Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
adoration_
Цитат(akolevutd @ Mar 9 2007, 21:44) *
adoration_: не смятам че цял подфорум е нужен за това. темите ще са малко, защото самата "игра" не го позволява. цялата тематика на една такава "игра" може да се помести само в една тема

ЕЕЕЕ,аз очаквах подкрепа от вас,Г-н Колев! rolleyes.gif mrgreen[1].gif
ZzoOoMeR
Цитат(akolevutd @ Mar 9 2007, 22:44) *
ZzoOoMeR: разглеждах ти темите. справяш се добре. вече като се влезе в раздел "Спорт" и има почти само твои теми.... и това сигурно е досадно за хората, които не ги интересува фитнеса. темите са доста, и най важното е че може да се пише още много, интереса е нормален, така че мисля че няма да е лошо да се сложат в един отделен подфорум

Именно може още доооста дълго да се пише по темите а и ще има още теми за в бъдеще и ще се препълни раздел спорт само с мои теми ( а не "почти изцяло ) tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Rawen
Аз съм за ZzoOomer ,с теб съм човече.Нека има раздел и за нас машините 18.gif 18.gif фитнес маниаци. wink.gif
Angel-oF-DeatH
и аз подкрепям ZzoOoMeR за фитнеса tongue.gif мисля че няма да е лошо да се направи такав под форум smile.gif
vIkToRsHeFa
@adoration_ мисля на въпросната идея от доста време и то доста по глобално цял форум за това не мисля че ще е нужен и би било особенно практично но имам нещо на ум... 15.gif

@ZzoOoMeR Създадох въпросния раздел защото има доста широк интерес към него и е по-общ за останалите спортове във самия форум спорт и хоби... Ако не потръгне работата ще го обобщим нещо от сорта статий и така... 4.gif
ZzoOoMeR
Цитат(vIkToRsHeFa @ Mar 9 2007, 23:44) *
@ZzoOoMeR Създадох въпросния раздел защото има доста широк интерес към него и е по-общ за останалите спортове във самия форум спорт и хоби... Ако не потръгне работата ще го обобщим нещо от сорта статий и така... 4.gif

Алелуя smile.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif rolleyes.gif
The Shaman
Сега ще трябва и да му търсим кой да го наглежда wink.gif
f0rgy
QUOTE(The Shaman @ Mar 9 2007, 22:55) *

Ами може да се каже че в Спорт-а е много по-спокоино от в другите раздели,поне от моите наблюдения..И по-точно във футбол е спокойно,няма много офтопици и сай-мн 1-2 теми които не са си на мястото smile.gif Все пак тоя подфорум ми е HOME PAGE 5.gif
adoration_
Цитат(The Shaman @ Mar 9 2007, 22:55) *

Ще кажете,че съм пристрастна,но все пак...
Аз предлагам с този раздел да се заеме човекът,чиято беше идеята -
ZzoOoMeR
krisku
Цитат(adoration_ @ Mar 9 2007, 23:04) *
Цитат(The Shaman @ Mar 9 2007, 22:55) *

Ще кажете,че съм пристрастна,но все пак...
Аз предлагам с този раздел да се заеме човекът,чиято беше идеята - ZzoOoMeR

Напълно подкрепям. worthy.gif
ZzoOoMeR
Цитат(The Shaman @ Mar 9 2007, 23:55) *

емии аз още в началната идея предложих аз да го наглеждам rolleyes.gif
adoration_
Цитат(ZzoOoMeR @ Mar 9 2007, 23:13) *
Цитат(The Shaman @ Mar 9 2007, 23:55) *

емии аз още в началната идея предложих аз да го наглеждам rolleyes.gif

И всички подкрепяме идеята.Сега само трябва Шефът да реши.От него зависи wink.gif
Крадец на рози
Какво ви пречи да пуснете и metal суб форум
Или суб форум за parkour !
The Shaman
Кво ще кажете за тоя емот и този Държа и на този на Крадеца...
Bloody_Tears
Мен тази емотиконка много ме кефи smile.gif
ZzoOoMeR
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Mar 10 2007, 10:43) *
Мен тази емотиконка много ме кефи smile.gif

ааа на мимс най-мн ми харесва предложението за емотинка ... много е готинко smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Крадец на рози @ Mar 9 2007, 23:45) *
Какво ви пречи да пуснете и metal суб форум
Или суб форум за parkour !

