vIkToRsHeFa
May 7 2006, 22:01
QUOTE(kamen @ May 7 2006, 22:45)

Виктор уж обеща да слага нов портал
Шефа не само говори ами и други работи прави... Които обаче в момента не са до такава степен приемливи защшото момента се оказа неподходящ за тях но портала е следващото нещо което ще пипна и освен това не само търсачка от подобен вид а и много други работи. Както е казал "царо" когато му дойде времето... само разликата е че аз не само говоря
Botev1912
May 10 2006, 15:00
Нещо ме дразнат толкова многото подраздели, които има. Не знам какъв е смисъла от тях. Понякога се чудиш къде да постнеш нова тема или къде е била някоя тема, която си чел вчера
vIkToRsHeFa
May 10 2006, 15:07
Принципно постепенно подобни раздели се закриват умишлено са направени пък други ще видите защо понататък. Всичко се прави постепенно с цел да няма обърквания. Относно последното което е написано от теб. Кликаш върху ника си и от профила даваш на "покажи постовете на потребителя" и ще видиш всичките си мнения и теми подредени по дата и час. За постването само интернет мрежи и подобни трябва да се послеят няколко форума използващи сходни функции но и това ще бъде направено постепенно за да няма обърквания.
kolito
May 10 2006, 19:17
Форума е перфектен.
От година "бродя" из него и до сега винаги съм намирал пълна и точна информация, за всичко което ме интересува без да се налага да питам. А аз въпроси имам много, понеже с компютрите и интернет съм на Ви.
Botev1912
May 10 2006, 21:39
Toва ограденото на снимката ще е добре да пише Сряда, все пак месеца го пише на БГ
http://img116.imageshack.us/my.php?image=untitled4qm.jpg
vIkToRsHeFa
May 10 2006, 21:44
Както и преди казах работи се по нов портал а това.... ако не ме лъже паметта си е от самата функция date() на php с която се извежда и стандартно си е на англииски.
**ASTERIX**
May 10 2006, 22:18
Discman форума беше ъпдейтнат преди 2/3 дни такаче нормално е много неща да не са преведени още.
BaDMaN
May 10 2006, 22:23
QUOTE(**ASTERIX**_89 @ May 10 2006, 23:18)

Discman форума беше ъпдейтнат преди 2/3 дни такаче нормално е много неща да не са преведени още.
Хехе форум на това ниво трудно ще намерите в България, а сте тръгнали да се чоплите за дреболии човека каза че го е оставил заедно с нещо ново. Какво се надявам да се подобри във форума... Да има повече хора които да оценяват това което имат.

Без лоши чувства.
лично аз смятам че ако се направи 1 index като начало на саита като в index-са се сменят темите както в play.evrocom.net и наи новя up в gallery излиза на индеха щте е добре

същто така да се направи интерфеис отделен от този форум за фаиловете. но ваша работа се пак това си е ваш форум.
vIkToRsHeFa
May 11 2006, 19:31
Точно над подобни неща се мисли в момента и едното от тях ще се реализира до няколко дни. Относно последните теми и подобни даже толбара ще извежда допълнителна информация но е въпрос на време и ще дойде със подобрения портал. Иначе каченото в галерията е добре да се показва и над това се мисли но все пак ще се стремя и да не е претруфено. Както казах въпрос на време иначе доста интересни идеи!
never_mind
May 12 2006, 21:58
Ей сега ми хрумна нещо, малко невъзможно ми се вижда, ама аз пак ще си кажа

...
Та под нормалните потребители пише Потребител. Неможе ли в зависимост от пола, който е оказан, да се изписва Потребител или Потребителка, Уважаван или Уважавана, и т.н. а пък ако потребителя не е указал пола си да се изписва по default Потребител... ама тва малко ми се струва невъзможно май, защото тя групата му се задава при създаване на акаунта, а той после добава информацията за пола си... както и да е, никъде не пише ,че не може да се дават футуристични идеи
The Shaman
May 12 2006, 22:06
Дори да е невъзможно автоматично може да се направи ръчно,но хората така и така не си попълват профилите...Та...
vIkToRsHeFa
May 12 2006, 22:16
За дали е възможно естествено че е възможно принципно го няма в инвижъна но бих го написал. Въпроса е че заедно с хиладите други неща трябва да се доабвя наново при всеки следващ ъпдейт наново. Освен това както каза Жоро потребителите не оби1чат да попълват формуляри, а няма смисъл да ги тормозим като гизадължаваме да го правят при регистрацията
Незнам дали е разисквано това, но разделите за сериалите са адски дразнещи за хората, които не ги гледат. Като дам "Ново във форума" и 2/3 от темите са за тези сериали, няма ли някакъв начин да се избегне показването на отделни субфоруми когато дам "ново във форума"? Ако няма аз имам една идейка
vIkToRsHeFa
May 15 2006, 17:58
Специално в момента има само 3 теми на целите 5 страници с нови постове

