vIkToRsHeFa
May 1 2007, 19:05
Цитат(Cs_GoD @ Apr 30 2007, 21:40)

Искам да напраите под форум на Дискусии Общи - Анкети
Няма смисъл от събирането на всички анкети във един субформа на общи дискусии поради следните причини:
1. Те са и теми които се развиват на тематика свързана с тази на конкретният форум.
2. Събирането им в един субфорум би ги направило безинтересни поради това, че никой не влиза просто ей така за да отговаря на въпроси, форум това е дискусия!
3. Няма смисъл от подобен обобщаващ форум за този раздел и няма достатъчен брой анкети които да бъдат добавени в него.
4. Губи се смисълат на това анкетите даса във форумите където е целевата група потребители за които е анкетата.
4.
Искам последен модел баварец всяка сутрин да ме кара на работа...
Тургал ина функция там към портала, дет да извежда сичкото анкета на едно място и готово. :>
vIkToRsHeFa
May 1 2007, 20:40
Цитат(poznai @ May 1 2007, 21:32)

Тургал ина функция там към портала, дет да извежда сичкото анкета на едно място и готово. :>
Това е интересна идея за последна анкета в портала като блок или нещшо от сорта но като си помисля само колко ще са дълги предложенията и как ще се сплескат в портала...

Но определено интересна идея ми да де...
TheUnknown
May 4 2007, 21:06
Цитат(vIkToRsHeFa @ May 1 2007, 20:05)

4.
Искам последен модел баварец всяка сутрин да ме кара на работа...

Това определено беше достатъчно доказателство
Крадец на рози
May 6 2007, 20:04
Искам да питам, от любопитство дали ще може да се фиксне поне за мен проблемът с триенето на коментари и снимки от галерията ни :>
vIkToRsHeFa
May 6 2007, 20:28
QUOTE(Крадец на рози @ May 6 2007, 21:04)

Искам да питам, от любопитство дали ще може да се фиксне поне за мен проблемът с триенето на коментари и снимки от галерията ни :>
Тази функция е ограничена защото открих дупчица във галерията от към сигурноста и по този начин я фиксвам. Скоро излиза следващата версия в която трябва да е фикснато.
ПП. Междувремено ако на някои му трябва да трие онова което е качил да ми пише. По принцип няма голяма логика да се трие каченото вече, но както и да е де.
3pacalypse Now
May 6 2007, 20:46
Искам плс повече възможности и опции на блоговете да се направят

Някак си ми се струват с много малко екстри
искам (ако може де) когато един акаунт не е посещавал форума от 2 месеца да се изтрива...
Цитат(3pacalypse Now @ May 6 2007, 21:46)

Какво не ти стига в блоговете? Според мен са си доста добре даже.
Цитат(Cs_GoD @ May 8 2007, 09:29)

искам (ако може де) когато един акаунт не е посещавал форума от 2 месеца да се изтрива...
Това вече е разисквано много пъти - няма да стане!
vIkToRsHeFa
May 8 2007, 11:53
Цитат(3pacalypse Now @ May 6 2007, 21:46)

Обмислял съм подобна възможност да напиша отделни модули и за галерията и за блоговете и ще се заема при първа възможност когато имам време, иначе от към функционалност... Защо да са с малко екстри !?
Цитат(Cs_GoD @ May 8 2007, 09:29)

Във подобно действие няма смисъл поради следните причини:
1. Има хора които влизат много рядко но имат стойностни постове.
2. Да затриеш потребител означава да обезобразиш постовете му в темите в които е писал, особено ако се затрият някои по-активни или множество не толкова активни потребители.
3. Няма смисъл от подобни проблемации та потребителя да трябва наново да се регистрира и т.н. Да има въпроси от сорта къде ми е акаунта и т.н.
4. Никому не пречи бройката потребители, както и профилите им, единственото като довод може да е че натоварвали сървърите... За протокола, това далеч не е най-проблемният фактор... А ако е нужна по-мощна машина ще се вземе, но потребителски регистрации и стойностна информация няма да бъде затривана. Не сме датата или който и да било друг форум който да си позволява да трие труда на хората просто защото им натоварвали сървърите...
$windle
May 9 2007, 05:56
Защо не махнеш опцията за оценяване на потребителите, малко враждебност усещам, пък и без това полза няма
akolevutd
May 9 2007, 09:18
няма смисъл да се маха. ясно е че не е много реално това оценяване но и няма нужда да се маха
Крадец на рози
May 9 2007, 12:09
Цитат(akolevutd @ May 9 2007, 10:18)

