Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
unvisioble
Тжова ми ясно, но недоумявам защо трябва да има пароли - какво чак толкова може да си кажат момчетата, което не е за ушите/очите на момичетата и обратно.
Th3_SpY
Цитат(unvisioble @ Feb 11 2007, 18:33) *
Тжова ми ясно, но недоумявам защо трябва да има пароли - какво чак толкова може да си кажат момчетата, което не е за ушите/очите на момичетата и обратно.

Точно така wink.gif Ние знаем почти всичко за вас, така и вие за нас, може да си дискутирате за козметика, мода и т.н. спокойно rolleyes.gif
Крадец на рози
Аз съм ЗА паролите :>
Bloody_Tears
Идеята на Дидито е много хубава,но може би наистина без паролите. smile.gif
TheUnknown
Шефе , а и всички от екипа , когато не си логнат / гост емотиконките не се виждат а се изписва кода им. blink.gif
K_f_R
ъ според мен онова за мъже жени темите си е чиста проба глупост! Но има по умни от мен хора които смятат по друг начин тези неща wink.gif
f0rgy
Хмм ми аз да попитам..Има ли ентусиасти в Спорт И Хоби да се направи едно подфорумче Футбол и там да се пишат всички дискусий на първенства,на мачове,на турнири,на отбори или било то новини около света на Цар Футбол happy.gif
FrAgMaKeR
Идеите за нови форуми са добри.. но не виждам конкретни предложения за разположение, имена, както и желаещи да се занимават и да развиват въпросните предложени форуми. В частност за Спорта - Футбол би било добра идея, но има ли желаещи да развиват такъв форум, изобщо спорта като цяло.. ?
Крадец на рози
Къде е опцията, като кликна върху нечий чат моя скайп да се включва и направо в чата, беше адски удобно. smile.gif
Ако може и с АйЕрСи-то tongue.gif И с Winamp-a tongue.gif и CS-a tongue.gif
f0rgy
QUOTE(FrAgMaKeR @ Feb 12 2007, 13:57) *
Идеите за нови форуми са добри.. но не виждам конкретни предложения за разположение, имена, както и желаещи да се занимават и да развиват въпросните предложени форуми. В частност за Спорта - Футбол би било добра идея, но има ли желаещи да развиват такъв форум, изобщо спорта като цяло.. ?

Еми аз с удоволствие ще се заема с един бъдещ футбол форум,или било то спорта като цяло плюс това няма как да няма поне още един 2-ма желаещи biggrin2.gif
NRG_God
Цитат(f0rgy @ Feb 12 2007, 19:26) *
Цитат(FrAgMaKeR @ Feb 12 2007, 13:57) *

Еми аз с удоволствие ще се заема с един бъдещ футбол форум,или било то спорта като цяло плюс това няма как да няма поне още един 2-ма желаещи biggrin2.gif

От доста време си мислех за тази идея , но не познавах никой и си мислех ,че само познати взимат тези места mrgreen[1].gif . Иначе съм вещ в света на спорта и не пропускам никое по-важно събитие. Подавам заявка заедно с @Форджи да развиваме въпросните подфоруми (Спорт и хоби ) smile.gif

Имам идея в главата си как трябва да изглежда форума "Спорт и хоби" Направо съм си изготвил план . smile.gif Ако някой от админите има интерес да отговори и ще представя идеите си пред него. Нека доразвием форума "спорт" ,защото форума и спорта го заслужават smile.gif
gotinoto_baby
Няма да е зле да се направи и един бутон за проверка на правописа biggrin2.gif Всъщтност има ли такъв бутонconfused.gif
TheUnknown
Ако си с firefox има такава далавера , аз съм така happy.gif
krisku
И за Opera има, но каквото и да си говорим по е добре да си е вградено в форума - няма.
Мисля, че имаше такива скриптове, ако на Шефа не му е проблем да сложи, наистина ще са от полза.. smile.gif
Electrum
Цитат(gotinoto_baby @ Feb 13 2007, 19:58) *
Няма да е зле да се направи и един бутон за проверка на правописа biggrin2.gif Всъщтност има ли такъв бутонconfused.gif

