Цитат(Ronaldo @ Feb 19 2007, 12:47)

Бих искал да ви помоля, когато триете пост с лекота, а аз съм писал и съм мислил върху него да получа някакво обяснение. Омръзна ми шибаното лично отношение на някои да ми дава отражение и във форума. За 2 години само това НЕ ми е харесало във форума, всичко друго е повече от шест, за което Шефа е най-виновен :>
Здравей,
извинявай за късния отговор но сутринта само го прочетох, а нямах време да ти отговоря и сега ми го даваше като прочетено. Та на въпроса:
1. Пиши ми лично за кои точно пост става въпрос, всичко се пази дори и затритото такова.
2. Има вътрешни модераторски правила които всеки модератор спазва, ако считате че дадено нарушение, предупреждение или действие на такъв е неоснователно моля да бъда уведомен. За да предприема съответните мерки ако реално се окаже че не е основателно.
3. За да бъде наказан потребител е нужно обобрението на минимум 2-ма човека от екипа никой сам освен администраторите и глобалните модератори не може да налага подобно самоволно.
4. Гарантирам справедливо решение на всеки проблем стига да бъде сведен до знанието ми.
Цитат(susito @ Feb 19 2007, 19:03)

Някои от емотиконките които си дала даже вече са в листата, ще добавя и останалите и ще зачистя неизползваните и старите за да стане всичко оптимално и максимално приятно и удобно за всеки потребител.