Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Sharo
Искам да предложа нещо.Ако може и е възможно да има и други скинове освен този.Например вместо тва сиюто да бъде некав друг цвят.Не че и сегашния не ми харесва,ама след време омръзва mrgreen[1].gif .
ПП-само предлагам biggrin2.gif без да има засегнати 10.gif
the_mouse
IPB Image
Тази емотиконка много ме кефи, ако може да я сложите rolleyes.gif
И аз съм за скиновете rolleyes.gif
Hermes
Една молба към Виктор - нека към форума на тракера на ГигаБит да бъде разделен на повече секций за да може всеки влязал в тракера да почерпи съответната информация за интересуващия го проблем. На днешна дата има само предложения за търсене на определена песен или албум sad.gif

Ако мога с нещо да помогна като идея , винаги бих откликнал на драго сърце.
FrAgMaKeR
Това е добра идея.. отделна категория за тракера звучи логично. Също подкрепям идеята за повече скинове..
vIkToRsHeFa
QUOTE(the_mouse @ Aug 29 2006, 16:48) *

IPB Image
Тази емотиконка много ме кефи, ако може да я сложите rolleyes.gif
И аз съм за скиновете rolleyes.gif

В момента насъбирам емотиконки и ще има цялостно обновление към по-добри и готини емоциики. И за скиновете ще видя нещо да се направи по въпроса след като свърша с портала че има малко въртели покрай тях и си е играчка... 4.gif happy.gif

ПП. Хермес следващата ми цел за промяна е тракера даже снощи започнах със ето това: http://bt.ggbit.info/allstats.php относно категория за тракера ще бъде направена такава и осъществени и още доста добри идеи които имам но е само въпрос на време. 4.gif
PIPO
Хайде и аз да се включа.Относно тракера- ами какво да ви кажа 13.gif 11.gif 4part[1].gif Става все по-хубаво и по-хубаво (и оригинално).Аз също подкрепям за скиновете.Аз предлагам ако може в тракера като посочиш на някой торент с мишката и да ти показва самата облошка на филма(както в датата).И също така ако и вие сте съгласни естествено да сложим най долу на всеки торент едно бутонче Благодаря и всеки който е изтеглил този торент и евентуално му е харесал цъква бутона и над (или под) този бутон си има листа с благодарилите (там пише никовете на хората които са натиснали съответния бутон).Ами това е за сега от мен.Мисля че Виктор до момента си върши отлично работата и не мисля че той ще се откаже докато не ни зарадва със нещо ново и ново и.... 4.gif.Направо предлагам едно наздраве за Виктор 4bira[1].gif
Крадец на рози
Мисля,че ще е одачно ако се даде на обикновеният юсър правото да трие собствените си постове и теми,или поне едно от двете.
ventzo
(Крадец на рози @ Oct 16 2006, 16:10) *

Мисля,че ще е одачно ако се даде на обикновеният юсър правото да трие собствените си постове и теми,или поне едно от двете.

Добра идея 4.gif !!Няма нужда да се претесняват админите ако нещо си се осрал.....
Госпожица Вещицата
"Ако нещо си се осрал"-има бутон Промени.А и така човек се научава да си подбира думите.Модераторите (и останалите от екипа) преценят дали темата е за триене,или не.Пак-така човек свиква да внимава какво пише.Ако има бутон "Изтрий" за обикновения потребител,нищо няма да го спре примерно когато види някой,че е в определена тема,да го напсува там и след...1мин да го изтрие.Вероятността през това време някой от екипа да види мнението му (и съответно да му бъде наложено наказание) е достатъчно малка,предвид огромния брой теми.А и човек не може да е в 300 теми наведнъж,да не говорим,че не може да е 24 часа онлайн.Това важи и за други нарушения на правилата на форума.Според мен е много по-добре така,без бутона "Изтрий".Лично мое мнение обаче... rolleyes.gif
Крадец на рози
Моите съображения са ,че във форума няма чак толкова хора които само това и чакат,да псуват и да се крият.Тук са много по-стойностни хора,и примерно когато съм написал пост,който не на място ,сбъркал съм или чисто и просто съм пуснал 2 поста един след друг не е проблем да дел-на единият.Тук не е училище за да се гледа винаги от страната на лошото,нито пък форум като на play.evrocom.net & UniBg където винаги има някой който се е заканил на някой от админите. Пък и си има скрийн шотове за тази работа,праскаш един скрийн показваш на модератора\администратора и пак се хваща ако толкоз боли от някакъв упрек.
Това право не се дава на 200-300 човека заради 10-15 ?
Госпожица Вещицата
Е,казах го леко пресилено,но то беше само за по-голяма..образност happy.gif Проблема е,че не сме 200-300,а...9,711 *справка с главната страница*.Да,вярно,това не са хиляда потребители ,дебнещи да заобиколят правилата,или кой знае какво,но...Разбира се,ако без да искаш пуснещ два поста или нещо подобно,ще е хубаво сам да си ги затриеш,но пък и на модератора не представлява кой знае каква трудност-това е едно копче,а той така,или иначе ще влезе в темата,заради новото мнение...Ако изобщо се разреши бутона "Изтрий" за обиновения потребител,то според мен най-малкото трябва да се даде за определена група,като Уважавани,например.Не казвам Редовни,защото един потребител става Редовен след...е,не помня наизуст колко поста,но са достатъчно малко...И пак бих била против.
Крадец на рози
(Госпожица Вещицата @ Oct 16 2006, 20:47) *

