Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
vIkToRsHeFa
(Botev1912 @ Nov 24 2006, 23:14) *

(vIkToRsHeFa @ Nov 22 2006, 13:10) *

ИЕ 7 = Популярен... blink.gif

И на IE6 беше прецакан сайта. Щом IE се използва от 80 % от хората, явно е популярен

При ИЕ 6 не се получаваше проблем защото лично аз го ползвах когато слагах банера(тествам го през 3-те браузера мозила ие(без седмицата) и опера. верочтно е бил рпоблем на монитора ти че го е изобразявал по тясно и се е лепвал на нов ред което е водело до проблема не само в ие7 но и в ие6 4.gif
Botev1912
Пробвах го на 2 компютъра на IE6 и IE7. На единия монитора е 1024х768, на другия 1280х1024. И на двата беше прецакано и с IE6 и IE7. Същевременно Opera и Firefox и на двата нямаха проблеми
^SaDeR^
Затова ти казвам ползвай си Лисицата и немаш проблеми 4.gif
**ASTERIX**
(Botev1912 @ Nov 26 2006, 23:58) *

Пробвах го на 2 компютъра на IE6 и IE7. На единия монитора е 1024х768, на другия 1280х1024. И на двата беше прецакано и с IE6 и IE7. Същевременно Opera и Firefox и на двата нямаха проблеми

Ти нали ползваш лисицата ... какво значение има на ИЕ каде е smile.gif
Botev1912
(**ASTERIX**_89 @ Nov 26 2006, 14:20) *

Ти нали ползваш лисицата ... какво значение има на ИЕ каде е smile.gif

какво значение има какво ползвам. Щом съм усетил проблем за какво да си мълча?
vIkToRsHeFa

Фирефокса и операта рендват по различен начин страниците и добавят допълнително пространство за разлика от ие и дори и да е заради монитора при нормална резолюция с фирефокс и опера си излиза добре. Както и да е проблема е решен отдавна... blush.gif
vIkToRsHeFa
(FrAgMaKeR @ Oct 16 2006, 21:31) *

Единствено разреших да може потребителите, да затварят собствените си теми.. примерно за борсата това ще е голямо удобство, вместо да пишат постове, да се затвори дадена тема и така тя пак да се вдига нагоре, което пък е дразнещо.

Оставих функцията само за редовни и уважавани потребители на форума. Мисля че е смислено и коректно а и ще стесни кръга на злоупотреби и подобни... 4.gif А и ще е един вид бонус към старите и заслужили потребители на форума. happy.gif

ПП. За купува и продава си много прав ама половината, че и много повече от потребителите там за жалост дори не знаят и че имат подобни права.
ПП2. Да обявя нещо защото от доста време се задават въпроси аджеба защо не им отчита постове и т.н. Постовете от всички форуми със игри чудесии и т.н. не се отчитат за да се избегнат флуудове и спамове за ранг и подобни. happy.gif
Botev1912
има някакъв бъг със статиите на главната страница. Примерно:
Четириядрени "двигатели" от AMD атакуват пазара на екстремни геймърски машини
"И този Любо" остава на екран

Това е когато има кавички, но те излизат само във форума
vIkToRsHeFa
(Botev1912 @ Dec 3 2006, 00:46) *

има някакъв бъг със статиите на главната страница. Примерно:
Четириядрени "двигатели" от AMD атакуват пазара на екстремни геймърски машини
"И този Любо" остава на екран

Това е когато има кавички, но те излизат само във форума

Тъй като портала е писан от мен използвах всичката налична защита вградена в инвижъна + допълнително пречистване на кода. Във бета версия 2 на портала това бъгче ще бъде отстранено. 4.gif
Sharo
абе гледам в други сайтове,вече в коледно настроение сложели са си някаква украса(снежинки,такива шапки...)и да питам,ще има ли някаква украса за форума или порлата? Или тва ще е изненада?
vIkToRsHeFa
(SharoDog @ Dec 5 2006, 12:42) *

абе гледам в други сайтове,вече в коледно настроение сложели са си някаква украса(снежинки,такива шапки...)и да питам,ще има ли някаква украса за форума или порлата? Или тва ще е изненада?

