Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Paagrio
QUOTE(GGBIT.INFO)

Както казах и тук : http://84.252.41.195/viewtopic.php?t=405

Още тази вечер се наемам... 4.gif

confused.gifМай си oбъркал линка...
vIkToRsHeFa
QUOTE(XaugyTuH)
QUOTE(GGBIT.INFO)

Както казах и тук : http://84.252.41.195/viewtopic.php?t=405

Още тази вечер се наемам... 4.gif

confused.gifМай си oбъркал линка...

Мне просто съм забавил и да кажа кога ще го пипна... 20.gif
**ASTERIX**
Еи шефеее.имаме засечка по перфектния форум.
Мойе ли да пуснеш чата на всички скинове че са яки сичките пък само на един има чат ПЛС. А и някои от скиновете не са кирилизирани.
vIkToRsHeFa
QUOTE(**ASTERIX**_89)
Еи шефеее.имаме засечка по перфектния форум.
Мойе ли да пуснеш чата на всички скинове че са яки сичките пък само на един има чат ПЛС. А и някои от скиновете не са кирилизирани.

само кажи кои не е кирилизиран и...
чата го има на суб силвър, invision_blue, а тази вечер смятах и на екс бокса да го сложа но още сега започвам на всичките дфа сложа...

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ... 4.gif 8.gif
vIkToRsHeFa
Сложил съм и на exbox extiem a тази вечер и на останалите ще сложа...(и ще поуправя ексбокс екстриим като му добавя и други екстри...)

Поздрави !!! 4.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(GGBIT.INFO)
Сложил съм и на exbox extiem a тази вечер и на останалите ще сложа...(и ще поуправя ексбокс екстриим като му добавя и други екстри...)

Поздрави !!! 4.gif

Exbox extriem е почти на 200% и съм качил почти всички емотикони които хаидутин ъплоадна в фтп-то (ще оправя и подредбата по нататък за да е всичко на мястото си...)

Поздрави !!! 4.gif
Paagrio
Мерси много за емотиконите и за това че се погрижи и за ХБОХ ХТРЕМЕ
11.gif 11.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(XaugyTuH)
11.gif  11.gif

Моля скоро ще го довърша и ще започна работа и по другите скинове... 1.gif
redmadman
Шефе кога да очакваме чат на Xfiles и ще има ли изобщо
vIkToRsHeFa
QUOTE(redmadman)
Шефе кога да очакваме чат на Xfiles и ще има ли изобщо

Малеее 20.gif Забравих за него .. 16.gif 2.gif
Моля за извинение !!! 8.gif

ПП. Моля ако има какъвто и да е проблем цапнете ми едно пм да ме подсетите защото често се случва да... 20.gif (веднага се заемам...)
vIkToRsHeFa
Готово сложих го !!!
Отново моля за извинение

ПП. сега се заемам и този скин да разкрася... 4.gif
DonTsetsi
Предлагам да се направи отделен раздел "шеги, вицове и майтапи".
vIkToRsHeFa
QUOTE(DonTsetsi)
Предлагам да се направи отделен раздел "шеги, вицове и майтапи".

Ами по принцип форум "ХОБИ, СПОРТ И ЗАБАВЛЕНИЯ" върши тази функция... 20.gif
malkatalamia
QUOTE(XaugyTuH @ May 25 2005, 10:14 AM)
11.gif  11.gif
*

шефе не искам да ставам смешен но от каде да си сменя скина?
vIkToRsHeFa
QUOTE(malkatalamia @ Jun 8 2005, 02:56 PM)
шефе не искам да ставам смешен но от каде да си сменя скина?
*

Сега работя по другите скинове а смяната става от долния десен ъгъл на идекса на форума но за момента е само този (ЗА МОМЕНТА!!!) !!! biggrin.gif
n0HKko
А АЗ искам ако може да си изтривам мнението а не само да го променям(тоест искам още един ботон до промени и той да се казва изтрий....
vIkToRsHeFa
QUOTE(n0HKko @ Jun 11 2005, 03:46 PM)
А АЗ искам ако може да си изтривам мнението а не само да го променям(тоест искам още един ботон до промени и той да се казва изтрий....
*

За момента е невъзможно...
Ако има пост които искаш да бъде изтрит се обади на някои от екипа ни !!!
ПП. А и мисли преди да постваш все пак за да не се налага да се трие... wink.gif
n0HKko
QUOTE(GGBIT.INFO @ Jun 11 2005, 03:50 PM)
За момента е невъзможно...
Ако има пост които искаш да бъде изтрит се обади на някои от екипа ни !!!
ПП. А и мисли преди да постваш все пак за да не се налага да се трие... wink.gif
*

