Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Крадец на рози
Ти не виждаш, аз виждам.
Защо да не пообсъждаме родният си град?

П.П. Mbox-аджиите ако помнят, беше доста полезно :>
vIkToRsHeFa
Цитат(Крадец на рози @ Aug 11 2007, 20:23) *
Субфорум Пловдив според мен ще е добре дошъл, не е тайна, че 70% от активните сме от тук :>
Пловдив и всичко покрай и за него.

Алтернативно мжое да се пусне просто тема за града, иначе под 70% са... Просто най-активните които се познаваме по срещите сме главно от Пловдив, но както и да е де. Понататък можем да се развием към софия да речем като софианците е нормално да са повече... Не мсиял че форума трябва да се ограяничава до един град, той е български за цяла България, подобно нещо е идейно, но по-скоро като тема, цяла категория е много обвързващо. smile.gif

susito
Еми аз искам да питам дали може ние да изтриваме снимките от галериите!Щото например на мене потоянно ми идват нови идеи за галерии,или искам да махна някои снимки пък ми е много неудобно постоянно да пиша ЛС да ми се изтрие някоя снимка...само предлагам smile.gif
Крадец на рози
Шефа е открил дупка във форума и за това ни е забранил на обикновените юзъри да си трием коментари или самите снимки от галерията. Ще пишеш ЛС. В по-нататъшните версии може би ще фикснат този бъг :Р
girl_from_hell
за личните съобщения няма ли някакви ограничения като да се пишат на кирилица ?
Крадец на рози
Няма :Р
girl_from_hell
хаха много лошо тука се дразня сега като ми пишат на шлюкавица
vIkToRsHeFa
Цитат(girl_from_hell @ Aug 14 2007, 01:05) *
за личните съобщения няма ли някакви ограничения като да се пишат на кирилица ?

Личните съобщения затова са лични... И на мен не ми е приятно по принцип, но... blush.gif

ПП. За снимките да за жалост, ще видя какво мога да направя в близко бъдеще, междувременно спокойно си ми пишете ако искате да изтриете или промените дадена снимка и т.н. Винаги съм на разположение! smile.gif
akolevutd
Цитат(girl_from_hell @ Aug 14 2007, 01:10) *
хаха много лошо тука се дразня сега като ми пишат на шлюкавица

не е и възможно да се сложи такова ограничение. Единия вариант е да има поне една буква на кирилица и тогава системата ще счита ЛС-то за валидно, а ако няма на кирилица - за невалидно и няма да се изпрати. Но този метод е безсмислен защото пак мога да ти пратя на шльокавица. Другия начин е да се ограничат 100% всички символи да са на кирилица. Е ето това вече ще бъде много неуместно и тъпо wacko.gif
girl_from_hell
мерси за пояснението smile.gif незнаех тези неща
а иначе ще го преживея smile.gif
Крадец на рози
Би могло символично да се напише правило против шльока на ЛС :> Стига желание да има, проблем не виждам.
vIkToRsHeFa
Цитат(Крадец на рози @ Aug 14 2007, 18:01) *
Би могло символично да се напише правило против шльока на ЛС :> Стига желание да има, проблем не виждам.

Синволично личните съобщения са си лични такива и намесата от трета страна в случая Администраторският екип е крайно неуместна, освен ако проблема не засяга форума(флууд, спам, инвайтове на лични и всякакви подобни твари), за всички останали случай всеки потребител има опция за блокиране на абонати, която може да се ползва срещу хора които сте помолили да не ви пишат на шлъокавица и продължат, но това си е право на всеки потребител, и намесата от страна на екипа става само при основателна нужда от такава! smile.gif
Крадец на рози
Същата тема за шльока, но за кирилица може ли да се създаде, и ако може, нека бъда аз. Да де, само си проветрявам пръстите, но там се пише всичко, а не дават на кирилица ;>
never_mind
И смисълът и ще е?
Крадец на рози
Ми май го обясних по-горе, същата тема, но за кирилица, да си пишем всичко :>
never_mind
Оф, редактирал си докато пиша... еми не знам може ли да направиш такава biggrin.gif ... но се съгласи, че се разваля шльока като мажеш с бг ...
Крадец на рози
От достатъчно време съм тук, за да знам, че няма да има живот в темата, но някак исках да си върна правото да пиша в темата на кирилица ;>
akolevutd
Ще бъде поредната спамерска безсмислена тема.
Крадец на рози
Тогава, съвестни модераторе, защо шльока стои?
melkor
Цитат(Крадец на рози @ Aug 15 2007, 08:23) *
Тогава, съвестни модераторе, защо шльока стои?