Щеше да бъде изненада... mrgreen[1].gif
А иначе снежинките и подобните джунджурии са красиви но затормозяват работата на потребителите а въпросните портали форуми и т.н. попрекаляват... Всичко ще бъде сложено някъде 5-10 дена преди празниците няма смисъл от сега да се слагат. Ей ви куриоза на вънка слънце пече във форума сняг вали... 18.gif
Sharo
айде,една изненада по малко 18.gif ся остава и другите да отгатнем 18.gif
^SaDeR^
Да време е вече и ние да навлезем в коледното настроение
unvisioble
(vIkToRsHeFa @ Dec 5 2006, 12:55) *

А иначе снежинките и подобните джунджурии са красиви но затормозяват работата на потребителите
Всичко ще бъде сложено някъде 5-10 дена преди празниците няма смисъл от сега да се слагат. Ей ви куриоза на вънка слънце пече във форума сняг вали... 18.gif

Простете ми невежеството, но в какъв смисъл затормозяват работата на потребителите? blink.gif blush.gif Толкова са готини снежинките като ги гледам как падат докато цъкам някъде из нет пространството. rolleyes.gif
^SaDeR^
Става въпрос че затормозяват самоата работа на форума (забавят го) , а от там и работата на юзърите
unvisioble
(^SaDeR^ @ Dec 5 2006, 15:19) *

Става въпрос че затормозяват самоата работа на форума (забавят го) , а от там и работата на юзърите

Ааа, ясно.
ogata
Лятно време , голи каки по центъра да се разхождат и да раздават брошури с адреса на портала и форума . Доброволки ? smile.gif

Сериозно . Ако има начин да се сложат 2-3 други темплейта и потребителя да си слага тоя дет му е най кеф . Щото някой да кажем не харесва синьо ... ама го кефи зелено .. и така smile.gif
unvisioble
(ogata @ Dec 5 2006, 17:37) *

Лятно време , голи каки по центъра да се разхождат и да раздават брошури с адреса на портала и форума . Доброволки ? smile.gif

Пффф... хахаха... Доброволки ще се намерят, ама чак пък голи... 16.gif 18.gif

Едит:

и потребителя да си слага тоя дет му е най кеф . Щото някой да кажем не харесва синьо ... ама го кефи зелено ..

Или пък розово? 10.gif
vIkToRsHeFa
(unvisioble @ Dec 5 2006, 17:35) *

(^SaDeR^ @ Dec 5 2006, 15:19) *

Ааа, ясно.

Не забавят самия форум затормозяват целия компютър на човека който си ги пуска а освен това и работата със форума трябва да кликнеш по няколко пъти в полето на търсачката или върху някой линк за да зацепи. Самия форум не се натоварва по никакъв начин. 4.gif Относно коледното настроение... след няколко дена слагам всичконо просто ако цял месец е коледа и нова година някак му се губи специялноста на найстинаважните празници... blush.gif

(unvisioble @ Dec 5 2006, 17:38) *

Пффф... хахаха... Доброволки ще се намерят, ама чак пък голи... 16.gif 18.gif

Доброволките аз ги одобрявам.... biggrin2.gif Това в кръга на шегата идеята е интересна макар че... де да знам май за отделна тема си е. blush.gif
^SaDeR^
Аз също съм за такива доброволки 4.gif
girl_from_hell
ау да навасякаде сложиха вече окраси аз мисля, че е малко раничко ама все пак е супер сладко като си нямаме сняг поне можем да си го направи ме в интеренет пространтвото

а какво за доброволки викате smile.gif
$windle
http://gfx.invisionize.com/db/index.php/f/4133

