vIkToRsHeFa
Jan 22 2007, 13:56
(FrAgMaKeR @ Jan 22 2007, 12:14)

По-добре да се направи един форум "Адрес 4000"

или с някакво по подходящо име, който да е предназначен за флиртове между съформците..

Шефа ше се заеме от пандиза...
Ще измислим нещо и в тая насока спокс. Не точно това със цвета на очите де...

Няма просто смисъл от него поне на тоз етап но интересни идеи които предразполагат към развитие...
^SaDeR^
Jan 22 2007, 14:27
(FrAgMaKeR @ Jan 22 2007, 12:14)

По-добре да се направи един форум "Адрес 4000"

или с някакво по подходящо име, който да е предназначен за флиртове между съформците..

Може пък да се казва Flirt4e.ggbit.info
TheUnknown
Jan 22 2007, 17:49
Защо като натиснеш на бутона Тракер (горе в дясно) и влиза в портала ggbit.info?!
The Shaman
Jan 22 2007, 17:52
Защото тракера е спрян за момента.
TheUnknown
Jan 25 2007, 01:08
Защо снимките в профилите се размазват така яко?
vIkToRsHeFa
Jan 25 2007, 02:38
(Dark Phoenix @ Jan 25 2007, 01:08)

Защо снимките в профилите се размазват така яко?
Нещо гд-то се е прецакало и не ги е осъразмерило както трябва на някои отделни усери.
Крадец на рози
Jan 26 2007, 19:37
Koгато пусна тема, тя не излиза о_O за форумни игри става въпрос, 2 пъти я пуснах АМА НЕ ИЗЛИЗА, :>
The Shaman
Jan 26 2007, 19:40
(Крадец на рози @ Jan 26 2007, 19:37)

Koгато пусна тема, тя не излиза о_O за форумни игри става въпрос, 2 пъти я пуснах АМА НЕ ИЗЛИЗА, :>
Теми във форумни игри могат да се пускат единствено след удобрение на модератор.Вече е одобрена :>
Крадец на рози
Jan 26 2007, 19:41
(The Shaman @ Jan 26 2007, 19:40)

(Крадец на рози @ Jan 26 2007, 19:37)

Теми във форумни игри могат да се пускат единствено след удобрение на модератор.Вече е одобрена :>
И аз така си помислих, колко съм умен
3pacalypse Now
Jan 26 2007, 22:21
Значи искам да отправя едно предложение за Раздел (суб-форум) нз още в коя директория да е но става въпрос за "Комикси" или нещо такова защото аз и много други от Суб-форума на Смолвил сме фенове на различни супер герои и вместо да пишем офтопици с биографии на различните видове в форума на Смолвил бихме искали специално място в форума ще си го поддържаме редовно за сега аз и МаНеКеНа сме навити , но съм сигурен че има и още бая любители просто не ми се занимаваше да пиша ЛС на всичките з ада проверя дали ще има Интерес!!!
vIkToRsHeFa
Jan 26 2007, 23:56
(3pacalypse Now @ Jan 26 2007, 22:21)

Значи искам да отправя едно предложение за Раздел (суб-форум) нз още в коя директория да е но става въпрос за "Комикси" или нещо такова защото аз и много други от Суб-форума на Смолвил сме фенове на различни супер герои и вместо да пишем офтопици с биографии на различните видове в форума на Смолвил бихме искали специално място в форума ще си го поддържаме редовно за сега аз и МаНеКеНа сме навити , но съм сигурен че има и още бая любители просто не ми се занимаваше да пиша ЛС на всичките з ада проверя дали ще има Интерес!!!
Ако е само за смолвил комикси може и към самия раздел, а ощше по-добре и лесно ще е във самата галерия на форума там ще е с пъти по-удобно ...
3pacalypse Now
Jan 27 2007, 00:04
ами няма да е самокъм смолвил ами като всички като цяло супер герои като почнеш от батман и чак до спайдърмен на марвел комикс ... смятам че ще стане супер !!!
vIkToRsHeFa
Jan 27 2007, 00:06
(3pacalypse Now @ Jan 27 2007, 00:04)

ами няма да е самокъм смолвил ами като всички като цяло супер герои като почнеш от батман и чак до спайдърмен на марвел комикс ... смятам че ще стане супер !!!
Мога да заделя цяла категория в галерията с тази цел ако имате желание.
sonofsparda
Jan 27 2007, 00:14
Аз напълно подкрепям предложението на 3pocalypse Now-би се получило адски добре.
3pacalypse Now
Jan 27 2007, 00:16
(vIkToRsHeFa @ Jan 27 2007, 00:06)

Aми ок но къде ще пишем биографии и инфо за определени герои? Щеше да е по-добре да имамясто където да пишем за всеки по-отделно
QUOTE(3pacalypse Now @ Jan 27 2007, 00:16)

QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 27 2007, 00:06)

QUOTE(3pacalypse Now @ Jan 27 2007, 00:04)