Надявам се да успея да го обясня достатъчно добре:
1. Стремя се на индекса на форума да има минимален контент за да не се затормозват потрербителите да скролират и да се чудят къде да постнат темата си. Затова много трудно може да бъде добавян каквъвто и да било руут форум без 100%-тов интерес и възможност за развитие.
2. Стремя се да огранича и броя на субфорумите с цел олесняване на самите потребители. За да влезеш във субфорум първо трябва да отваряш главния форум и чак после да кликаш върху субфорума, някои ще каже че може и от индекса... да може но колко го правят... blush.gif Освен това има раздели където се насъбират прекалено много субфоруми и само докато стигнеш до самия общ форум трябва всеки път да скролираш което е мекоказано гадно. Максимум 3 субфорума на раздел е нормално. Още повече, че субфорумите объркват допълнително потребителите къде да си постнат темата и т.н.
3. Относно раздела "фитнес и бодибилдинг" той дойде на мястото на WWE субфорума които беше крайно време да разкарам. И както казах по-горе аконяма сериозно развитие пред него просто ще се формулира под формата на раздел "статии за тренировки" или нещо от сорта. Във раздела за спорта футбола и фитнеса са основните неща и може да бъде опитано със субфоруми за тях. При раздела музика обаче при наличието на форум метъл или нещо от сорта трябва да бъде пуснати форум чалга, попфолк, рап... както и още не знам си колко раздела защото както има метъл така е коректно да има и за останалите подобни тематики което само би затормозило потребителите. Да беше 40-50% форума за музика за метъла да... но той и 10% няма защото се пише за над 5 стила по равно... Да направя 5 субфорума за всеки стил поотделно няма смисъл. Може като тема специялно за метъла пинната, ноцял субфорум би било неоправдано имайки в предвид обстоятелствата.
4. Някои ще кажат "от проба глава не боли" и че по другите форуми така са правели и т.н.... Може би, но потребителите на този форум не са опитни мишки!

ПП. Тези дни ще видя да оправя емотиконсетите и още доста чудесии които вярвам ще ви харесат.
ПП2. Относно правата над разделите, твърдо съм против това предложилите форумите да си ги и водят и няма да бъде позволено завбъдеще, но в случая считам че ZzoOoMeR ще се справи и не би имало проблеми. Просто напомням на тезидето предлагат форуми и т.н. че това че те са го предложили не е гаранция че те ще го водят. Просто да си го избият от представите!
ZzoOoMeR
Цитат(vIkToRsHeFa @ Mar 10 2007, 13:13) *
. Относно правата над разделите, твърдо съм против това предложилите форумите да си ги и водят и няма да бъде позволено завбъдеще, но в случая считам че ZzoOoMeR ще се справи и не би имало проблеми. П

Мерси за доверието шефе wink.gif
Само очаквам да се включваш по често и ти в новия подфорум smile.gif Щото има кво да кажеш не се крий rolleyes.gif
3pacalypse Now
шефе аз как се справям с воденето на Комикси ? С K_f_R & f0rgy ?

Смисъл добре лис е справям да не земете и нашия любим раздел да го резнете sad.gif
K_f_R
ДА бре как подържаме комикси според вас wink.gif не го режете! и се пак мраза тая емотиконааа wink.gif
f0rgy
QUOTE(3pacalypse Now @ Mar 10 2007, 14:02) *
шефе аз как се справям с воденето на Комикси ? С K_f_R & f0rgy ?

Смисъл добре лис е справям да не земете и нашия любим раздел да го резнете sad.gif

Комикси е Дъ Бест Плейс Бе smile.gif smile.gif smile.gif
Иначе очаквам с нетръпение изненадите на Шефа biggrin2.gif
gotinoto_baby
Така като гледам колко теми има за паркура в раздел СПОРТ мисля че няма да е зле да се направи подфорум паркур happy.gif
Крадец на рози
Къде са кирилизаторите?
Може ли да пиша на шлиок и утре да редактирам ?

Не става 9.gif
Ползвай накой от тези външни:
http://www.2cyr.com/
http://knifebg.com/lat.to.cyr.html
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Sharo
искаааааааам скиновееееееееее бре biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Крадец на рози @ Mar 23 2007, 22:53) *
Къде са кирилизаторите?

Кредора нещо е паднал, а и не работи под мозила. Ще видя да напиша или да вградя сносни такива.
Цитат(SharoDog @ Mar 24 2007, 00:04) *

Ще видя и скинове да добавя! 4.gif
Крадец на рози
Цитат(vIkToRsHeFa @ Mar 24 2007, 00:15) *
Цитат(Крадец на рози @ Mar 23 2007, 22:53) *
Къде са кирилизаторите?

