Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
poznai
Цитат(gibona @ Feb 22 2007, 12:13) *
Да се добави функция, да превръща фонетично написан текст на латиница в кирилица. В hardwarebg.com форума има таква функция и е много удобна ако на компа няма кирилица. Също така се избягват и предупреждения от модератори smile.gif

Против! wink.gif
Въпреки че крайния вариант ще е мнение на кирилица, пак съм против!
По този начин ще продължи да се стимулира писането на шльокавица. Трябва да се променят навиците на хората и един такъв скрипт не би бил в плюс happy.gif
$windle
Цитат(poznai @ Mar 1 2007, 21:32) *
По този начин ще продължи да се стимулира писането на шльокавица. Трябва да се променят навиците на хората и един такъв скрипт не би бил в плюс happy.gif

Абсолютно! poznai за президент 4.gif
akolevutd
освен това и линкове и емотинки се прецакват. заради това и аз съм против smile.gif
3pacalypse Now
Благодарение на Morska~Vu6ka ми хрумна една много добра идея... Навярно и вие някога като сте били по малки в периода 1992-1998 сте били фенове на КНИГИТЕ ИГРИ smile.gif Та мисля да предложа да се направи нов суб-форум за Книги-игри и д акачваме вътре РПГ книги , Фентъзи Книги и такива неща или ако на Админите не им се занимава направо сега ще говоря с другите с които нали се занимаваме с суб-форума за Комикси и ако нямат нищо напротив направо може да ни направите раздела "Комикси & Книги-игри"

Докрая на вечерта ще питам какво е решението им , а вие споделете мнение smile.gif
f0rgy
QUOTE(3pacalypse Now @ Mar 2 2007, 21:20) *
Благодарение на Morska~Vu6ka ми хрумна една много добра идея... Навярно и вие някога като сте били по малки в периода 1992-1998 сте били фенове на КНИГИТЕ ИГРИ smile.gif Та мисля да предложа да се направи нов суб-форум за Книги-игри и д акачваме вътре РПГ книги , Фентъзи Книги и такива неща или ако на Админите не им се занимава направо сега ще говоря с другите с които нали се занимаваме с суб-форума за Комикси и ако нямат нищо напротив направо може да ни направите раздела "Комикси & Книги-игри"

Докрая на вечерта ще питам какво е решението им , а вие споделете мнение smile.gif

ЗА!!! 4.gif
3pacalypse Now
Тамън щях да ти пиша ЛС да те питам ... Сега остана само брат ти да питаме smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(3pacalypse Now @ Mar 2 2007, 21:20) *

http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=144 blink.gif
3pacalypse Now
Не Шефе имах напредвид да провеждаме дискусии и такива неща smile.gif ддз яко щеше да е smile.gif примерно както правим с комиксите надявам се си доволен confused.gif
Крадец на рози
Шефе това има ли място при нашите емотиконки - http://i.data.bg/07/01/16/192459_orig.jpg http://www.metal-world.info/forum2/html/emoticons/metal.gif
gggggg
Както раzбрах такъв провайдър като ГГбит нет вече не съществува...
Вашият нов доставчик се каzва ИнтерБгКом в таzи връzка май ще трябва да си
сменяте името на форума на ИнтерБгКом.инфо.. rolleyes.gif
ггбит вече е история.... biggrin2.gif
akolevutd
Цитат(gggggg @ Mar 4 2007, 01:30) *

Какво общо има форума с интернет доставчика ggbit?! Моля информирайте се преди да пускате коментари dry.gif
Повече информация -> тук <-
qwe123
Ам аз имам една идея.Незнам колко е осъществима и най-вероятно няма да я приемета,ама както в други форуми и тука може да има едно име за вход и друго,с което да те виждат във форума.По принцип така може да се предотврати влизането в чужди профили,което незнам дали става де,но пак.
Ама иначе форума е 6 4.gif
TheUnknown
Цитат(qwe123 @ Mar 4 2007, 01:51) *
Ам аз имам една идея.Незнам колко е осъществима и най-вероятно няма да я приемета,ама както в други форуми и тука може да има едно име за вход и друго,с което да те виждат във форума.По принцип така може да се предотврати влизането в чужди профили,което незнам дали става де,но пак.

