Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Излезе списание "ХИТ Магазин", изцяло посветено на LOST
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Новини
the_mouse
Днес излезе списание "ХИТ Магазин", изцяло посветено на LOST, като в него ще намерите:
[*] Биографии на актьорите
[*] Един двустранен плакат голям, колкото две страници от списанието
[*] съкратена версия на The Ultimate theory
[*] Интересни факти от сериала (или може би не чак толкова 16.gif )
[*] Преглед на епизодите от 2 сезон, които са излезли до момента
[*] Интервюта с повечето от актьорите
[*] Има и DVD, което по предварителни данни трябваше да е за сериала, но всъщност е обикновен филм huh.gif

Днес аз си го взех на цената от 2лв и ето впечатленията ми:
Ами какво да ви кажа... малко съм разочарован. Първо ДВД-то към списанието се оказа някакъв филм ("Писък 2"), тоест отпадна основната причина, поради която си купих списанието. Добре, примирих се, започвам да чета....
Биографиите са добре, с изключение на няколко изцепки, които не ми харесаха, като например наричат Хърли "дебеланко" . Добре, че все пак са сложили "чаровният дебеланко", че съвсем щяха да ме изнервят. Стигаме до статията "Тайната е разкрита!" Тук там променено изречение или думичка от The Ultimate theory, драги мои писатели (нарочно казвам така), не прави нов материал!Освен това очаквах малко инфо за това какво ще се случи по-нататък, но се оказа, че само зрителите на AXN могат да научат нещо ново, защото в четири страници са преразказани епизодите от втория сезон излезли до сега. Но пък за сметка на това можете да се насладите на изречението: "В опитите да изкопчи признания арабинът прилага садистични техники , на които са го учили в армията на Саддам Хюсеин" . Добре, че все пак снимките са по-големи, защото на моменти са по-стойностни от основното съдържание на списанието. Както знаем това списание се издава от в-к Уикенд и не трябва да се учидвате на изречението: "Еванджелин Лили върти любов с колегата си от сериала Доминик Монахън" (знам, че е вярно, но не ми харесва как го поднасят на читателите), което е напълно в стила на българските клюкарски ПАРЦАЛИ. Да не говорим за заглавието "Палавникът Саид ЗАБРЕМЕНИЛ даскалицата си" OMG!!!! Това списание да не би да се е превърнало в учебник по новия български език, защото такава дума не бях чувал!
Може би не знаете, истинското име на героинята на Мишел Родригес не е Ана-Лусия, а Ана-Лучия, като това е повторено на няколко места в списанието
Накрая почти щях да остана с положителни чувства към моята набутвация от 2 лв, когато прочетох, че "ПЕСЪТ с мъжко име Винсънт всъщност е кучка. Казва се Медисън" Е, поне разбрах истинското име на този/тази перверзник!
Случайно да забелязвате, че пропуснах "Двата Гигантски плаката със звездите от сериала"? Ако на плакат голям две страници от списание му казват "Гигантски", то аз съм автобус, но пак съм доволен, защото и без това нямам друг sad.gif
Всъщност като се замисля все пак имаше интересни неща да се научат, но може би списанието не беше предназначено за хора като нас, които прекарват голяма част от влемето си четейки новини за сериала, списанието не е лошо, но аз очаквах и уникалното ДВД с интересни материали за сериала, но пък кой знае, може филма (който между другото е с Къртни Кокс и Джеда Пинкет) да има скрита връзка със сериала tongue.gif
The Black Dragon
Абе гледат само как да взимат пари. Инфото няма да се очудя ако са го гепили и от БГ форумите в които се дискутира LOST. Снимки - бол в интернет. А Scream 2 го имам на DVD, както и 1 и 3 така че това напълно обезсмисля купуването ми на това "списание" sick1.gif
the_mouse
То пак е събрано инфо, но нищо интересно, което не можеш да намериш в нета....
Впечатленията ми нямаше да бъдат толкова негативни, ако не се опитваха да обърнат всичко "като в България" с историите за афери, еди-кой-си забременил еди-коя-си...
mimi_54
чудят се как да му направят малко реклама... да изкарат някои друг леф.... 19.gif
the_mouse
Поставете се на мястото на човека от lost-bg.com, който е превел The Ultimate theory и я вижда в списанието 16.gif
А никой не се е свързал с него за разрешение, какво да очакваме от "Уикенд"....
common_sense
купиха ми го, но още не съм го прочела, даже не съм го зачела. smile.gif скоро ще стане и това! biggrin.gif
DesiTo
Списанието е пълна боза! Честно казано очаквах много повече, след такава реклама. Но май само ще си остане рекламата. 16.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.