3pacalypse Now
Apr 9 2007, 23:55
Frag споко

Знам толкова много мистични сайтове и със легенди и хави , че ще ми трябва една каничка с кафе и ще мога да изпиша минимум 200 теми в раздела

Ще се отчаяте като цъкате на "ново във форума "

Аз още от сега мога да започна да пиша , но във кой раздел незнам

Иначе после да ги преместите
Мда дайте малко напътствия къде да пишем,да може да драснем за начало за легендите в мист-а
unvisioble
Apr 10 2007, 08:05
Аз лично също подкрепям идеята.
gotinoto_baby
Apr 10 2007, 13:33
И аз миналия ден се сетих,че може да се направи подфорум за паранормалните неща

Изцяло подкрепям идеята ви!
Казваите ко шъ прайм че ние с Радо почнагме да намираме материяли за най-големите легенди в така да се каже паранормалното..Чупакабра,Демонът На Ню Джърси,Дракула и т.н.
vIkToRsHeFa
Apr 11 2007, 10:04
unvisioble
Apr 11 2007, 10:08
Eeee, браво, Шефче!
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Apr 11 2007, 11:04)

Евала,Шефе!!!Ся написах една тема,като се прибера довечера започвам и за другите "щуротии" да пиша..леле Радо като види ше се побърка
gibona
Apr 13 2007, 19:49
Под Linux (Konqueror) като трябва да едитвам, цитирам или да пиша пост и полето записане бъгва по всевъзможни начини. Не може да се трие, не може да се променя - ужас. Моля да направите нещо по въпроса !
vIkToRsHeFa
Apr 13 2007, 23:10
Цитат(gibona @ Apr 13 2007, 20:49)

Под Linux (Konqueror) като трябва да едитвам, цитирам или да пиша пост и полето записане бъгва по всевъзможни начини. Не може да се трие, не може да се променя - ужас. Моля да направите нещо по въпроса !
Веднага ще проверя от какво идва проблема! Сендни ми ако обичаш някаква информация за проблема си само на лично ако има за да имам грижата.
ПП. Нищо не е променяно във сорса на форума наскоро...
SoARoN
Apr 14 2007, 07:30
та аз да предложа (по-скоро идеята дойде от Titan) да се направи в раздел Hardware подраздел GSM и да се пишат там новини, полезни линкове, проблеми, съвети при изпор на нов телефон и други свързани с многофункционалните джиджафки
vIkToRsHeFa
Apr 14 2007, 07:43
Цитат(SoARoN @ Apr 14 2007, 08:30)

та аз да предложа (по-скоро идеята дойде от Titan) да се направи в раздел Hardware подраздел GSM и да се пишат там новини, полезни линкове, проблеми, съвети при изпор на нов телефон и други свързани с многофункционалните джиджафки

Като идея е доста добре но все още няма достатъчно материал за подобен субфорум а няма сисъл да стои за 10-20 теми на кръст, самия раздел хардуер е почти празен в сравнение с останалите форуми и няма смисъл все още да се разчленява на хиляда подклона, казвам хиляда защото gsm-ите няма да са първите нито вярвам единствените неща.

Може да се направи нещо от сорта "друг вид хардуер" освен компютърен но още раздела е млад за да се разчленява до толкова поне споредмен.
SoARoN
Apr 14 2007, 07:56
е аз да взема тогава от време на време да запълвам хардуера с по някоя темичка за телефони пък като се посъберат ти ще решиш какво да правиш
Дам и ние с Angel-oF-DeatH от доста време имаме такава идея,та ако има такъв раздел и ние ще помогаме
The Shaman
Apr 14 2007, 08:55
Не знам обаче в Хардуер или в Мрежи да се поства...Обмислях го.
Ами аз такива новинки свързани с gsm ги пиша в Мрежови новини и там май ще е по-добре
Крадец на рози
Apr 15 2007, 19:45
http://i.data.bg/07/04/15/328902_orig.jpg Ако този PM бъде преведен според мен ще е по-добре.
vIkToRsHeFa
Apr 15 2007, 20:25
Цитат(Крадец на рози @ Apr 15 2007, 20:45)

http://i.data.bg/07/04/15/328902_orig.jpg Ако този PM бъде преведен според мен ще е по-добре.
Да, тук съм пропуснал. Другите пропуснати са емайлите които се изпращата от форума но там е умишлено защото има пощи които не поддържат нормално кирилица.
ПП. Има още няколко недопреведенки неща но не са болка за умиране. Ще ги фикс естествено!
justify
Apr 15 2007, 20:46
натъкнах се на неудобството да не мога да изтривам своите мнения. според мен е добре да имаме такава възможност за да не се заема ненужно място с празни постове.
Крадец на рози
Apr 15 2007, 20:48
Цитат(justify @ Apr 15 2007, 21:46)