ще се помисли и над този проблем.
QUOTE(vIkToRsHeFa @ May 15 2006, 18:58)

Специално в момента има само 3 теми на целите 5 страници с нови постове

ще се помисли и над този проблем.
Е в момента да, обаче на мен ми се е случвало примерно 2/3 от страницата и повече да ми е така

та моята идея е таква, както в форума на евроком направиха булфлиит субфорума с парола да се направи и тука и всеки да я знае, който следи разделите да си я пише, а който не да не я пише и така ще се появява само на тези, които са написали паролата
**ASTERIX**
May 15 2006, 19:40
С парола е малко .... сякаш ограничаваме хората на не влизат там. Ми примерно ако има нов потребител - тоя няма да знае паролата, а дори и да е написана някаде едвали ще се сети да тръгне да търси - един вид е ограничен да не влиза там. Според мен това с паролата не е решение - дори обратното
Госпожица Вещицата
May 15 2006, 19:57
Тогава нека не е с парола-просто д аима едно бутонче и като кликнеш,все едно си въвел парола ида ти се отваря всичко...Разбрахте ли ми мисълта?
The Shaman
May 15 2006, 19:59
На хората от тези форуми може да не им харесват останалите теми...И какво да ги скрием и тях ли !?!? Всеки си има свои фаворити.Форума е за всички.Поздрави.
Botev1912
May 23 2006, 10:21
Да сложите място за google talk, както има за skype
vIkToRsHeFa
May 23 2006, 11:58
QUOTE(Discman @ May 23 2006, 11:21)

Да сложите място за google talk, както има за skype
Считай го за направено!
Botev1912
May 23 2006, 17:45
Ще чакам
vIkToRsHeFa
May 23 2006, 18:21
QUOTE(Discman @ May 23 2006, 18:45)

Ще чакам

Каквито и дабило промени се правят късно вечер към 4-5 часа когато няма потребители онлайн за да се избегнат проблеми на потребители и подобни. Можеш да си спокоен щом съм казал!
Botev1912
May 23 2006, 18:53
lol май наистина стоиш по 20 часа на компютъра
FreeWilly
May 27 2006, 15:45
Горе където пише Блогове , Галерия , Фтп... може да се добави и тракера bt.ggbit.info
Госпожица Вещицата
May 27 2006, 21:46
да,това е добра идея....освен това вече в тулбара не трябва таб с фтпто...
vIkToRsHeFa
May 28 2006, 18:45
И аз щях да го направя но отсъствах за 2 дена по независими от мен причини и не можах но ще бъде направено при първа възможност + затриване на линка към фтп-то. Относно толбара ще бъде ъпдейтнат заедно със бъдещият пипнат портал

Със много повече екстри...
FreeWilly
May 28 2006, 19:22
Няма ли го ФТП-то

А аз се чудя защо не ми отваря линковете от там
Botev1912
Jun 5 2006, 01:04
на главната страница ggbit.info (не форума) да сложите иконата на сайта, която се появява на адрес бара (във форума я има, но в главния сайт не)
Botev1912
Jun 13 2006, 13:03
Предлагам юзер, който е отворил анкета да може да си я едитва и също юзер отворил тема, да може да добавя след това и анкета
vIkToRsHeFa
Jun 13 2006, 14:58
QUOTE(Botev1912 @ Jun 13 2006, 14:03)