Нарочно! Дотук със мненията по темата "Шльокавица"!
И да - като ти пречи темата ти защо пишеш в нея? Очаквам отговор на ЛС а не тук.
Th3_SpY
Нали е Българският форум, защо има цензура на думата "fu_ck" ? Може ли да я махнете плс wink.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Th3_SpY @ Aug 16 2007, 22:01) *
Нали е Българският форум, защо има цензура на думата "fu_ck" ? Може ли да я махнете плс wink.gif

Често използвана дума в псувни и обиди. Ще видея да настроя бан филтъра да не ги замества думите със *Цензурирано* а да си остават думите но със звездички, във всеки случай подобен език е крайно неприемлив под каквато и да било форма! smile.gif
bLex
предлагам ако искате да сложите в Web разработка раздел "Ревюта на сайтове
krisku
Ревюта на сайтове, ми звучи като реклама. Преди време имахме цял раздел Интерсни сайтове, който беше пълен с подобни реклами. Ако искаш да рекламираш сайта си в нашия, погледни тази тема - http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=8896

Едва ли на този етап ще бъде създаден подобен подфорум.
akolevutd
Ако се направи нещо такова трябва да се забрани презантирането на Готови сайтове(templates/cms/forums). сайтовете трябва да са авторски.
vIkToRsHeFa
Цитат(akolevutd @ Aug 24 2007, 13:03) *
Ако се направи нещо такова трябва да се забрани презантирането на Готови сайтове(templates/cms/forums). сайтовете трябва да са авторски.

Пак би се стигнало до въпросният проблем за който спомена krisku за жалост... wacko.gif
Крадец на рози
Временно затворена?
melkor
Не можеш да четеш ли?
The Shaman
Ми то с тва оранжево как да чете човек ?!? Иначе отговора тук е на ниво както и причината за затварянето на темата...Критериите явно са се променили за доста кратко време smile.gif
melkor
Цитат(The Shaman @ Sep 12 2007, 16:10) *
Ми то с тва оранжево как да чете човек ?!? Иначе отговора тук е на ниво както и причината за затварянето на темата...Критериите явно са се променили за доста кратко време smile.gif

Вярно, променили са се... И отговора му се съдържа в последното мнение на темата. Но явно просто е решил че трябва да си вдигне още малко броя на мненията...
club135
От известно време се чудя дали е възможно да бъде направено бързо ЛС? Пояснявам каква ми е идеята:
кликам си на ника на някой, излиза ми контекстното меню, цъкам на връзка "бързо ЛС", излиза ми малко прозорче (като това на коментарите) направо в контекстното меню, пиша си 2-3 бързи реда и кликам "прати". Тая система с влизането в кутията и прочее ми е мудничка. Другото е, като получа ЛС да мога направо да цъкна "бърз отговор" в малкото прозорче, което ми се появява всеки път...
Би било адски удобно.
vIkToRsHeFa
Цитат(club135 @ Sep 13 2007, 13:15) *
От известно време се чудя дали е възможно да бъде направено бързо ЛС? Пояснявам каква ми е идеята:
кликам си на ника на някой, излиза ми контекстното меню, цъкам на връзка "бързо ЛС", излиза ми малко прозорче (като това на коментарите) направо в контекстното меню, пиша си 2-3 бързи реда и кликам "прати". Тая система с влизането в кутията и прочее ми е мудничка. Другото е, като получа ЛС да мога направо да цъкна "бърз отговор" в малкото прозорче, което ми се появява всеки път...
Би било адски удобно.

Наистина би било удобно но за жалост го няма като функция в инвижъна. Сорка. sad.gif
club135
Майната му... ще се мъчим по старомодния начин.
f0rgy
ако темата "търся филма" се затвори и се направи както в случая с "търся песен" мисля че ще е по-удобно...нищо че са по-малко страниците,няма да има нужда да гледаме назад и т.н. ми просто си разгелждаш темите wink.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(f0rgy @ Sep 13 2007, 19:49) *
ако темата "търся филма" се затвори и се направи както в случая с "търся песен" мисля че ще е по-удобно...нищо че са по-малко страниците,няма да има нужда да гледаме назад и т.н. ми просто си разгелждаш темите wink.gif

Да обмислям го от доста време този вариант, единствената причина да не е направено още е че стават много субфорумите, но ще видя да измисля нещо по въпроса. 4.gif
club135
Когато извеждам списъка на новите теми, третата колона е Форум. Поради наличието на развита дървовидна структура и под-подсекции (2ро подниво) обикновено не мога да разбера в коя под-секция е темата, тъй като вторите поднива са аналогични. Може да направиш в АЛТ-а на написантото да излиза надпис с едно над-ниво, за да е ясно всичко.
K_f_R