Кредора нещо е паднал, а и не работи под мозила. Ще видя да напиша или да вградя сносни такива.
Цитат(SharoDog @ Mar 24 2007, 00:04) *

Ще видя и скинове да добавя! 4.gif

Oправих се шефче smile.gif
Angel-oF-DeatH
няма да е лошо да се оправи часовника на форума защото показва все още старото време wink.gif
melkor
Цитат(Angel-oF-DeatH @ Mar 25 2007, 10:51) *
няма да е лошо да се оправи часовника на форума защото показва все още старото време wink.gif

Проблема е във вашия телевизор! Часовника си е сверен и си работи. Оправете си настройките на времевата зона и Daylight savings от контрол панела.
Крадец на рози
Цитат(3pacalypse Now @ Mar 25 2007, 06:05) *
Хора сори , че поставям въпроса отново , но какво става confused.gif Нарочно вчера сутринтв точно в 7 часа БГ време погледнах колко потребители има регистрирани и сега в 7 часа пак поглеждам ... за един ден 70 потребителя confused.gif Това нормално ли е confused.gif Нещо наистина не ми намирисва на добре.Смисъл четох обясненията на шефа и на фрагмейкър как някой влиза регва се да прочете една тема и повече не влиза в форума,но ако това продължава така в един момент ще има повече потребители от колкото БГ граждани има biggrin.gif Наистиан смятам , че трябва да има някакво правило с което да се премахват неактивните потребители и ако мога с нещо да помоггна няма проблем ... гледам и други хора се оплакват от това...

Отивам да се оплача в президентството, че съм недоволен от населението в Каранеибрапаратево и ако мога да помогна, ще се отзова.

По темата
http://i.data.bg/07/03/25/294151_orig.jpg
Вижте най-долният ред, не е ли изкревено о,0
vIkToRsHeFa

Цитат(Крадец на рози @ Mar 25 2007, 12:36) *
По темата
http://i.data.bg/07/03/25/294151_orig.jpg
Вижте най-долният ред, не е ли изкревено о,0

Сорка не виждам къде е грешката били конкретизирал... unsure.gif

Едит: Аааа да...
Цитат(melkor @ Mar 25 2007, 11:02) *
Цитат(Angel-oF-DeatH @ Mar 25 2007, 10:51) *

Проблема е във вашия телевизор! Часовника си е сверен и си работи. Оправете си настройките на времевата зона и Daylight savings от контрол панела.

На които муе грешен часа да си го фикс от контролния панел:
Контрол Панел -> Настройки: Форум -> DST Корекция ->
My Controls -> Board Settings -> DST Correction ->
и от долу падащото меню за лятното часово време. Можете даотворите страницата за настройка и директно от тук: http://ggbit.info/forum/index.php?act=UserCP&CODE=04
Bellatrix
Абе,само при мен ли зарежда бавно форумa? shocking.gif Нека се консултирам и с вас преди окончателно да реша ,че уин-а ми е за преинсталация 18.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Bellatrix @ Mar 26 2007, 01:15) *
Абе,само при мен ли зарежда бавно форумът? shocking.gif Нека се консултирам и с вас преди окончателно да реша ,че уин-а ми е за преинсталация 18.gif

Проблема е в твоя телевизор Бибс... Не се ползва и 5% от свързаноста насървъра, а ъптайма на машината е 2 дена мисля. (през вечер късно правя резервни копия на базата данни, оптимизирам я и ресвам сървъра за около 30 секунди към 4 часа през ноща... biggrin2.gif ) Та от 2 дена не е ресван и ъптайма е пълен, не е спирал или се е претоварвал дори и за момент. Нещо мрежата ти е слаба или нещо от сорта... unsure.gif
Bellatrix
Цитат(vIkToRsHeFa @ Mar 26 2007, 14:12) *
Проблема е в твоя телевизор Бибс... Нещо мрежата ти е слаба или нещо от сорта... unsure.gif

Ммм,шефе,интересното е защо само тук се прецаква по този начин sad.gif
Цитат
Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.2.4 (Unix) DAV/2 mod_ssl/2.2.4 OpenSSL/0.9.8d PHP/5.2.1 mod_apreq2-20051231/2.5.7 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.7 Server at localhost Port 80