Предлагам юзер, който е отворил анкета да може да си я едитва и също юзер отворил тема, да може да добавя след това и анкета
Че то си може върпоса е, че имаше ограничение до 2 дена след като е пусната да могат да се добавят анкети. Увеличих го на 240 дни
**ASTERIX**
Jun 13 2006, 16:05
Госпожица Вещицата
Jun 13 2006, 18:16
Ами и аз искам да кажа за анкетата,много е кофти като гласуваш и да не можеш да си я едитнеш,а в някои случеи се налага....Примерно като гласувахме за място на срещата и после се добавяха предложения....ей такива...
Плюс още нещо за тулбара-дали не може да се добави няъде и "Ново във форума"?
Botev1912
Jun 13 2006, 19:46
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jun 13 2006, 15:58)

Че то си може върпоса е, че имаше ограничение до 2 дена след като е пусната да могат да се добавят анкети. Увеличих го на 240 дни

ми не може, пробвах с анкета, която съм правил преди 1 месец
QUOTE(**ASTERIX**_89 @ Jun 13 2006, 17:05)

и това ще е добре ако се направи
vIkToRsHeFa
Jun 14 2006, 04:41
QUOTE(Botev1912 @ Jun 13 2006, 20:46)

QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jun 13 2006, 15:58)

ми не може, пробвах с анкета, която съм правил преди 1 месец
QUOTE(**ASTERIX**_89 @ Jun 13 2006, 17:05)

и това ще е добре ако се направи
Number of hours to keep open the ability for topic starters to attach a poll to their topic = 240000000000 hours
Относно второто някой индианец май ми е затрил поста с отговора

както и да е бях писал че ще бъде коригирано във портала както и това че самата иконка бялото и отстрани остава като не е прозразно и по този начин остават бели резки около него когато се направи пряк шорткът на дсктопа.

Знам за тези проблеми и работя по глобална промяна в портала затова не съм и пипнал сегашния защото няма смисъл в това.
advokata
Jul 21 2006, 18:19
ЗНачи искам да попитам какво е това:Invision Power Board v2.1.7 © 2006 IPS, Inc. ?Преди няколко дни си беШе 2.1.6 а сега?Не че тва го каЗвам като критика а от иЗумление.

Такава версия не съм виждал никога.
melkor
Jul 21 2006, 18:23
Версия 2.1.7 излезе миналата седмица ако не се лъжа.
^SaDeR^
Aug 2 2006, 10:21
Моето предложение е за mIRC маниаците
Що не земем да пуснем един сървар в ИРЦ-то мисля че ще се съберат много хора ?
vIkToRsHeFa
Aug 2 2006, 12:16
QUOTE(^SaDeR^ @ Aug 2 2006, 11:21)

Моето предложение е за mIRC маниаците
Що не земем да пуснем един сървар в ИРЦ-то мисля че ще се съберат много хора ?

Има се в предвид такъв както и много други нвеща но за момента не е възможноа реализацията( в близките месеци обаче...

)
advokata
Aug 2 2006, 12:16
Искам и аз да предложа да се сложи като в Калдатата Репутация.И по същите правила.

Просто аз харесвам тази репутация...Нека шефа да реши.
всичко е супер ,но малко се прекалява с ОТХ
vIkToRsHeFa
Aug 2 2006, 12:25
QUOTE(advokata @ Aug 2 2006, 13:16)

Искам и аз да предложа да се сложи като в Калдатата Репутация.И по същите правила.

Мислехме да я внедрим но:
1. Мода се добавя доста трудно и не винаги е съвместим при ежедневните ъпдейти(затова и подобни моднати форуми стоят със стари версии и са уязвими за всякакви експлоити) и т.н. освен това е и допълнителна дупка във сигурноста защото не е официално поддържана от инвижън и със всеки ъпдейт следват хиляди грешки и т.н. което е нещо ненужно. Освен това и самите оценявания ще са много относителни за пример половината от гласовете за КАЛ (админа там) бяха занулени и неотчетени по тази причина. Между другото ако не се лъжа и точно това че версията на инвижъна там на няколко пъти доведе до хакване. Вярно бързо минаха на по-новата версия но все пак. Мисли се и по този въпрос естествено!
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Aug 2 2006, 13:25)

QUOTE(advokata @ Aug 2 2006, 13:16)

Мислехме да я внедрим но:
1. Мода се добавя доста трудно и не винаги е съвместим при ежедневните ъпдейти(затова и подобни моднати форуми стоят със стари версии и са уязвими за всякакви експлоити) и т.н. освен това е и допълнителна дупка във сигурноста защото не е официално поддържана от инвижън и със всеки ъпдейт следват хиляди грешки и т.н. което е нещо ненужно. Освен това и самите оценявания ще са много относителни за пример половината от гласовете за КАЛ (админа там) бяха занулени и неотчетени по тази причина. Между другото ако не се лъжа и точно това че версията на инвижъна там на няколко пъти доведе до хакване. Вярно бързо минаха на по-новата версия но все пак. Мисли се и по този въпрос естествено!

