Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-добри приятели
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
Estell
За мен най-добри приятели са Лукас и Хейли. Те сякаш са повече брат и сестра отколкото приятели. Подкрепят се каквото и да се случи. Не случайно Хейлс каза първо на Лукас, че е бременна и после на Нейтън, а също и Люк каза първо на Хейли за проблема със сърцето му. Изобщо нищо не може да застане пред тяхното приятелство. biggrin.gif
kalin4eto_
(Summer @ Apr 2 2006, 08:12) *

Според мен всички приятелства в сериала са истински, но най-най е това между Нейтън и Лукас. Полубратя, минаха през толкова много неща, за какво ли не се караха - за момичета, за баща им, но в крайна сметка когато става напечено забравят конфликтите си и се подкрепят. От най-големи врагове станаха първи приятели - това е истинското приятелство.

Може би си права.Така е.Те са истински приятели и братя wink.gif, за което много се радвам smile.gif Знаех си, че ще стане така с тях smile.gif Още от първата серия на ОТХ smile.gif.
Прави сте и за приятелството между Брук и Пейтън.Наистина е силно, въпреки всичко, което стана те се подкрепят взаимно, дори и да е тайно една от друга smile.gif. Дано се сдобрят.Жалко ще е толкова голямо приятелство да се разруши.
А за Хейлс и Лукас. Те са чудесен пример за ИСТИНСКОТО приятелство между момиче и момче smile.gif И повярвайте ми то съществува smile.gif От собствен опит го знам blush.gif smile.gif 4.gif
{HoNeY}
Ооо, определено ми е трудно. wacko.gif Естествено, както повечето аз съм за Брук/Пейтън и Лукас/Хейли. Специално за Брук и Пейтън - вярно е, че са се карали, обаче един приятел трябва да може и да прощава. А и те просто от първи сезон са си най-добри приятелки и си личи, че не могат една без друга. За Хейлс и Лукас какво да кажа? - Също едно прекрасно приятелство, много красиво! може и те да са претърпяли някои размирици, обаче голяма работа... Важното е, че държат един на друг и приятелството им се задържа! wink.gif
**Sophia**
За мен най-истинско приятелство имат Лукас и Хейли!От началото до края си остават все така верни приятели!За мен и приятелството между пейтън и Брук също е истинско!Но като имаме предвид че сме гледали много големи кавги с тях вече незнам!Но са сладки!
N@det0
Страшно много се кефя на приятелството на Люк и Хейли.
kalin4eto_
А какво ще кажете за приятелството между Деб и Карън. Мисля, че въпреки всички драсги, които преживяха са страхотни приятелки...
Haley_James_Scott
Лукас и Хейли са истински приятели blush.gif Те са много добри приятели . Те са моя идеал за приятили 10.gif 5angel[1].gif 5angel[1].gif 36_1_41.gif 36_1_41.gif av-2500.gif
porcheto
За мен истинско приятелство е това между Брук и Хейли. Брук в много трудни моменти заставаше зад Хейли и обратното...много ми харесваше когато бяха съквартирантки. А пък от последния сезон ми хареса моментът когато Хейли беше бременна и се довери на Брук, която пък освен че нарочно прикри Хейли за бременността като сама се изложи пред всички, ами ходеше и с нея на прегледите при генеколога и я подкрепяше 100%! Не съм съгласна с повечето от вас за приятелството между Хейли и Лукас. Мисля, че отдавна вече не са best friends, не си спомням откога не са ги давали как разговарят заедно и си споделят неща както в 1-ви сезон. Според мен сценаристите трябва да възобновят приятелството м/у Хейли и Люк като им дадат повече сцени заедно, както преди - в момента имам чувството че са на "Здрасти" и "Чао"....
ALeX4e7y^
Според мен Пейтън и Брук БЯХА перфектни приятелки! smile.gif
Syleena
Според мен Брук и Пейтън бяха и винаги ще са.Защото,ако си спомняте - мисля че 10ти еп беше,където Брук говореше на Лукас да се събуди заради Пейтън,а тя пък говореше на Хейли да се събуди заради Брук... smile.gif :}} Ей това е истинско приятелство и истинска обич - дори когато са скарани пак мислят доброто на другата...И даже ми стана тъжничко,щото и аз имах такава приятелка и се скарахме...и се надявам че сценаристите ще ги сдобрят щото както вървят сега нещата ми изглежда,че ще се отдалечат.а това ще бъде жалко... sad.gif
geri_soon
Аз си мисля че наистина Пейтън много нарани Брук но все пак те си остават много привързани една към друга и дори да не е същото както каза Брук несъмнено приятелството им ще продължи!
Като прочетох темата първото което ми хрумна беше Люк и Хейли така че смятам че те ще си останат приятели до край! wink.gif
A_l_e_x
Според мен приятелствеото между Брук и Пейтън беше супер силно и готино,въпреки всичко,което се случи между тях.
Morska~Vu6ka
Хейли и Лукас.Тяхното приятелство е най-истинско,най-искрено и засега най-дълготрайно,поне според мен.От малки са заедно,нормално е да има здрава връзка между тях.
kalin4eto_
Цитат(kalin4eto_ @ Nov 22 2006, 20:27) *
Прави сте и за приятелството между Брук и Пейтън.Наистина е силно, въпреки всичко, което стана те се подкрепят взаимно, дори и да е тайно една от друга smile.gif. Дано се сдобрят.Жалко ще е толкова голямо приятелство да се разруши.