Хахаха,супер идея....някой от потребителите имат огромна нужда от подобна екстра 18.gif
Крадец на рози
Цитат(Крадец на рози @ Feb 12 2007, 13:58) *
Къде е опцията, като кликна върху нечий чат моя скайп да се включва и направо в чата, беше адски удобно. smile.gif

mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

Има ли такова нещо за българският език :>
TheUnknown
Цитат(Крадец на рози @ Feb 13 2007, 22:59) *
Цитат(Крадец на рози @ Feb 12 2007, 13:58) *

mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

Има ли такова нещо за българският език :>

Шефа реши че това натоварва прекалено много зареждането на страницата и го махна wink.gif
f0rgy
Малко досадно,ама аз продължавам да си питам за тоя подфорум Футбол и като цяло за Спорт И Хоби blush.gif bounce.gif
NRG_God
Цитат(f0rgy @ Feb 13 2007, 23:37) *
Малко досадно,ама аз продължавам да си питам за тоя подфорум Футбол и като цяло за Спорт И Хоби blush.gif bounce.gif

Аз питах @Фрагмейкър и на лично,защото той беше повдигнал темата . Като отговори ще осведомя и теб .
Просто "Спорта" за сега е единственото не дотам силно,а и доста разхвърляно звено на форума и смятам ,че със взаимни усилия можем да променим това smile.gif .
Botev1912
И аз искам отделен форум футбол

Сега за един проблем с форума. Като си сменя e-mail и заглавието на писмото, което се праща на gmail изглежда така
Email =?windows-1251?Q?=E0=E4=F0=E5=F1=E0?= =?windows-1251?Q?=E5?= см=?windows-1251?Q?=E5?=н=?windows-1251?Q?=E5?==?windows-1251?Q?=ED=E0?= =?windows-1251?Q?=ED=E0?= GGbit.info ( GGbit.info )

На yahoо изглежда така
Email адресае ñìеíенана GGbit.info ( GGbit.info )
**ASTERIX**
Цитат(Botev1912 @ Feb 13 2007, 23:59) *
Сега за един проблем с форума. Като си сменя e-mail и заглавието на писмото, което се праща на gmail изглежда така
Email =?windows-1251?Q?=E0=E4=F0=E5=F1=E0?= =?windows-1251?Q?=E5?= см=?windows-1251?Q?=E5?=н=?windows-1251?Q?=E5?==?windows-1251?Q?=ED=E0?= =?windows-1251?Q?=ED=E0?= GGbit.info ( GGbit.info )

На yahoо изглежда така
Email адресае ñìеíенана GGbit.info ( GGbit.info )

Аз като си проверявам пощата ги пише нормално зглавията ама на СМС-ите дето ми се пращат получавам точно написаното от теб wink.gif
Botev1912
сега пробвах и с АБВ излиза това

Email адресае см=?windows-1251?Q?=E5?=н=?windows-1251?Q?=E5?==?windows-1251?Q?=ED=E0?= на GGbit.info ( GGbit.info )
vIkToRsHeFa
Относно раздела за футбола и спорта... Стремим се да ограничим броя на подкатегориите и да се съзаадват само при сериозно изразен интерес. За пример раздела за филми. Но самият форум "спорт и хоби" не е достатъчно развит камо ли подраздели и т.н. blush.gif А за да се развие определен раздел не се изисква човек да му бъдат дадени някакви права, достатъчно е и малко желание wink.gif

Относно втория проблем със емайлите изкарва го само нанякои пощи. За пример в гугъла и моята лична поща нямаше проблем затова и не съм го осетил. Проблема е с кодирането на заглавието на някои от писмата и ще бъде отстранен във следващата версия на инвижън която се очаква да излезе скоро. 4.gif
TheUnknown
Докога ще стоят снежните иконки?
vIkToRsHeFa
Цитат(Dark Phoenix @ Feb 14 2007, 10:25) *
Докога ще стоят снежните иконки?

