Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
CrAzYFaN
Да но по с FTP е по-друго мен лично повече ми допада да се сложи Download секция към портал, другото което е дава възможност за прикачване на файлове към даден пост. Просто като идея както си решите Вие smile.gif
WarezRu
QUOTE(CrAzYFaN @ Feb 7 2006, 11:15 AM) *
Да но по с FTP е по-друго мен лично повече ми допада да се сложи Download секция към портал, другото което е дава възможност за прикачване на файлове към даден пост. Просто като идея както си решите Вие smile.gif

То си има към портала предназначен за това модул wink.gif http://ggbit.info/index.php?ind=downloads - но не е активен wink.gif защото фтп-то върши сто пъти по-добра раота .
WarezRu
аве предлагам новините да се постват само в портала - тоест да няма в форума а направо в портаала wink.gif
vIkToRsHeFa
В портала го считам за доооста несигурно във смисъл инвижъна си е инвижън... Другиото което е едейтора за постване в портала е толковеа мощен че зарежда половин минута (има абсолютно всичко за което се сетите) и просто ще си е играчка и третата причина... Ако се спре подръжката на портала всичко остава там и после се налага да се чудя как да го трансверирам някъде... Още една причина е че няма нужда от 1000 търсачки освен тази на форума което спестява отговарянето на въпроси на които вече е отговорено но не е ползвана търсачката...
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Feb 9 2006, 09:58 PM) *
В портала го считам за доооста несигурно във смисъл инвижъна си е инвижън... Другиото което е едейтора за постване в портала е толковеа мощен че зарежда половин минута (има абсолютно всичко за което се сетите) и просто ще си е играчка и третата причина... Ако се спре подръжката на портала всичко остава там и после се налага да се чудя как да го трансверирам някъде... Още една причина е че няма нужда от 1000 търсачки освен тази на форума което спестява отговарянето на въпроси на които вече е отговорено но не е ползвана търсачката...

може да има само един пренасочващ форум към новините там biggrin2.gif аама щом нешете
vIkToRsHeFa
QUOTE(WarezRu @ Feb 9 2006, 10:00 PM) *

може да има само един пренасочващ форум към новините там biggrin2.gif аама щом нешете

Много добра идея иначе мислех долу преди вереме да сложа линкове за различните новини но горе също би стояло добре 4.gif
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Feb 9 2006, 10:13 PM) *

Много добра идея иначе мислех долу преди вереме да сложа линкове за различните новини но горе също би стояло добре 4.gif

Щото така се пълни форума с по няколко страници на ден а като са в портала са си отделени и тука форума там портаала
vIkToRsHeFa
Имах в предвид линкове от там насам към новините а и да се коментира там е неудобно.
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Feb 9 2006, 10:36 PM) *
Имах в предвид линкове от там насам към новините а и да се коментира там е неудобно.

u A3 ToBa uCkAx Da Kasha(sory za shlokawicata nqmam kirilizator)
WarezRu
Предлагам събфорум за хакерство нещо от рода на тва-щото има изключително голям интерес.
vIkToRsHeFa
QUOTE(WarezRu @ Feb 12 2006, 08:41 PM) *

Предлагам събфорум за хакерство нещо от рода на тва-щото има изключително голям интерес.

http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=110 biggrin.gif
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Feb 12 2006, 09:02 PM) *

ТП wink.gif (Точен пич) 4.gif 4.gif 4.gif .

темите ще метиш ли?имаше една моя дето някой е заключи аз мислех да я отключвам ама...нз за кво беше заключенa ;(
ShadowX
Shefeee
опа .... шефеееееееееееееее
найш ко ? blink.gif
на индека на форума .... долу на Статистика на форума или какво беше ... мани снега от картинките smile.gif

( Нещо ме изби да говоря и обесняям по селкси )
vIkToRsHeFa
По бабините деветини пък съм чувал че месеците съдържащи "Р" в себе си са студени в случая преди 2 дена валя сняг на парцали вярно не задълго ама... Приготвил съм няколко подобни ако може да се нарече скина благодарение на Poznai който ми предложи няколко посредством лично съобщение преди време според времето и сезона. А специялно за портала ще има меко казано положителни промени.
Крадец на рози
Kakво ще рече следното
CODE
Parse error: parse error, unexpected $ in /www/ggbit.info/www/root/forum/sources/ipsclass.php on line 3064