натъкнах се на неудобството да не мога да изтривам своите мнения. според мен е добре да имаме такава възможност за да не се заема ненужно място с празни постове.
![2thum[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thum[1].gif)
Преди време бях предложил същото и го отхвърлиха.
justify
Apr 15 2007, 21:53
Цитат(Крадец на рози @ Apr 15 2007, 21:48)

защо тогава са написали това в правилата
"...1.5. Избягвайте да пускате няколко съобщения едно след друго..."
vIkToRsHeFa
Apr 15 2007, 22:11
Цитат(justify @ Apr 15 2007, 22:53)

Цитат(Крадец на рози @ Apr 15 2007, 21:48)

защо тогава са написали това в правилата
"...1.5. Избягвайте да пускате няколко съобщения едно след друго..."
Никой не е бил наказан за 1-2 нарушенийца без да иска дори и 10% се избягва да се слагат, тук целта ни не е да сезираме правилата за всичко, а само да ги ползваме като отправна точка за изграждане на приятна и удобна за всички дискусия. Ако имате каквито и да било проблеми просто пишете на някой от екипа и той ще ви съдейства.
Защо беше отхвърлено !? Аз имам 12 000 поста хората са цитирали мои постове коментирали са ги и аз един ден реша и ги затрия... Кефти майна само една от възможностите за злоупотреби с подобни правомощия.
На никой колега няма да му окапят пръстите от работа да помогне на потребител, правилата са за хора които системно нарушават правилника на форума и мислят, че са нещо повече от останалите и той не се отнася за тях... Това че им е направена отстъпка и не са наказани веднага не означава че не са предложени за такова в скрития модераторски форум и няма да носят последствия задействията си.

ПП. Последното го споменавам, просто за да се има в предвид...
justify
Apr 15 2007, 23:07
filmarkata
Apr 17 2007, 20:24
може ли да попитам дали само при мен е този проблем като влизам в TORRENTS кам 20-21часа все ми излиза това соабщение The server load is very high at the moment. Retrying, please wait... и след няколко часа ме допуска!?
Крадец на рози
Apr 17 2007, 20:32
Шефе не е ли същата работа със злоупотребите и edit-ването :> ?
Налучках някакви команди на файърфокса, постна 3 мнения, написах 'delete this post, please' и хоп warn..... ако имах опцията да си изтрия поста, нямаше да съм с warn..
vIkToRsHeFa
Apr 17 2007, 20:57
Цитат(filmarkata @ Apr 17 2007, 21:24)

може ли да попитам дали само при мен е този проблем като влизам в TORRENTS кам 20-21часа все ми излиза това соабщение The server load is very high at the moment. Retrying, please wait... и след няколко часа ме допуска!?
![2thin[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thin[1].gif)
Предполагам имаш в предвид тракера на бившия евроком... За жалост той се контролира от бившите админи на еврокома и ние нямаме абсолютно никаква връзка с тях. Въпросният сайт за жалост а и ако ставаза въпрос за мое щастие не е част от структурата на ggbit.info!
Цитат(Крадец на рози @ Apr 17 2007, 21:32)

Налучках някакви команди на файърфокса, постна 3 мнения, написах 'delete this post, please' и хоп warn..... ако имах опцията да си изтрия поста, нямаше да съм с warn..
Прегледах за какво ти е бил наложен въпросният уарн ето го и отговора:
http://ggbit.info/forum/index.php?act=Sear...elete+this+postнад 12 пъти си ползвал тази функция. Почти всички резултати от въпросната търсачка са в коша мисля така че за обикновени потребители са невидими. Линка е насочен главно към колегите с достъп. Иначе да и едитването е проблемно, но би било глупаво и прекалено да бъде забранено и то.
the_mouse
Apr 17 2007, 22:34
Цитат(Крадец на рози @ Apr 17 2007, 21:32)

Не се притеснявай, ако има последователни мнения, породени от сбъгване на интернет връзката ти, то ще ги изтрием не е проблем и лесно се познава дали е умишлено или не