Прав си но понякога.... Се пак помисли...МОЛЯ аз искам
**ASTERIX**
Шефе имам едно предложение което струва ми се ще се хареса на всички.
Може ли да се направи тези кутиики на които пише IPB които отбелязват дали е прочетен форума да светят в някав друг цвят ( жълто , зелено или нешто такова което да се вижда по-добре). И второто предложение- темите по които има нови мнения да са в началото на пурвата страница на дадения форум, а не разпръснати по страниците ( просто ще е по лесно и няма да се налага да преглеждаме всички страници на дадения форум за да видим дали има теми с нови мнения.Ще е полесно ако има 5 теми с нови мнения примерно те да са първите 5 на 1-вата страница на избрания форум.)
vIkToRsHeFa
Ами не е там грешката...
Мненията се подреждат нормално, но просто при експорта всички мнения се прехвърлиха като нови... 14.gif
И ги дава като такива просто влези и излез от акаунта си и всичко ще е както трябва(ще се счита че си прочел всичко ново...) и от там нататъка ще е както трябва... wink.gif
**ASTERIX**
QUOTE(GGBIT.INFO @ Jun 13 2005, 09:19 PM)
Ами не е там грешката...
Мненията се подреждат нормално, но просто при експорта всички мнения се прехвърлиха като нови... 14.gif
И ги дава като такива просто влези и излез от акаунта си и всичко ще е както трябва(ще се счита че си прочел всичко ново...) и от там нататъка ще е както трябва... wink.gif
*

Ма ти май не ме разбра.Аз не искам да ми ги дава като прочетени.Точно обратното.Искам да знам кои са непрочетени ( а и кои са прочетени ) затова исках някакви цветове които по се различават , а това с нареждането на темите с новите мнения гледам че се нареждат, обаче само тия който съм прочел.
vIkToRsHeFa
QUOTE(**ASTERIX**_89 @ Jun 13 2005, 11:43 PM)
Ма ти май не ме разбра.Аз не искам да ми ги дава като прочетени.Точно обратното.Искам да знам кои са непрочетени ( а и кои са прочетени ) затова исках някакви цветове които по се различават , а това с нареждането на темите с новите мнения гледам че се нареждат, обаче само тия който съм прочел.
*

Ами направи горното и няма да имаш проблеми а за цветовете наистина може да се пипнат тези на горещите теми... Но за другото всичко си е ок... 4.gif
nikola
Викторе мисля ще е добре да има една търсачка.
FrAgMaKeR
QUOTE(nikola @ Jun 18 2005, 10:21 AM)
Викторе мисля ще е добре да има една търсачка.
*

Ами то има търсачка като слънце, най-отгоре от дясно на ляво второто след Помощ е Търси smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 18 2005, 11:13 AM)
Ами то има търсачка като слънце, най-отгоре от дясно на ляво второто след Помощ е Търси  smile.gif
*

Мдам по принцип си има и вградена но тя е бавня и без опции за разлика от тази за която ти каза фрагмакер а и най-лошото е че заема мнооого ненужно пространство... wink.gif

Поздрави !!! 4.gif
Freaky
Може ли да се направи форум TNT ? Там да го гаврим яко всички , докато му се приплаче . Ще бъдем брутални с него . Ще го паникьосаме докато му се очести много яко пулса , сърцето ще му претисне белите дробове , и ще пукне от задушаване .

Шегувам се . Не правете такава тема . Иначе форума си е the best . rolleyes.gif
Jonny
QUOTE(Freaky @ Jun 22 2005, 10:58 PM)
Може ли да се направи форум TNT ? Там да го гаврим яко всички , докато му се приплаче . Ще бъдем брутални с него . Ще го паникьосаме докато му се очести много яко пулса , сърцето ще му претисне белите дробове , и ще пукне от задушаване .
Шегувам се . Не правете такава тема . Иначе форума си е the best . rolleyes.gif
*

Разбирам, че нещо имаш зъб на TNT, но ако толкова ти се иска да го нареждаш намери го в чата и там се плюите... 15.gif Мисля, че се пишеше GLADIATOR^ и е админ в еврокомските гейм сървъри
Не е нужно да спамиш форума с мнения против TNT, ако имате някакви различия ги изгладете в чата 12.gif
Freaky
Само се шегувам . Нали написах там е се шегувам .
FrAgMaKeR
Изтрии, а не истрии, трябва да се поправи smile.gif
Jonny
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 26 2005, 10:24 PM)
Изтрии, а не истрии, трябва да се поправи  smile.gif
*

И на мен открай време ми избождаше очите тази грешка
btw Като се цъкне на най-новият потребител още показва грешка... 7.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Johnnie_Walker @ Jun 26 2005, 11:06 PM)
И на мен открай време ми избождаше очите тази грешка
btw Като се цъкне на най-новият потребител още показва грешка... 7.gif
*

Мдам това ще го видя а иначе за бутона не съм я и променял защото потребители не го виждат... wink.gif
А иначе това ще му хвърля един зъркел... wink.gif
MOLOKO
СМЕНЕН Е НИКА НА ARAGORN! НОВИЯТ НИК Е MOLOKO . Същия както на ArenaBg . Промяната е направена с цел уеднаквяване на никовете за улеснение на юзърите и за да няма повторения никнейма с този на други юзъри