Като влизам в някои теми и така пише :|
vIkToRsHeFa
Във момента тече ъпгрейд на форума до най-новата версия на 2.1.5 + секюрити пача със който няма да има каквито и дабило проблеми със сигурноста... 15.gif
Крадец на рози
И само аз ще мога да го хакна 15.gif 15.gif
vIkToRsHeFa
Имаше само 2 дупки и 2-те са фикснати от преди няколко минути можеш всеки друг форум ма този ще се поозориш поне не и на този етап wink.gif
_d5
ами мисля че ако има контрол на формулировката на заглавията би било добре
иначе другите ала калдата неща мисля че са прекалени
шльоковицата не ми пречи
а в калдата най дразнещото нещо е това че ако не ти се занимава да ровиш из 10000000000 поста в която е открита дадена дума а просто пуснеш нов пост
веднага ти го закрива и ти намалят репутацията
така че форума тука е куул
даже е супер куул 4.gif
melkor
QUOTE(_d5 @ Mar 12 2006, 11:14 PM) *

ами мисля че ако има контрол на формулировката на заглавията би било добре
иначе другите ала калдата неща мисля че са прекалени
шльоковицата не ми пречи
а в калдата най дразнещото нещо е това че ако не ти се занимава да ровиш из 10000000000 поста в която е открита дадена дума а просто пуснеш нов пост
веднага ти го закрива и ти намалят репутацията
така че форума тука е куул
даже е супер куул 4.gif

Имай предвид че и тук ако пуснеш тема след като вече има такава - ще бъдеш наказан а темата изтрита.
Хора - използвайте търсачката преди да пишете! Така ще спестите гловоболия и на нас и на вас.
_Dave_
QUOTE(melkor @ Mar 13 2006, 08:45 AM) *

Имай предвид че и тук ако пуснеш тема след като вече има такава - ще бъдеш наказан а темата изтрита.
Хора - използвайте търсачката преди да пишете! Така ще спестите гловоболия и на нас и на вас.

Не е чак толкова лошо , колкото си го описал.
Аз откакто съм тука , съм виждал поне едно 50 поста и теми , които не са си на мястото.Забелязал съм,че като бъде отчетен някой подобен пост/тема се мести на подходящото място , ама не съм чул и един да се оплакал,че са го наказали , заради подобно нещо.
Айде сега ти недей се изс*ра на метеното и да сложиш този форум под една черта с evrocom.info , които определено има какво да научат от вас. (Най-малко , което могат да научат са обноски 3.gif )
fen
нз ама вижте под аватара на някой юзер и пише "Груп Потребители"
vIkToRsHeFa
QUOTE(fen @ Mar 16 2006, 10:38 AM) *

Къде това confused.gif Във смисъл при мен навсякъде е "Група: Потребители" blink.gif huh.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Mar 16 2006, 10:41 AM) *

QUOTE(fen @ Mar 16 2006, 10:38 AM) *

Къде това confused.gif Във смисъл при мен навсякъде е "Група: Потребители" blink.gif huh.gif

Коригирано!

ПП. Във личният профил е било smile.gif
Angel-oF-DeatH
на саита ништо му няма много си е як smile.gif
vIkToRsHeFa
Винаги може и по добре а това по-добре ще го пусна направо за рожденият ден на форума заедно със множество други нещица... 8Д
never_mind
Май е време вече да махнем снега от иконките и да сложим слънцеееееееее smile.gif тва шефа ще го направи де, не "ние", щото е супер топло вече и надали ще завали сняг отново, аз съм по потник на терасата в 8 часа сутринта 18.gif
The Shaman
QUOTE(never_mind @ Apr 2 2006, 09:00 AM) *

Май е време вече да махнем снега от иконките и да сложим слънцеееееееее smile.gif тва шефа ще го направи де, не "ние", щото е супер топло вече и надали ще завали сняг отново, аз съм по потник на терасата в 8 часа сутринта 18.gif

Предвидено е и иконките са готови.
never_mind
Супер, аве най-якия портал и форум, кво да си говорим...
The Shaman
Виктор ги смени.Надяваме се да ви харесат smile.gif

IPB Image IPB Image
Botev1912
Tова за skype в профила не се ли произнася СКАЙП, щото го пише СКЕЙП, което мисля че е неправилно. А и според мен след като това е име на програма трябва да се напише на английски. Защото няма да напишем АйСиКю, Яху Месинджър, ЕмЕсЕн Месинджър или Файърфокс. Това е същото като да пишем с английски букви на български (шльокавица), само че обратното. Помислете върху това blink.gif
vIkToRsHeFa
http://GgBiT.InFo/forum/index.php?s=&showt...indpost&p=37922 Но естествено че няма да я докараме до степента на французите wink.gif Но специално малко са хората казващи скайп а и по принцип дори като го произнасяш не казваш скипе или скайп а скейп - " Ника ми в скейпа е...." а като говориш с някой да кажеш както ти викаш "ме се ен менажера" или както там беше не вярвам някой така да го произнася wink.gif . Не е грешка да се пише така де в смисъл не е чак такава болка за умиране wink.gif
Botev1912
Аз пък колкото хора познавам, толкова си го казват СКАЙП. Според мен най-правилно е да се напише на английски Skype, просто като го видиш веднага се сещаш какво е това
The Shaman
Чувал съм и Скайпи така,че... smile.gif
never_mind
Е, аз пък съм чувал Скупе 18.gif , всякви ги има... но реалното произношение си е Скайп.
**ASTERIX**
Аз си му викам СКАЙП wink.gif
Найстина на английски ще е най-добре. SKYPE 4.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Botev1912 @ May 5 2006, 14:53) *

Според мен най-правилно е да се напише на английски Skype

Подкрепям, нека се придържаме към оригиналните названия, нека да е Skype, нека горе ФТП се замени с FTP, както и Уеб Чат на Web Chat.