Навсякъде другаде си влизам безпроблемно unsure.gif Не че не успявам да влезна във форума,просто бая време ми отнема в сравнение с преди докато зареди страницата,или пък понякога ми дава този Bad Request.Не знам от какво е,но само тук се получава dry.gif
Викс,сори,че те занимавам,ама... 14.gif
the_mouse
Това "Bad Request" и аз го получавам от време на време и е от скоро
vIkToRsHeFa
Цитат(Bellatrix @ Mar 26 2007, 22:41) *
Ммм,шефе,интересното е защо само тук се прецаква по този начин sad.gif
Цитат
Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.2.4 (Unix) DAV/2 mod_ssl/2.2.4 OpenSSL/0.9.8d PHP/5.2.1 mod_apreq2-20051231/2.5.7 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.7 Server at localhost Port 80

Не би трябвало по никакъв начин да ти изкарва подобно нещо! blink.gif
Провери скороста на сваляне от сървъра на форума да видим да не би заявката тида увисва и да е резната от таймаута на сървъра... unsure.gif
http://ggbit.info/proben_file.exe

Навсякъде другаде си влизам безпроблемно unsure.gif Не че не успявам да влезна във форума,просто бая време ми отнема в сравнение с преди докато зареди страницата,или пък понякога ми дава този Bad Request.Не знам от какво е,но само тук се получава dry.gif

Провери и браузера да не ти е свършил кеша и затова да прави проблеми, или да не интерпретира птравилно страницата. пробвай и под друг браузър. unsure.gif

Викс,сори,че те занимавам,ама... 14.gif

За нищо! Това ми е работата... blush.gif
Bellatrix
Цитат(vIkToRsHeFa @ Mar 26 2007, 23:52) *
Не би трябвало по никакъв начин да ти изкарва подобно нещо! blink.gif

След консултацията с Виктор в скайп,може да се каже,че проблемът е решен...засега rolleyes.gif .Викс,ако пак станат засечки,очаквай скоро отново да почна да те облъчвам 18.gif
Botev1912
форума се отваря ужасно бавно от чужбина. За да пиша тук се налага да влизам с БГпрокси
vIkToRsHeFa
Цитат(Botev1912 @ Apr 1 2007, 20:02) *
форума се отваря ужасно бавно от чужбина. За да пиша тук се налага да влизам с БГпрокси

Ще удвоя външния канал до няколко дни, по принцип е така от 3 месеца насам но до момента на останалите в чужбина не им беше направило впечатление и влизаха със нормални скорости. unsure.gif Ще бъде коригирано при първа възможност!

ПП. А и вероятно се конкурираш със индексиращите машини за връзка и в дадени моменти... wacko.gif
$windle
От Канада си го отваря пирфектно smile.gif
K_f_R
може ли да предложа нещо с много юзъри! Ми проста чистка някой ако нее писал да кажем 2 месеца след рега,и просто да му изтрият ак! След тва при въпроса ама къде Хък мък за кво! Отг май трябва да е сам си го испроси !
akolevutd
Цитат(K_f_R @ Apr 4 2007, 12:14) *
може ли да предложа нещо с много юзъри! Ми проста чистка някой ако нее писал да кажем 2 месеца след рега,и просто да му изтрият ак! След тва при въпроса ама къде Хък мък за кво! Отг май трябва да е сам си го испроси !

най-кратко казано - не
Крадец на рози
Цитат(akolevutd @ Apr 4 2007, 12:32) *

най-кратко казано - не

Малко по-учтиво rolleyes.gif
K_f_R
Цитат(akolevutd @ Apr 4 2007, 12:32) *

най-кратко казано - не

да си кажеш доводите ако обичаш ??
melkor
А мога ли аз да попитам на теб какво ти пречат тези потребители?
K_f_R
Цитат(melkor @ Apr 4 2007, 16:19) *
А мога ли аз да попитам на теб какво ти пречат тези потребители?