няма смисъл да се маха. ясно е че не е много реално това оценяване но и няма нужда да се маха

Кое е нереалното?
the_mouse
May 9 2007, 13:19
Цитат(swindle @ May 9 2007, 06:56)

Защо не махнеш опцията за оценяване на потребителите, малко враждебност усещам, пък и без това полза няма

За каква враждебност говориш?
vIkToRsHeFa
May 9 2007, 13:56
Цитат(the_mouse @ May 9 2007, 14:19)

Цитат(swindle @ May 9 2007, 06:56)

За каква враждебност говориш?
Вероятно има в предвид че има някои дето гласуват просто за да забият някого или да му оправят репутацията. Лично мене не ме интересе каква ми е репутацията, но като допълнителна функцийка не пречи, все пак колкото и да му се изка на човек еди кой си да излезе гаден мръсен долен и т.н. 1 потребител = 1 глас и лесно се заличава следата му след като останалите гласуват.
ПП. Да има да са клика там нещо да се радва дитетУ...
The Shaman
May 9 2007, 14:19
Аз пък рейнтвам само с 5-тици...Т.е. само когато някой ме кефи.
предлагам на портала освен да пише за серверите линкове да пише и играчите вътре пример CS1.GGBIT.INFO-7/24
vIkToRsHeFa
May 9 2007, 23:36
Цитат(Cs_GoD @ May 9 2007, 22:22)

предлагам на портала освен да пише за серверите линкове да пише и играчите вътре пример CS1.GGBIT.INFO-7/24
Да, това го имам в предвид за следващата версия на портала.
ПП. Отделно в скоро време ще бъде създаден субдомейн специялно за сървърите.
justify
May 13 2007, 06:37
1 - Преди време един колега ми каза, че не може да види форумите. Отидох у тях и по навик си влязох с името и паролата. Зарадвах се, че се отваря чак в Асеновград ... После малко се притесних, защото небях указал да ми запомни името и паролата, но след повторно влизане не ги поиска - беше ги запомнило. Нещо не се сещам как е станало и защо, но си мисля, че когато се случи така е смущаващо, нали ?!
2 - Ако искате може да добавите бутончета както видях в дата-та и на други места. Примерно някой иска някакъв файл и това може да стане бързо през Скайп-а, вместо да се ъплоудва и да се посочва адрес за сваляне. Не говоря за важни програми - според мен за тях си има възможност в блог-а и форума да се напишат адресите за сваляне.
vIkToRsHeFa
May 13 2007, 08:18
Цитат(justify @ May 13 2007, 07:37)

1 - Преди време един колега ми каза, че не може да види форумите. Отидох у тях и по навик си влязох с името и паролата. Зарадвах се, че се отваря чак в Асеновград ... После малко се притесних, защото небях указал да ми запомни името и паролата, но след повторно влизане не ги поиска - беше ги запомнило. Нещо не се сещам как е станало и защо, но си мисля, че когато се случи така е смущаващо, нали ?!
Няма нищо странно или смущаващо, всеки браузер пази информация за акаунта, докато бъде затворен. При затварянето му вече унищожава кукито. За пример, да речем аз отворя форума, логна се дори и без да слагам отметката на това да ме запомни и отида на страницата на гугъла. Когато се върна от гугъла във форума то ще си ме разпознае. Бисквитките по които се разпознава потребителят при подобно логване без отметка на "запомни ме" се затриват чак след затварянето на браузера, или използването на функциите на форума "Изход" или "Изтрий cookies от този форум". Когато работите на чужди компютри е хубаво да ви е навик не само форума а и от сякъде да кликате на изход... Па нека не сте сложили отметка за запомняне... Само по този начин си гарантирате че логин информацията ви е затрита и няма да може да бъдеползвана от злонамерено трето лице, в зала приятел или където сте там.
Цитат(justify @ May 13 2007, 07:37)