На мен по приницп ми е все едно щото името ми сега си ми е ника , но иначе идеята е добра!
ogata
Цитат(akolevutd @ Mar 4 2007, 01:38) *
Цитат(gggggg @ Mar 4 2007, 01:30) *

Какво общо има форума с интернет доставчика ggbit?! Моля информирайте се преди да пускате коментари dry.gif
Повече информация -> тук <-

Ами супер де ... вече няма да ни бъркат wink.gif
BaDMaN
QUOTE(gggggg @ Mar 4 2007, 01:30) *

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16382 GGbit.NET != GGbit.INFO
а иначе относно самата фирма гигабит... Все още си съществува поне на документи ако не се лъжа...

ПП. На разписката за плащане на нета поне район централен ми пише "фирма Гигабитнет" bigwink[1].gif но както и да е отклонихме се от темата а тя е за GGbit.info... blush.gif

QUOTE(qwe123 @ Mar 4 2007, 01:51) *

Че тя си е активна а иначе освен до обърквация на по-неопитните потребители до друго не знам какво може да доведе... Но все пак е оставена поне на регистрационната страница... blush.gif Иначе за крадене на акаунти... И да бъде откраднат единствения начин потребител да смени паролата и т.н. е през емайла с които е регнат акаунта. До него не трябва да има достъп никой... unsure.gif
qwe123
Цитат(BaDMaN @ Mar 4 2007, 13:31) *
Цитат(qwe123 @ Mar 4 2007, 01:51) *

Че тя си е активна а иначе освен до обърквация на по-неопитните потребители до друго не знам какво може да доведе... Но все пак е оставена поне на регистрационната страница... blush.gif Иначе за крадене на акаунти... И да бъде откраднат единствения начин потребител да смени паролата и т.н. е през емайла с които е регнат акаунта. До него не трябва да има достъп никой... unsure.gif

Тука нещо не разбрах blink.gif Има ли я тази функция вече?Защото ако я има,ако може да ми кажете къде е blush.gif
melkor
Цитат(qwe123 @ Mar 4 2007, 14:21) *
Тука нещо не разбрах blink.gif Има ли я тази функция вече?Защото ако я има,ако може да ми кажете къде е blush.gif

Няма такава функция. Няма и да има.
3pacalypse Now
ако има възможност малко да се увеличат границите за подпис smile.gif защото много пъти ми реже моя или ако не може то поне да направите така да не го реже а само да го намали автоматично ... Иначе също бих попитал за някви обновявания в Блоговете като опции smile.gif
akolevutd
Няма нужда от увеличаване на символите на подписа. няма ограничение в размера на снимките(някой форуми не позволяват да са с ширина под 60пх), няма ограничение в броя картинки, и символите са доста за да бъдат още увеличени
Цитат
Иначе също бих попитал за някви обновявания в Блоговете като опции smile.gif

тва не го чатнах smile.gif предложения ли имаш или какво?
3pacalypse Now
не просто питам smile.gif Да се направи нещо с което д аизглеждат по-интересни(говоря з анякви опцийки)
Крадец на рози
Предлагам под форум Метъл\Роck.. бих бил щастлив да им такова нещо и обещавам да се грижа за него !
akolevutd
В никакъв случай не съм против....но тогава ще има претенции да има подфорум: Чалга, Рап, Опера, Поп ...... всеки ще започне да спори защо има Метал и Рок пък няма неговия стил. Това е мойто мнение поне. Мисля че не е удачно да се прави подфорум с такава насоченост ако искаме да е мирен и кротък форума. А и не съм сигурен дали ще има голям интерес smile.gif
Крадец на рози
Цитат(akolevutd @ Mar 7 2007, 16:00) *
В никакъв случай не съм против....но тогава ще има претенции да има подфорум: Чалга, Рап, Опера, Поп ...... всеки ще започне да спори защо има Метал и Рок пък няма неговия стил. Това е мойто мнение поне. Мисля че не е удачно да се прави подфорум с такава насоченост smile.gif