Едно предложение за временна обмяна, много радват smile.gif
vIkToRsHeFa
(swindle @ Dec 11 2006, 23:48) *

Лошо няма ама при заместването им ще зейнат дупки. Трябва да са с абсолютно същите имена като сегашните а не изразяват идентични чувства което е проблемно. blush.gif
Botev1912
(vIkToRsHeFa @ Dec 5 2006, 09:18) *

Не забавят самия форум затормозяват целия компютър на човека който си ги пуска а освен това и работата със форума трябва да кликнеш по няколко пъти в полето на търсачката или върху някой линк за да зацепи. Самия форум не се натоварва по никакъв начин.

и кой е тоя компютър, който ще забавят, освен ако не е с процесор селерон на 600 MHz. Съвременните процесори няма и да усетят едно такова "натоварване"
The Shaman
(Botev1912 @ Dec 12 2006, 10:59) *

Съвременните процесори няма и да усетят едно такова "натоварване"

Не е така.
^SaDeR^
(swindle @ Dec 12 2006, 02:48) *

ето и от мен едно две шредложения за нови емотикони

П.П честит ми 900-ен пост smile.gif
vIkToRsHeFa
(Botev1912 @ Dec 12 2006, 10:59) *

(vIkToRsHeFa @ Dec 5 2006, 09:18) *

Не забавят самия форум затормозяват целия компютър на човека който си ги пуска а освен това и работата със форума трябва да кликнеш по няколко пъти в полето на търсачката или върху някой линк за да зацепи. Самия форум не се натоварва по никакъв начин.

и кой е тоя компютър, който ще забавят, освен ако не е с процесор селерон на 600 MHz. Съвременните процесори няма и да усетят едно такова "натоварване"

Както каза шамана не е така... Самата уеб реализирана джава скрипт чудесия създава проблеми. По принцип джава скрипта не е пригоден за подобна динамичност затова и не трябва да се прекалява със снега за да не дразни много а само малко... blush.gif
Няма значение машината на която се пуска да речем на пентиум 4-ка на 3 гхз-а със 1 гига рам прави проблем. Датата я бяха направили тая глупост и едвам стигах до търсачката заради тоя сняг.. сега оптимизираха скрипта и намалиха броя на снежинките и по се ядва. Ще бъде направено можете да сте спокоини и коледно разкрасяване и зимно и всичко... 4.gif

ПП. Относно последните емотионки... Имам пакет със към ту 10 000 емотиконки от подобен род... И просто съм отсял най-доброто и цензурираното имайки в предвид първата емотикона от горе... 18.gif 10.gif

ПП2. А и тези празнични емотикони трябва да останат иначе оставят дупки във форума а да сложа коледни означава да сложа и на останалите празници... И става една дето не можеш да си отвориш прозореца с емоцийките щот са много и докато лоадне брадясаш.... blush.gif
**ASTERIX**
Аве от време навреме когато има много нови теми и мнения и когато вече съм видял темата с ново мнение не ми я отчита като прочетена. Тва от форума ли е ?
vIkToRsHeFa
(**ASTERIX**_89 @ Dec 12 2006, 20:25) *

Аве от време навреме когато има много нови теми и мнения и когато вече съм видял темата с ново мнение не ми я отчита като прочетена. Тва от форума ли е ?

Не получава се от збъгясан браузер.... tongue.gif
$windle
Ам чи те автоматично се сменят емотиконките със старите, те не са много, типичните само wink.gif
Botev1912
(**ASTERIX**_89 @ Dec 12 2006, 10:25) *

това при мен става само с firefox 2.0 във invision форуми. С другите браузъри е ОК.
vIkToRsHeFa
(Botev1912 @ Dec 13 2006, 11:58) *

(**ASTERIX**_89 @ Dec 12 2006, 10:25) *

това при мен става само с firefox 2.0 във invision форуми. С другите браузъри е ОК.

