tsvetan93
Oct 22 2007, 17:36
Предлагам както има форуми "Търся песен" и "Търся Сотуер" да се направят и "Търся игра" и "Търся филм". Освен ако не е проблем.
the_mouse
Oct 22 2007, 17:50
Цитат(tsvetan93 @ Oct 22 2007, 18:36)

Предлагам както има форуми "Търся песен" и "Търся Сотуер" да се направят и "Търся игра" и "Търся филм". Освен ако не е проблем.

Цитат(vIkToRsHeFa @ Sep 13 2007, 19:55)

Цитат(f0rgy @ Sep 13 2007, 19:49)

ако темата "търся филма" се затвори и се направи както в случая с "търся песен" мисля че ще е по-удобно...нищо че са по-малко страниците,няма да има нужда да гледаме назад и т.н. ми просто си разгелждаш темите

Да обмислям го от доста време този вариант, единствената причина да не е направено още е че стават много субфорумите, но ще видя да измисля нещо по въпроса.

Мислим да направим подобно нещо
"Innocent"
Oct 26 2007, 21:48
Не знам дали някой е предлагал, ама не може ли първия пост в темите да е само в 1-вата страница, досадно е на всяка страница да гледаш пак първия пост.
krisku
Oct 26 2007, 22:09
Цитат("Innocent @ Oct 26 2007, 22:48)

Не знам дали някой е предлагал, ама не може ли първия пост в темите да е само в 1-вата страница, досадно е на всяка страница да гледаш пак първия пост.
В горната част на всяка има един бутон "
Опции", кликаш върху него и от новопоявилото се меню избираш
Изглед > Превключи на: Standart. и вече първия коментар във всяка тема ще се показва само на първата страница.
club135
Nov 21 2007, 16:31
Цитат(stanchobb @ Oct 1 2007, 09:22)

Незная дали това е практика във вашия форум,но лично аз категорично няма да допусна подобни посегателства срещу мен.Изпратеното ми ЛС от потребител drugariaBrigadiR покрива по съдаржанието си изцяло императива на член 214 , ал.1 от НК, а именно: Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага принуди някого чрез сила или заплашване да изварши,да пропусне или да претърпи нещо противно на волята му и с това причини нему или другимо имотна вреда,се наказва за изнудване с лишаване от свобода от една до шест години и глоба от хиляда до три хиляди лева,като съдът може да наложи конфискация до една втора от имуществото на дееца.
чл.214а. А за приготовление към престъпление по чл.214 наказанието е лишаване от свобода от една до три години.
Ако повторно получа подобна заплаха,ще информирам МВР и Района прокуратура-Пловдив,за да се вземат съответните мерки по надлежния ред.А те включват и използване на СРС,когато това е наложително.
Напомням на всички потребители,че използването на на средствата за комуникация ,включително и интернет такива,НЕ Е АНОНИМНО.
Някой е прекалил с американските филми... предлагам секция филми да бъде закрита, че тия случаи напоследък доста зачестиха, а не е здравословно. Все пак трябва и реално да се гледа на нещата.
vIkToRsHeFa
Nov 21 2007, 22:33
Цитат(club135 @ Nov 21 2007, 16:31)

Някой е прекалил с американските филми... предлагам секция филми да бъде закрита, че тия случаи напоследък доста зачестиха, а не е здравословно. Все пак трябва и реално да се гледа на нещата.
Личните отношения на потребителите не са форумен проблем, да се оправят.

ПП. Има резон в това за американските филми!
SoARoN
Nov 22 2007, 21:42
Сега се сетих, не знам дали някой го е предлагал но ще е хубаво примерно това: "> GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума" което се намира горе в ляво, непосредственно над началото на темата - да го има и долу в ляво под края на темата за да се избегне досадното /поне за мен/ плъзгане на горе до него меню. /не обичам да ползвам бутона "back" понеже не се рефрешва информацията
akolevutd
Nov 22 2007, 22:28
Еми има бутон "Home". Доста ще ти е удобен явно.
vIkToRsHeFa: Пхих изпревари ме, точно това щях да кажа.
msirius
Nov 24 2007, 18:24
Много се чудих в критики или в проблеми да го сложа но айде тука
http://store.picbg.net/pubpic/42/7C/5e8c1c1ce3e6427c.JPGИ понеже темата е за препоръки, препоръчвам на ограденото място да се оправи кодирането
FrAgMaKeR
Nov 24 2007, 18:30
Проблема е във версията на ipb, след запланувания предстоящ ъпдейт до последната стабилна версия този бъг ще изчезне.

