Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мистър и Мисис One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
illii
Хейли и Нейтън! Имаше период, в който гледах сериала само заради тях двамата rolleyes.gif
striikar
За да са мистър и мис не е задължително да са двойка ,затова трябваше да изброите всички възможни варианти между момче и момиче (пр. Лукас и Хейли,Маут и Брук,Нейтън и Пейтън) тва че не са двойка незначи че неможе да са мистър и мис wink.gif поне аз така мисля а иначе от изброените гласувам за Лукас и Пейтън
sydney
IPB Image
_OnE_TrEe_HiLl_
razbira se 4e lukas i bruk.lukas e nai gotin ot majete a bruk nai sladka i diva ot jenite.samo te sa nomer ednoo smile.gif
sladurkata_f
абе няма какво да се говори ве4е...само брук и лукас!
brooke*
нейтън и хейли,въпреки че брук и люк са ми любимци!
Malkata_Pam
QUOTE(^^HeLa^^ @ Mar 12 2006, 09:09 PM) *

Хейли и Нейтън
orhideya
Нейт и Хейли smile.gif
Valeto
Брук и Лукас! 4.gif
DaniEl
Лукас и Пейтън inlove.gif
Dark`Elf
Макар че няма как да не призная, че Нейтън и Хейли са една прекрасна двойка, мои фаворити си остават Лукас и Пейтън
born_4_you
Аз гласувах за Хейли и Нейтън, защото още от първи сеозн ни доказват своята истинска и голяма любов, която успя да оцелее въпреки всичко. Иначе също подкрепям Брук и Лукас. Много сладка двойка са и съм на мнение, че страшно много си подхождат, сякаш различията им ги правят още по-подходящи един за друг. smile.gif wink.gif
seduction_55
За мен винаги ще бъдат Брук и Лукас
monik
Нейтан и Хеили определено smile.gif Те са ми любимата двойка във филмчето, много са сладки и готинки smile.gif
love_Nathan
аз определено гласувам за Нейт и Хейли inlove.gif просто са много готина и вдъхновяваща двойка.направо са перфектни...
BlaCk~RoSe~
[i]Хейли и Нейтън worthy.gif макар че Лукас също е страшно красив а и Брук е много яка ама аз още не мога да си избера коя двойка ме кефи повече тъй че и двете двойка стават biggrin.gif
Lucky Me_{}
Always and forever - NALEY inlove.gif
Brukas fenka
Естествено ,че Брук и Лукас.Те са идеалния пример за това че противоположностите се привличат
lemmy
Еми аз гласувах за Пейтън и Джейк, нз но наистина са ми много готини заедно.
Mrs.Ackles
Ееее, иска ли питане? smile.gif Много ясно, че НЕЙТ и ХЕЙЛИ!!! 4.gif blush.gif worthy.gif Те още от начало са ми любимата двойка, просто ги обожавам! Толкова са сладки, а Нейтън е просто.........нямам думи! blush.gif wub.gif Но също много ме кефят Пейтън и Лукас. Според мен те са по-хубава двойка отколкото Брукас...
Ледено_момиче
Гласувах за Пейтън и Лукас,защото са ми любимата двойка,но също така харесвам и Хейлс и Нейт ,сладки са. smile.gif
siestta_88
няма по - яка двойка от Нейтън и Хейли .... чак им завиждам 10.gif [1[s]0] 10.gif [color=#FFCCCC]
GaBiTo
Аз гласувам за Брук и Лукас.Много са ми сладки двамцата макар и да са малко различни винаги се привличат като магнитчета.
*PeyT*
Лукас и Пейтън FOREVER!!! biggrin.gif biggrin2.gif 4.gif
sheli_88
Брук и Лукас
PlaMeN VolleY
Брук и Лукас smile.gif 10.gif
berbss
Хах определено Брук и Лукас!Супер сладки са
^EmPiRe^GiRl^
Без да се замислям веднага избирам Нейтън и Хейли, двамата са ми много сладки, обожавам ги
Torrie
Аз съм за Люк и Брук wub.gif
Mai4et0
Брук и Лукас
lorrra
Лукас & Пейтън!Големи сладури smile.gif
boy_07
Хейли и Нейтън...