Е,казах го леко пресилено,но то беше само за по-голяма..образност happy.gif Проблема е,че не сме 200-300,а...9,711 *справка с главната страница*.Да,вярно,това не са хиляда потребители ,дебнещи да заобиколят правилата,или кой знае какво,но...Разбира се,ако без да искаш пуснещ два поста или нещо подобно,ще е хубаво сам да си ги затриеш,но пък и на модератора не представлява кой знае каква трудност-това е едно копче,а той така,или иначе ще влезе в темата,заради новото мнение...Ако изобщо се разреши бутона "Изтрий" за обиновения потребител,то според мен най-малкото трябва да се даде за определена група,като Уважавани,например.Не казвам Редовни,защото един потребител става Редовен след...е,не помня наизуст колко поста,но са достатъчно малко...И пак бих била против.

Под тези 300 човека имах предвид редовните,дали ако тези 9000 човека бяха редовни и всеки постваше по 4-5 поста на ден форумът щеше да издържи,сметнах ,че ще се подразбере ,но.. smile.gif
Ще видим Великата Дума на Великият smile.gif
vIkToRsHeFa
На модераторите по принцип това си им е работата който е онлайн аз някой колега онлайн или модератора на раздела едно лично и ще бъде затрито моментално. Иначе не е добре да е позволено най-малкото заради злоупотреби в стил тука има тука нема кой направил скриин шот направил кой не супата... blush.gif
Като идея за олекотяване работана на екипа е добра идея но с нея лесно се спекулира. smile.gif
Ако има какъвто и да било проблем затова е екипа да поддържа всичко ок. 4.gif

ПП. Преди време в ранната версия на форума беше позволена тази функция и освен спекулациите си заминаха и няколко поста на потребители по погрешка кликали бутоните па после и ме питаха къде си е заминал поста им... 16.gif По подобни причини е изключена и репорт системата. blush.gif
**ASTERIX**
Абе еййй .... вие като вземете да си ги триете .... че аз какво ще правя бре confused.gif
(шегувам се де )

Ако има нещо объркано .... тоест ако потребител згафи и гафа е такъв че неможе сам да си го оправи, може да пише на модератор или администратор - в форума редовно има най-малко по един wink.gif и той да му ги порави. Естествено след като самия потребител е осъзнал че е направил грешка и иска да се оправи наказание няма да има wink.gif

Такаче не виждам смисъл в това обикновенния потребител да има бутон "изтрий" - просто затова има модератори ( затова НИ има модераторите ) smile.gif
FrAgMaKeR
Единствено разреших да може потребителите, да затварят собствените си теми.. примерно за борсата това ще е голямо удобство, вместо да пишат постове, да се затвори дадена тема и така тя пак да се вдига нагоре, което пък е дразнещо. Само дано да няма злоупотреби и проблеми. Иначе за триене, според мен е по-добре да неможе да се трият собствени теми и мнения.. винаги могат да се променят или при нужда да се прати PM към някой от екипа за да се премахне нещо пуснато попогрешка или вече неактуално и ненужно..
unvisioble
(Госпожица Вещицата @ Oct 16 2006, 20:34) *

"Ако нещо си се осрал"-има бутон Промени.А и така човек се научава да си подбира думите.Модераторите (и останалите от екипа) преценят дали темата е за триене,или не.

(FrAgMaKeR @ Oct 16 2006, 22:31) *

Иначе за триене, според мен е по-добре да неможе да се трият собствени теми и мнения.. винаги могат да се променят или при нужда да се прати PM към някой от екипа за да се премахне нещо пуснато попогрешка или вече неактуално и ненужно..