По същата логика тук трябва да има всички спортове, пък и нали е форум, да се обсъжда, да се пише.
И се пише метЪл !
akolevutd
хахахах бях сигурен че ще ме контрираш с този раздел biggrin.gif на съм се приготвил
Но има разлика. Много хора слушат метъл, още повече чалга, някои рап, поп, реге.... всеки ще започне да си иска подфорума и в крайна сметка смятам че всички подфоруми ще останат без голяма посещаемост. А при спорта е друго. Всички почти гледат футбол. Има хора дето предпочитат баскедбол и волейбол, но там спорта е накак.....на моменти и по малко хора го гледат и по малко има какво да му се обсъжда, да не кажа нищо. Има и други спортове но мисля че те не са и за обсъждане
Крадец на рози
Цитат(akolevutd @ Mar 7 2007, 16:10) *
хахахах бях сигурен че ще ме контрираш с този раздел biggrin.gif на съм се приготвил
Но има разлика. Много хора слушат метъл, още повече чалга, някои рап, поп, реге.... всеки ще започне да си иска подфорума и в крайна сметка смятам че всички подфоруми ще останат без голяма посещаемост. А при спорта е друго. Всички почти гледат футбол. Има хора дето предпочитат баскедбол и волейбол, но там спорта е накак.....на моменти и по малко хора го гледат и по малко има какво да му се обсъжда, да не кажа нищо. Има и други спортове но мисля че те не са и за обсъждане

Далеч не си запознат smile.gif ЛМ :>
Като разглеждаш форума има теми, раздели, които рядко се поглеждат, има 16к регнати потребители, има търсачка. Когато някога нещо му потрябва на човек с тези "неауктуални" раздели той може да си помогне много. Имам огромно желание за този раздел, няма да давам примери, но смятам, че ще пожъне успех малко или много. Хора много - интереси 10 пъти повече !

П.С. ЛМ - Лично мнение.
akolevutd
Цитат(Крадец на рози @ Mar 7 2007, 16:16) *
Като разглеждаш форума има теми, раздели, които рядко се поглеждат

За тези раздели ще се взимат мерки wink.gif
А за раздела .... нека администраторите и модераторите да си кажат мнението. Аз се изчерпах и нямам намерение да взимам повече думата по това предложение. нахвърлих идеи за обсъждане само и давайте.... дерзайте smile.gif
gotinoto_baby
Ами аз съм ЗА подфорум рок/метъл.Защото дпугите могат да си пускат теми.А май повечето от форума са метъли... biggrin2.gif
f0rgy
След това не 100 ми 1000000000% очаквайте и рекуест за подфорум ПОП ФОЛК...
QUOTE(gotinoto_baby @ Mar 7 2007, 23:48) *
Ами аз съм ЗА подфорум рок/метъл.Защото дпугите могат да си пускат теми.А май повечето от форума са метъли... biggrin2.gif

Тва пък от къде ти дойде на ум...
Крадец на рози
Цитат(f0rgy @ Mar 7 2007, 23:54) *

Чалгарите ги е страх да се покажат, ш ги убийм с камъни!
Modjo
Цитат(Крадец на рози @ Mar 7 2007, 23:55) *
Цитат(f0rgy @ Mar 7 2007, 23:54) *

Чалгарите ги е страх да се покажат, ш ги убийм с камъни!

не че нещо ама стига спам де dry.gif съгласен съм че ако се направи такъв раздел за метъл ше трябва да се направи и за техно, рап, чалга, поп фолк и абсолютно всички стилове.... и всеки има право да слуша каквото си иска

П.П Айде със здраве

Едит : аз пък предлагам да се направи раздел за коли biggrin2.gif
3pacalypse Now
Дам Крадльо най-накрая да кажеш нещо добро и аз ще се радвам да има Метъл/Рок подфорум smile.gif

А ако може и един за Хип-Хоп супер ще е направо (Бъзикам се) иначе ако беше истина усещам как само аз 4i4iba & common_sence по цял ден щяхме да ссе заяждаме в него biggrin.gif

И много Хейтърчета ще пишат теми от рода на Рап-а в БГ умря и такиа неща biggrin.gif Метълите ще пишат простотии ще избухнат войни smile.gif Че и Комерс VS Undergorund войни най-вече ще има ... Бре тоз моя стил до такава степен е изпълнен с агресия , че дори собствените му привърженици го псуват biggrin.gif
Крадец на рози
Цитат(3pacalypse Now @ Mar 8 2007, 00:21) *
Дам Крадльо най-накрая да кажеш нещо добро и аз ще се радвам да има Метъл/Рок подфорум smile.gif

А ако може и един за Хип-Хоп супер ще е направо (Бъзикам се) иначе ако беше истина усещам как само аз 4i4iba & common_sence по цял ден щяхме да ссе заяждаме в него biggrin.gif

И много Хейтърчета ще пишат теми от рода на Рап-а в БГ умря и такиа неща biggrin.gif Метълите ще пишат простотии ще избухнат войни smile.gif Че и Комерс VS Undergorund войни най-вече ще има ... Бре тоз моя стил до такава степен е изпълнен с агресия , че дори собствените му привърженици го псуват biggrin.gif

Ти написа началото на третата световна бре, не отчайвай админите от сега tongue.gif
3pacalypse Now
хаха да но повярвай ми точно така ще стане smile.gif Най-тъпите форуми съществували в БГ са именно за Хип-Хоп ...