Връщам си думите назад.. не знам след това нещо с касетата... Брук се окоза коляма лицемерка и лъжкиня... Каква приятелка е това!?? Аз не искам да имам такава приятелка...
На Рейч се въсхищавам страхотна постъпка.Евала!! Това е истинска приятелка. Брук и Рейчъл са приятелки, за Пейт и Брук не знам няма приятелство, което се гради на лъжи!....
qwe123
Аз съм за Лукас и Хейли и Рейчъл и Брук(повече Рейчъл от колкото Брук smile.gif)
DjuDju
Лукас и Хейли
AnGelChe
Лукас и Хейли...тяхното приятелство най се задържа! wink.gif
pussy^^
Цитат(AnGelChe @ Feb 25 2007, 10:26) *
Лукас и Хейли...тяхното приятелство най се задържа! wink.gif

определено worthy.gif worthy.gif
DeSeRt^RoSe
Хейли и Лукас със сигурност.Те са си най-добри приятели от 1вия сезон и още са и ще си останат.
Adorkable
Брук и Маут, за мен са най-добрите приятели,той я подкрепяше,тя беше до него,бе голямо приятелство голямо нещо 10.gif .
Tedds
Хейли и Лукас smile.gif
candy
Люк и Хейли двамата са като брат и сестра винаги си помагат и държат един на друг.За мен това е най-силното приятелство в ОТХ защото е истинско и трайно не е като приятелството на някой.Винаги се подкрепят и разбират защитават готови са на всичко един за друг с една дума истински приятели
jojyyy
И аз си мисля, 4е приятелството м/у Лукас и Хейли е най-силното....Съвсем са като брат и сестра ( макар 4е не вси4ки братя и сестри биха се похвалили с такова приятелство.........)
Но Пейтън/Брук също не са за изпускане.....Едната винаги прави гаф, но някакси отново се намират и връзката им става по-силна......Макар 4е ако трябва да бъда 4естна, съмнението винаги остава!!!!
::Brooke::Davis::
Лукас и Хейли - приятелстовото им е супер силно още от самото начало и мисля , че ще си остане така и до края.
*BringMeToLife*
Лукас/Хейли & Брук/Пейтън wink.gif
ladysunshine
Приятелството между Хейли и Лукас е най отдавна и никога не са спирали да се подкрепят. Освен тях Лукас и Нейтън също са страхотни приятели. Освен че са братя са и големи приятели и каквото и да става между тях накрая винаги си помагат
dEniChka
За пореден пьт повтарям .. Лукас и Хейли..типичен пример за приятелство между момиче и момче ..а Брук и Пейтьн пьк доказаха ,че приятелството между момичета не е толкова силно .. пак се караха за момчета ..
brooke_scott
ве4е мисля 4е Лукас и Хейли
HiLaRy`DuFf{}
Лукас и Хейли

Бруг и Пейтън ... smile.gif
Катeто
Хейли и Лукас
mimetyyy
За мен Люк и Хейли имат едно страхотно и истинско приятелство. Но Брук и Пейт също са страхотни приятелки,въпреки всичко!
Miss_Duff
Доста труден избор - Лукас/Хейли-страхотно приятелство,от самото начало до края..
Брук/Пейтън-въпреки всички триъгълници и тнт си останаха приятелки,имат невероятни моменти..
The rivercourt boys-те също винаги се подкрепят,защитават и според мен и тяхното приятелство е много истинско
smile.gif
`BruKas`
и аз съм за Хейли и Лукас..е , може и БРук/Пейт
borislava
аз съм за Лукас и Хейли
dqvol4eto94
Брук + Пейтън
Люк + Хейли
LockedHeart
Определено Люк и Хейли. Просто няма за какво да се карат. Винаги ще се подкрепят и никога няма да се карат за глупости.
hri_one_tree_hill
ами може би Люк и Пейтън......макар4е и Люк с хейли са добри фр....
nemios
Лукас+Хейли или Ривърсайд бойс
aria
Пейтън и Брук.
brooke_scott
Цитат(hri_one_tree_hill @ Oct 31 2007, 22:00) *
ами може би Люк и Пейтън.....

ами да, затова по-добре да са приятели отколкото двойка 10.gif
Катeто
наистина може би Пейт и Люк но пък между тях винаги е имало нещо повече blush.gif така че Хейли и Лукас rolleyes.gif
l0v3`sk0tT
ми според мен лукас и халеъ засхтото те жинаги са били един до др и никога те са били заедно и преди да са "изжестни" и след тожа продълйиха да се дърйат един за др

и пеитън и брук са близки но доста се нараняжаха една др smile.gif но когато лън (дерек) дърйесхе пеитън ж мазето брук доказа какжа приятелка е както и пеитън на нея wink.gif
Mr. Winchester
Лукас и Хейли според мен са най-добри приятели
[dEs]
Според мен Люк и Хейли, Брук и Пейтън. Първит не се караха изобщо, а вторте колкото и да се караха и доказаха, че държат една на друа.
ani_ani
според мен Брук и Пейтън защото след всичко което се случи те пак станаха приятелки.Само едно много силно приятелство може да преодолее това. smile.gif
absolutkr
Лукас и Хейли
heili
Лукас и Хейли !!! Те са истински най-добри приятели в хубави и лоши моменти са един до друг и се подкрепят.
Брук и Пейтън тяхното приятелство също е истинско защото въпреки спадовете му те пак са приятелки.
Marissa Cooper
Лукас и Хейли!
_Jenny_
Люк и Хейлс.... все пак Люк и Нейт са братя... нормално е да се карат и да си помагат и т.н.
nelito_91
Лукас и Хейли biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.