2 - Ако искате може да добавите бутончета както видях в дата-та и на други места. Примерно някой иска някакъв файл и това може да стане бързо през Скайп-а, вместо да се ъплоудва и да се посочва адрес за сваляне. Не говоря за важни програми - според мен за тях си има възможност в блог-а и форума да се напишат адресите за сваляне.
Не разбрах точно какво имаш в предвид, че трябва да бъде направено във връзка с това...

Има и скайп профили, а потребителите над
Потребител + имат и възможноста за прикачване на файлове към форума...
Крадец на рози
May 13 2007, 18:26
Предлагам във всяка форумна игра да се въведе правило за постване ПОНЕ през пост :>
vIkToRsHeFa
May 13 2007, 18:55
Цитат(Крадец на рози @ May 13 2007, 19:26)

Предлагам във всяка форумна игра да се въведе правило за постване ПОНЕ през пост :>
Последователни мнения на един и същи потребител се считат за флууд и си се наказва.

ПП. Де тоз късмет все да попадат на мен или някой друг добричък колега който първо предупреждава после наказва...

ПП2. А да, в първият пост съм го драснал но пак да го напиша... "градивна критика" тоест защо човека мисли че трябва да е така някаква аргументация примери...
Крадец на рози
May 13 2007, 18:58
Цитат(vIkToRsHeFa @ May 13 2007, 19:55)

Цитат(Крадец на рози @ May 13 2007, 19:26)

Последователни мнения на един и същи потребител се считат за флууд и си се наказва.

ПП. Де тоз късмет все да попадат на мен или някой друг добричък колега който първо предупреждава после наказва...

В смисъл.. аз ти казвам колко са ти сладки аватара и подписа и винаги като ги видя се разтапям, ти постваш след мен колко много ме харесваш и след това аз _ОТНОВО_ поствам колко си готин, ето това имах предвид :> Поне през двама или нещо от тоя сорт
vIkToRsHeFa
May 13 2007, 19:13
Цитат(Крадец на рози @ May 13 2007, 19:58)

В смисъл.. аз ти казвам колко са ти сладки аватара и подписа и винаги като ги видя се разтапям, ти постваш след мен колко много ме харесваш и след това аз _ОТНОВО_ поствам колко си готин, ето това имах предвид :> Поне през двама или нещо от тоя сорт

Знам че съм сладък и готин ма чак да се разтапяш....
Това в кръга на шегата, прав си по принцип има контрол над това, но при смяна на подписа и аватара всеки може да си дращи наново, а модератора не може да запомни 20 000 подписа. Иначе прав си трябва да се наблегне и над това!
SoARoN
May 14 2007, 16:40
шефе чудих се дали има някакво ограничение относно дължината на символите на потребителските имена? питам понеже всеки път като видя този ник "fenka_lucas_i_brooke" и направо...аз толкоз не съм чел през живота си

а ако няма да всема да се напиша "fen_na_bendji_zaks_i_zvezdniq_princ_dovijdane_Meri_Popins_trimata_musketari
_i_dartanqn_sladko_otmyshtenie_i_stavri"
та ако може да се направи за в бъдеще да се избягват такива дълги юзърнеймове.
vIkToRsHeFa
May 14 2007, 17:06
Цитат(SoARoN @ May 14 2007, 17:40)

шефе чудих се дали има някакво ограничение относно дължината на символите на потребителските имена? питам понеже всеки път като видя този ник "fenka_lucas_i_brooke" и направо...аз толкоз не съм чел през живота си