Съгласна.
melkor
Едно време можеше потребителите да затварят теми. И имаше няколко потребители които злоупотребяваха с това си право. Според мен е излишно да се дават такива права на потребителите, защото винаги следват злоупотреби. Като искате дадена ваша тема да се изтрие или заключи - потърсете модератор. Все пак те за това са тук.
Refuse
QUOTE(Крадец на рози @ Oct 16 2006, 20:52) *

Под тези 300 човека имах предвид редовните,дали ако тези 9000 човека бяха редовни и всеки постваше по 4-5 поста на ден форумът щеше да издържи,сметнах ,че ще се подразбере ,но.. smile.gif

Съглсен съм със Крадеца smile.gif
vIkToRsHeFa
(Refuse @ Oct 17 2006, 13:49) *

(Крадец на рози @ Oct 16 2006, 20:52) *

Съглсен съм със Крадеца smile.gif

Екипа се разширява пропорционално със потребителите и нуждите. 4.gif Би било непрофесионално да си позволим небрежност за да спестим работаи време. happy.gif

ПП. Мисля също като Весо, но но съм оптимист... blush.gif
Naminator_X_
btw имам една идеика...незнам дали повечето от вас за забелязали в IPB форумите по принцип като цъкнеш да видиш на някого профила има линк, който те насочва към страница, която ти показва всичките на дадения потребител мнения...мисля че ще е дорбе да го добавите...админ борда да си решава smile.gif
melkor
Това си го има. Горе в дясно бутон Настройки.
ogata
Според мен трябва да се направи нещо като .. профил с коментари към потребителя ... по-точно към трейдърите ... защото аз например купих един телефон от един човек ( няма да споменавам nick ) , беше споменато че няма грешка , работи мн добре и т.н , а от месец вече е в кофата ... и така трейдърите биха могли да имат нещо като ранк - просто преди да купиш нещо от някой , влизаш , гледаш кой какво е взел , доволен ли е , не е ли ... и т.н wink.gif
vIkToRsHeFa
(ogata @ Oct 21 2006, 12:00) *

Според мен трябва да се направи нещо като .. профил с коментари към потребителя ... по-точно към трейдърите ... защото аз например купих един телефон от един човек ( няма да споменавам nick ) , беше споменато че няма грешка , работи мн добре и т.н , а от месец вече е в кофата ... и така трейдърите биха могли да имат нещо като ранк - просто преди да купиш нещо от някой , влизаш , гледаш кой какво е взел , доволен ли е , не е ли ... и т.н wink.gif

Интересно и много положеително като идея но няма реално приложение поради няколко причини:
1. Потребителите по принцип нямат цял асортимент от продавани неща... Продадат 1-2 неща и това е. Единици са по едрите в това отношение.
2. С цел антиреклами и подобни може даже не може ами и ЩЕ се спекулира.
3. Може да доведе само до спорове и караници между потребители във форума което не е желателно
4. Който не е сигурен в това което му се продава може да изиска да го тества на място. smile.gif
Госпожица Вещицата
И тук я има същата опция.Меню Настройки->Покажи всичките постове

vIkToRsHeFa
(Госпожица Вещицата @ Oct 21 2006, 16:16) *

И тук я има същата опция.Меню Настройки->Покажи всичките постове

За това ли ставало въпрос беее... 18.gif Има ги всичките но на версия от 2.1.х нагоре са по този начин прибрани в отделно меню. Ето го и скриинче: http://img157.imageshack.us/img157/504/joo...emplatesty3.jpg biggrin2.gif

Едит: Горната е една от любимитеми функции... biggrin2.gif
Botev1912
(Госпожица Вещицата @ Oct 16 2006, 10:34) *

"Ако нещо си се осрал"-има бутон Промени.А и така човек се научава да си подбира думите.Модераторите (и останалите от екипа) преценят дали темата е за триене,или не.Пак-така човек свиква да внимава какво пише.Ако има бутон "Изтрий" за обикновения потребител,нищо няма да го спре примерно когато види някой,че е в определена тема,да го напсува там и след...1мин да го изтрие.Вероятността през това време някой от екипа да види мнението му (и съответно да му бъде наложено наказание) е достатъчно малка,предвид огромния брой теми.А и човек не може да е в 300 теми наведнъж,да не говорим,че не може да е 24 часа онлайн.Това важи и за други нарушения на правилата на форума.Според мен е много по-добре така,без бутона "Изтрий".Лично мое мнение обаче... rolleyes.gif

ами то може и с едит пак да напсува някой и след 1 минута да го промени 3.gif
Госпожица Вещицата
Да не искаш да кажеш,че трябва да се махне и бутона Промени? 10.gif

Крадец на рози
(Госпожица Вещицата @ Oct 22 2006, 13:45) *

По тази логика...
vIkToRsHeFa
(Botev1912 @ Oct 22 2006, 11:10) *

ами то може и с едит пак да напсува някой и след 1 минута да го промени 3.gif

Но не фигурира в логовете smile.gif

ПП. Тая дискусия започва да ми напомня нискобюджетна пародия в стил "кои чорапи да облека..." blush.gif
Botev1912
(Госпожица Вещицата @ Oct 22 2006, 03:45) *

по тази логика да, но иначе не
^SaDeR^
Аз бих искал отново като влизам в главната страница да си виждам горе в дясно инфото за профила с аватарчето
vIkToRsHeFa
(^SaDeR^ @ Oct 26 2006, 22:54) *