Става и със Интернет експлорер понякога браузери за по бързо зареждане запазват лоадват страницата от кеш това е проблем и със потребителите при смяна на аватари да не им се появяват новите аватари. В подобни случай Ctrl + F5 решават проблемите а за горния случай е относително да се каже каквото и да било защото възможните причини в браузера са много. smile.gif

ПП. И аз ползвам ФФ 2.0 но до момента да чукам на главата си(дърво) засега няма проблеми. happy.gif
f0rgy
Еми за мен единствения така да се каже минус е че няма още 2-3 теми щот омръзва wacko.gif и малко разнообразие е винаги добре дошло wink.gif
Крадец на рози
А според мен това е най-излишната тема в целия форум :>
the_mouse
Аз бях питал преди, ама да си направя устата пак: ще има ли нови скинове?
^SaDeR^
Сега забелязах един проблем. Аз съм със Mozila и съм си направил бутони за бърз достъп до някой сайтове .И като цъкна на bt.ggbit.info и ми отваря портала ggbit.info , пиша на адреса bt.ggbit.info и пак ми отваря портала , защо така се получаа
3pacalypse Now
(the_mouse @ Jan 3 2007, 02:02) *

Аз бях питал преди, ама да си направя устата пак: ще има ли нови скинове?

дам доброи предложение и аз искам нови скинове smile.gif
Sharo
(^SaDeR^ @ Jan 15 2007, 09:50) *

Сега забелязах един проблем. Аз съм със Mozila и съм си направил бутони за бърз достъп до някой сайтове .И като цъкна на bt.ggbit.info и ми отваря портала ggbit.info , пиша на адреса bt.ggbit.info и пак ми отваря портала , защо така се получаа

да и на мен ми е така blink.gif
Иначе за скиновете още одавна се заискаха rolleyes.gif biggrin.gif
melkor
Тъй като явно никой не е разбрал - тракера е спрян.
3pacalypse Now
Също и локалните така като гледам
^SaDeR^
(melkor @ Jan 15 2007, 13:28) *

Тъй като явно никой не е разбрал - тракера е спрян.

Аз сега разбирам че тракера е спрян , а за локалите при мен си бачкат
Госпожица Вещицата
Локалните бачкат,а тракеря забелязах че е спрян,но по-важното - кога няма да е?
vIkToRsHeFa
От няколко поста до тук... Да напомня коя е темата на разговор... emoticon1 (118).gif
Sharo
таааа ще има ли нови теми тоест скинове mrgreen[1].gif
TheUnknown
(SharoDog @ Jan 21 2007, 20:57) *

таааа ще има ли нови теми тоест скинове mrgreen[1].gif

И аз тва питам от доста време!
The Shaman
Малко търпение още...Малко smile.gif
Sharo
(The Shaman @ Jan 21 2007, 21:07) *

Roger That! 10.gif smile.gif

btw тоя аватар ми напомня приключенията ми от Postal 2 biggrin2.gif
The Shaman
(SharoDog @ Jan 21 2007, 21:14) *

(The Shaman @ Jan 21 2007, 21:07) *

Roger That! 10.gif smile.gif

btw тоя аватар ми напомня приключенията ми от Postal 2 biggrin2.gif

Добри времена бяха...Дам. biggrin2.gif
Крадец на рози
Шефче, сложи като задължителна опция да си пишем цвета на очите.. ако го направиш много ще те обичам. Или опция "Синеоки момичета" "Други момичета" също става :>
FrAgMaKeR
(Крадец на рози @ Jan 22 2007, 11:37) *

Шефче, сложи като задължителна опция да си пишем цвета на очите.. ако го направиш много ще те обичам. Или опция "Синеоки момичета" "Други момичета" също става :>

По-добре да се направи един форум "Адрес 4000" 18.gif или с някакво по подходящо име, който да е предназначен за флиртове между съформците.. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.