Още малко ще постоят и ще ги заменя със стандартните : )
K_f_R
шефе тва ша е най налудничевата идея която си чувал някога (побъркан съм) моля те смени тая емотиконо wink.gif щото като се посне ми зиглежда тъжна а аз искам да е весела намигаща и ме дразни ! Тъ ако ти се занимава biggrin.gifbiggrin.gif:D
unvisioble
Цитат(K_f_R @ Feb 14 2007, 11:44) *
моля те смени тая емотиконо wink.gif щото като се посне ми зиглежда тъжна

На мен пък не ми изглежда тъжна, а супер ехидна една такава... blink.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(unvisioble @ Feb 14 2007, 12:50) *

По принцип и аз съм си го мислел за смяна на дефаулт намигващия емотикон... Но вече е сложен на прекалено много места и със различен смисъл и значение. Ако на някои му трябват алтернативи може да погледне тук: emoticon1 (116).gif emoticon1 (99).gif emoticon1.gif emoticon1 (118).gif това са алтернативните емоциики от пълната листа от там можете да си ги аднете в поста.

ПП. Просто самия емотикон е ползван на прекалено много места изразяващ едно намигане... Ако сложа друг ще се загуби смисъла или ще изглежда не на място... blush.gif
ogata
Аз пък като гледам " wink.gif " все едно самата иконка ми казва "Капиш ?" smile.gif
Крадец на рози

Тази емотиконка винаги съм я мразел, на клада !!!!!!
vIkToRsHeFa
Цитат(ogata @ Feb 14 2007, 13:24) *
Аз пък като гледам " wink.gif " все едно самата иконка ми казва "Капиш ?" smile.gif

Точно за това става въпрос другите изразяват съвсем друго и ако бъде заменена няма да е на мястото си на твърде много места. blush.gif
Bloody_Tears
Цитат(Крадец на рози @ Feb 14 2007, 14:31) *

Тази емотиконка винаги съм я мразел, на клада !!!!!!

И аз много я мразя mrgreen[1].gif
**ASTERIX**
Ако имате проблема, че неще да ви запомни паролата и всеки път трябва да я пишете (някой беше казал че има такъв проблем, а и аз го имах) изтриите всички кукита от форума за да могат да се заредят наново и няма да има отново проблема. Може да ги изтриете ръчно от настройките на браузъра или от бутона "Изтрий cookies от този форум" който е долу в дясно на форума wink.gif
f0rgy
Сложете ей тва мноу смях вкарва
vIkToRsHeFa
Цитат(f0rgy @ Feb 18 2007, 02:37) *
Сложете ей тва мноу смях вкарва

Ще добавя и оптимизирам емотиконсета в близките няколко дни! 4.gif
Ronaldo
Бих искал да ви помоля, когато триете пост с лекота, а аз съм писал и съм мислил върху него да получа някакво обяснение. Омръзна ми шибаното лично отношение на някои да ми дава отражение и във форума. За 2 години само това НЕ ми е харесало във форума, всичко друго е повече от шест, за което Шефа е най-виновен :>
susito
ами ето някой емотиконки,които ако Шефа иска може да ги добави...

и след жълтия и зеления зъбльо ето ви и един розов
never_mind
Първите 2 вече ги има, разгледай по-добре wink.gif , останалите кефят biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Ronaldo @ Feb 19 2007, 12:47) *
Бих искал да ви помоля, когато триете пост с лекота, а аз съм писал и съм мислил върху него да получа някакво обяснение. Омръзна ми шибаното лично отношение на някои да ми дава отражение и във форума. За 2 години само това НЕ ми е харесало във форума, всичко друго е повече от шест, за което Шефа е най-виновен :>

Здравей,
извинявай за късния отговор но сутринта само го прочетох, а нямах време да ти отговоря и сега ми го даваше като прочетено. Та на въпроса:
1. Пиши ми лично за кои точно пост става въпрос, всичко се пази дори и затритото такова.
2. Има вътрешни модераторски правила които всеки модератор спазва, ако считате че дадено нарушение, предупреждение или действие на такъв е неоснователно моля да бъда уведомен. За да предприема съответните мерки ако реално се окаже че не е основателно.
3. За да бъде наказан потребител е нужно обобрението на минимум 2-ма човека от екипа никой сам освен администраторите и глобалните модератори не може да налага подобно самоволно.
4. Гарантирам справедливо решение на всеки проблем стига да бъде сведен до знанието ми.
Цитат(susito @ Feb 19 2007, 19:03) *
ами ето някой емотиконки,които ако Шефа иска може да ги добави...