МИ на мен не ми пречат,просто погледнах че започнахте да водите консенсуси за такива "ботове" и казах мнение! dry.gif
the_mouse
Поста на vIkToRsHeFa беше във връзка с този на Botev1912, който имаше проблеми с отварянето на сайта от чужбина и Виктор имаше в предвид, че в момента на отваряне, международния капацитет трафик към сървъра ни може да се заема от индексиращи ботове. Неактинвите потребители не натоварват форума smile.gif
vIkToRsHeFa
Botev1912 проверих натоварването на сървъра отново от към външна мрежа, то не достига и 50% от свързаноста дори и в пиковите моменти... Не е от самата интернационална свързаност на сървъра... Защото от Израел а до колкото разбирам и от канада всичко се отваря "адски" бързо. Сега като се замисля съмнява ме че проблема ти е съвсем другаде... Наскоро ми се оплакваха че форума зареждал адски бавно, проверих и се останови че тъй като полсваме последен софтуер (разбирай последна версия апаче и т.н. ) със максимални оптимизации и компресии при по-старите браузери е възможно да има подобни проблеми... След като Bellatrix премина от FF 1.5 => FF 2.0.0.x нямаше повече каквито и да било проблеми освен бавната и скорост на downoad която си е такава по принцип но въшпреки това заради компресиите трябва да й отваря форума с пъти по-бързо. (вместо 200КБ страница в компресдиран вариант излиза към 20-30 КБ ) blush.gif Та проблема не е в самият сървър...

Относно ботовете и т.н. Те не пречат по никакъв начин освен гугълчо които изяжда от време доста ресурси колкото за 10-тина потребителя браузващи активно във форума, но на фона от 200-300 потребителя онлайн... blush.gif

ПП. Гугъла работи като 10 потребителя но за разлика от много други сайтове и форуми тук всички те излизат като един потребител под ника WwW.Google.CoM или както там го бях кръстил, та те дори не влизат във състава на гостите, Това се прави и със останалите индексиращи машини(yahoo, archive.org и т.н. )

ПП2. Регнатите, но неизползвани акаунти не пречат по абсолютно никакъв начин, натоварването е минимално, повече товарят други части на базата данни ако става за въпрос, но до триене няма да се стига или смао в краен случайкогато е неизбежно! Ако има по-големи изисквания ще се заеме по-мощна машина, но триене... Нем не сме датата че да трием постове и регистрации а и какъвто и да било труд на хората! happy.gif

Цитат(the_mouse @ Apr 4 2007, 15:51) *
Поста на vIkToRsHeFa беше във връзка с този на Botev1912, който имаше проблеми с отварянето на сайта от чужбина и Виктор имаше в предвид, че в момента на отваряне, международния капацитет трафик към сървъра ни може да се заема от индексиращи ботове. Неактинните потребители не натоварват форума smile.gif
3pacalypse Now
Та имам едно предложение към администрацията smile.gif Понеже аз и f0rgy открихме много общ език и ни хрумна нова идея за подфорум , който би имал много успеваемост .Въпросът е къде би подхождал , защото аз лично не виждам в коя категория може да съществува , но вярвам , че какт аз и форги има и други , които се интересуват от подбни неща smile.gif Та идеята е да се пише вътре за паранормални и свръхестествени неща , за страшни истории или мистерии , за хилядите въпроси , които поставя вселената и малкото отговори , които дава smile.gif Надявам се да се отнесете с уважение към идеята , а не се присмеете , защото много хора си мислят , че са над тези неща , а аз лично се интересувам от тях от много малък smile.gif Тъй , че какво мислите ? Аз и форги мислим , че можем да се грижем за разделчето smile.gif Чакам мнения и предложения smile.gif
f0rgy
QUOTE(3pacalypse Now @ Apr 10 2007, 00:41) *
Та имам едно предложение към администрацията smile.gif Понеже аз и f0rgy открихме много общ език и ни хрумна нова идея за подфорум , който би имал много успеваемост .Въпросът е къде би подхождал , защото аз лично не виждам в коя категория може да съществува , но вярвам , че какт аз и форги има и други , които се интересуват от подбни неща smile.gif Та идеята е да се пише вътре за паранормални и свръхестествени неща , за страшни истории или мистерии , за хилядите въпроси , които поставя вселената и малкото отговори , които дава smile.gif Надявам се да се отнесете с уважение към идеята , а не се присмеете , защото много хора си мислят , че са над тези неща , а аз лично се интересувам от тях от много малък smile.gif Тъй , че какво мислите ? Аз и форги мислим , че можем да се грижем за разделчето smile.gif Чакам мнения и предложения smile.gif

Дааа това ни хрумна скоро..Мисля че ще има голям интерес към паранормалното и необяснимото..Да си дискутираме за НЛО-та,чудовища,духове и така нататък.Та подкрепям Радо с 2 ръце и 2 крака!!!
FrAgMaKeR
Даа.. един "Мист" форум ще бъде от полза.. но трябва да посъберете малко информация и идеи като за начало зада може да стартира добре smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.