Което ще рече че има много голяма вероятност да не се слага такава репутация
^SaDeR^
Aug 2 2006, 14:35
Чесно казано на мен не ми допада тази идея незнам що
GABRIEL
Aug 2 2006, 20:05
Трябва да спамиш яко или да имаш само от 2 до 7 поста за да имаш репутация. Други по неведоми пътища си я носят отвън след като са напуснали поредния потъващ кораб. Ама много насериозно я взимате тая работа, бе ?
The Shaman
Aug 2 2006, 21:44
QUOTE(GABRIEL @ Aug 2 2006, 21:05)

Трябва да спамиш яко или да имаш само от 2 до 7 поста за да имаш репутация. Други по неведоми пътища си я носят отвън след като са напуснали поредния потъващ кораб. Ама много насериозно я взимате тая работа, бе ?
Ами някои всичко приемаме насериозно.Репутацията се дава от останалите членове на форума и не е до постове а като благодарност например.Намираш нещо за някой и прас + на репутацията.Против съм поради причините които изтъкна Виктор,но не разбрах точно какво искаше да кажеш ти ?!?! Както и да е де.
GABRIEL
Aug 2 2006, 22:04
QUOTE(The Shaman™ @ днес, 22:44)
Ами някои всичко приемаме насериозно.Репутацията се дава от останалите членове на форума и не е до постове а като благодарност например.Намираш нещо за някой и прас + на репутацията.Против съм поради причините които изтъкна Виктор,но не разбрах точно какво искаше да кажеш ти ?!?! Както и да е де.
И къде е проведен диспут, дебат или анкета на кого колко му е голяма репутацията? Преди не можехте да спрете спамаджиите да трупат актив да се докопат до някакъв ранг. Сега всеки нов член се чуди каква е тая шарения и откъде идва водата за вятърната мелница.

А ако някой се разпознава в предишния пост си е съвсем негов проблем... Да погледнем обективността.
The Shaman
Aug 2 2006, 22:09
Нещата са измислени далеч преди поста със "шаренията".Хората дават нещо от себе си и трябва да получат нещо на среща.Пари не даваме и поради тази причина го правим с други средства,но това се решава не тук.Ако имате какво да предложите пишете в темата ако не...Няма смисъл.Явно GABRIEL не е разбрал смисъла на рейтинг системата,която така и така отхвърлихме далеч преди първия му пост.
GABRIEL
Aug 2 2006, 22:15
QUOTE(The Shaman™ @ Aug 2 2006, 23:09)

Нещата са измислени далеч преди поста със "шаренията".Хората дават нещо от себе си и трябва да получат нещо на среща.Пари не даваме и поради тази причина го правим с други средства,но това се решава не тук.Ако имате какво да предложите пишете в темата ако не...Няма смисъл.Явно GABRIEL не е разбрал смисъла на рейтинг системата,която така и така отхвърлихме далеч преди първия му пост.
Тези неясни доводи ( и двузначни ) едва ли дават обяснение на каквото и на когото и да било. Щом имат да дават, да дават...
vIkToRsHeFa
Aug 2 2006, 22:34
QUOTE(GABRIEL @ Aug 2 2006, 23:15)

Тези неясни доводи ( и двузначни ) едва ли дават обяснение на каквото и на когото и да било. Щом имат да дават, да дават...

При рейтинг системата се начисляват точки когато някои оцени нещо написано от да речем теб. За постове и подобни няма плюсове или минуси(има тази възможност само като опция, но не е активирана) освен това зависи как се настрои въпросната рейтинг система и е много субективно да се разсъждава върху нещо което няма реално приложение. Няма смисъл да спорим за глупости. форума е за да ни е хубаво а всички не да се караме какъв да е цвета на еди кой си емотикон защото жълтото не му отивало...

Естествено всякакви предложение са добре дошли но просто няма смисъл да си вгорчаваме живота.

Поздрави!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.