...трябва да си направиме мис и мисис от форума...
Me AnD You
Хейли и Нейтън smile.gif
Menna
QUOTE(boy_07 @ Jul 26 2006, 19:51) *

А мистъра къде го забрави? 16.gif 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Menna @ Jul 29 2006, 23:12) *

Те и без това са малко... 18.gif 18.gif
Izzie Stevens
Хейли и Нейт
DesiTo
Брук и Лукас wub.gif
^Mim0zKa^
Хахахах smile.gif Идеята за Мис и Мистър от форума .. е готини4ка smile.gif
Ralna
QUOTE(ludoto_mimi @ Jul 30 2006, 00:12) *

QUOTE(Menna @ Jul 29 2006, 23:12) *

Те и без това са малко... 18.gif 18.gif

Да момичетата сме калабалък, а момчетата се броят на пръсти rolleyes.gif
Natali
Малко съм раздвоена между Хейли и Нейтън и Брук и Лукас happy.gif ....може би Брук и Лукас....или Хейли и Нейтън. Хейли и Нейтън worthy.gif
CheerFuL-F
Брук И Лукас
Gossip Girl
Люк и Брук са много сладка двойка 4.gif Но аз предпочитам Нейли tongue.gif
LPfenKA
най са ми симпати4ни Люк и Брук те са най-слади4ки,но може би Хейли и Нейтън пове4е им ходи да са мис и мистър! happy.gif
Still^Frame``
Aмииии аз гласувах за Хейли и Нейтан,ноо.....ако имах друг избор бих гласувала за Нейтан и Пейтан....хаххахахах.....добър избор,а?Те бяха страхотна двойка.....ХХХХХХХХХ... 1eyeb[1].gif дамммм двойка в пълния смисъл на думата tongue.gif ....(Ох,Как се радвам на чуждото нещастие tongue.gif злаааа)..но да..Нейт и Пейт.... smile.gif
Menna
QUOTE(Still^Frame`` @ Aug 31 2006, 00:19) *
ако имах друг избор бих гласувала за Нейтан и Пейтан....хаххахахах.....добър избор,а?Те бяха страхотна двойка.....ХХХХХХХХХ... 1eyeb[1].gif дамммм двойка в пълния смисъл на думата tongue.gif ....(Ох,Как се радвам на чуждото нещастие tongue.gif злаааа)..но да..Нейт и Пейт.... smile.gif
3.gif Чуден избор. Малко сме носталгистите във форума. banana.gif
lily93
Аз съм за Хейли и Нейтън
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Несъмнено Брук и Лукас smile.gif
Bethany
Хейли и Нейтън 4.gif happy.gif
Still^Frame``
QUOTE(Menna @ Aug 31 2006, 19:59) *

QUOTE(Still^Frame`` @ Aug 31 2006, 00:19) *
ако имах друг избор бих гласувала за Нейтан и Пейтан....хаххахахах.....добър избор,а?Те бяха страхотна двойка.....ХХХХХХХХХ... 1eyeb[1].gif дамммм двойка в пълния смисъл на думата tongue.gif ....(Ох,Как се радвам на чуждото нещастие tongue.gif злаааа)..но да..Нейт и Пейт.... smile.gif
3.gif Чуден избор. Малко сме носталгистите във форума. banana.gif

Хаха~Трябва се подкрепямеtongue.gifПоклон пред великите Нейт и Пейт!Хайде всички-ДОЛУ!:) 8.gif <-мн го обичам тфа човечеsmile.gifБТВ:мн сладки бяха в онази серия с благотворителността и BOY TOY;)
^HiLaRy_DuFF
Хейли и Нейтън

Брук и Лукас също са много сладки!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.