Ще започна с това:
Цитат(stanchobb @ Oct 1 2007, 10:22)

Изпратеното ми ЛС от потребител drugariaBrigadiR
който не е член на екипа на GGbit.Info.
Да се вярва на подобни лични е като да се регна в гугула и от акаунта си да пиша на някой друг, че трябва да ми плаща процент за това, че ползва безплатната gmail услуга.

Незная дали това е практика във вашия форум,но лично аз категорично няма да допусна подобни посегателства срещу мен.
Не не е практика, досега не е имало проблеми от подобен вид и няма и да бъде оставено безнаказано. Относно "практика в нашият форум", моля да бъдат мерени приказките, никой член на GGbit.info, не е виновен за това, че на някой си му е изхлопала дъската и е направла еди какво си.

Ако повторно получа подобна заплаха,ще информирам МВР и Района прокуратура-Пловдив,за да се вземат съответните мерки по надлежния ред.А те включват и използване на СРС,когато това е наложително.
Напомням на всички потребители,че използването на на средствата за комуникация ,включително и интернет такива,НЕ Е АНОНИМНО.
Няма абсолютно никакъв проблем, ако има правно основание по установеният законен ред да бъде взета информацията за конкретният потребител от сървъра ни в София с помоща на съответните органи. На вас като краен потребител нямаме право да даваме такава, както Globul не биха ви дали данните на потребителя ползващ даден номер "защото ви тероризирал и т.н.". Това са лични потребителски данни, които могат да бъдат давани само на въпросните органи които споменахте.

Ще бъде проверена подадената информация и ако реално има подобна заплаха, потребителят ще бъде наказан, относно всякакви останали действия от рода на съд, прокуратура и подобни сте свободни да действате както намерите за добре. Подобни "рекетъори" нямат място във форума, ако някой ви прати подобно нещо, моля да се свържете с мен или някой колега за да могат да бъдат взети своевременни мерки, ако искате да го съдите вече, действайте си по каналният ред, това не засяга форума ни.

ПП. Да не говорим, че въпросното лично е извадено от контекста и може да бъде отнесено и до конкуренция между фирми, а и до колкото видях горе си писал че си го получил на 24-ти миналия месец. До момента не е имало проблеми с въпросният потребител, но ако са налични и други подобни нарушения ще бъдат взети строги мерки!
ПП2. Моля отново ако който и да било има каквито каквито и да било подобни проблеми да се свържете при първа възможност с нас за да имаме грижата да бъдат неутрализирани своевременно.