Аз бих искал отново като влизам в главната страница да си виждам горе в дясно инфото за профила с аватарчето

Ще видя какво мога да направя по въпроса във бета версия 2 на портала. (просто умишлено го изключих че и натоварва сървъра но е готинка тази екстра blush.gif )
^SaDeR^
Наистина беше яка.Ако можеш слагай я пак smile.gif smile.gif
ogata
(vIkToRsHeFa @ Oct 21 2006, 15:55) *
(ogata @ Oct 21 2006, 12:00) *

Интересно и много положеително като идея но няма реално приложение поради няколко причини:
1. Потребителите по принцип нямат цял асортимент от продавани неща... Продадат 1-2 неща и това е. Единици са по едрите в това отношение.
2. С цел антиреклами и подобни може даже не може ами и ЩЕ се спекулира.
3. Може да доведе само до спорове и караници между потребители във форума което не е желателно
4. Който не е сигурен в това което му се продава може да изиска да го тества на място. smile.gif

Сорка Шефче .. не следях темата ... ами нека тогава в Купува / Продава да се сложи една тема ... само за оплаквания ... и всеки недоволен да си поства там и човек като прегледа набързо да знае за какво става дума wink.gif
^SaDeR^
Вчера цяла вечер се опитвах да влезна във форума обаче не ставаше , а в официалната страница си влизах .Вижте кво ми изписваше

Тук
The Shaman
Пренатоварва се чат-пат.
**ASTERIX**
От вчера взе да се случва много често - или по скоро за много дълго и почва да дразни 19.gif
The Shaman
За повече от няколко секунди не се е случвало...
vIkToRsHeFa
(The Shaman™ @ Oct 29 2006, 19:00) *

За жалост от време на време сървъра на който е форума се пренатоварва за жалост снощи ми се наложи да отсъствам, но подобни грешки са временни по принцип и траят по няколко секунди докато лоадне наново mysql сървъра (mysql таблицата се коригира автоматично ако има проблеми с нея ) Ще се постарая за вбъдеще да няма подобни проблеми. Моля за извинение за причиненото неудобство. sad.gif
^SaDeR^
(The Shaman™ @ Oct 29 2006, 22:00) *

При мен цяла вечер нямаше
**ASTERIX**
(^SaDeR^ @ Oct 29 2006, 21:59) *

И не само при теб wink.gif
vIkToRsHeFa
(**ASTERIX**_89 @ Oct 29 2006, 22:53) *

(^SaDeR^ @ Oct 29 2006, 21:59) *

И не само при теб wink.gif

Тази вечер го спрях за половин час за оптимизация сега не би трябвало да има проблеми. unsure.gif
^SaDeR^
Eми за сега няма .Дано повече да няма
Botev1912
главната страница има проблем с IE7 дори и 6. Рекламата горе в дясно излиза някъде по-долу и в ляво
vIkToRsHeFa
(Botev1912 @ Nov 22 2006, 09:00) *

главната страница има проблем с IE7 дори и 6. Рекламата горе в дясно излиза някъде по-долу и в ляво

След като прегледах как чете сорса на форума ИЕ 7 установих че всички страници ги измерва по къси и зададената дължина на цялата рамка от 100% реално във ие 7 е към 98% което довежда до пренасянето на нов ред. 19.gif Коригирах това във форума, но ще го фиксна и в портала.

ПП. Вземам все повече да намразвам майкрософт заради тоя глупав браузър... 19.gif
^SaDeR^
Аз за това си използвам Лисицата smile.gif
vIkToRsHeFa
(^SaDeR^ @ Nov 22 2006, 13:39) *

Точно ИЕ 7 ме накара да мигрирам към нея... Преди малко фикснах проблема сега трябва да е ок. 4.gif
Botev1912
(^SaDeR^ @ Nov 22 2006, 03:39) *

и аз я използвам, но трябва поне за трите най-популярни браузъра сайта да е ОК
vIkToRsHeFa
(Botev1912 @ Nov 22 2006, 22:52) *

(^SaDeR^ @ Nov 22 2006, 03:39) *

и аз я използвам, но трябва поне за трите най-популярни браузъра сайта да е ОК

ИЕ 7 = Популярен... blink.gif
Може ако става въпрос за съотношение в коша за боклук. Надали който и да било скоро ще мине към седмата версия, а и това е залеза поне за мен на ИЕ трябва наистина да направят чудеса за да си запазят потребителите. 14.gif 10 х 4.gif
Botev1912
(vIkToRsHeFa @ Nov 22 2006, 13:10) *

ИЕ 7 = Популярен... blink.gif

И на IE6 беше прецакан сайта. Щом IE се използва от 80 % от хората, явно е популярен
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.