То бива бива комплекси ама ... biggrin.gif Няма кво да си говорим smile.gif Та нека не пренасяме чуждата простотия и тук smile.gif Измисляйте някви оригинални субфоруми които имат перспектива за разивитие tongue.gif Бтв нз много системата на форума , но ако го няма бих предложил нещо ... Гледам че супер мн форум абонати самос е регват и повече не влизат , те за тва и са толкова много , но все пак измислете някъв начин да изчислим колкос а наистина активните потребители smile.gif
Крадец на рози
Както и да е, стискам палци за метъл под форума и това е о,О :>
SoARoN
Цитат(Крадец на рози @ Mar 8 2007, 13:04) *
Както и да е, стискам палци за метъл под форума и това е о,О :>

аз също съм съгласен. а колкото до спорта наистина защо има футбол а няма Формула 1? не мисля че формулата е малко гледан спорт дори преди време беше най-гледания...лично аз предпочитам да гледам "как някакви се въртят в кръг" както се изразявах хора които си нямат понятие от моторни спортове, отколкото да гледам как 22 човека гонят топка....... sick1.gif
vIkToRsHeFa
1. Подписите в блоговете са премахнати като опция защото разширяват прекомерно страницата и постовете не се четат нормално като това е най-малкия проблем. Във форума подписите са ограничени на 200 пиксела височина като е премахнато досадното разширение на страниците. Освен това самия форум си има редуцираща система за големината на изображенията посредством която те излизат в компактен и удобен вид. Но повече от 200 пиксела височина си е жив чаршаф... Просто не върви 2 реда текст и отдолу 40-50 реда подпис... Подписа ли е важен или мнението... Да не говорим за подписите в стил шарения великденски чаршаф на мама дето се набиват на очи и буквално дразнят очите... 14.gif
2. Ако се пусне един субфорум..... следва втори и трети и четвърти и пети и т.н. в което няма никакъв смисъл просто... 14.gif Разбирам да е някой огромен раздел за пример филми, но дории там това не се е препоръчвало никога. Лошо няма за разделяне на подраздели но... много по бавно и неудобно става за браузване... Вярно на определено място ти е да речем метъл музиката но вместо със стандартния един клик трябва 2 пъти да кликаш за няколко теми на кръст а да не говорим колко хора си пишат в генералните раздели просто защото има много таквиа и се чудят къде да остнат при което цялата идея се обезмисля. В случая колкото по-малко толкова по-добре... smile.gif
3. ШШшшш... Ай а се върнем на темата...
melkor
В този ред на мислене - дайте да отворим по един форум за всяка тема която решим да обсъждаме.
Ние не сме специализиран форум за музика, нито форум за спорт за да има разделението което вие искате.
3pacalypse Now
Цитат(vIkToRsHeFa @ Mar 8 2007, 14:19) *
1. Подписите в блоговете са премахнати като опция защото разширяват прекомерно страницата и постовете не се четат нормално като това е най-малкия проблем. Във форума подписите са ограничени на 200 пиксела височина като е премахнато досадното разширение на страниците. Освен това самия форум си има редуцираща система за големината на изображенията посредством която те излизат в компактен и удобен вид. Но повече от 200 пиксела височина си е жив чаршаф... Просто не върви 2 реда текст и отдолу 40-50 реда подпис... Подписа ли е важен или мнението... Да не говорим за подписите в стил шарения великденски чаршаф на мама дето се набиват на очи и буквално дразнят очите... 14.gif
2. Ако се пусне един субфорум..... следва втори и трети и четвърти и пети и т.н. в което няма никакъв смисъл просто... 14.gif Разбирам да е някой огромен раздел за пример филми, но дории там това не се е препоръчвало никога. Лошо няма за разделяне на подраздели но... много по бавно и неудобно става за браузване... Вярно на определено място ти е да речем метъл музиката но вместо със стандартния един клик трябва 2 пъти да кликаш за няколко теми на кръст а да не говорим колко хора си пишат в генералните раздели просто защото има много таквиа и се чудят къде да остнат при което цялата идея се обезмисля. В случая колкото по-малко толкова по-добре... smile.gif
3. ШШшшш... Ай а се върнем на темата...

