Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
vIkToRsHeFa
(FrAgMaKeR @ Jan 22 2007, 12:14) *

По-добре да се направи един форум "Адрес 4000" 18.gif или с някакво по подходящо име, който да е предназначен за флиртове между съформците.. rolleyes.gif

Шефа ше се заеме от пандиза... biggrin2.gif
Ще измислим нещо и в тая насока спокс. Не точно това със цвета на очите де... blush.gif Няма просто смисъл от него поне на тоз етап но интересни идеи които предразполагат към развитие... happy.gif
^SaDeR^
(FrAgMaKeR @ Jan 22 2007, 12:14) *

По-добре да се направи един форум "Адрес 4000" 18.gif или с някакво по подходящо име, който да е предназначен за флиртове между съформците.. rolleyes.gif

Може пък да се казва Flirt4e.ggbit.info 16.gif
K_f_R
QUOTE(^SaDeR^ @ Jan 22 2007, 14:27) *

QUOTE(FrAgMaKeR @ Jan 22 2007, 12:14) *

Може пък да се казва Flirt4e.ggbit.info 16.gif

18.gif 18.gif 18.gif да само без смс-и 18.gif
TheUnknown
Защо като натиснеш на бутона Тракер (горе в дясно) и влиза в портала ggbit.info?! blink.gif
The Shaman
Защото тракера е спрян за момента.
TheUnknown
Защо снимките в профилите се размазват така яко?
vIkToRsHeFa
(Dark Phoenix @ Jan 25 2007, 01:08) *

Защо снимките в профилите се размазват така яко?

Нещо гд-то се е прецакало и не ги е осъразмерило както трябва на някои отделни усери. blush.gif
Крадец на рози
Koгато пусна тема, тя не излиза о_O за форумни игри става въпрос, 2 пъти я пуснах АМА НЕ ИЗЛИЗА, :>
The Shaman
(Крадец на рози @ Jan 26 2007, 19:37) *

Koгато пусна тема, тя не излиза о_O за форумни игри става въпрос, 2 пъти я пуснах АМА НЕ ИЗЛИЗА, :>

Теми във форумни игри могат да се пускат единствено след удобрение на модератор.Вече е одобрена :>
Крадец на рози
(The Shaman @ Jan 26 2007, 19:40) *

(Крадец на рози @ Jan 26 2007, 19:37) *

Теми във форумни игри могат да се пускат единствено след удобрение на модератор.Вече е одобрена :>

И аз така си помислих, колко съм умен bounce.gif
3pacalypse Now
Значи искам да отправя едно предложение за Раздел (суб-форум) нз още в коя директория да е но става въпрос за "Комикси" или нещо такова защото аз и много други от Суб-форума на Смолвил сме фенове на различни супер герои и вместо да пишем офтопици с биографии на различните видове в форума на Смолвил бихме искали специално място в форума ще си го поддържаме редовно за сега аз и МаНеКеНа сме навити , но съм сигурен че има и още бая любители просто не ми се занимаваше да пиша ЛС на всичките з ада проверя дали ще има Интерес!!!
vIkToRsHeFa
(3pacalypse Now @ Jan 26 2007, 22:21) *

Значи искам да отправя едно предложение за Раздел (суб-форум) нз още в коя директория да е но става въпрос за "Комикси" или нещо такова защото аз и много други от Суб-форума на Смолвил сме фенове на различни супер герои и вместо да пишем офтопици с биографии на различните видове в форума на Смолвил бихме искали специално място в форума ще си го поддържаме редовно за сега аз и МаНеКеНа сме навити , но съм сигурен че има и още бая любители просто не ми се занимаваше да пиша ЛС на всичките з ада проверя дали ще има Интерес!!!

Ако е само за смолвил комикси може и към самия раздел, а ощше по-добре и лесно ще е във самата галерия на форума там ще е с пъти по-удобно ... 4.gif
3pacalypse Now
ами няма да е самокъм смолвил ами като всички като цяло супер герои като почнеш от батман и чак до спайдърмен на марвел комикс ... смятам че ще стане супер !!!
vIkToRsHeFa
(3pacalypse Now @ Jan 27 2007, 00:04) *

ами няма да е самокъм смолвил ами като всички като цяло супер герои като почнеш от батман и чак до спайдърмен на марвел комикс ... смятам че ще стане супер !!!