и няма да получиш уарн за това. В случея е по-добре така, от колкото да се чудим защо някой потребител си отваря темата и пише вътре, при положение, че тя е умишлено затворена от модераторите
Има ли начин да забраня да ми показва в "Нови коментари" дискутираните теми в някой раздели ...
The Shaman
Apr 18 2007, 15:44
Няма такъв начин за сега.
vIkToRsHeFa
Apr 18 2007, 18:35
1. On topic!
2. За жалост към момента няма такава опция от инвижън всеки да може да избира кои форуми да вижда и да си отсява, но ако не от инвижън лично аз ще се погрижа по някакъв начин това да бъде вградено.
3. Да наречеш нещо глупост означава да наречеш потребителите интересуващи конкретните форуми глупаци, аз както и още хиляди потребители чета новините и на трагеди и няколко форума на сериали и даже конкретно смолвил... Това че човек не го интересуват конкретни неща не означава, че са тъпи прости или глупави, такъв е само човекът които твърди подобно нещо!
4. Моите уважения но всички започвате пак много да си позволявате не само в конкретния случай, а по принцип. Не ме карайте да обърна опакото на тоягата...
justify
Apr 18 2007, 19:14
Какво означава да общуваш? Това е процес на споделяне на информация с друг човек, процес на духовен обмен. Общуването включва говорене, слушане и разбиране. Повечето хора смятат, че разговорът представлява да предадеш своите възгледи. Те предпочитат да говорят, да утвърждават своята позиция, чувства, мнение, идеи, но разговорът има и втора страна слушането. От факта, че Бог ни е дал две уши и само една уста, ирландците са си направили извода, че трябва да слушаме два пъти повече, отколкото да говорим.
Paagrio
Apr 19 2007, 19:45
Да, ако може да се открие някакъв плъгин или ад-он или мод или каквото и да е там, което да скрива определени от мен форуми и под-форуми, ще бъда много доволeн а и ще намаля малко трафика на форума

А освен това ми е интересно това игнориране на потребители може ли да се направи така че изобщо да не виждам че дадената личност е писала вместо да ми скрива само полето c коментара му ??
The Shaman
Apr 19 2007, 20:03
Цитат(Paagrio @ Apr 19 2007, 20:45)

А освен това ми е интересно това игнориране на потребители може ли да се направи така че изобщо да не виждам че дадената личност е писала вместо да ми скрива само полето c коментара му ??

В предишните версии беше така ако не се лъжа...
vIkToRsHeFa
Apr 19 2007, 21:34
Цитат(Paagrio @ Apr 19 2007, 20:45)

Да, ако може да се открие някакъв плъгин или ад-он или мод или каквото и да е там, което да скрива определени от мен форуми и под-форуми, ще бъда много доволeн а и ще намаля малко трафика на форума

За жалост го няма дори и като плъгин или адон а и даго имане би бил достатъчно сигурен и стабилен. Ще видя да измисля нещо или в краен случай ще видя да напиша подобен код, но още обмислям как ще стане работата. Иначе за жалост не не можеш да скриеш целите постове нацяло мисля само можеш да скриеш написаното.
FrAgMaKeR
Apr 22 2007, 21:07
Стига сте писали офтопици, стига се писали глупости несвързани с конкретната тема!
Аз ся ще задам глупав въпрос,ама...
Та може ли в менюто с емотките в ляво ти да си харесаш 20-тина и те да са там..смисъл не стандартните,щот има няколко които си ги ползвам редовно,пък името им е сложно

Надали има такава функция ама...
vIkToRsHeFa
Apr 22 2007, 23:01
Цитат(f0rgy @ Apr 22 2007, 23:00)

Аз ся ще задам глупав въпрос,ама...
Та може ли в менюто с емотките в ляво ти да си харесаш 20-тина и те да са там..смисъл не стандартните,щот има няколко които си ги ползвам редовно,пък името им е сложно

Надали има такава функция ама...