Шефе аз и Радо се чудим как да спрем таз глупост че не можем да видим кой е писал последно моля те кажи как да го махнем confused.gif
FrAgMaKeR
ОПЦИИ -> Linear+ wink.gif
K_f_R
Цитат(FrAgMaKeR @ Sep 18 2007, 12:44) *
ОПЦИИ -> Linear+ wink.gif

съжалявам ама малко по подробно ;/ worthy.gif
the_mouse
Той Шаматът го беше обеснявал тук. Когато си отворил някоя тема горе в дясно има надпис Опции
K_f_R
Цитат(the_mouse @ Sep 18 2007, 20:02) *
Той Шаматът го беше обеснявал тук. Когато си отворил някоя тема горе в дясно има надпис Опции

благодаря за полезното инфо!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
club135
Нещо по моя въпрос?
$windle
Шефе, направи една група "Ухажвани", ще е весело biggrin.gif
fNatic.
има излишни групи ако питате мен.. направете нещо по весело.. unsure.gif
stanchobb
Здравейте,на 24.09.2007 получих следното ЛС от потребител с ник drugariaBrigadiR и следното съдаржание:

drugariaBrigadiR
Rating: 0
Виж профил
Добави в приятели
Изпрати ЛС
Добави в ЛС Блокировки
Препрати ЛС
Търси коментар от потребител
Виж коментарите

vnimavai, Sep 24 2007, 18:12
Delete Post Quote Post

Потребител

Група: Редовни
Коментари: 117
Потребител No.: 1,812
Регнат: 18-February 06

navlezal si v 4ujda teritoria, vnimavai s tia prodajbi, trjabva da mi ot4ita6 % ot prodajbite, kapi6?ina4e pri cjaloto mi nejelania ste trjbva da ima restektivni merki da se vzemat

--------------------
-------------------f.....ck evrocom.info------------------i samo Botev

Незная дали това е практика във вашия форум,но лично аз категорично няма да допусна подобни посегателства срещу мен.Изпратеното ми ЛС от потребител drugariaBrigadiR покрива по съдаржанието си изцяло императива на член 214 , ал.1 от НК, а именно: Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага принуди някого чрез сила или заплашване да изварши,да пропусне или да претърпи нещо противно на волята му и с това причини нему или другимо имотна вреда,се наказва за изнудване с лишаване от свобода от една до шест години и глоба от хиляда до три хиляди лева,като съдът може да наложи конфискация до една втора от имуществото на дееца.
чл.214а. А за приготовление към престъпление по чл.214 наказанието е лишаване от свобода от една до три години.

Ако повторно получа подобна заплаха,ще информирам МВР и Района прокуратура-Пловдив,за да се вземат съответните мерки по надлежния ред.А те включват и използване на СРС,когато това е наложително.
Напомням на всички потребители,че използването на на средствата за комуникация ,включително и интернет такива,НЕ Е АНОНИМНО.
vIkToRsHeFa
Ще започна с това:
Цитат(stanchobb @ Oct 1 2007, 10:22) *
Изпратеното ми ЛС от потребител drugariaBrigadiR

който не е член на екипа на GGbit.Info.
Да се вярва на подобни лични е като да се регна в гугула и от акаунта си да пиша на някой друг, че трябва да ми плаща процент за това, че ползва безплатната gmail услуга. 16.gif

Незная дали това е практика във вашия форум,но лично аз категорично няма да допусна подобни посегателства срещу мен.

Не не е практика, досега не е имало проблеми от подобен вид и няма и да бъде оставено безнаказано. Относно "практика в нашият форум", моля да бъдат мерени приказките, никой член на GGbit.info, не е виновен за това, че на някой си му е изхлопала дъската и е направла еди какво си. 9.gif

Ако повторно получа подобна заплаха,ще информирам МВР и Района прокуратура-Пловдив,за да се вземат съответните мерки по надлежния ред.А те включват и използване на СРС,когато това е наложително.
Напомням на всички потребители,че използването на на средствата за комуникация ,включително и интернет такива,НЕ Е АНОНИМНО.