Мога да заделя цяла категория в галерията с тази цел ако имате желание. 4.gif
sonofsparda
Аз напълно подкрепям предложението на 3pocalypse Now-би се получило адски добре. smile.gif
3pacalypse Now
(vIkToRsHeFa @ Jan 27 2007, 00:06) *

Aми ок но къде ще пишем биографии и инфо за определени герои? Щеше да е по-добре да имамясто където да пишем за всеки по-отделно
f0rgy
QUOTE(3pacalypse Now @ Jan 27 2007, 00:16) *

QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 27 2007, 00:06) *

QUOTE(3pacalypse Now @ Jan 27 2007, 00:04) *

Aми ок но къде ще пишем биографии и инфо за определени герои? Щеше да е по-добре да имамясто където да пишем за всеки по-отделно

Супер идея и аз мога да помогна с някой др комиксче happy.gif
vIkToRsHeFa
(3pacalypse Now @ Jan 27 2007, 00:16) *

(vIkToRsHeFa @ Jan 27 2007, 00:06) *

В блоговете даже можете да ползвате екстрата от галерията за фото албуми вижте на the mouse блога запример и екскурзията му в европата... biggrin2.gif
the_mouse
Мале, мале дават ме за пример вече..... bounce.gif 1 (4).gif
3pacalypse Now
ами аре някой д анаправи нещо по-въпроса де плс.. само нз в коя категория да сложим "Комикси"
vIkToRsHeFa
(3pacalypse Now @ Jan 28 2007, 13:46) *

ами аре някой д анаправи нещо по-въпроса де плс.. само нз в коя категория да сложим "Комикси"

Филмови комикси ли ще са какви ще са !?
3pacalypse Now
няма да са филмови макар че за много от героите в тях има направени филми ... Според мен правилното място където трябва да бъдат сложени е Спорт & Хоби Защото комиксите на повечето от нас са ни хоби и така...
K_f_R
QUOTE(3pacalypse Now @ Jan 28 2007, 17:06) *

няма да са филмови макар че за много от героите в тях има направени филми ... Според мен правилното място където трябва да бъдат сложени е Спорт & Хоби Защото комиксите на повечето от нас са ни хоби и така...

мда и аз искам да се влюча в това начинанание! Та шефе ше си помислиш ли :/ wacko.gif
ludacris
Имам едно предложени - то не е подобрение ама все пак wink.gif Аиде махнете тия коледни емотикони и върнете старите , коледа мина smile.gif
The Shaman
(ludacris @ Jan 30 2007, 00:08) *

Имам едно предложени - то не е подобрение ама все пак wink.gif Аиде махнете тия коледни емотикони и върнете старите , коледа мина smile.gif

Верно,че е време бре... 16.gif
3pacalypse Now
айди кво стана с раздел " Комикси " ве хора !!!
sviro
Има един бъг при мене - дал съм на firefox да ми запомни паролата и името ,и на форума "Запомни ме" ,а всеки път ,когато влезна трябва да се логна...
Bloody_Tears
Цитат(sviro @ Feb 4 2007, 12:03) *
Има един бъг при мене - дал съм на firefox да ми запомни паролата и името ,и на форума "Запомни ме" ,а всеки път ,когато влезна трябва да се логна...

И при мен е така доста често. blink.gif
Крадец на рози
Кое нарушение води до 29% предупреждение ? А също така, пише се Обида, не Убида smile.gif http://i.data.bg/07/02/04/219822_orig.jpg
**ASTERIX**
Всяко нарушение след първото води до 30% уарн без значение какво е то wink.gif
Angel-oF-DeatH
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 4 2007, 12:28) *

и аз имах такъв проблем просто си разрешете cookies (бисквитките) и всичко би трябвало да се оправи
vIkToRsHeFa
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 4 2007, 12:28) *

Не би трябвало да има подобни проблеми, имаше бъг във инвижън относно логването че вади всеки път потребителите но още след упгрейда на форума беше коригиран лично ръчно от мен. Вероятно както каза Angel-oF-DeatH се дължи напроблем със браузерите ви и вероятно обозяване със тези кукита стенати от старата версия. unsure.gif Излезте и влезте от акаунта си един път и не би трябвало да има каквито и да било понататъшни проблеми! 4.gif

ПП. Относно комиксите не сме ги забравили ще бъдат добавени само раздела е в процес на уточняване защото вероятното им съдържание е много относително... unsure.gif
TheUnknown
А сега като сменихте версията и най-вероятно тази ще стои дълго време и за това питам - Какво стана с въпроса със скиновете?
vIkToRsHeFa
Цитат(Dark Phoenix @ Feb 5 2007, 11:52) *
А сега като сменихте версията и най-вероятно тази ще стои дълго време и за това питам - Какво стана с въпроса със скиновете?

