Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
the_mouse
QUOTE(WarezRu @ Dec 11 2005, 02:50 PM) *

Кога преди?Аз никога не съм виждал изкачащ прозорец в този форум-а в евроком.инфо ми изкача

Имаше... още след последния ъпгрейд rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
Мхм и сега има !!!
Но излиза за прекалено кратко време и се скрива wink.gif ще бъде коригирано със следващата версия може би, но ще видя какво мога да направя и аз по върпоса...
WarezRu
А кво стана с подфорум Футбол
vIkToRsHeFa
Мисля си че е по добре подфорум "Спорт" защото само за футбол...
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 12 2005, 12:01 AM) *
Мисля си че е по добре подфорум "Спорт" защото само за футбол...

еми ако е така освен фътбол и други спортове може
vIkToRsHeFa
Точно това имам в предвид а и футбула е еднаааа..... конфликтна тема по принцип в която се свършва с караници обиди и т.н. мисля че като е по общо ще е по добре хем ще има и по-голям интерес...(за футбола 2-3 теми за няколкото пловдивски отбора + националните и т.н. и това е... )
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 12 2005, 12:07 AM) *
Точно това имам в предвид а и футбула е еднаааа..... конфликтна тема по принцип в която се свършва с караници обиди и т.н. мисля че като е по общо ще е по добре хем ще има и по-голям интерес...(за футбола 2-3 теми за няколкото пловдивски отбора + националните и т.н. и това е... )

А ще го направиш лиconfused.gifМноо ша се кефя на подфорумчето футбол

пп група новинари как ви се струваconfused.gif 16.gif
vIkToRsHeFa
Пускам форума спорт а за новинарска група... идеята не е лоша сигурно ще направя и още 2 и без това тази вечер или утре...
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 12 2005, 12:19 AM) *
Пускам форума спорт а за новинарска група... идеята не е лоша сигурно ще направя и още 2 и без това тази вечер или утре...

йеееееее тъндар-лака чикита-тъндар-лака чикита-тъндар-лака чикита(пея си) а кои новинари ша слагаш biggrin.gif и да те питам има една група редовни тя седи празна
vIkToRsHeFa
Мхм тя е една от новите групи и я настройвам в момента... А кои новинари... които проявят интерес да постват нещица във форума от този род... другото което е ще пусна специялно темичка с новите ранг системи кое какво защо и т.н.
WarezRu
Ами ставам вече нахален но ако си забелязал на kaldata форума "СИСТЕМА ЗА РЕПУТАЦИЯ" за тези които не знаят:потребителите над сто поста там имат право да си слагат положителни и отрицателни точки-един вид като уарн(и на админа може да се слага 15.gif ) а...да не се отплесвам от темата ;-] но мисля че това е някакъв друг код който е написан специално за калдата
vIkToRsHeFa
Мне това е мод за инвижъна за оценки и подобни, но смисъла му се губи защото това че човек има много постове не го прави прав в дадена ситуация а това му дава предимство да си наложи своето... Освен това тази система изисква контрол защото всеки като почне да оценява безпричинно другия става и караница и ...Нещо което не е много полезно...
Иначе идеята е доста добра но в тази и форма...
WarezRu
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 12 2005, 01:05 AM) *
Мне това е мод за инвижъна за оценки и подобни, но смисъла му се губи защото това че човек има много постове не го прави прав в дадена ситуация а това му дава предимство да си наложи своето... Освен това тази система изисква контрол защото всеки като почне да оценява безпричинно другия става и караница и ...Нещо което не е много полезно...
Иначе идеята е доста добра но в тази и форма...

Донякаде си прав-обаче ти ще направиш че потребители над еди си колко поста имат право да използват тази система smile.gif и естествено ще следиш кой и за какво дава отрицателни и положителни

пп кои са модерите на форум Спорт и тяхните под форуми
vIkToRsHeFa
Ам по принцип смятам да поема модерацията на този форум (имам опит в спорта както си личи от някои снимки ) а и за момента още няма почти нищо което да се модерира...

ПП. Може и да се направи за такива които са вече с ранг уважаван потребител или нещо подобно но интеграцията му е просто невъзможна при ъпдейтите на форума... затова и почти никой досега не е ъпдейтнал до тазиверсия защото трябва да слага всичко наново и модовете за старите версии вече не вършат работа...
WarezRu
IPB Image IPB Image IPB Image biggrin2.gif

IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image biggrin2.gif

IPB Image biggrin2.gif ?
the_mouse
А ще има ли нови скинове?
shark
Надявам се да има и подтема ТЕНИС,защото това е един прекрасен спорт smile.gif
radotooo
QUOTE(shark @ Dec 13 2005, 07:28 PM) *

