Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
tsvetan93
Предлагам както има форуми "Търся песен" и "Търся Сотуер" да се направят и "Търся игра" и "Търся филм". Освен ако не е проблем. unsure.gif
the_mouse
Цитат(tsvetan93 @ Oct 22 2007, 18:36) *
Предлагам както има форуми "Търся песен" и "Търся Сотуер" да се направят и "Търся игра" и "Търся филм". Освен ако не е проблем. unsure.gif

Цитат(vIkToRsHeFa @ Sep 13 2007, 19:55) *
Цитат(f0rgy @ Sep 13 2007, 19:49) *
ако темата "търся филма" се затвори и се направи както в случая с "търся песен" мисля че ще е по-удобно...нищо че са по-малко страниците,няма да има нужда да гледаме назад и т.н. ми просто си разгелждаш темите wink.gif

Да обмислям го от доста време този вариант, единствената причина да не е направено още е че стават много субфорумите, но ще видя да измисля нещо по въпроса. 4.gif

Мислим да направим подобно нещо wink.gif 11.gif
"Innocent"
Не знам дали някой е предлагал, ама не може ли първия пост в темите да е само в 1-вата страница, досадно е на всяка страница да гледаш пак първия пост.
krisku
Цитат("Innocent @ Oct 26 2007, 22:48) *
Не знам дали някой е предлагал, ама не може ли първия пост в темите да е само в 1-вата страница, досадно е на всяка страница да гледаш пак първия пост.

В горната част на всяка има един бутон "Опции", кликаш върху него и от новопоявилото се меню избираш Изглед > Превключи на: Standart. и вече първия коментар във всяка тема ще се показва само на първата страница.
club135
Цитат(stanchobb @ Oct 1 2007, 09:22) *
Незная дали това е практика във вашия форум,но лично аз категорично няма да допусна подобни посегателства срещу мен.Изпратеното ми ЛС от потребител drugariaBrigadiR покрива по съдаржанието си изцяло императива на член 214 , ал.1 от НК, а именно: Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага принуди някого чрез сила или заплашване да изварши,да пропусне или да претърпи нещо противно на волята му и с това причини нему или другимо имотна вреда,се наказва за изнудване с лишаване от свобода от една до шест години и глоба от хиляда до три хиляди лева,като съдът може да наложи конфискация до една втора от имуществото на дееца.
чл.214а. А за приготовление към престъпление по чл.214 наказанието е лишаване от свобода от една до три години.

Ако повторно получа подобна заплаха,ще информирам МВР и Района прокуратура-Пловдив,за да се вземат съответните мерки по надлежния ред.А те включват и използване на СРС,когато това е наложително.
Напомням на всички потребители,че използването на на средствата за комуникация ,включително и интернет такива,НЕ Е АНОНИМНО.

Някой е прекалил с американските филми... предлагам секция филми да бъде закрита, че тия случаи напоследък доста зачестиха, а не е здравословно. Все пак трябва и реално да се гледа на нещата.
vIkToRsHeFa
Цитат(club135 @ Nov 21 2007, 16:31) *
Някой е прекалил с американските филми... предлагам секция филми да бъде закрита, че тия случаи напоследък доста зачестиха, а не е здравословно. Все пак трябва и реално да се гледа на нещата.

Личните отношения на потребителите не са форумен проблем, да се оправят. wink.gif

ПП. Има резон в това за американските филми! happy.gif
SoARoN
Сега се сетих, не знам дали някой го е предлагал но ще е хубаво примерно това: "> GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума" което се намира горе в ляво, непосредственно над началото на темата - да го има и долу в ляво под края на темата за да се избегне досадното /поне за мен/ плъзгане на горе до него меню. /не обичам да ползвам бутона "back" понеже не се рефрешва информацията wink.gif
akolevutd
Еми има бутон "Home". Доста ще ти е удобен явно.

vIkToRsHeFa: Пхих изпревари ме, точно това щях да кажа. biggrin.gif
msirius
Много се чудих в критики или в проблеми да го сложа но айде тука smile.gif
http://store.picbg.net/pubpic/42/7C/5e8c1c1ce3e6427c.JPG
И понеже темата е за препоръки, препоръчвам на ограденото място да се оправи кодирането smile.gif
FrAgMaKeR
Проблема е във версията на ipb, след запланувания предстоящ ъпдейт до последната стабилна версия този бъг ще изчезне. smile.gif

