става така...
^Mim0zKa^
Mar 28 2006, 21:44
Хахах...повярвайте ми не вярвах 4е може да има....но аз сам живото доказателство

Най добрия ми приятел е страхотен,споделям му вси4ко и той на мен

Много го оби4ам

тАКА 4е може
QUOTE(ludoto_tedi @ Mar 28 2006, 08:00 PM)

Е,чак пък вечно!
Като стана въпрос за Лукас и Хейли,ето едно тяхно невероятно клипче.Нелси(~Bruk~) го е правила,но незнам защо не го е пускала досега.

Заслужава си да се види,защото е със страхотни моменти и песента също си я бива!
http://www.megaupload.com/?d=64X96Y00
ludoto_tedi
Mar 28 2006, 22:04
вярно е че понякога се появяват чувства но се надявам при мен да не стане така.........
QUOTE(Menna @ Mar 28 2006, 10:50 PM)

QUOTE(ludoto_tedi @ Mar 28 2006, 08:00 PM)

Е,чак пък вечно!
Като стана въпрос за Лукас и Хейли,ето едно тяхно невероятно клипче.Нелси(~Bruk~) го е правила,но незнам защо не го е пускала досега.

Заслужава си да се види,защото е със страхотни моменти и песента също си я бива!
http://www.megaupload.com/?d=64X96Y00Суперско е!!! Много често си го гледам
angel_mm
Mar 28 2006, 22:10
аз го пуснах да се тегли сега да го видя
ludoto_tedi
Mar 28 2006, 22:32
аз преди малко го гледах страшно много ми хареса!найстина са много сладки
Sunshine_Angel
Mar 29 2006, 11:30
хейли и люк
Според мен всички приятелства в сериала са истински, но най-най е това между Нейтън и Лукас. Полубратя, минаха през толкова много неща, за какво ли не се караха - за момичета, за баща им, но в крайна сметка когато става напечено забравят конфликтите си и се подкрепят. От най-големи врагове станаха първи приятели - това е истинското приятелство.
janushka
Jun 19 2006, 11:31
QUOTE(<Radost> @ Mar 27 2006, 16:42)

Мисля, че приятелството между Лукас и Хейли е най истинско, но честно казано, не мисля,че може да има такова приятелство между момче и момиче в истинския живот
АНйстина може да иматакова приятелство.От личен опит го знам.Имам такъв приятел и с него прекарваме доста,ама доста време заедно, но въперки това не мога да си представа аз и той нещо порече от нашето приятелство. За тва според мен най-истинското и най-вечното приятелство е това м/у Хейли и Лукас. Пък и както казаха няколко човека по-нагоре ние жените каквото и да си говорим си завиждаме една на друга за различни неща, а пък ако става въпрос за някое готино момче като Люк направо сме способни на всичко.Извинете ме,без да се обиждате,ама смятам, че ние сме кучки(без обиди ,тва си е мое мнение) и не може да има истински траино приятелство м/у момичета, винаги ще се намери ннякоя "ябълка на раздора".Пък и дори да преодолеят 1-2 скарвания, то винаги има още и завистта се натрупва и в един момент БУМ
А и приятелството на Нейтън и Лукас е доста силно,пак порди факта, че мъжете бне сатолкова гадни колкото нас
хора,ами къде забравихте маут-та той е приятел на всички и за мен най-голямото приятелство е м/у устата и брук(независимо от остоятелствата)
born_4_you
Sep 5 2006, 23:57
Аз май най-много клоня към Хейли и Лукас. Още от началото на сериала ме впечатли силната им привързаност, истинското им приятелство, начинът, по който общуват и споделят. Всичките неща, които си бяха измисли още от деца и продължаваха да правят бяха наистина много внушаващи...Цялото това мотаене заедно...всичко беше супер. А в трети сезон, в последната серия, когато Лукас реши да я заведе до олтара...този момент просто ми се е запечатал и всеки път като го гледам се насълзявам.
И други герои от сериала са доказали, че могат да бъдат истински приятели, но Лукас и Хейли не са престанали да го правят от самото начало...
За мен най-силното приятелство е това между Пейтън и Брук.Имаха много кофти моменти,на който винаги са остоявали заедно.Винаги са една до друга и се подкрепят взаимно.Но последната им караница беше доста голяма и не съм сигурен дали ще се здобрят отново
.Незнам,но думите които изрече Брук на Пейтън преди да замине бяха много тежки
от опит мога да кажа, че женско приятелство се разваля най-лесно...имала съм поне 3 най-добри приятелки.., но нещата се разсъхват при поява на мъж...задължително....
А що се отнася до приятелството между мъж и жена....много рядко може да е истинско, защото обикновено мъжа си има помисли...колкото и да не им се вярва на някой хора все така се оказва....особено ако не е цяла компания , а само двама души (мъж и жена) да излизат ей така без повод само защото са си много добри приятели....все е съмнително

но това ...не важи за филма де...там нещата са малко по-различни от реалността...
така че....мога да определя единствено приятелството между Лукас и Нейтън за истинско....мъжете определено имат мн силна връзка...и не се карат за жени....имат и много повече общи теми...явно...
kalin4eto_
Nov 15 2006, 10:37
За мен най-силното приятелство е това между Лукас и Хейли

По принцип винаги приятелството между момче и момиче е най-силно.. Не знам как е при вас, но аз го казвам от моя опит

Имам много повече приятели момчета от колкото момичета
Bloody_Tears
Nov 22 2006, 18:05
Пейтън-Брук и Лукас-Хейли.
Пейтън и Брук много ме кефят,защото те си споделяха всичко,толкова неща са преживели заедно,простиха си толкова неща.Надявам се да си простят и сега,защото са наистина много добри приятелки,много ще се радвам ако това стане.
Лукас и Хейли...ами май по почти същата причина.Въпреки,че Хейли обучаваше в началото братът на най-добрият си приятел,Лукас го прие.Когато Лукас се сменяше ту с Брук,ту с Пейт...Когато Хейли замина за турето с Крис...Просто според мен тези две приятелства са най-добрите и не само във филма.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.