Aми ок но къде ще пишем биографии и инфо за определени герои? Щеше да е по-добре да имамясто където да пишем за всеки по-отделно
Супер идея и аз мога да помогна с някой др комиксче
vIkToRsHeFa
Jan 27 2007, 03:24
(3pacalypse Now @ Jan 27 2007, 00:16)

(vIkToRsHeFa @ Jan 27 2007, 00:06)

В блоговете даже можете да ползвате екстрата от галерията за фото албуми вижте на the mouse блога запример и екскурзията му в европата...
the_mouse
Jan 27 2007, 16:17
Мале, мале дават ме за пример вече.....
3pacalypse Now
Jan 28 2007, 13:46
ами аре някой д анаправи нещо по-въпроса де плс.. само нз в коя категория да сложим "Комикси"
vIkToRsHeFa
Jan 28 2007, 14:28
(3pacalypse Now @ Jan 28 2007, 13:46)

ами аре някой д анаправи нещо по-въпроса де плс.. само нз в коя категория да сложим "Комикси"
Филмови комикси ли ще са какви ще са !?
3pacalypse Now
Jan 28 2007, 17:06
няма да са филмови макар че за много от героите в тях има направени филми ... Според мен правилното място където трябва да бъдат сложени е Спорт & Хоби Защото комиксите на повечето от нас са ни хоби и така...
QUOTE(3pacalypse Now @ Jan 28 2007, 17:06)

няма да са филмови макар че за много от героите в тях има направени филми ... Според мен правилното място където трябва да бъдат сложени е Спорт & Хоби Защото комиксите на повечето от нас са ни хоби и така...
мда и аз искам да се влюча в това начинанание! Та шефе ше си помислиш ли :/
ludacris
Jan 30 2007, 00:08
Имам едно предложени - то не е подобрение ама все пак

Аиде махнете тия коледни емотикони и върнете старите , коледа мина
The Shaman
Jan 30 2007, 00:09
(ludacris @ Jan 30 2007, 00:08)

Имам едно предложени - то не е подобрение ама все пак

Аиде махнете тия коледни емотикони и върнете старите , коледа мина

Верно,че е време бре...
3pacalypse Now
Feb 3 2007, 16:29
айди кво стана с раздел " Комикси " ве хора !!!
Има един бъг при мене - дал съм на firefox да ми запомни паролата и името ,и на форума "Запомни ме" ,а всеки път ,когато влезна трябва да се логна...
Bloody_Tears
Feb 4 2007, 12:28
Цитат(sviro @ Feb 4 2007, 12:03)

Има един бъг при мене - дал съм на firefox да ми запомни паролата и името ,и на форума "Запомни ме" ,а всеки път ,когато влезна трябва да се логна...
И при мен е така доста често.
Крадец на рози
Feb 4 2007, 13:40
Кое нарушение води до 29% предупреждение ? А също така, пише се Обида, не Убида
http://i.data.bg/07/02/04/219822_orig.jpg
**ASTERIX**
Feb 4 2007, 13:55
Всяко нарушение след първото води до 30% уарн без значение какво е то
Angel-oF-DeatH
Feb 5 2007, 00:31
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 4 2007, 12:28)

и аз имах такъв проблем просто си разрешете cookies (бисквитките) и всичко би трябвало да се оправи
vIkToRsHeFa
Feb 5 2007, 11:50
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 4 2007, 12:28)

Не би трябвало да има подобни проблеми, имаше бъг във инвижън относно логването че вади всеки път потребителите но още след упгрейда на форума беше коригиран лично ръчно от мен. Вероятно както каза Angel-oF-DeatH се дължи напроблем със браузерите ви и вероятно обозяване със тези кукита стенати от старата версия.

Излезте и влезте от акаунта си един път и не би трябвало да има каквито и да било понататъшни проблеми!
ПП. Относно комиксите не сме ги забравили ще бъдат добавени само раздела е в процес на уточняване защото вероятното им съдържание е много относително...
TheUnknown
Feb 5 2007, 11:52
А сега като сменихте версията и най-вероятно тази ще стои дълго време и за това питам - Какво стана с въпроса със скиновете?
vIkToRsHeFa
Feb 5 2007, 12:13
Цитат(Dark Phoenix @ Feb 5 2007, 11:52)

А сега като сменихте версията и най-вероятно тази ще стои дълго време и за това питам - Какво стана с въпроса със скиновете?
Като нова вврсия няма особенно много готови скинове но ще видя да добавя първите прилични такива.
3pacalypse Now
Feb 6 2007, 06:44
Шефе напомням ти отново за раздел "Комикси" сори че вече ставам банален , но ти каза като обновите форума а откакто форума е обновен мина бая време
Botev1912
Feb 8 2007, 02:07
Всеки път като влезна и трябва да се логвам наново. Изтрих кукита мукита не помага
Крадец на рози
Feb 8 2007, 02:16
Къде е опцията под профила само като кликнеш и скайпа ти се включва и си чатиш с тоя човек
vIkToRsHeFa
Feb 8 2007, 06:54
Цитат(3pacalypse Now @ Feb 6 2007, 06:44)