Няма абсолютно никакъв проблем, ако има правно основание по установеният законен ред да бъде взета информацията за конкретният потребител от сървъра ни в София с помоща на съответните органи. На вас като краен потребител нямаме право да даваме такава, както Globul не биха ви дали данните на потребителя ползващ даден номер "защото ви тероризирал и т.н.". Това са лични потребителски данни, които могат да бъдат давани само на въпросните органи които споменахте. smile.gif

Ще бъде проверена подадената информация и ако реално има подобна заплаха, потребителят ще бъде наказан, относно всякакви останали действия от рода на съд, прокуратура и подобни сте свободни да действате както намерите за добре. Подобни "рекетъори" нямат място във форума, ако някой ви прати подобно нещо, моля да се свържете с мен или някой колега за да могат да бъдат взети своевременни мерки, ако искате да го съдите вече, действайте си по каналният ред, това не засяга форума ни. smile.gif

ПП. Да не говорим, че въпросното лично е извадено от контекста и може да бъде отнесено и до конкуренция между фирми, а и до колкото видях горе си писал че си го получил на 24-ти миналия месец. До момента не е имало проблеми с въпросният потребител, но ако са налични и други подобни нарушения ще бъдат взети строги мерки!
ПП2. Моля отново ако който и да било има каквито каквито и да било подобни проблеми да се свържете при първа възможност с нас за да имаме грижата да бъдат неутрализирани своевременно. smile.gif
drugariaBrigadiR
сега да взема отношение по въпросното съобщение за %-тите, със юзера stanchobb сме приятели от доста години, пили сме , яли сме заедно, знам го кой е къде живее, на колко години е , с кво се занимава и т.н. Кото го видях в форума му пуснах това съобщение, с цел майтап , защото той не знае ника ми, знае , че влизам редовно в форумите на еврокома, но не знае кой съм. Проблеме идва , че stanchobb не е самия Станчо, което аз незнаех първоначолно, после се видяхме с него и го питах дали е получил въпросното съобщение, той ми каза, че е дал акаунта си на някаква мадама, да му го ползва и от там идва цялата дандания, тя не знае , че със СТанчо се познаваме и си мисли за разни абсолютно безобразни неща като заплахи и т.н. на въпросния ползвател на акаунта stanchobb съм пуснал ПМ да знае , че съм на Станчо приятел и да не се притеснява. Пак казвам въпросното съобщение бе с цел шега, но зъ съжеление е отворено от грешен получател

нито съм рекетьор , нито нищо подобно и ако въпросната мадама не бе реагирала спонтанно щеше да разбере , че е шега, едвали някой може да рекетира някой в форума за %-ти, пълни глупости, м/у не съм и фирма
извинявам се за причиненото неудобство на колежката, но тя пък да вземе да си направи свой акаунт, още днес ще се обадя на Станчо Богданов /stanchobb идва от Станчо Богданов Богданов / да му кажа да и предаде , че няма посегателство върху особата й
f0rgy
Предлагам ви в Субфорум-а на Prison Break да се направи един форум за епизодите(Както в форума на Heroes),щот е супер гадно да се рови из темата за да си намериш епизод-а smile.gif
FrAgMaKeR
Цитат(f0rgy @ Oct 2 2007, 19:43) *
Предлагам ви в Субфорум-а на Prison Break да се направи един форум за епизодите(Както в форума на Heroes),щот е супер гадно да се рови из темата за да си намериш епизод-а smile.gif

Ще се направи веднага. smile.gif

Едит: Направено! wink.gif
stanchobb
Цитат(drugariaBrigadiR @ Oct 2 2007, 07:09) *
сега да взема отношение по въпросното съобщение за %-тите, със юзера stanchobb сме приятели от доста години, пили сме , яли сме заедно, знам го кой е къде живее, на колко години е , с кво се занимава и т.н. Кото го видях в форума му пуснах това съобщение, с цел майтап , защото той не знае ника ми, знае , че влизам редовно в форумите на еврокома, но не знае кой съм. Проблеме идва , че stanchobb не е самия Станчо, което аз незнаех първоначолно, после се видяхме с него и го питах дали е получил въпросното съобщение, той ми каза, че е дал акаунта си на някаква мадама, да му го ползва и от там идва цялата дандания, тя не знае , че със СТанчо се познаваме и си мисли за разни абсолютно безобразни неща като заплахи и т.н. на въпросния ползвател на акаунта stanchobb съм пуснал ПМ да знае , че съм на Станчо приятел и да не се притеснява. Пак казвам въпросното съобщение бе с цел шега, но зъ съжеление е отворено от грешен получател

нито съм рекетьор , нито нищо подобно и ако въпросната мадама не бе реагирала спонтанно щеше да разбере , че е шега, едвали някой може да рекетира някой в форума за %-ти, пълни глупости, м/у не съм и фирма
извинявам се за причиненото неудобство на колежката, но тя пък да вземе да си направи свой акаунт, още днес ще се обадя на Станчо Богданов /stanchobb идва от Станчо Богданов Богданов / да му кажа да и предаде , че няма посегателство върху особата й

Които ме познава знае,че нито ям нито пия!!!!...Другото остажям без коментар!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.