Викторе, да ти напомня време е за ъпдейт, новата версия е страхотна време е вече за нея.
Niksana
Nov 24 2007, 23:05
Може да направите да се оценяват темите ще е хубаво
SoARoN
Nov 25 2007, 21:27
Цитат(akolevutd @ Nov 22 2007, 22:28)

Еми има бутон "Home". Доста ще ти е удобен явно.
vIkToRsHeFa: Пхих изпревари ме, точно това щях да кажа.

Ако ми говорите за този, който е на самия браузър то не ме устройва, пак трябва да си местя мишката към горния край на монитора а при това положение е по-добре да си вдигна страницата и да си кликна на линка за основното меню
ludoto_mimi
Nov 25 2007, 22:04
Цитат(SoARoN @ Nov 25 2007, 21:27)

Ако ми говорите за този, който е на самия браузър то не ме устройва, пак трябва да си местя мишката към горния край на монитора а при това положение е по-добре да си вдигна страницата и да си кликна на линка за основното меню

Говорят за този на клавиатурата, над стрелките.
SoARoN
Nov 26 2007, 09:24
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 25 2007, 22:04)

Цитат(SoARoN @ Nov 25 2007, 21:27)

Говорят за този на клавиатурата, над стрелките.
както и да е, някой да ми изтрие всички мнения по този въпрос. видяло се е, че не търсите препоръки а само давате акъл на хората какви навици да си изграждат и какво да използвали

аз попитах дали може да се направи и очакваните отговори бяха 2:
1- да може да се направи.
2- не не може да се направи.
а вие де започнахте да ме мятате по върбите с разни си хоумове и прочие неща, които ако ми е било удобно да ги използвам изобще нямаше да пускам такоз питане!
ай със здраве...
vIkToRsHeFa
Nov 26 2007, 12:18
За можене да се направи... Да мога с малко повече зор да човъркам във кода на инвижъна и при всяка следваща версия на форума да го добавям, но е безмислено имайки в предвид Home бутона на клавиатурата който връща в началото на страницата, поради тази причина и от инвижън не са го включили и до ден днешен, просто защото е излишно.
ПП. По тая логика лично аз ще си копна и цялото меню с линкове отгоре към галерията, блоговете и т.н. да го има и отдолу, че не ми се скролира до горе(натиска 1 бутон "Home"). Кел файда !?
Niksana
Nov 26 2007, 21:20
Ще е хубаво да може да си трием съобщенията,но преди да има следващ пост после да не може.
vIkToRsHeFa
Nov 26 2007, 22:33
Цитат(niksana @ Nov 24 2007, 23:05)

Може да направите да се оценяват темите ще е хубаво
С цел !?
Цитат(niksana @ Nov 26 2007, 21:20)

Ще е хубаво да може да си трием съобщенията,но преди да има следващ пост после да не може.
Ммм дори и при това условие със "захлупващият" пост не е уместно, тъй като ето един от многото примери: Иванчо тръгне да си трие поста докато аз го коментирам и като си пусна коментара остава само той все едно коментирам въздуха. Просто няма смисъл, каквото е нужно да бъде изтрито за тази цел има модераторски екип.
msirius
Dec 2 2007, 13:01
Защо не Upgrade-нете до версия 2.3.1
vIkToRsHeFa
Dec 2 2007, 13:18
Цитат(msirius @ Dec 2 2007, 13:01)

Защо не Upgrade-нете до версия 2.3.1
Предстои да бъде направено!
$windle
Dec 2 2007, 20:40
Преди време ми се наложи да използам кирилизатора на форума (бутона "на кирилица!") и останах разочарован - много грешки допуска. Ето пример:
Шлъоковица:
Ooo kvo stava na vsi4ki, kak q karate, 6te hodim li do lovim riba? Chudih se prosto kakvo da pravq utre...
Преведено:
Ооо кжо стажа на жси4ки, как я карате, 6те ходим ли до ложим риба? Цхудих се просто какжо да пражя утре...Ооо кжо стажа на жси4ки, как я карате, 6те ходим ли до ложим риба? Цхудих се просто какжо да пражя утре...
ludoto_mimi
Dec 2 2007, 20:52
Този бутон действа само ако написаното е така, сякаш пишеш на фонетика. Ако го беше написал така:
Ooo kwo stawa na wsi`ki, kak q karate, ]e hodim li da lowim riba? ~udih se prosto kakwo da prawq utre...
Щеше да излезе така:
Ооо кво става на всички, как я карате, ще ходим ли да ловим риба? Чудих се просто какво да правя утре...
vIkToRsHeFa
Dec 3 2007, 00:14
Както колежката спомена, написал съм кирилизатора така че да ползва стандартната фонетична подредба, която ползват и флекс тайпа и стандартната "фонетика на инжинера", тъй като стилове за писане на шлъокавица много и ако бях се придържал към един определен вече наистина щеше да е бъгав кирилизатора тъй като за прост пример "ч"-то може да се запише като "4","Ч","ch","c" и още хиляда начина, но не е просто защото ползва стандартната фонетика с която 90% от потребителите пишат.
$windle
Dec 3 2007, 23:20
Да, разбирам защо не е от шлъоковица на кирилица, но нещо пак не схващам. През живота си не съм писал на шлъоковица, тоест фонетика не съм използвал. @ludoto_mimi как го написа това, аз имам бг език и английски език на компа, съвсем се обърках :/
ludoto_mimi
Dec 3 2007, 23:37
Цитат($windle @ Dec 3 2007, 23:20)