Шефе напомням ти отново за раздел "Комикси" сори че вече ставам банален , но ти каза като обновите форума а откакто форума е обновен мина бая време

http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=238 Чудих се къде да го лепна и мисля че тук си е най-на място все пак ще е един вид забавление.
Цитат(Botev1912 @ Feb 8 2007, 02:07)

Всеки път като влезна и трябва да се логвам наново. Изтрих кукита мукита не помага
Браузер !? Създава ли куки при влизането какво му е времето на живот. Като спреш браузера ли експирясва някакво инфо !?
ПП. На мозила и на опера има куки мениждъри от където можеш да видиш всичкото нужно инфо.

Цитат(Крадец на рози @ Feb 8 2007, 02:16)

Къде е опцията под профила само като кликнеш и скайпа ти се включва и си чатиш с тоя човек

Малко излишно претоварваше особенно със колегите си gtalk irc и т.н.

А и всичките ги има във самият профил на потребителите.
Botev1912
Feb 8 2007, 08:27
Firefox 2.0.1
vIkToRsHeFa
Feb 8 2007, 11:31
Цитат(Botev1912 @ Feb 8 2007, 08:27)

Firefox 2.0.1
Аз съм със същия
Тествах го със интернет експлорер, със опера и със мозила фирефокс 2.0.0.1 и не открих подобни проблеми. Провери дали не си променил на мозилата опцията в настройките за запазване на бисквитките... Защото има опция да ги трие при излизане от браузера. Та може да е от това. По друг начин не мога да си го обясня.
А как мога да махна някой от с листа на приятели?
![dunno[2].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/dunno[2].gif)
Edit: Да, сега видях. Благодаря, unvisioble.
unvisioble
Feb 8 2007, 20:01
Цитат(DesiTo @ Feb 8 2007, 19:59)

А как мога да махна някой от с листа на приятели?
![dunno[2].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/dunno[2].gif)
Като влезнеш в профила му и точно вляво под снимката пише "Изтрий приятел".
3pacalypse Now
Feb 8 2007, 20:32
Цитат(vIkToRsHeFa @ Feb 8 2007, 06:54)

Цитат(3pacalypse Now @ Feb 6 2007, 06:44)

http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=238 Чудих се къде да го лепна и мисля че тук си е най-на място все пак ще е един вид забавление.
Цитат(Botev1912 @ Feb 8 2007, 02:07)

Браузер !? Създава ли куки при влизането какво му е времето на живот. Като спреш браузера ли експирясва някакво инфо !?
ПП. На мозила и на опера има куки мениждъри от където можеш да видиш всичкото нужно инфо.

Цитат(Крадец на рози @ Feb 8 2007, 02:16)

Малко излишно претоварваше особенно със колегите си gtalk irc и т.н.

А и всичките ги има във самият профил на потребителите.

Мерси много Шефе !!! Жив & Здрав !!!
P.S. Cs_God ме пита колко време оства до махането на банна му
gotinoto_baby
Feb 9 2007, 23:59
Мисля че ще е добра идея да се направят например в Общи дискусии подфоруми за момчета и за момичета.Подфорумите да са с пароли за да не могат момичетата да четат какво си пишат момчетата и обратно.Какво ще кажете
vIkToRsHeFa
Feb 10 2007, 02:38
Цитат(gotinoto_baby @ Feb 9 2007, 23:59)

Мисля че ще е добра идея да се направят например в Общи дискусии подфоруми за момчета и за момичета.Подфорумите да са с пароли за да не могат момичетата да четат какво си пишат момчетата и обратно.Какво ще кажете

Не точно под тази форма но интересен замисъл които ще видя как да влезе в употреба!
$windle
Feb 10 2007, 03:27
Хам чи как се преглеждат всииички теми и мнения на протребител. Скибам само последните :Ь
krisku
Feb 10 2007, 10:29
Цитат(swindle @ Feb 10 2007, 03:27)

Хам чи как се преглеждат всииички теми и мнения на протребител. Скибам само последните :Ь
Във самото влизане в профила - да, виждаш само последните.
За да видиш всичките, от ляво на страницата (под снимката) има едно бутонче "Опций/Options".
Кликаш там и ще ти се появи падащо меню, от това меню вече избираш дали да прегледаш всички теми, или всички публикации
Цитат(gotinoto_baby @ Feb 9 2007, 23:59)

ауб идеята си я бива

няма майтап ако са навий шефа естествено
unvisioble
Feb 11 2007, 17:30
Няма лошо, но не разбирам защо трябва да са с пароли?!
adoration_
Feb 11 2007, 18:19
Стефи,ако съм ги разбрала правилно:За да не можем ние да четем това,което си пишат... а те да не четат нашите дискусийки

...
Според мен това с паролите няма да се получи... Има начини ние да разберем вашата,а вие нашата... Така че е излишно
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.