а ако няма да всема да се напиша "fen_na_bendji_zaks_i_zvezdniq_princ_dovijdane_Meri_Popins_trimata_musketari
_i_dartanqn_sladko_otmyshtenie_i_stavri"
та ако може да се направи за в бъдеще да се избягват такива дълги юзърнеймове.
Има ограничение на потребителските никове да са до 20 символа и това е от край време насам...
Крадец на рози
May 18 2007, 16:29
Шефе кирилизатор има само на 'бърз отговор' в темите, ако искам да си влезна с ника става доста трудно да го напиша на кирилица, блоговете липсва кирилизатора и.. 'пълните отговори' по темите пак.
Отностно проблема, че някой не харесват ОТХ и като погледнат форума виждат само тези теми, други не харесват новините на Трагеди имам една идея, едва ли ще ти хареса, но все пак е някакъв вид алтернатива. Във всеки форум да се сложи парола или код, който да се вкара и да ти изкарва въпросните теми. Паролата да е примерно една и съща на всякъде и всеки да я знае и да я пише на много места. Така като не вкарам парола в ОТХ раздела темите няма да ме дразнят, а тези, които искат да четат да знаят паролите и да ги въвеждат. Ако си ме разбрал - добре, но според мен това е вид алтернатива на така нареченият 'проблем', защото на мен не ми пречи.
vIkToRsHeFa
May 18 2007, 17:34
Цитат(Крадец на рози @ May 18 2007, 17:29)

Шефе кирилизатор има само на 'бърз отговор' в темите, ако искам да си влезна с ника става доста трудно да го напиша на кирилица, блоговете липсва кирилизатора и.. 'пълните отговори' по темите пак.
Проблема се дължи на места от браузерите заради защитата на инвижън от версия 2.2.х нагоре която е в ко0нфликт с кредора. Изчаквам да излезе инвижън 2.3.1 за да не става двойна работа и лично даже ще напиша допълнителни кирилизатори!
Цитат(Крадец на рози @ May 18 2007, 17:29)

Отностно проблема, че някой не харесват ОТХ и като погледнат форума виждат само тези теми, други не харесват новините на Трагеди имам една идея, едва ли ще ти хареса, но все пак е някакъв вид алтернатива. Във всеки форум да се сложи парола или код, който да се вкара и да ти изкарва въпросните теми. Паролата да е примерно една и съща на всякъде и всеки да я знае и да я пише на много места. Така като не вкарам парола в ОТХ раздела темите няма да ме дразнят, а тези, които искат да четат да знаят паролите и да ги въвеждат. Ако си ме разбрал - добре, но според мен това е вид алтернатива на така нареченият 'проблем', защото на мен не ми пречи.
От доста време във инвижън мъдрят опцията ако мога да се изразя така за "блокаж на форуми" чрез която да игнорират определени форуми. Не е проблем и сега да човъркам по кода, не че ще ми е лесно, но не е невъзможно. Проблема е че няма да е официално поддържан написаният от мен мод и ще трябва да го внедрявам наново при всеки ъпдейт. Ако реално в 2.3.х и нагоре включат тази функция ще е къде къде по-добре.
SoARoN
May 24 2007, 08:14
уффф шефе дойде му еднаидея на момчето...не знам предлагано ли е, в смисъл то не е за подобряване на форума и не му е тук мястото но не знам де да го пльокна. стига съм увъртал ми да си кажа. гледам доста потребители се събират вече (момичета и момчета) ми дайте да си направим един конкурс мис и мистър GGbit.info ? отваряме една тема събираме 5 дни снимки на желаещите после слагаме една анкета и готово. може да измислим и евентуална награда за, която да спомогна малко финансово, говоря за нещо дребно като статуетка или друго колкото да остане като спомен на победителите.
The Shaman
May 24 2007, 08:32
Мислено е по въпроса,но ще го изпипаме както трябва...Нека минат празниците...
Звучи интересно. Искам да съм член на журито. Даже мисля, че председател най ми отива

.
Bloody_Tears
May 25 2007, 16:32
Идеята е супер, аз съм ЗА

Дано да се осъществи това

Още от сега знам кои ще са победителите
SoARoN
May 25 2007, 16:57
Цитат(dqvol4e7o_mims @ May 25 2007, 17:32)

