Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мистър и Мисис One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
boy_07
ми хайде Хейли и Нейтън smile.gif
meri_to
Нейтън и Хейли - "Мистър и Мисис One Tree Hill"
peyton_lucas_brooke
какви Хейли и Нейтън biggrin2.gif Пейтън и Лукас #1
Jordan
rolleyes.gif Добре дошла в нашия скромен Лейтън клуб
peyton_lucas_brooke
Дошъл wink.gif
vesko_oth_fen
Нейтън и Хейли THE BEST 2thum[1].gif "Мистър и Мисис One Tree Hill"
club135
Бах и експедитивен екип - трият ми мненията преди да съм ги публикувал още... biggrin.gif
Marissa Cooper
Брук и Лукас smile.gif
chadmurray_fenka
Лукас и Пейтън...най най - готината двойчица... angel_not.gif emoticon1 (116).gif
tedi27
Нейтън и Хейли - "Мистър и Мисис One Tree Hill"
t0ni
worthy.gif Leyton FOREVER! Brucas to0 smile.gif и Naleyy!!
{BrookeDavisForever}
Ами в тази анкета има най-много гласове за Хейлито и Нейтитоо .. защото те са най-сериозната двойка, И АЗ СЪЩО ГИ ХАРЕСВАМ и двамата са супер красиви и много си преличат.. Но много искамм моята Софии да е отновоо с Лукассс.. smile.gif rolleyes.gif
nelito_91
Аз съм твърдо за Хейли и Нейтън 10.gif Те изживяха много,заедно са от самото начало, а и те си го казаха: "Always and forever" smile.gif blush.gif blush.gif blush.gif
haley_james_scott18
Амм любимата ми двойка е Лейтън, след това Нейли после Брукас и т.н. , но ако питате мен Мистър и Мисис One Tree Hill трябва да бъдат Кийт и Карън... просто бяха толкова..един за друг...
brooke_scott
Цитат(t0ni @ Mar 19 2008, 23:14) *
worthy.gif Leyton FOREVER! Brucas to0 smile.gif и Naleyy!!

ей тва е то! най-яко е да харесваш всички, браво Тони! worthy.gif
djesito
ЕЕЕ аз съм твърдо за БРУК И ЛУКАС!Те са любимата ми двойка в сериала и ги обичкам страшно много.ИИИ мисля че те са достойни за мис и мистър!! biggrin2.gif
dudenceto
Пейтън и Лукас forever ! happy.gif
Naily
Хейли и Нейтън са най-сладката двойка rolleyes.gif
gan4e70oo
Аз сигурно,защото съм пристрастна към Пейт пък и към Лукас избрах тях.Много са готини,когато са заедно...Иначе и Хайли и Нейт ми харесват много,защото се обичат истински и явно наистина докрай,нонещо все си ме влече към тези двамата --> Лейтън rLz wub.gif
bloody_iv
Е естествено ,че Нейтън и Хейли.Ми че те са си вече и без това мистър и мисис,но ако игнорираме този факт,бих заложила на Лукас и Брук, те просто се допълват взаимно до перфектната двойка,точно като Нейтън и Хейли, а и бяха толкова забавни заедно biggrin2.gif ! И под перфектна двойка не си мислете,че означава да си приличат двамата до полуда,ами точно обратното! 4.gif
poLyto
Гласувах за Брук и Лукас, въпреки, че Карън и Кийт, както и Нейли също зслужават това място ... но като огледам всеки един по отделно, а не като двойка разбирам, че съм гласувала правилно, защото Брук например, винаги е била като кралица на гимназията Трий Хил, капитан на мажуретките, президент на ученическия съвет, Кралица на бала ... тя заслужава да е Мис ОТН, а Лукас- винаги обичан от всички, умен, интересен ... заслужава да е Мистър ... гледам обективно, защото в анкетата не пиша Двойка на ОТН, а Мис и Мистър, както Крал и Кралица на бала ... те не винаги са двойка, просто оглеждам всеки един по отделно и стигам до извода, че те двамата го заслужават най-много
hrivetoo
Пейтън и Лукас worthy.gif Хейли и Нейтън
PayTon__
Пейтън и Лукас
LimonkaTa`
Брук и Лукас разбира сеееее wub.gif
gotinatakuma
Гласувах за Нейли макар че обожавам Лейтън,но не мисля това тяхното въобще може да се нарече двойка. sad.gif
or1g1nal
Хейли и Нейтън happy.gif може и Лукас и Пейтън ама нали трябва само за 1 двойка така че...
heili
Люк и Пейт rolleyes.gif wub.gif
welinity
Цитат(heili @ May 18 2008, 20:43) *
Люк и Пейт rolleyes.gif wub.gif

Аз също съм с две ръце за тях!
tedi27
Хейли и Нейтън са най-истинската двойка в ОТХ!
* КаТеРиНчЕтО *
Хейли и Нейтън
bombino
пейтън и лукас естествено
mixmaxshow
Чекай да позная - Нейтън и Хейли!
fen_potter
Ще повторя гласа на над 275 човека Nathan And Haley dry.gif
OTH_BrOoke
Брук и Лукас!!! smile.gif
Naley_fen
Аз съм за Нейтън и Хейли.
pIsaNcH{}
Хейли и Нейтън ... Те са заедно още от първи сезон все пак ! wub.gif
allnitess
Брук и Лукас
moni_hs
Цитат(allnitess @ Jul 4 2008, 18:31) *
Брук и Лукас

elitu
Хейли и Найтън Naley forever
Bodyguard
Пейтън и Лукас worthy.gif
naley_
Хейли и Нейтън 4ever blush.gif
MaRiAaA
Колебая се м/у Пейтън и Лукас и Нейтън и Хейли, но гласувах за Нейтън и Хейли smile.gif
sladost4e
Пейтън и Лукас
DeViL_AsS
Люк и Пейт smile.gif
badbaby22
Ами не мога да избера между Хейли и Нейтън и Лукас и Брук! 2thin[1].gif
caprice
Честно казано аз най- харесвам като вариант за двойка Брук и Лукас..но..те не са заедно и най-вероятно до края няма да са заедно, така че определено двойката която заслужава най-много е Хейли и Нейтън..минаха през толкова трудни моменти и все още са заедно..просто са сладури wink.gif
@vessy@
мен лично ме кефат Лукас и Пейтан,но мисля че трябва мистър и мис да станат Нейтан и Хейли,съгласна съм с това че те са преживели мн и все още са си заедно!!!!! worthy.gif
FintiFlushka
Хейли и Нейтън - естествено .. любимата ми двойка ;(
baby_james
Хейли и Нейтън wub.gif wub.gif
DeSiNCeTu
Ако трябва да избирам като двойка - Хейли и Нейтън wub.gif
Но индивидуално - Мисис Брук и Мистър Нейтън biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.