Викторе, да ти напомня време е за ъпдейт, новата версия е страхотна време е вече за нея. smile.gif
Niksana
Може да направите да се оценяват темите ще е хубаво
SoARoN
Цитат(akolevutd @ Nov 22 2007, 22:28) *
Еми има бутон "Home". Доста ще ти е удобен явно.

vIkToRsHeFa: Пхих изпревари ме, точно това щях да кажа. biggrin.gif

Ако ми говорите за този, който е на самия браузър то не ме устройва, пак трябва да си местя мишката към горния край на монитора а при това положение е по-добре да си вдигна страницата и да си кликна на линка за основното меню dry.gif
ludoto_mimi
Цитат(SoARoN @ Nov 25 2007, 21:27) *
Ако ми говорите за този, който е на самия браузър то не ме устройва, пак трябва да си местя мишката към горния край на монитора а при това положение е по-добре да си вдигна страницата и да си кликна на линка за основното меню dry.gif

Говорят за този на клавиатурата, над стрелките.
SoARoN
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 25 2007, 22:04) *
Цитат(SoARoN @ Nov 25 2007, 21:27) *

Говорят за този на клавиатурата, над стрелките.

както и да е, някой да ми изтрие всички мнения по този въпрос. видяло се е, че не търсите препоръки а само давате акъл на хората какви навици да си изграждат и какво да използвали mad.gif
аз попитах дали може да се направи и очакваните отговори бяха 2:
1- да може да се направи.
2- не не може да се направи.
а вие де започнахте да ме мятате по върбите с разни си хоумове и прочие неща, които ако ми е било удобно да ги използвам изобще нямаше да пускам такоз питане!
ай със здраве...
vIkToRsHeFa
За можене да се направи... Да мога с малко повече зор да човъркам във кода на инвижъна и при всяка следваща версия на форума да го добавям, но е безмислено имайки в предвид Home бутона на клавиатурата който връща в началото на страницата, поради тази причина и от инвижън не са го включили и до ден днешен, просто защото е излишно.

ПП. По тая логика лично аз ще си копна и цялото меню с линкове отгоре към галерията, блоговете и т.н. да го има и отдолу, че не ми се скролира до горе(натиска 1 бутон "Home"). Кел файда !?
Niksana
Ще е хубаво да може да си трием съобщенията,но преди да има следващ пост после да не може.
vIkToRsHeFa
Цитат(niksana @ Nov 24 2007, 23:05) *
Може да направите да се оценяват темите ще е хубаво

С цел !?

Цитат(niksana @ Nov 26 2007, 21:20) *
Ще е хубаво да може да си трием съобщенията,но преди да има следващ пост после да не може.

Ммм дори и при това условие със "захлупващият" пост не е уместно, тъй като ето един от многото примери: Иванчо тръгне да си трие поста докато аз го коментирам и като си пусна коментара остава само той все едно коментирам въздуха. Просто няма смисъл, каквото е нужно да бъде изтрито за тази цел има модераторски екип. smile.gif
msirius
Защо не Upgrade-нете до версия 2.3.1
vIkToRsHeFa
Цитат(msirius @ Dec 2 2007, 13:01) *
Защо не Upgrade-нете до версия 2.3.1

Предстои да бъде направено! emoticon1 (111).gif
$windle
Преди време ми се наложи да използам кирилизатора на форума (бутона "на кирилица!") и останах разочарован - много грешки допуска. Ето пример:

Шлъоковица:
Ooo kvo stava na vsi4ki, kak q karate, 6te hodim li do lovim riba? Chudih se prosto kakvo da pravq utre...

Преведено:
Ооо кжо стажа на жси4ки, как я карате, 6те ходим ли до ложим риба? Цхудих се просто какжо да пражя утре...Ооо кжо стажа на жси4ки, как я карате, 6те ходим ли до ложим риба? Цхудих се просто какжо да пражя утре...
ludoto_mimi
Този бутон действа само ако написаното е така, сякаш пишеш на фонетика. Ако го беше написал така:

Ooo kwo stawa na wsi`ki, kak q karate, ]e hodim li da lowim riba? ~udih se prosto kakwo da prawq utre...