ARAGORN=MOLOKO
Paagrio
КАКВО ИСКАТЕ ДА СЕ ПОДОБРИ В ФОРУМА

Ами, забелязъл съм не само в този форум, че не се измерва точно броят на постовете за един ден no.gif no.gif
vIkToRsHeFa
Прав си така е периода е по голям но ще видя дали мога да направя нещо по въпроса...
Paagrio
Хахах в сайта http://validator.w3.org/ който е за проверка на страниците показва, че http://www.ggbit.info/ има 8 грешки shocking.gif но не са някакви фатални тъй като 3a повечето от страниците дава че имат по няколкостотин blink.gif no.gif
vIkToRsHeFa
Хахаха споко този валидеитор е за друго а и не са грешки... wink.gif
Просто няма и една грешка а този валидеитор е за друг подобен език... wink.gif
DonTsetsi
Само да отбележа, че се пише изтрий, не истрий.
vIkToRsHeFa
Прав си просто на някои форуми явно тази опция е активна и за потребителите... 14.gif
Благодаря за забележката веднага коригирам !!! sad.gif
cTo9H
според мен на форума нищо му няма....нито на темите....нито на постовете...а бе всичко си е супер...само дето щеше да е много хубаво ако имаше юзери...знам че съм нов ама то просто има "нови" теми,които са отваряни по 8-9 пъти...и то сигурно от модераторите,а за отговори да не говорим.Това мисля аз,иначе ми харесва много форума.Аз съм потребител на евроком и стария беше страшно добър обаче малко обичах да се зяждам с Dreamer 15.gif 15.gif 15.gif 15.gif и ся имам 80% уарн и 30 дни мод да не мога да пиша smile.gif
FrAgMaKeR
Да прав си, това от което се нуждае този форум, са повече юсери, които да са активни в него. Защото 500+ потребителя са достатъчни, даже се увеличават непрекъснато, но не всички от тях пишат, въпреки че повечето редовно влизат във форума, за да преглеждат по интересните теми. Ще дам пример за форум, който има 1000+ юсера, но има даже по-малко постове от нашия.. Просто трябва да имаме търпение, този проблем ще се реши с времето.. но няма да е зле да се измисли нещо с което да се стимулират юсерите да пишат.. даже се сещам за нещо, но преди да кажа какво е, трябва да се обсъди с колегите.

П.С. Dreamer и мен ме издразни веднъж много, като ми разправяше, че нямало "японец" нито знаел че такъв съществувал, нито някой от ЕК имал нещо общо с него 19.gif добре че си сдържах нервите.. а иначе аз просто исках да ъплоадна 20+Gb с нови филми, които до ден днешен не са сложени там, добре че с "унгарският" посланик се разбрахме веднага biggrin2.gif
cTo9H
Ония са глупаци не се занимавай ... аз за тва дойдох тука.Ами според мен бива да се пусне някъква зарибявка за юзърите...някъв банер в някой саит или нещо такова...не че ми е на мен работа т'ва само давам идея. biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Ами постоянно почти над това работя...
Довечера ще бъде пусната начална версия на саита и допълнително ще добавя модулите над които се работи в момента...
Paagrio
С Dreamer-a и аз съм имал проблеми, знае му много устата, но покритието на голямото му самочувствие избива тук-таме, но не това е темата....

Критики и предложения - какво искате да се подобри в форума

Искам като напиша ггбит.инфо и да ми се отваря форума, а не онова сайтче
vIkToRsHeFa
Специялно за теб ще сложа такава опция а иначе саитчето до 1-2 дни ще има и галерия и почти всичко wink.gif
Paagrio
Критики и предложения

mad.gif mad.gif Кой бара фтп-то mad.gif прецака ми се аватара mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
vIkToRsHeFa
Аз защото освободих нов 1 гб (тряжваше да го преместя на друг партидишън...
Извиняваи !!!

ПП. Най-добре ъплоадваите аватарите и подобните във форума така няма да има подобни проблеми...
Paagrio
Аз си качих картинката на един хост и сега закачим аватарите оттам, спокойно
vIkToRsHeFa
Хехехе не бе просто няма и смисъл можеш да си ги качваш всичко е ОК просто препоръка wink.gif

ПП. Просто от там дето се сменя аватара си го ъплоадваш и не се занимаваш повече...
cTo9H
QUOTE(GgBiT.InFo @ Aug 4 2005, 09:06 PM)
Хехехе не бе просто няма и смисъл можеш да си ги качваш всичко е ОК просто препоръка wink.gif

ПП. Просто от там дето се сменя аватара си го ъплоадваш и не се занимаваш повече...
*

Готов ли си със саитчето?
vIkToRsHeFa
Ами пуснал съм го и сега един по един добавям модулите му wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.