Идеята е супер, аз съм ЗА

Дано да се осъществи това

Още от сега знам кои ще са победителите

как знаеш кои са победителите без да знаеш кои са участниците?
а и нека да изчакаме ръководството да реши ще го има ли и какви ще са правилата.
Bloody_Tears
May 25 2007, 16:58
Хах, ами сигурна съм, че Наско и Сис ще участват

А и съм сигурна, че те ще победят

.......ако това се осъществи де
vIkToRsHeFa
May 25 2007, 18:28
Както каза Жоро:
Цитат(The Shaman @ May 24 2007, 09:32)

Мислено е по въпроса,но ще го изпипаме както трябва...Нека минат празниците...
От много време се мисли по въпроса и след празниците ще бъде направено като се изпипа както си му е реда от до!
ПП. OnTopic People...
Botev1912
May 25 2007, 22:18
аватара на главната страница е огромен и размазан. Ако може да се направи да е като размера във форума
Цитат(dqvol4e7o_mims @ May 25 2007, 17:58)

Хах, ами сигурна съм, че Наско и Сис ще участват

А и съм сигурна, че те ще победят

.......ако това се осъществи де
Те тука явно врачки си имаме във форума ХАХА
На мен това с конкурса ми звучи доста забавно!
The Shaman
May 25 2007, 23:23
Забавно е,но както каза Виктор темичката съвсем не е за това
vIkToRsHeFa
May 25 2007, 23:24
Цитат(Botev1912 @ May 25 2007, 23:18)

аватара на главната страница е огромен и размазан. Ако може да се направи да е като размера във форума
предвидил дсъм го в следващата версия на портала да се фиксира само на широчина да е до определен размер зажалост не всички браузери поддъ5ржат форматирането затова и го сложх статично. Ще видя как да го избегна в следващата версия!
Крадец на рози
May 27 2007, 13:20
unvisioble
May 27 2007, 13:20
Темата временно е затворена.
Крадец на рози
May 27 2007, 13:21
Помислих, че е нечия грешка
Шепот и прах'
May 27 2007, 13:25
Мда...
По темата за снимки...
Няма ли да е по-добре да се направи ЕДНА тема за снимки в целия форум, в която да няма коментари...
И отделно да си има тема за коментари, защото така наистина ще е много по-лесно и доста по-организирано.
Сега трябва да търся едно мнение със снимки из трийсет такива с коментари от по едно изречение.
Благодарим за вниманието.
unvisioble
May 27 2007, 13:28
Затова е направена
Галерията.
Крадец на рози
May 27 2007, 14:19
ти какво си търсил ле
FrAgMaKeR
May 27 2007, 18:44
Цитат(Крадец на рози @ May 27 2007, 15:19)

Явно за ключови думи си копирал цяла книга..
Крадец на рози
May 27 2007, 18:48
Думичката е една и е от 7 буквички :>
the_mouse
May 27 2007, 19:28
Много оригинално, линкът е твърде дълъг, просто напиши каквото търсиш след result_type=topics&hl= и недей да си играеш с форума
Шепот и прах'
May 27 2007, 19:30
Съжалявам, че се обаждам...
Може би нямам право, защото съм тук само от един ден...
Но наистина мойте детски очи забелязвам някой много лоши неща...
Първо...
ЗАЩО, под ягодите, ЗАТВОРИХТЕ темата за поздрави...
Всеки човек има нужда да си изрази чувствата, а всички ние умеем да го правим чрез музиката...
Защоооо....
И второ...
Днес бяха направили една тема за ...избери един от двамата потребители, покажи кой ти е по-симпатичен или нещо от-рода...
Затворихте я.
Добре.
Но има още толкова много теми, в които те флуди безсмислено
(тръгва да търси дали наистина има такива (?!?))
(има, има (!!!))
Усещам някакво заяждане от страна на админите.
Знам, че нямам право да го казвам, но най си личи когато си нов и не познаваш никой.
Не ми пука кой какво си мисли за мен, затуй съм си искрена...
Хъх...
Трябват ви забавления и малко по-мъничко флуд...
Моля админите да не ме гледат много с лошо око...
Може, ама само мъничко...
Ваша...
Зу.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.