Щеше да излезе така:

Ооо кво става на всички, как я карате, ще ходим ли да ловим риба? Чудих се просто какво да правя утре...
vIkToRsHeFa
Както колежката спомена, написал съм кирилизатора така че да ползва стандартната фонетична подредба, която ползват и флекс тайпа и стандартната "фонетика на инжинера", тъй като стилове за писане на шлъокавица много и ако бях се придържал към един определен вече наистина щеше да е бъгав кирилизатора тъй като за прост пример "ч"-то може да се запише като "4","Ч","ch","c" и още хиляда начина, но не е просто защото ползва стандартната фонетика с която 90% от потребителите пишат.
$windle
Да, разбирам защо не е от шлъоковица на кирилица, но нещо пак не схващам. През живота си не съм писал на шлъоковица, тоест фонетика не съм използвал. @ludoto_mimi как го написа това, аз имам бг език и английски език на компа, съвсем се обърках :/
ludoto_mimi
Цитат($windle @ Dec 3 2007, 23:20) *
@ludoto_mimi как го написа това, аз имам бг език и английски език на компа, съвсем се обърках :/

Ами на Флекс Тайп-а (който не ползвам) има BDS (на което се пише с червените букви) и BP (фонетика, пише се с английските букви на български с някои изключения). Като пишеш на BP със английските символи и после му дадеш да го преведе, ако е написано правилно ще си излезе на бг. Оф, не знам обясних ли го като хората. Май само аз си разбрах. biggrin2.gif Шефе идвай на помощ.
$windle
ААаааааа, разбирам да. Ок, в мен е проблема, никога през живота си не съм го ползвал и ми трябваше време да се сетя. Ами да, ама аз не го използвам и за това така се получава smile.gif Всичко е 6. Иначе има доста добри онлайн преводачки на шлъоковица към български, надали е толкова трудно да се изобрети един такъв преводач.
club135
Цитат(vIkToRsHeFa @ Dec 3 2007, 00:14) *
Както колежката спомена, написал съм кирилизатора така че да ползва стандартната фонетична подредба, която ползват и флекс тайпа и стандартната "фонетика на инжинера", тъй като стилове за писане на шлъокавица много и ако бях се придържал към един определен вече наистина щеше да е бъгав кирилизатора тъй като за прост пример "ч"-то може да се запише като "4","Ч","ch","c" и още хиляда начина, но не е просто защото ползва стандартната фонетика с която 90% от потребителите пишат.

Имаше един преводач на Кредор (линка трябва да го потърся), която превеждаше 99% от шльоковица на български, независимо от начина на писане... трябва да се побъзикам в нета.

бърза редакция: Ето го линкчето, обаче нещо в момента има проблеми със зареждането... дано да е само временно.
vIkToRsHeFa
Кредора не работи комерсиализираха го и все още има безплатна версия като тази която работи, но създава проблеми. Мисли се по въпроса! wink.gif
Niksana
С цел да не се повтарят теми.Да се направи това.Когато се прави нова тема,ако се повтаря заглавието да излиза така
vIkToRsHeFa
Цитат(niksana @ Dec 9 2007, 19:11) *
С цел да не се повтарят теми.Да се направи това.Когато се прави нова тема,ако се повтаря заглавието да излиза така

Не лоша идея, но няма стандартна подобна опция във тази версия на форума, а при добавяне на подобна, трябва да се инизиализира отделна заявка търсене из колко там хиляди заглавия на теми от което следва излишно забозване на сървъра и забавяне на отговора на клиентската заявка за пускане в случая на тема. smile.gif
Niksana
Много е дразнещо когато прочетя докрай някоя страница и за да излезя трябва да се качвам догоре и да натискам напр GGbit та ето моето предложение да има и отдоло такова
the_mouse
Цитат(niksana @ Dec 10 2007, 17:20) *
Много е дразнещо когато прочетя докрай някоя страница и за да излезя трябва да се качвам догоре и да натискам напр GGbit та ето моето предложение да има и отдоло такова

Също така под инфото за всеки потребител има бутон 4.gif
Niksana
А верно 10Х worthy.gif
Госпожица Вещицата
Някой ползва ли "скачачката" между форумите (Долен десен ъгъл с бутон ДАВАЙ)? Струва ми се безполезна, при толкоз подфоруми е много по-лесно да идеш на началната страница и от там - не е толкоз объркващо.
vIkToRsHeFa
Цитат(Госпожица Вещицата @ Dec 15 2007, 13:01) *
Някой ползва ли "скачачката" между форумите (Долен десен ъгъл с бутон ДАВАЙ)? Струва ми се безполезна, при толкоз подфоруми е много по-лесно да идеш на началната страница и от там - не е толкоз объркващо.
Оставих в "скачачката" само основните руут форуми. Така мисля, че е по-добре. smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(vIkToRsHeFa @ Dec 16 2007, 12:14) *
Цитат(Госпожица Вещицата @ Dec 15 2007, 13:01) *
Оставих в "скачачката" само основните руут форуми. Така мисля, че е по-добре. smile.gif