За жалост няма такава функцийка но... Относно имената сега като лепна някои емотикони ще видя да преименувам тези с по-дългите имена макар, че са бая наистина ще е по-лесно и удобно!
Някой с права да мине тук
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...mp;#entry223312и да махне мненията дето не са по темата

,а и малко съдействие ако може от някой да може да се локва темата докато сменям анкети и така
SoARoN
Apr 23 2007, 21:50
аз искам да попитам понеже не прочетох никъде за
това само при мен ли е така или изобщо е нещо ново...много е гадно и ме дразни този начин на подредба на коментарите
krisku
Apr 23 2007, 21:55
В началото на темата (в дясно по принцип) има един бутон "Oпции", цъкаш там и при "Изглед" избираш
Standart. Ще се сетне за всички теми автоматично.
SoARoN
Apr 23 2007, 22:02
Цитат(krisku @ Apr 23 2007, 22:55)

В началото на темата (в дясно по принцип) има един бутон "Oпции", цъкаш там и при "Изглед" избираш
Standart. Ще се сетне за всички теми автоматично.

жив и здрав...само ми е чудно как е станало след като не съм бутал нищо там

скапани компютри
vIkToRsHeFa
Apr 23 2007, 22:02
Цитат(SoARoN @ Apr 23 2007, 22:50)

аз искам да попитам понеже не прочетох никъде за
това само при мен ли е така или изобщо е нещо ново...много е гадно и ме дразни този начин на подредба на коментарите
http://ggbit.info/forum/index.php?s=&s...st&p=162828Проблема е от самият ти браузер при работата му с джава скрипта или по погрешка си кликнал върху дървовидната опция и затова ти ги дава така.

Едит: Ш'са изтрепем кой да ти отговори пръв...
ACCEPT
Apr 25 2007, 10:25
напоследък постоянно ми изписва грешка
неможе ли да се направи форума както преди
за да постнеш е цяло събитие в момента на кой му е нужно това
melkor
Apr 25 2007, 10:29
Цитат(ACCEPT @ Apr 25 2007, 11:25)

напоследък постоянно ми изписва грешка
неможе ли да се направи форума както преди
за да постнеш е цяло събитие в момента на кой му е нужно това
Каква грешка? Дай малко повече информация де. Ние не сме гадатели. Ако можеш да сложиш и шот на грешката - още по-добре.
ACCEPT
Apr 25 2007, 10:35
Съжалявамe, това, което търсите, не може да бъде намерено. Ако търсите тема, възможно е да е преместена или изтрита. Моля опитайте отново.
пишете в тази тема................
това ми се появява постояно
melkor
Apr 25 2007, 10:39
А какво се опитваш да направиш?
Абе хора научете се че като имате проблем трябва да дадете колкото се може повече и точна иформация около проблема. Нито аз, нито който и да е член на екипа може да разбере какво точно сте се опитвали да направите и какво точно сте направили!
Ако използваш търсачката - напълно е възможно да ти изведе такава грешка. Това значи че или не може да открие търсения израз, или си допуснал грешка в израза, опциите и/или критериите за търсене.
P.S. - Занапред за да докладвате грешки използвайте тази тема -
Бъг-о-рама.
vIkToRsHeFa
Apr 25 2007, 11:07
Цитат(melkor @ Apr 25 2007, 11:39)

А какво се опитваш да направиш?
Абе хора научете се че като имате проблем трябва да дадете колкото се може повече и точна иформация около проблема. Нито аз, нито който и да е член на екипа може да разбере какво точно сте се опитвали да направите и какво точно сте направили!
Ако използваш търсачката - напълно е възможно да ти изведе такава грешка. Това значи че или не може да открие търсения израз, или си допуснал грешка в израза, опциите и/или критериите за търсене.
За жалост наистина от казаното не може да сепрецени какъв точно е проблема.
Цитат(melkor @ Apr 25 2007, 11:39)

P.S. - Занапред за да докладвате грешки използвайте тази тема -
Бъг-о-рама.
Много добре че си пуснал такава тема за да се диференцират 2-та вида проблеми.
Искам да напраите под форум на Дискусии Общи - Анкети
the_mouse
Apr 30 2007, 22:25
Според мен няма смисъл от подобен раздел, по-добре е анкетите да продължат да се пускат според тематиката им в съответния раздел, вместо събрани на куп в едно
krisku
Apr 30 2007, 22:47
Цитат(Cs_GoD @ Apr 30 2007, 21:40)

Искам да напраите под форум на Дискусии Общи - Анкети
Знаеш ли, някой мъдри хора са казали - "И аз искам много неща, ама няма!". По-удачно щеше да бъде да помолиш или да попиташ другите какво мислят по твоя "съвет".
А иначе и аз съм на мнението на @the_mouse.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.