Бтв Шефе в този ред на мисли надявам се си доволен , че макар простичката идея за комикси от която не очаквах да има толкова интерес се оказа доста интересна smile.gif Бтв и по темата само да кажа още нещо ако тръгнем да ги цвъкаме така тези субфоруми и някой трябва да е сериозен да ги контролира естествено не може ей така да се направят 40-50 субфорума и после да ги раздаваме на томбола biggrin.gif
Крадец на рози
Окей, разминаваме се без суб форум, здраве да е :>
За сметка на това си направих що годе биващ блог, благодарение на Шамана :> http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...blogid=110&
adoration_
Към Шефа:
Шефе,искаме раздел "Сватосване"! mrgreen[1].gif

Със Зуумър сме добри сватовници! biggrin2.gif
3pacalypse Now
Дам adoration тва е страхотна идея аз съм за smile.gif
ZzoOoMeR
И аз съм ЗАААА !!!

А аз лично искам Под форум на "спорт" - Фитнес !!! Е ако не подфорум може и разделче да приемаме smile.gif

За ся са 10 темите и тепърва ги увеличавам повече и повече smile.gif

П.П> Аз мога да се грижа за потдръжката му и да не се "зацапва" smile.gif
adoration_
Цитат(ZzoOoMeR @ Mar 9 2007, 10:49) *
И аз съм ЗАААА !!!

А аз лично искам Под форум на "спорт" - Фитнес !!! Е ако не подфорум може и разделче да приемаме smile.gif

За ся са 10 темите и тепърва ги увеличавам повече и повече smile.gif

П.П> Аз мога да се грижа за потдръжката му и да не се "зацапва" smile.gif

Подкрепям и тази идея! smile.gif
LiQuIfY
Dобра идея предлага ZzoOoMeR аз сам за 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif
3pacalypse Now
аз също подкрепям и Зууумгурландската biggrin.gif идея smile.gif
akolevutd
adoration_: обясни на хората какво точно ще представлява раздела, каква функция ще има, какво точно ще се прави вътре.
adoration_
Цитат(akolevutd @ Mar 9 2007, 12:43) *
adoration_: обясни на хората какво точно ще представлява раздела, каква функция ще има, какво точно ще се прави вътре.

Разделът ще е за необвързаните.За запознанстваsmile.gif Ще ви сватосваме. mrgreen[1].gif
unvisioble
Цитат(adoration_ @ Mar 9 2007, 13:04) *

Разделът ще е за необвързаните.За запознанстваsmile.gif Ще ви сватосваме. mrgreen[1].gif

Основата на замисъла е интересен. rolleyes.gif Не знам обаче дали е нужен цял раздел... Според мен начинанието трябва да
има по-скоро забавен/развлекателен характер, т.е. нещо от рода на кой с кого от форума би си подхождал най-добре според впечатленията на инициатора (adoration_) или нещо такова. Мисълта ми е всичко това да не е в стил "Адрес 4000". biggrin2.gif
adoration_
Цитат(unvisioble @ Mar 9 2007, 13:31) *
Цитат(adoration_ @ Mar 9 2007, 13:04) *

Основата на замисъла е интересен. rolleyes.gif Не знам обаче дали е нужен цял раздел... Според мен начинанието трябва да
има по-скоро забавен/развлекателен характер, т.е. нещо от рода на кой с кого от форума би си подхождал най-добре според впечатленията на инициатора (adoration_) или нещо такова. Мисълта ми е всичко това да не е в стил "Адрес 4000". biggrin2.gif

И така би било интересно mrgreen[1].gif
akolevutd
adoration_: не смятам че цял подфорум е нужен за това. темите ще са малко, защото самата "игра" не го позволява. цялата тематика на една такава "игра" може да се помести само в една тема
ZzoOoMeR: разглеждах ти темите. справяш се добре. вече като се влезе в раздел "Спорт" и има почти само твои теми.... и това сигурно е досадно за хората, които не ги интересува фитнеса. темите са доста, и най важното е че може да се пише още много, интереса е нормален, така че мисля че няма да е лошо да се сложат в един отделен подфорум
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.