Да, само на тези, които са свикнали да го ползват за да се връщат в подфорума, в който са, няма да им е приятно след като няколко пъти се озоват на началната страница. dry.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(ludoto_mimi @ Dec 16 2007, 19:44) *
Да, само на тези, които са свикнали да го ползват за да се връщат в подфорума, в който са, няма да им е приятно след като няколко пъти се озоват на началната страница. dry.gif
Мммм така или иначе субфорумите са доста солидно количество, трудно се прелистват и доста по-бързо би било дори и от индекса да се отворят.
f0rgy
Еми гледам, че интереса около Наруто и всичко свързано с анимето, било то епизодите, мангата, фенмейд аватар и подписи, игри и т.н. нарастна, та предложението ми е в Аниме и Манга един субфорум "Naruto" и там да е всички свързано с анимето, щот е ясно, че най обсъждано и най-много теми за него ще има и да не са разхвърляни ами на едно място. smile.gif
K_f_R
Цитат(f0rgy @ Dec 24 2007, 19:11) *
Еми гледам, че интереса около Наруто и всичко свързано с анимето, било то епизодите, мангата, фенмейд аватар и подписи, игри и т.н. нарастна, та предложението ми е в Аниме и Манга един субфорум "Naruto" и там да е всички свързано с анимето, щот е ясно, че най обсъждано и най-много теми за него ще има и да не са разхвърляни ами на едно място. smile.gif

няма смисъл още все още според мене да поизчакаме още малко ;/

p.p абе шефе ,можеш ли да сложиш нещо като деа ззнам брояч дето при повече от 15 мнения да не ти дава да пише 18.gif че спам из ин ди ейр 18.gif
Niksana
Когато си правиш подпис да можеш да го преглеждаш преди да го приложиш. wink.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(niksana @ Jan 19 2008, 20:46) *
Когато си правиш подпис да можеш да го преглеждаш преди да го приложиш. wink.gif
Ам няма го като функция на инвижън форумите по принцип, можеш да си копнеш кода на стария и да тестваш с новия, но за момента го няма като опция. smile.gif
Niksana
Шефе как да тълкувам това blink.gif

(Пробвах да си напиша резюме на български и ми излиза на египетски biggrin.gif )
Sharo
Цитат(niksana @ Jan 21 2008, 21:05) *
Шефе как да тълкувам това blink.gif

(Пробвах да си напиша резюме на български и ми излиза на египетски biggrin.gif )

сам си отговаряш biggrin.gif
Niksana
Ем мислех,че шефа ще ме разбере какво имам впредвид. wink.gif
melkor
Цитат(niksana @ Jan 21 2008, 22:40) *
Ем мислех,че шефа ще ме разбере какво имам впредвид. wink.gif

Ако си беше направил труда да използваш търсачката - сега щеше да знаеш кой какво има в предвид! dry.gif
Резюмето не поддържа кирилица поради проблеми с енкодинга. Това е проблем на Инвижън. Няма да бъде поправен.
van Nistelrooy
Имам предложение... да се забранят такива никове като "gomnoto1234" щот е гадно да гледаш тъкъв ник...
vIkToRsHeFa
Цитат(LaZiaN4O @ Jan 24 2008, 15:00) *
Имам предложение... да се забранят такива никове като "gomnoto1234" щот е гадно да гледаш тъкъв ник...
Не можем да забраняваме нецензурни никове и съответно да ги трием съспендваме и т.н. на своя глава, но при постъпили основателни оплаквания относно даден ник, въпросните лица ще бъдат помолени( 15.gif ) да ни кажат друг никнейм който желаят да ползват. smile.gif
Niksana
Тъй като взех да се занимавам със новини предлагам да се сложи в "Дискусии" един форум "Политически новини",защото забелязах,че те са едни от най-обсъжданите. wink.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(niksana @ Jan 27 2008, 16:00) *
Тъй като взех да се занимавам със новини предлагам да се сложи в "Дискусии" един форум "Политически новини",защото забелязах,че те са едни от най-обсъжданите. wink.gif

Но освен във време на избори са и доста малко, освен хорските клюки, дето ги пишат по принцип по жълтите весници... biggrin.gif
Засега за тази цел се ползва "Общи новини" като подфорум на "Общи дискусии, още един форум за новини към общите става и не върви иначе идеята е добра. smile.gif
Niksana
Това [attachment=1048:untitled_2.PNG] да се смени така [attachment=1049:untitled.PNG] smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.