и след жълтия и зеления зъбльо ето ви и един розов

Някои от емотиконките които си дала даже вече са в листата, ще добавя и останалите и ще зачистя неизползваните и старите за да стане всичко оптимално и максимално приятно и удобно за всеки потребител. 4.gif
gibona
Да се добави функция, да превръща фонетично написан текст на латиница в кирилица. В hardwarebg.com форума има таква функция и е много удобна ако на компа няма кирилица. Също така се избягват и предупреждения от модератори smile.gif
^SaDeR^
Да наистина това е добро предложение . Аз съм за smile.gif
f0rgy
<---Луда!!!
А иначе няма ко да му подобрявате вече БОМБА Е ФОРУМА! 4.gif
Крадец на рози
http://i.data.bg/07/03/01/257694_orig.jpg

Също бях поставил коментар в girl_from_hell , но се промени о.О
Също така в нечии профили в дясно се показват по 10 коментар, в други по 5, не би ли трябвало да се коригира о.О
TheUnknown
Цитат(Крадец на рози @ Mar 1 2007, 01:06) *
http://i.data.bg/07/03/01/257694_orig.jpg

Също бях поставил коментар в girl_from_hell , но се промени о.О
Също така в нечии профили в дясно се показват по 10 коментар, в други по 5, не би ли трябвало да се коригира о.О

Човека си избира колко коментара и приятели да показва. wink.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Dark Phoenix @ Mar 1 2007, 09:34) *
Човека си избира колко коментара и приятели да показва. wink.gif

Мхм от настройките може да зададе да са и само 3-ма ако става за въпрос. А това за коментарите... В самия блок ги подрежда правилно просто дадения коментар нещо се е оплескал. Съмнява ме че е нефикснат бъг които предстои да фиксна... 15.gif
TheUnknown
Тоя бъг е мн зле. Гледам коменарите на @krisku на Шаро коментара го има 4 пъти 18.gif
Крадец на рози
Ъъ от къде по-точно се настройва, опътете ме, ако обичате :>
The Shaman
Цитат(Крадец на рози @ Mar 1 2007, 01:06) *

В ппрофила си влизаш,Настройки,и просто променяш:

Колко броя барове за Последните посетители
Промените ще са видими при следващо преглеждане на вашия профил.
Колко броя барове за Коментари
Колко броя барове за Приятели
akolevutd
Цитат(gibona @ Feb 22 2007, 12:13) *
Да се добави функция, да превръща фонетично написан текст на латиница в кирилица. В hardwarebg.com форума има таква функция и е много удобна ако на компа няма кирилица. Също така се избягват и предупреждения от модератори smile.gif

никога не съм ползвал тази функция и мисля че е крайно неудобна поради няколко причини.
иначе си прав че трябва да се сложи нещо, за да има кирилица и това нещо според мен е да се сложи режим на клавиатурата. на старата версия на форума мисля че имаше такава опция smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(akolevutd @ Mar 1 2007, 17:31) *
Цитат(gibona @ Feb 22 2007, 12:13) *

никога не съм ползвал тази функция и мисля че е крайно неудобна поради няколко причини.
иначе си прав че трябва да се сложи нещо, за да има кирилица и това нещо според мен е да се сложи режим на клавиатурата. на старата версия на форума мисля че имаше такава опция smile.gif

То си го има но не работи коректно с всички браузъри ще видя да го фикс, както и да върна летния вид на форума + няолко други изненадки коит готвя. happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.