@ludoto_mimi как го написа това, аз имам бг език и английски език на компа, съвсем се обърках :/
Ами на Флекс Тайп-а (който не ползвам) има BDS (на което се пише с червените букви) и BP (фонетика, пише се с английските букви на български с някои изключения). Като пишеш на BP със английските символи и после му дадеш да го преведе, ако е написано правилно ще си излезе на бг. Оф, не знам обясних ли го като хората. Май само аз си разбрах.

Шефе идвай на помощ.
$windle
Dec 4 2007, 04:36
ААаааааа, разбирам да. Ок, в мен е проблема, никога през живота си не съм го ползвал и ми трябваше време да се сетя. Ами да, ама аз не го използвам и за това така се получава

Всичко е 6. Иначе има доста добри онлайн преводачки на шлъоковица към български, надали е толкова трудно да се изобрети един такъв преводач.
club135
Dec 4 2007, 09:15
Цитат(vIkToRsHeFa @ Dec 3 2007, 00:14)

Както колежката спомена, написал съм кирилизатора така че да ползва стандартната фонетична подредба, която ползват и флекс тайпа и стандартната "фонетика на инжинера", тъй като стилове за писане на шлъокавица много и ако бях се придържал към един определен вече наистина щеше да е бъгав кирилизатора тъй като за прост пример "ч"-то може да се запише като "4","Ч","ch","c" и още хиляда начина, но не е просто защото ползва стандартната фонетика с която 90% от потребителите пишат.
Имаше един преводач на Кредор (линка трябва да го потърся), която превеждаше 99% от шльоковица на български, независимо от начина на писане... трябва да се побъзикам в нета.
бърза редакция:
Ето го линкчето, обаче нещо в момента има проблеми със зареждането... дано да е само временно.
vIkToRsHeFa
Dec 4 2007, 15:40
Кредора не работи комерсиализираха го и все още има безплатна версия като тази която работи, но създава проблеми. Мисли се по въпроса!
Niksana
Dec 9 2007, 19:11
С цел да не се повтарят теми.Да се направи това.Когато се прави нова тема,ако се повтаря заглавието да излиза
така
vIkToRsHeFa
Dec 10 2007, 02:58
Цитат(niksana @ Dec 9 2007, 19:11)

С цел да не се повтарят теми.Да се направи това.Когато се прави нова тема,ако се повтаря заглавието да излиза
такаНе лоша идея, но няма стандартна подобна опция във тази версия на форума, а при добавяне на подобна, трябва да се инизиализира отделна заявка търсене из колко там хиляди заглавия на теми от което следва излишно забозване на сървъра и забавяне на отговора на клиентската заявка за пускане в случая на тема.
Niksana
Dec 10 2007, 17:20
Много е дразнещо когато прочетя докрай някоя страница и за да излезя трябва да се качвам догоре и да натискам напр GGbit та ето моето предложение да има и отдоло такова
vIkToRsHeFa
Dec 10 2007, 17:28
the_mouse
Dec 11 2007, 11:00
Цитат(niksana @ Dec 10 2007, 17:20)

Много е дразнещо когато прочетя докрай някоя страница и за да излезя трябва да се качвам догоре и да натискам напр GGbit та ето моето предложение да има и отдоло такова
Също така под инфото за всеки потребител има бутон
Niksana
Dec 11 2007, 16:20
А верно 10Х
Госпожица Вещицата
Dec 15 2007, 13:01
Някой ползва ли "скачачката" между форумите (Долен десен ъгъл с бутон ДАВАЙ)? Струва ми се безполезна, при толкоз подфоруми е много по-лесно да идеш на началната страница и от там - не е толкоз объркващо.
vIkToRsHeFa
Dec 16 2007, 12:14
Цитат(Госпожица Вещицата @ Dec 15 2007, 13:01)

Някой ползва ли "скачачката" между форумите (Долен десен ъгъл с бутон ДАВАЙ)? Струва ми се безполезна, при толкоз подфоруми е много по-лесно да идеш на началната страница и от там - не е толкоз объркващо.
Оставих в "скачачката" само основните руут форуми. Така мисля, че е по-добре.
ludoto_mimi
Dec 16 2007, 19:44
Цитат(vIkToRsHeFa @ Dec 16 2007, 12:14)

Цитат(Госпожица Вещицата @ Dec 15 2007, 13:01)

Оставих в "скачачката" само основните руут форуми. Така мисля, че е по-добре.