Като нова вврсия няма особенно много готови скинове но ще видя да добавя първите прилични такива. 4.gif
3pacalypse Now
Шефе напомням ти отново за раздел "Комикси" сори че вече ставам банален , но ти каза като обновите форума а откакто форума е обновен мина бая време biggrin.gif
Botev1912
Всеки път като влезна и трябва да се логвам наново. Изтрих кукита мукита не помага
Крадец на рози
Къде е опцията под профила само като кликнеш и скайпа ти се включва и си чатиш с тоя човек bounce.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(3pacalypse Now @ Feb 6 2007, 06:44) *
Шефе напомням ти отново за раздел "Комикси" сори че вече ставам банален , но ти каза като обновите форума а откакто форума е обновен мина бая време biggrin.gif

http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=238 Чудих се къде да го лепна и мисля че тук си е най-на място все пак ще е един вид забавление. blush.gif

Цитат(Botev1912 @ Feb 8 2007, 02:07) *
Всеки път като влезна и трябва да се логвам наново. Изтрих кукита мукита не помага

Браузер !? Създава ли куки при влизането какво му е времето на живот. Като спреш браузера ли експирясва някакво инфо !?

ПП. На мозила и на опера има куки мениждъри от където можеш да видиш всичкото нужно инфо. smile.gif
Цитат(Крадец на рози @ Feb 8 2007, 02:16) *
Къде е опцията под профила само като кликнеш и скайпа ти се включва и си чатиш с тоя човек bounce.gif

Малко излишно претоварваше особенно със колегите си gtalk irc и т.н. wacko.gif А и всичките ги има във самият профил на потребителите. blush.gif
Botev1912
Firefox 2.0.1
vIkToRsHeFa
Цитат(Botev1912 @ Feb 8 2007, 08:27) *
Firefox 2.0.1

Аз съм със същия huh.gif
Тествах го със интернет експлорер, със опера и със мозила фирефокс 2.0.0.1 и не открих подобни проблеми. Провери дали не си променил на мозилата опцията в настройките за запазване на бисквитките... Защото има опция да ги трие при излизане от браузера. Та може да е от това. По друг начин не мога да си го обясня. huh.gif
DesiTo
А как мога да махна някой от с листа на приятели? dunno[2].gif

Edit: Да, сега видях. Благодаря, unvisioble.
unvisioble
Цитат(DesiTo @ Feb 8 2007, 19:59) *
А как мога да махна някой от с листа на приятели? dunno[2].gif

Като влезнеш в профила му и точно вляво под снимката пише "Изтрий приятел".
3pacalypse Now
Цитат(vIkToRsHeFa @ Feb 8 2007, 06:54) *
Цитат(3pacalypse Now @ Feb 6 2007, 06:44) *

http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=238 Чудих се къде да го лепна и мисля че тук си е най-на място все пак ще е един вид забавление. blush.gif

Цитат(Botev1912 @ Feb 8 2007, 02:07) *

Браузер !? Създава ли куки при влизането какво му е времето на живот. Като спреш браузера ли експирясва някакво инфо !?

ПП. На мозила и на опера има куки мениждъри от където можеш да видиш всичкото нужно инфо. smile.gif
Цитат(Крадец на рози @ Feb 8 2007, 02:16) *

Малко излишно претоварваше особенно със колегите си gtalk irc и т.н. wacko.gif А и всичките ги има във самият профил на потребителите. blush.gif

Мерси много Шефе !!! Жив & Здрав !!!

P.S. Cs_God ме пита колко време оства до махането на банна му
gotinoto_baby
Мисля че ще е добра идея да се направят например в Общи дискусии подфоруми за момчета и за момичета.Подфорумите да са с пароли за да не могат момичетата да четат какво си пишат момчетата и обратно.Какво ще кажетеconfused.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(gotinoto_baby @ Feb 9 2007, 23:59) *
Мисля че ще е добра идея да се направят например в Общи дискусии подфоруми за момчета и за момичета.Подфорумите да са с пароли за да не могат момичетата да четат какво си пишат момчетата и обратно.Какво ще кажетеconfused.gif

Не точно под тази форма но интересен замисъл които ще видя как да влезе в употреба! 4.gif
$windle
Хам чи как се преглеждат всииички теми и мнения на протребител. Скибам само последните :Ь
krisku
Цитат(swindle @ Feb 10 2007, 03:27) *
Хам чи как се преглеждат всииички теми и мнения на протребител. Скибам само последните :Ь

Във самото влизане в профила - да, виждаш само последните.
За да видиш всичките, от ляво на страницата (под снимката) има едно бутонче "Опций/Options".
Кликаш там и ще ти се появи падащо меню, от това меню вече избираш дали да прегледаш всички теми, или всички публикации smile.gif
Fixer
Цитат(gotinoto_baby @ Feb 9 2007, 23:59) *

biggrin2.gif ауб идеята си я бива smile.gif няма майтап ако са навий шефа естествено wink.gif
unvisioble
Няма лошо, но не разбирам защо трябва да са с пароли?!
adoration_
Стефи,ако съм ги разбрала правилно:За да не можем ние да четем това,което си пишат... а те да не четат нашите дискусийкиwink.gif...
Според мен това с паролите няма да се получи... Има начини ние да разберем вашата,а вие нашата... Така че е излишноwink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.