Също така искам да предложа от полетата под аватара да се премахнат някои:

Група: (да остане)
Постове: (да остане)
Регнат: (да се махне)
Потребител No.: (да се махне)
Име: (да остане)
Пол: (да остане или да се замени с малки картинки съответно там копието на марс и огледалото на венера или нещо подобно)
Skype: (да остане написано по този начи, заедно с директен линк за чат)

Предлагам официално и на потребителите да не се позволява да ползват подписи, поне докъто не придобият ранг "Редовен", както и на тези които често слагат големи подписи да им се забранява да ползват изобщо, поради сериозните нарушения на които сме свидетели в последно време.
The Shaman
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 5 2006, 18:48) *

Пол: (да остане или да се замени с малки картинки съответно там копието на марс и огледалото на венера или нещо подобно)

Предлагам официално и на потребителите да не се позволява да ползват подписи, поне докъто не придобият ранг "Редовен", както и на тези които често слагат големи подписи да им се забранява да ползват изобщо, поради сериозните нарушения на които сме свидетели в последно време.

Идеята за пола ми допада напълно а и за подписите си прав.
Botev1912

Според мен най-правилно е да се напише на английски Skype
Skype: (да остане написано по този начи, заедно с директен линк за чат)

съгласен съм за английски наименования. За тва и повдигнах въпроса.Все пак това си е оригиналния правопис. Както ne pishem taka, така и skype трябва да се напише на английски. За потребител номер мисля че трябва да остане. Надявам се да се направят необходимите промени
never_mind
Още едно ЗА по предложенията на fragmaker, но защо трябва да се маха номера на потребителя и кога е регнат, нека се знае кои са нови и кои стари. Лично мнение.
vIkToRsHeFa
Подкрепям всичко казано до момента! Ще ги коригирам още сега иначе за пола... ще измислим и по-добри варианти... фотошопа ще играе... За подписите... Също трябва да има някакво ограничение наистина! Не съм голям привърженик на системата със постовете но това е оптималното решение.

Едит: never_mind прав си затова иначе тези полета генерират излишни заявки а тов е нещо което е ненужно във смисъл кой номер е потребителя... мисля да се махне номера но да се остави датата да речем wink.gif
The Shaman
QUOTE(vIkToRsHeFa @ May 5 2006, 18:58) *

мисля да се махне номера но да се остави датата да речем wink.gif

Наистина е добре да имаме тази информация.По бързо е така в смисъл...
FrAgMaKeR
QUOTE(never_mind @ May 5 2006, 18:57) *

Още едно ЗА по предложенията на fragmaker, но защо трябва да се маха номера на потребителя и кога е регнат, нека се знае кои са нови и кои стари. Лично мнение.

Няма лошо да се знае, но някакси не се ли претрупват полетата под аватарите с тази информация..
Paagrio
Кога на портала ще се сложат долу линковете към страниците с по-стари новини confused.gif?
never_mind
Да, това е повече от необходимо. Понякога Шамана така се олива ( с топли чувства го казвам, респект към работата ти smile.gif ), че вечерта вече сутрешните новини ги няма, защото Шамана е постнал към 50 18.gif ...
Botev1912
май не виждам раздел за картинки wacko.gif
melkor
QUOTE(Botev1912 @ May 7 2006, 01:48) *

май не виждам раздел за картинки wacko.gif

Че за какво ти е?
Крадец на рози
За картинки smile.gif
Госпожица Вещицата
Хахах,и аз май не зацепвам...уатевър,аз не се бъркам...А иначе подкрепям предложението на FrAgMaKeR,но мисля,че датата на регистрация и номера на потрбителя поне трябва да го има в профила,за да е лесен за сверка...
Paagrio
Нови критики към портала 15.gif 18.gif

Значи бих се радвал на едно лесно виждащо се, разположено горе поле за търсене във всички излезли новини. От останолите функции на форума не е зле да се махнат разните глупости като календар, час, поле за търсене в google и т.н. Виктор уж обеща да слага нов портал, но поне до появяването му не е зле да се направят набързо няколко малки подобрения. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.