Да, само на тези, които са свикнали да го ползват за да се връщат в подфорума, в който са, няма да им е приятно след като няколко пъти се озоват на началната страница.
vIkToRsHeFa
Dec 17 2007, 04:40
Цитат(ludoto_mimi @ Dec 16 2007, 19:44)

Да, само на тези, които са свикнали да го ползват за да се връщат в подфорума, в който са, няма да им е приятно след като няколко пъти се озоват на началната страница.

Мммм така или иначе субфорумите са доста солидно количество, трудно се прелистват и доста по-бързо би било дори и от индекса да се отворят.
Еми гледам, че интереса около Наруто и всичко свързано с анимето, било то епизодите, мангата, фенмейд аватар и подписи, игри и т.н. нарастна, та предложението ми е в Аниме и Манга един субфорум "Naruto" и там да е всички свързано с анимето, щот е ясно, че най обсъждано и най-много теми за него ще има и да не са разхвърляни ами на едно място.
Цитат(f0rgy @ Dec 24 2007, 19:11)

Еми гледам, че интереса около Наруто и всичко свързано с анимето, било то епизодите, мангата, фенмейд аватар и подписи, игри и т.н. нарастна, та предложението ми е в Аниме и Манга един субфорум "Naruto" и там да е всички свързано с анимето, щот е ясно, че най обсъждано и най-много теми за него ще има и да не са разхвърляни ами на едно място.

няма смисъл още все още според мене да поизчакаме още малко ;/
p.p абе шефе ,можеш ли да сложиш нещо като деа ззнам брояч дето при повече от 15 мнения да не ти дава да пише

че спам из ин ди ейр
Niksana
Jan 19 2008, 20:46
Когато си правиш подпис да можеш да го преглеждаш преди да го приложиш.
vIkToRsHeFa
Jan 20 2008, 18:12
Цитат(niksana @ Jan 19 2008, 20:46)

Когато си правиш подпис да можеш да го преглеждаш преди да го приложиш.

Ам няма го като функция на инвижън форумите по принцип, можеш да си копнеш кода на стария и да тестваш с новия, но за момента го няма като опция.
Niksana
Jan 21 2008, 21:05
Шефе как да тълкувам това

(Пробвах да си напиша резюме на български и ми излиза на египетски

)
Цитат(niksana @ Jan 21 2008, 21:05)

Шефе как да тълкувам това

(Пробвах да си напиша резюме
на български и ми излиза на египетски

)
сам си отговаряш
Niksana
Jan 21 2008, 22:40
Ем мислех,че шефа ще ме разбере какво имам впредвид.
melkor
Jan 21 2008, 22:52
Цитат(niksana @ Jan 21 2008, 22:40)

Ем мислех,че шефа ще ме разбере какво имам впредвид.

Ако си беше направил труда да използваш търсачката - сега щеше да знаеш кой какво има в предвид!
Резюмето не поддържа кирилица поради проблеми с енкодинга. Това е проблем на Инвижън. Няма да бъде поправен.
van Nistelrooy
Jan 24 2008, 15:00
Имам предложение... да се забранят такива никове като "
gomnoto1234" щот е гадно да гледаш тъкъв ник...
vIkToRsHeFa
Jan 24 2008, 16:25
Цитат(LaZiaN4O @ Jan 24 2008, 15:00)

Имам предложение... да се забранят такива никове като "
gomnoto1234" щот е гадно да гледаш тъкъв ник...
Не можем да забраняваме нецензурни никове и съответно да ги трием съспендваме и т.н. на своя глава, но при постъпили основателни оплаквания относно даден ник, въпросните лица ще бъдат помолени(

) да ни кажат друг никнейм който желаят да ползват.
Niksana
Jan 27 2008, 16:00
Тъй като взех да се занимавам със новини предлагам да се сложи в "Дискусии" един форум "Политически новини",защото забелязах,че те са едни от най-обсъжданите.
vIkToRsHeFa
Jan 27 2008, 19:03
Цитат(niksana @ Jan 27 2008, 16:00)

Тъй като взех да се занимавам със новини предлагам да се сложи в "Дискусии" един форум "Политически новини",защото забелязах,че те са едни от най-обсъжданите.

Но освен във време на избори са и доста малко, освен хорските клюки, дето ги пишат по принцип по жълтите весници...

Засега за тази цел се ползва "Общи новини" като подфорум на "Общи дискусии, още един форум за новини към общите става и не върви иначе идеята е добра.
Niksana
Feb 17 2008, 14:46
Това [attachment=1048:untitled_2.PNG] да се смени така [attachment=1049:untitled.PNG]
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.