Надявам се да има и подтема ТЕНИС,защото това е един прекрасен спорт smile.gif

с малко фенево в българия така че мисля че е излишен подобен подфорум ( ако тва имаш на предвит де) а иначе тема за тенис не би била в излишъх smile.gif.... така че деистваи твое право си е да пускаш квито си изкаш теми стига да не са в разрез с правила(ех как го казах се едно ми е зелен ника biggrin.gif ) ..... е те твае wink.gif
storm
Новия зимно-коледен облик на Форума е много оригинален и хубав.Поздравления!
Крадец на рози
Моята препоръка е warn-a да е 200% не 100%
vIkToRsHeFa
То наказанията са по 10% а не двайсет и е що годе е същата работа... 4.gif
Крадец на рози
ясно,добре и браво :}
Крадец на рози
беееее,админчо нещо като пиша някъв пост и не мога да кача снимка от моя комп,в смисал да си я намеря и да си я кача ,сляп ли съм или не може ?
vIkToRsHeFa
Не си сляп ограничли съм прикачването на файловете и само преводачите и екипа могат да качват за да не се затруднява потребителския интерфейс със ненужни функции Иначе за какъв размер от пространство говорим...
Крадец на рози
7 kb
The Shaman
При бързия отговор не мога да използвам емотиконите.Само при мен ли е така?
$windle
На мен бачка smile.gif
Freaky
При мен не ми ги показва ... то май по принцип не трябва да се показват при "бързия отговор" ... wink.gif
WarezRu
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Dec 23 2005, 09:00 PM) *
При бързия отговор не мога да използвам емотиконите.Само при мен ли е така?

Аз съм с Мозила и ми работят обаче ми излизат малко бавно 14.gif
vIkToRsHeFa
Мхм защото са дооста трябва да видя да ги настроя да се намират както трябва в смисъл да се почистят някои които не се ползват... и да се намалят пространствата за да е съразмерно в прозорците...
Крадец на рози
как се става модератор,тоест условията
WarezRu
Като видиш нарушение натискай "Докладвай" а пък за админ.... 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Freaky
QUOTE(WarezRu @ Dec 25 2005, 04:46 AM) *

Като видиш нарушение натискай "Докладвай" а пък за админ.... 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Не че съм се напънал да ставам модератор , но защо никога не съм виждал такъв бутон ("Докладвай") ?! blink.gif
WarezRu
Еми на английски "Report"
Крадец на рози
не може ли просто админа да си отговори ?
WarezRu
QUOTE(Child Of Bodom @ Dec 25 2005, 02:47 PM) *
не може ли просто админа да си отговори ?

на глупавия ти въпрос?
vIkToRsHeFa
Модератор за да стане някой се гласува във администраторския форум от останалите колеги и включително мен. За да стане модератор някой трябва да има минимум 80% от гласовете.... освен това по принцип няма нужда от модератори поне за момента, а ако има такава ще бъдят оведомени посредством лично съобщение след положително гласуване. Но както казах за момента е повече от излишно... А за бутона рапорт... Може и просто чрез лично съобщение да се съобщи на модератора на дадения форум или активен администратор или глобален модератор.
pingvin4eto
Браво!Оправи ли сте,изскачащия прозорец при лично съобщение 4.gif 4.gif 4.gif
vIkToRsHeFa
Коригиран е и инлайн едитинга както и доста други неща(ръчно от мен...) ако има още нещо пратете ми лично съобщение да го фиксна... 4.gif
$windle
Емот иконките още се ебават с мен при бърз отговор...
vIkToRsHeFa
QUOTE(swindle @ Dec 27 2005, 04:27 PM) *

Емот иконките още се ебават с мен при бърз отговор...

Коригирано 4.gif

ПП. Сори че малко със закъснение но сега го видях... smile.gif
The Shaman
Бутона за частичния превод при Мозила не работи.Виждам,че не само при мен е така.Бъркам или...?
vIkToRsHeFa
Това е заради самата мозила тъй като не разпознава жава скрипт обекта this.друг_обект но за това пък на бързия отговор има цялостен кирилизатор и освен него и кредор smile.gif хубавото на сегашната функция е че може да превежда не само текста във самото поле нма поста а и в заглавието и в подзаглавието... Еастествено ще видя за алтернатива която да работи и под мозила но няма д е толкова функционална...
pingvin4eto
Ся аз имам проблем-преди като копирам нещо от някой сайт и го пейстна и то е същото(картинки,линкове шрифт на текста...а сега не става и като праа нещо се виждат таговете а преди примерно като болднех нещо просто текства се ставаше дебел а сега се виждат и таговете :\
vIkToRsHeFa
По принцип няма такава опция в инвижъна и не знам изобщо как си го правил това директно да го слагаш... blink.gif
pingvin4eto
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 30 2005, 06:30 PM) *

По принцип няма такава опция в инвижъна и не знам изобщо как си го правил това директно да го слагаш... blink.gif

Копирам си целия текст от някой сайт и го пейстам и ставаше 1:1 обаче ся не може sad.gif
vIkToRsHeFa
Явно браузера ти е помагал нещо... но в самия форум такава опция няма... Виж си браузера wink.gif
The Shaman
Предлагам на мястото на тази- AR15firing.gif ,тази-
pingvin4eto
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 30 2005, 08:35 PM) *

Явно браузера ти е помагал нещо... но в самия форум такава опция няма... Виж си браузера wink.gif

Може и да е от браузера да,защото този(с който съм сега) слет като си преинсталирах уиндолса си го изтеглих от другаде biggrin.gif
Крадец на рози
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Dec 30 2005, 09:23 PM) *

Предлагам на мястото на тази- AR15firing.gif ,тази-

хахахахахаха
велико
хахах
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.