Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: CS 1.5
GGbit.info > Развлечение > Игри
n0HKko
CS 1.5 СуПеР яКа игричка ... Така ли е според васconfused.gif 7.gif
П.С. и какво ще кажите за по новите версий... 7.gif
Zilenia
за мен тази игра е незаменима , ЦС беше 1 игра на която сам играл е разбира се не 1.5 но и до сега редовно си я играя такаче Да яка е 4.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Mi7aka)
за мен тази игра е незаменима , ЦС беше 1 игра на която сам играл е разбира се не 1.5 но и до сега редовно си я играя такаче Да яка е  [4]

Мдам едно време я играех ама ... 20.gif все някога омръзва...
Zilenia
абе да ти кажа вече 3,4 годинки и още си ме зарибява голям хит е тази игра 4.gif
n0HKko
Ам така е... 1.5 е супер... 12.gif
Hacko
Хахаха аз я играя 6 години и още не мия омръзнала!!!Тази игра е най-добрата който я е измислие е под пари 100% сигурен сам!!!!
**ASTERIX**
Cs 1.5-супер яка е. Незнам вече колко години я играя и ще продължавам да я играя още дълго време.
За другите версии - CS 1.6 ме разочарова но това си е лично мое мнение.
n0HKko
QUOTE(**ASTERIX**_89)
Cs 1.5-супер яка е. Незнам вече колко години я играя и ще продължавам да я играя още дълго време.
За другите версии - CS 1.6 ме разочарова но това си е лично мое мнение.

И на мен не ми харесва 1.6
Zilenia
ами честно да ви кажа това мнение е на много хора вижте се пак сарвара на 1.6 е празен докато сарварите на 1.5 даже няма място да влезнеш 3.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Mi7aka)
ами честно да ви кажа това мнение е на много хора вижте се пак сарвара на 1.6 е празен докато сарварите на 1.5 даже няма място да влезнеш  [3]

Венъж само сам влизал в тях и повече не ми се влиза просто... 20.gif
n0HKko
QUOTE(GGBIT.INFO @ Jun 8 2005, 01:41 AM)
QUOTE(Mi7aka)
ами честно да ви кажа това мнение е на много хора вижте се пак сарвара на 1.6 е празен докато сарварите на 1.5 даже няма място да влезнеш  3.gif

Венъж само сам влизал в тях и повече не ми се влиза просто... 20.gif
*

biggrin.gif Ами аз всеки ден съм вътре ...ама от скоро се напулни с ХАКЕРИ...А админите немогът да смогнас с БАН... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.