gan4e70oo
Apr 8 2008, 17:54
Лукас и Хейли,и Брук и Пейтън.Минаха през много неща и винаги останаха заедно...за мен това е истинско приятелство.
fenkanabrooke
Apr 24 2008, 17:27
Според мен Брук и Пейтън. Тяхното приятелство изглежда най - исгинско и реално, рулзззз !
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
Jun 15 2008, 16:50
люк и хейлс - супер приятелство истинско и ест брук и пейтън - въпреки всичко отново заедно..
or1g1nal
Jun 15 2008, 19:49
Определено Брук и Пейтън
secretk
Jun 15 2008, 20:05
За мен нaй-доброто приятелство си е между Люк и Хейли, товa ми хaресвa, че си кaзват истинaтa, дори и другия дa не я хaресa, подкрепят се и се помaгaт, и единия е винaги нa срещa, когaто другия се нуждaе.
^^Brathan_4ever^^
Jul 2 2008, 11:24
Брук и Пейтън.Защото макар и да се нараниха взаимно двете намериха сили да си простят.Защото са много яки и забавни когато са заедно и винаги си помогат една на друга.
vesko_oth_fen
Jul 6 2008, 00:53
Lukas and Haley без съмнение
djesito
Jul 6 2008, 17:02
Хейли и Лукас-те бяха приятели от самота начало и винаги се подкрепят,но Брук и Пейтън също-тяхното приятелство пък премина през всякакви трудности и ето сега пак съществува=)
moni_hs
Aug 6 2008, 09:01
Ами може би Лукас и Хейли...
ZuZka yeah
Aug 7 2008, 20:50
Всички са си приятели помежду си, ама айде Брук и Пейтън.
Според мен Брук и Пейтън. По между си имаха какви ли не проблеми заради Лукас, заради Нейтън (когато се разбра, че Брук е била с Нейтън докато той и Пейтън бяха заедно), също си помогнаха, когато Дерек се появи отново ..... и въпреки всичко винаги намират начин да си оправят отношенията
kiki_f```
Sep 3 2008, 11:00
Истинските приятелства бяха между Лукас и Хейли...и между Пейтън и Брук.Минаваха през какво ли не-изневери,скарвания,лоши шеги..и тн,ама преодоляха всичко и си останаха приятели
HiLaRy`DuFf{}
Sep 3 2008, 12:47
Пейтън и Брук .. - истински приятелки , минаха през много трудности и страшно много се подкрепят
Лукас и Хейли
HiLaRy`DuFf{}
Sep 3 2008, 12:47
Пейтън и Брук .. - истински приятелки , минаха през много трудности и страшно много се подкрепят
Лукас и Хейли
Най-добрите приятели са Брейтън и Лейли според мен.Брейтън са преживели тоолкова много заедно,и все пак все още се подкрепят.Лейли също.От малки са заедно ,а и винаги са един до друг.Например Лукас подкрепя Хейли във всичко,даже когато отиде на турне,той отиде и й вдъхна кураж..
mR.DiSCo
Oct 4 2008, 19:13
Абе БрейТЪн рлз.Те са най-доброто приятелство.
traiana
Oct 4 2008, 21:19
На първо място,естествено,че Пейт и Брук!Минаха през толкова много и въпреки всичко запазиха приятелството си!След тях идват Люк и Хейлс-винаги са се подкрепяли,а и както каза Ади от малки са си се познават и са приятели.Напоследък обаче няма много сцени с тях .. Сякаш приятелството им изчезна .. не им обръщат достатъчно внимание според мен!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.